Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
krisz de ha ilyen szemüvegen nézed, akkor mennyenek sakkozni. Burkifli faultja sem volt durvább mint bármi..... És ráadásul vállal..- Mindegy ezt kár magyarázni, mi is elbasztuk..... de az utolsó 30 yard bünti nevetséges volt.Burfictet nekem a mai meccs után ne védd. Gusztustalan volt AB ellen, elment rajta a meccs.
meme
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
én mindenesetre remélem arra ébredek majd, hogy Burfictet és Adam Jonest belelőtték az Ohio folyóba, Marvin pedig utánuk ugrott.felfoghatatlan.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
gatsbi legyen adom, de 12 volt belőle a meccsen oda vissza és csak ezt fújták be...Full fölösleges. De hogy shaziert elengedtek azzal a fumbleel az vicc abban igazad van, de nekünk ettől nem kell hülyének lenni.
meme
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
áááá mindegyAzon kívűl mi qrtuk el...... Csak a Hill fumblit sem érzem jogosnak, és az volt a momentum amin elment a meccs
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
értem én hogy burkifli nem egy szent, de erősen azt éreztem utaztak is rá a bírók.
több mint 9 éve
Senki nem gyön arcoskodni, ha valaki megakarja higgadtan vitatni a meccset írjon privátba. Thnx

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
gatsbi legyen adom, de 12 volt belőle a meccsen oda vissza és csak ezt fújták be...
több mint 9 éve
a legrosszabb hogy jönnek a vasas fanok arcoskodni..... pedig a bírókon kívűl csak mi buktuk ezt a meccset. közüknem volthozzáa 4. negyedben.
több mint 9 éve
krisz de ha ilyen szemüvegen nézed, akkor mennyenek sakkozni. Burkifli faultja sem volt durvább mint bármi..... És ráadásul vállal..- Mindegy ezt kár magyarázni, mi is elbasztuk..... de az utolsó 30 yard bünti nevetséges volt.
több mint 9 éve
vasas td-nél sem dadogott a labda kevésbé mint hill-nél. és ez a túlzott keménység érdekes módon csak nekünk járt.
több mint 9 éve
Akkor bírózzunk, ha bármivel is jobbak voltunk, mint a zebrák. De nem. Volt egy jó negyed, meg olyan szintű fegyelmezetlenség a végén, ami elfogult szurkolóként sem menthető.
több mint 9 éve
nekem az fáj, hogy a saját hülyeségünkön kívűl 10 pontot és 60 yardot adtak a zebrák egy ilyen meccsen.Plusz amit Gio lefejelésénél elvettek. 😕
meme
több mint 9 éve
Ez nagyon fájt. Egy megnyert meccset ilyen faszságokkal bukni, kiábrándító. 😕
több mint 9 éve
Hat ez a bíráskodás is mi volt, édes istenem, de a legborzasztóbb h igy is megvolt nyerve, többször is...Egyszerűen nem hiszem el…
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
és akkor most erre mégis mit mondjak?kritikán aluli játék, kritikán aluli viselkedés, kritikán aluli játékvezetés.
és idén aztán tényleg csak saját magát verte meg a csapat. de hogyan bazmeg.
nem hiszem el.
nem akarom elhinni.
több mint 9 éve
nekem az fáj, hogy a saját hülyeségünkön kívűl 10 pontot és 60 yardot adtak a zebrák egy ilyen meccsen.
több mint 9 éve
Nincs Isten gyerekek egyszerüen nem hiszem el amit látok
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Most kéne elgondolkodni azon, hogy érdemes-e nekimenni Marvinnal még egyszer.Én azt gondolom hogy a bírókon kívűl, csak hülyeségünkön ment el.... Egy jobb pedagógus ezt megoldotta volna.
több mint 9 éve
Felszántani a gecibe és beszórni sóval.
több mint 9 éve
Tudom, hogy most került a keretbe, de ezt Roach gyereket honnan akasztottuk?
több mint 9 éve
twitter.com/Bengals/status/685970558870237184Végre nincs Hunt!
Viszont lesz Roach, aki első NFL meccsét játssza.