NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Kicsit belekeveredtem a menetrendbe. 😀
A nyitó meccsünk a Baltimore ellen biztosan TV-s meccs lesz vagy csak megvan az esély rá?

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Moch még LBként szerepel. Ezt a Skuta dolgot nem értem. ML a 4. kezőként emlegeti, de én nem látok benne semmit. A mostani rosterről simán kiraknám. Még Evans is jobbnak tűnt a tavalyi pre meccseken.

Ti látjátok benne a nagy jót? nasheem
Pass-rushban sem tud semmit mutatni? Abban elvileg jól kéne hasítania. Mint Bruce Irvinnek 😀Shawn84
Skuta, Evans vagy Moch? Merthogy egyik sem 😊
Skuta nem egy nagy rusher (én nem is láttam talán olyan snapet, amikor Zimmer ráküldte volna a QBre) Moch és Evans meg még egyáltalán nem volt pályán.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Moch még LBként szerepel. Ezt a Skuta dolgot nem értem. ML a 4. kezőként emlegeti, de én nem látok benne semmit. A mostani rosterről simán kiraknám. Még Evans is jobbnak tűnt a tavalyi pre meccseken.

Pass-rushban sem tud semmit mutatni? Abban elvileg jól kéne hasítania. Mint Bruce Irvinnek 😀
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
az a b

azért ő a negyedik kezdő, mert lényegében a kezdők ill. ő mögötte semmilyen lényegi tapasztalat nincs. Vinny Rey leginkább ST-ben látott pályát, míg Muckelroy volt LB-ként is a pályán, de nem sokat és a tavalyi évet totál kihagyta. az összes többi rookie. Skuta az egyetlen olyan nem kezdő, aki már bizonyított backup, ha csak vmi csoda nem jön mögüle (nincs jel erre) nem fogunk tőle megválni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Special teamerként határozottan. LB-ként (egyelőre) kevésbé.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve

Ti látjátok benne a nagy jót?

több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
pont ma próbáltam egy depth chartot összedobni. többé kevésbé sikerült is nagyjából eltalálni. bár vannak érdekességek.
lehetne már 10.-e...

Tippelde 25
több mint 13 éve
Irónia Amadeus, irónia. Azzal a céllal, hogy érzékeltessem, mennyi jelentősége van a TC első depth chartjának. Nulla.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nagy kő esett le a szívemről, hogy Andy van írva kezdő QB-nak.

Mikey
miért?
több mint 13 éve
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nagy kő esett le a szívemről, hogy Andy van írva kezdő QB-nak.

Az egyetlen meglepetés valóban az, hogy Dunlap a kezdő LDE, a többi mind-mind papírforma.

több mint 13 éve
Ill dunlap a kezdő lde, kiváncsi vagyok marad e week1ig ez igy.

WR kérdés nagyon forró, megtippelhetetlen kb.

több mint 13 éve
van depth  www.bengals.com/team/depth-chart.html

offense meglepetés: Tate
D: Mays eddig 1. SS

legyen má' péntek
több mint 13 éve
Shipleyért nagyon nagy kár lenne. Amadeus91
Ja, de nem gondolom hogy elkerülne tőlünk. Van rá bőven mód, hogy megtartsuk.

több mint 13 éve
Shipleyért nagyon nagy kár lenne.
több mint 13 éve
Azért 4.5-ös átlaggal puntolni komoly teljesítmény. 😀
Mikey
Biztos nettó, mert 40 yardokat hordtak vissza a PR-ek 😊

több mint 13 éve
Azért 4.5-ös átlaggal puntolni komoly teljesítmény. 😀
Black Passing: Andy Dalton 14-20, 190 yards, 2 TDs, 1 INT
Both Passing: Bruce Gradkowski 12-21, 41 yards; Zac Robinson 5-12, 41 yards
Nos urak, véletlenek márpedig nincsenek.

több mint 13 éve
A mock game statok:
Black Passing: Andy Dalton 14-20, 190 yards, 2 TDs, 1 INT
Both Passing: Bruce Gradkowski 12-21, 41 yards; Zac Robinson 5-12, 41 yards
Black Rushing: BenJarvus Green-Ellis 7-30, Brian Leonard 3-11
White Rushing: Cedric Peerman 7-25, Aaron Brown 5-19
Black Receiving: A.J. Green 3-74, 1 TD; Armon Binns 5-69; Brandon Tate 4-30, 1 TD; Hawkins 2-16;
White Receiving: Aaron Brown 4-27, Vidal Hazelton 3-11, Cedric Peerman 2-9,Justin Hilton 1-11, Marvin Jones 1-9, Mohamed Sanu 1-5, Jordan Shipley 1-1
Both punting: Kevin Huber (46,43, 51, 42) 4.5-yard average.
White Field Goals: Thomas Weber 29, 48

Ami érdekes, hogy Dalton 0/4-gyel kezdett, közben Burfict pick-elte is. Utána 14/16.
Shipley csak a második csapatban játszott. Hawkins volt a kezdő slotWR. Shipley roster helyéért többen aggódnak. Nagyon lassan heveri ki a sérülését.
A slot D Howard-Mau-Muck LB sorral állt fel és ahogy már gabtsi írta is, clemets követte a slot WRt. Hátul most épp Nelson és Mays volt.
Binnsnek nagyon jó meccse volt. Marvin Jonest pedig a blokkjaiért dicsérték.
Boling helyét keresgéljük. Sokat volt fent az első sorral, de 3 különböző helyen.

Az meg már lassan természetes, hogy AJ pusztít, Nugent meg mindent berúg.

több mint 13 éve
Derrick Harvey cut. Karate kid/voodoo mágus itt se váltotta meg tehát a világot. A legnagyobb Jaguars draft bust evör. iktriad
gyors menet volt. (mi sem varázsolhatunk minden jax bustból korrekt kezdőt 😀)Amadeus91
Mondjuk Nelsont a mi akkori (DB) edzőink szúrtak el. Harvey már "gyárilag" defektes volt.
Ha már 1. körös Jaguars bistok, anno Matt Jones is volt itt 1 kis ideig, ő legalább TCig eljutott (sőt a Hall of Fame meccsen emlékszem egész jól játszott). 😊iktriad
esélye nem volt T.O. mögött 😉 😀

edit: kiment a fejemből, hogy nem szabad ebben a topikban leírnom a nevét. Sry srácok.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 669 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Derrick Harvey cut. Karate kid/voodoo mágus itt se váltotta meg tehát a világot. A legnagyobb Jaguars draft bust evör. iktriad
gyors menet volt. (mi sem varázsolhatunk minden jax bustból korrekt kezdőt 😀)Amadeus91
Mondjuk Nelsont a mi akkori (DB) edzőink szúrtak el. Harvey már "gyárilag" defektes volt.
Ha már 1. körös Jaguars bistok, anno Matt Jones is volt itt 1 kis ideig, ő legalább TCig eljutott (sőt a Hall of Fame meccsen emlékszem egész jól játszott). 😊
több mint 13 éve
gyors menet volt. (mi sem varázsolhatunk minden jax bustból korrekt kezdőt 😀)
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 669 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Derrick Harvey cut. Karate kid/voodoo mágus itt se váltotta meg tehát a világot. A legnagyobb Jaguars draft bust evör.
több mint 13 éve
Egyébiránt egyetértek.

több mint 13 éve
egyébiránt nem olyan nagy gond ez most. jövőre vele együtt 4 CB van szerződés alatt, inkább a jövő embere, jelenleg max egy jó gunner, de abból se állunk olyan rosszul
valószínű, hogy bár egy ötödik köröstől elvárnád, nem érné meg a rostert, így meg tudjuk menteni a hiénák elől a final cuts után.

a munkát elvégezheti, amint egészséges lesz.

több mint 13 éve
A cornerback mizéria folytatódik...
We knew that rookie defensive back Shaun Prater hadn't practiced since the rookie minicamps, but we didn't know how severe his injury was. According to Ian Rapoport of NFL.com, it's severe enough for the Bengals to be placing him on Injured Reserve.

Prater will undergo surgery to clean up his knee at a later date. The rehabilitation, centered around his patella, could take up to four months, but he's expected to be ready for the offseason conditioning program.

több mint 13 éve
a hírek szerint az első és a második D is dominálta a mai scimmage-t. a rövid yardnál 1/6.