Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 045
Én is elengedtem a szezont.... Egyetértek az előttem szólókkal, annyit tennék hozzá, hogy kell egy O. koordinátor is, mert védhetitek ha akarjátok de ez egy kalap fos. Nem tudom hányadik 1 yardot nem tudtunk megoldani az idén. A first down- ról meg ne is beszéljünk. Azért ennél jobb az O-nk állománya.
meme
Korábban én is védtem az OC-t, de a mai meccs után azt mondom teljesen igazad van. A játék hívás katasztrófa volt végig. A "nagy trükkös" játékunk, mikor kivisszük a fél falat a szélére, röhejes. Legalább 10x csináltuk meg, összeségében negatív yardért. Az első félidőben jóformán nem volt futási kísérletünk, 7 yardról háromszor próbálkoztunk passzal. Miért? OC és a HC sem tud meccselni, egyszerűen képtelenek rá, hogy éles szituban dinamikusan, jó döntéseket hozzanak. Az a tanácstalan fej, busa-arc-verseny, amit a pálya szélén nyomnak teljesen átragad Andyre is. Mikor kell pirosat dobni, mikor kell 4-nek nekimenni, mikor kell FG rúgni ezek nagyon nem mennek. Néha a vezetésnek feladata lenne az is, hogy leordítsa a bírókat, így soha nem fognak nekünk fújni. (Harbaugh, Tomlin, Caroll ezt nagyon tudják)
NYG a tökös hívással lendítette át a meccset a javára 4&3 -ra TD-t csináltak. Ilyet mi soha, de soha nem vállalnánk be. Ez a töketlenség az oka, hogy éles meccseket, PO meccseket Lewis nem tud nyerni.
A védelem egyébként most tetszett, látszik a fejlődés. Elihoz odaértünk, volt 2 INT a futást fogtuk a LB sor tényleg fel volt tüzelve, és nem kaptunk nagy játékokat sem mint korábban jópárat. Egyedül Adam Jones-val van továbbra is problémám, róla rengeteg yardot és pontot kapunk. A zonákat érthetetlenül adja át a második TD-nél OBJ teljesen hülyét csinált belőle.
A DEF sőt a ST is tálcán hozta a meccset a O-nak, akik impotensen nem tudtak ezzel mit kezdeni. "Primetime Andy" megdobta a buta INT-ét, de még ezt is elbírtuk volna, ha egy nyomorék FG pozi összejön. Nem érdemeltünk W-t.
Még mindig van remény, de lehet, hogy jobb lenne egy pocsék szezon és Lewis nyugdíjazása, csak hát elengedtünk minden potenciális HC-t.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Atkins jól ki tudta használni, hogy Pugh nem játszott, ráadásul az 1. drive után az őt helyettesítő Brett Jones is kidőlt akit a legtöbbször Newhouse, néha pedig Gettis pótolt (utóbbit nemrég igazoltuk csak vissza). Várható volt, hogy kicsit javulni fog a támadófalunk és szvsz nálunk a két tackle korrektül tolta, egyszer Gruden ki is emelte őket.

A meccset a harmadik negyedben behúzhattátok volna, rögtön felpakoltatok 10 pontot, ha mondjuk Boyd azt elkapja, vagy utána szereztek még legalább egy FG-t, akkor nem valószínű, hogy két pozíciós hátrányból visszajövünk. A 4. negyedre aztán minden megváltozott, mikor kb 6 perccel a vége előtt megkaptátok a labdát érezhető volt h már a D dominál.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Megint látszódott, hogy nem tudtunk komoly nyomást helyezni Elira...
munoz
Ember, az első félidőben az életéért menekült Manning. 😀
Amíg volt szufla, addig jól bírta a védelem, de az OL ezen a meccsen ismét minősíthetetlen volt, Green mellé pedig kell hozni valakit, mert Boyd és LaFell csak a dropokban versenyez. Lehet még ebből PO, de már nem számolok vele.
megyerikrisz
Az a baj, hogy két félidő van, és nem (csak) az elsőbe kell emberkedni. Sőt, a harmadik negyed elején is tudtuk tartani, akkor ott is volt a lehetőség, de nem éltünk vele. A problémám az, hogy a DL nem tud egy meccsen át nyomást gyakorolni, ez pedig így kevés. Továbbra is azt gondolom, hogy az alapszakaszban a csapat sikereit az adta az elmúlt években, hogy volt egy D, amelyik végig meccsben tartotta a csapatot, sőt nemegyszer meg is nyerte azt. Ettől most nagyon messze vagyunk.
Ha az OL egy picit tovább tartana, akkor még ez a WR corp is tudna hasítani. Így, hogy folyamatosan összeomlott a zseb és vagy sack volt, vagy futhatott Andy, így tényleg extra klasszis WR-ek kellenének, hogy lehessen nekik passzolni.
munoz
Persze, hogy nem csak ott kell emberkedni, de ha 2 percenként vissza kell menned, mert az O 9 harmadik kísérletből egyet tud megoldani, akkor ne a D legyen már a köcsög. Van min változtatni, szeretném ha a szezon végén Peko, MJ és Dansby menne, de a mai nem rajtuk múlott.
A WR-corp hasítását én is nagyon megnézném már, kár hogy nincs olyanunk. Ezt nem nevezném annak. LaFellnek elkapása sem volt, Boyd egy tiszta TD-t ejtett el, Core pedig szerintem nem is létezik, én legalábbis nem vettem észre.
Az OL részéről pedig nem "picit tovább tartás" kellene, hanem produkálni valamit, mert ez gyalázat, holott a staff koncepciója itt helyes volt, ellentétben a WR poszttal. Adott volt egy NFL szinten közepesnél jobb egység, amin még magas pickekkel próbáltak javítani. Ogbuehi és Fischer még javulhat, de nagyon kíváncsi leszek, hogy kitartanak-e Bodine mellett. Első ránézésre fejlődött az első 2 évhez képest, de tulajdonképpen annyi történt, hogy már a blokkoláson kívül semmit nem kérnek tőle. Így meg nem fogunk tudni előrébb menni.

De hogy pozitívum is legyen, Geno újra harapott, és az egy buta ST-szabálytalanságon kívül nekem tetszett Dennard játéka is.
Ha kikapunk a Billstől is, teljesen át kell engedni a játékidőt a fiataloknak, hogy lássuk, hosszabb távon kire lehet számítani.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 310
munoz
Amíg volt szufla, addig jól bírta a védelem, de az OL ezen a meccsen ismét minősíthetetlen volt, Green mellé pedig kell hozni valakit, mert Boyd és LaFell csak a dropokban versenyez. Lehet még ebből PO, de már nem számolok vele.
megyerikrisz
Az a baj, hogy két félidő van, és nem (csak) az elsőbe kell emberkedni. Sőt, a harmadik negyed elején is tudtuk tartani, akkor ott is volt a lehetőség, de nem éltünk vele. A problémám az, hogy a DL nem tud egy meccsen át nyomást gyakorolni, ez pedig így kevés. Továbbra is azt gondolom, hogy az alapszakaszban a csapat sikereit az adta az elmúlt években, hogy volt egy D, amelyik végig meccsben tartotta a csapatot, sőt nemegyszer meg is nyerte azt. Ettől most nagyon messze vagyunk.
Ha az OL egy picit tovább tartana, akkor még ez a WR corp is tudna hasítani. Így, hogy folyamatosan összeomlott a zseb és vagy sack volt, vagy futhatott Andy, így tényleg extra klasszis WR-ek kellenének, hogy lehessen nekik passzolni.
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Én is elengedtem a szezont.... Egyetértek az előttem szólókkal, annyit tennék hozzá, hogy kell egy O. koordinátor is, mert védhetitek ha akarjátok de ez egy kalap fos. Nem tudom hányadik 1 yardot nem tudtunk megoldani az idén. A first down- ról meg ne is beszéljünk. Azért ennél jobb az O-nk állománya.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
munoz

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 9 éve
Hát akkor a szezon ennyi volt. Megint kézben volt a meccs, sikerült elengedni. Megint látszódott, hogy nem tudtunk komoly nyomást helyezni Eli-ra, miközben nálunk Bodin egy rakás szerencsétlenség. Nagyon kell a következő szezonban egy komoly rusher és egy center, akkor talán lehetnek vérmesebb reményeink.
több mint 9 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Ebben az egész szezonunk benne volt... 😕
Én már nem látok sok esélyt, bár amilyen gyenge a csoport, bármi lehet.
több mint 9 éve
A Steelers vereségével saját kezébe veheti a sorsát a csapat, már csak az kellene, hogy a fiúk összekapják magukat és behúzzák az esti meccset. 😊
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Na a végén azért már Bengals mércével mérve is volt foci. Ez a két újonc cowboy csávó döbbenetes. És most még szerettem is őket 😀

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Gyönyörű, férfias küzdelem hiszti megy a Heinzen. 😀

több mint 9 éve
Primetime Andi...
nasheem
Asszem sírok 😀

több mint 9 éve
Jaj, hagyjuk már ezt. Primetime Andy, AJ, Hill és Eifert úgy kicsinálja a védelmetek seggét, hogy hetekig nem lesz elég kompressziója a teljes D-nek egy közepes fingáshoz se. Inkább aludjatok hétfőn éjszaka. Higgyétek el, jobban jártok 😉
nasheem
Mondj valami újat. Tavaly óta kb 4-kor kelek, belenézek a meccsbe. Sok-kevés nem ide, megyek vissza aludni. De majd most!
gyurczi
Legyen inkább a jövő héttől, oké? 😉

több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Jaj, hagyjuk már ezt. Primetime Andy, AJ, Hill és Eifert úgy kicsinálja a védelmetek seggét, hogy hetekig nem lesz elég kompressziója a teljes D-nek egy közepes fingáshoz se. Inkább aludjatok hétfőn éjszaka. Higgyétek el, jobban jártok 😉
nasheem
Mondj valami újat. Tavaly óta kb 4-kor kelek, belenézek a meccsbe. Sok-kevés nem ide, megyek vissza aludni. De majd most!

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Ha rajtam múlna (tudom, hogy nem), akkor annyit változtatnék, hogy MJ helyén Clarke kezdene, Rey - Burfict- Vigil lenne a kezdő LB-sor. Mau fogalmatlan, Dansby és MJ felett pedig eljárt az idő. Ami érdekesebb, az a sec. Nem hiszem, hogy lenne a jelenleginél erősebb kezdő, viszont ez Dennard utolsó éve, és még annyira nem teszteltük, hogy sem az elengedés, sem a hosszabbítás, sem a fifth year option nem lenne indokolt. Valamit látnunk kéne a srácból, mert 8 misi egy évre drága kísérletezés. Hátra egyedül WJ3 lehetne upgrade, ami elég nagy szégyen, tekintve hogy egy percet sem játszott még a ligában.
megyerikrisz
MJ, Mau kuka. Dansbyt én nem látom annyira szarnak, de lábon már nem az igazi. Szeme/agya viszont van a játékhoz. Vigillel szépen kiegészítenék egymást. És valóban Dennard a legnagyobb talány. A sérülése előtt nekem nagyon tetszett a mozgása. Az Londonban is látszott, hogy iszonyatos bizonyítási vágy/kényszer munkál benne. A nickel szituációknál csak fel kellene zavarni rendszeresen a pályára. Szerintem ő is lehet upgrade Kirkpatrickhoz, na meg az idei Adam Joneshoz képest is.

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
Mindegy, csak ne Nugátnak kelljen eldöntenie😉
meme
Miért? Nugent clutch. Csak a könnyű szitukat nem szereti. Tudod, ha kicsi a tét... 😊

több mint 9 éve
Lehet, hogy naivitás, de én sem a Bengals O-t féltem. Az persze kérdés lesz, hogy RZ-ban az év elejei töketlenkedés vagy az elmúlt fordulókban látott eredményesebb játék lesz-e. Meg persze ami fontos lenne, hogy a futás menjen, mert akkor azért az órát tudnánk kontrollálni.
munoz
Remélem, hogy pont ez a két matchup dönt a javunkra.
gyurczi

több mint 9 éve
Ha rajtam múlna (tudom, hogy nem), akkor annyit változtatnék, hogy MJ helyén Clarke kezdene, Rey - Burfict- Vigil lenne a kezdő LB-sor. Mau fogalmatlan, Dansby és MJ felett pedig eljárt az idő. Ami érdekesebb, az a sec. Nem hiszem, hogy lenne a jelenleginél erősebb kezdő, viszont ez Dennard utolsó éve, és még annyira nem teszteltük, hogy sem az elengedés, sem a hosszabbítás, sem a fifth year option nem lenne indokolt. Valamit látnunk kéne a srácból, mert 8 misi egy évre drága kísérletezés. Hátra egyedül WJ3 lehetne upgrade, ami elég nagy szégyen, tekintve hogy egy percet sem játszott még a ligában.

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 231
A D frissítésről meg ennyit:
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/11/10/marvin-lewis-pulls-back-on-bengals-defensive-changes/related/
nasheem
Tudtam, hogy Marvin bele fog böfögni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Mindegy, csak ne Nugátnak kelljen eldöntenie😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Lehet, hogy naivitás, de én sem a Bengals O-t féltem. Az persze kérdés lesz, hogy RZ-ban az év elejei töketlenkedés vagy az elmúlt fordulókban látott eredményesebb játék lesz-e. Meg persze ami fontos lenne, hogy a futás menjen, mert akkor azért az órát tudnánk kontrollálni.
munoz
Remélem, hogy pont ez a két matchup dönt a javunkra. Nem nagyon lehet futni ellenünk, a redzone def meg az egyik legjobb a ligában. Ami gond lesz, az nyilván Green, biztos lesz tőle egy-egy nagy játék, amit benyelünk, de Eifert, nagyobb gond lehet. A TE-ek ellen küszködünk rendesen, bár Robinson mutatott már életjeleket. A másik oldal megjósolhatatlan. Az O nem nagyon mutatta meg a teljes potenciálját. Jó lenne, ha hoznának már egy igazán jó meccset. Ami leginkább mellettetek szól, az az, hogy prime time meccsen nem tudom mikor játszottunk jól utoljára.
gyurczi
Ez mondjuk a Bengals-ra is elmondhato, ha jol emlekszem olvastam valahol, hogy az utolso 8 primetime meccsbol 7-et elvesztettek.

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
munoz
Remélem, hogy pont ez a két matchup dönt a javunkra. Nem nagyon lehet futni ellenünk, a redzone def meg az egyik legjobb a ligában. Ami gond lesz, az nyilván Green, biztos lesz tőle egy-egy nagy játék, amit benyelünk, de Eifert, nagyobb gond lehet. A TE-ek ellen küszködünk rendesen, bár Robinson mutatott már életjeleket. A másik oldal megjósolhatatlan. Az O nem nagyon mutatta meg a teljes potenciálját. Jó lenne, ha hoznának már egy igazán jó meccset. Ami leginkább mellettetek szól, az az, hogy prime time meccsen nem tudom mikor játszottunk jól utoljára.

Szerkesztette: gyurczi

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
A D frissítésről meg ennyit:
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/11/10/marvin-lewis-pulls-back-on-bengals-defensive-changes/related/

Clarke kap majd 15 snap-et, Dennard 4-et, Vigil meg közelebb ülhet a gatorade-es pulthoz, mint eddig bármikor.
Peko? Peko knows the system!

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
több mint 9 éve
Semmi gond. AJ majd beárazza őket 😉