NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
ML szépen megnyalogatta a Dagit a press conf-on. Atom OT párosunk van! Sokan irigylik Andyt miattunk.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
az egyik norvég a pujájának a keletiben anno úgy kiabált utána, hogy "Álejándrócska gyere idéé" Amadeus91
Pár évvel ezelőtt akkori munkahelyemen kaptam egy levelet amit bizonyos Lakatos Marlonbrandó írt alá, nálam eddig ez visz mindent.

több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
 fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/01/FK_Playoff_Ranking__Merleg_es_eloszezonindito/

A hetedik helyre tették a csapatunkat. 😀
Legyen igazuk!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Következő keresztneve legyen Chad 😀Amadeus91
Elég hülyén mutatna a személyijén "Csed"-ként írva... :/Mikey
Ja persze, ha magyar mindkét szülője, akkor elvileg magyarosítani kell a nevet is. Igaz 😀

témától teljesen off: Ha Alejándrók, Rómeók, Donatellák, Manuel Luizok, Ginók rohangálhatnak Magyarországon teljesen legálisan anyakönyvezve, akkor egy Chad miért ne...

szegény nhm, adom itt az ötleteket... 😀Amadeus91
Hivatalosan ez így néz ki:
Minden utónevet a kiejtésének megfelelően a mai magyar helyesírás szabályai szerint kell bejegyezni. Erről az 1982. évi 17. törvényerejű rendelet 27.§ (2) bekezdése így rendelkezik: „A név anyakönyvezésénél a magyar helyesírás szabályai az irányadóak.”
Ha meg érdekes neveket akarsz látni akkor innen letöltheted a hivatalos "névadatbázist"
 www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html

Nincs benne a fenti listában de nemrég azt hallottam hogy anyuka a szaladó gyerek után azt ordította hogy "Alonzó gyere vissza!"....
adam3577
az egyik norvég a pujájának a keletiben anno úgy kiabált utána, hogy "Álejándrócska gyere idéé"
több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
köszi mindenkinek!
jja, nem, nem lesz csed! ha lesz negyedik, Ő lány lesz!!! 😊)

névbe amit hallottam, és igaz, az volt ,amit nagynéném (szülésznő) mesélt: ezt szerette volna az agyhalott: Orsós Sylvester Stallone! és nem, nem tudták neki megmagyarázni miért nem lehet... 😊)
több mint 13 éve
Hi All!
itt vagyok ám, csak közben elég sűrű volt nálunk a progi... 😊
...hogy Ti is tudjátok, bővül a Bengals család: megszületett 3. fiam: Sebestyén!!!!

preseason-ra már biztos átalussza az éjszakát... 😊))

üdv mindenkinek!nhm
😀 😀
Gratula és sok boldogságot, örömet!

több mint 13 éve
Ja persze, ha magyar mindkét szülője, akkor elvileg magyarosítani kell a nevet is. Igaz 😀

témától teljesen off: Ha Alejándrók, Rómeók, Donatellák, Manuel Luizok, Ginók rohangálhatnak Magyarországon teljesen legálisan anyakönyvezve, akkor egy Chad miért ne...

szegény nhm, adom itt az ötleteket... 😀Amadeus91
Hivatalosan ez így néz ki:
Minden utónevet a kiejtésének megfelelően a mai magyar helyesírás szabályai szerint kell bejegyezni. Erről az 1982. évi 17. törvényerejű rendelet 27.§ (2) bekezdése így rendelkezik: „A név anyakönyvezésénél a magyar helyesírás szabályai az irányadóak.”
Ha meg érdekes neveket akarsz látni akkor innen letöltheted a hivatalos "névadatbázist"
 www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html

Nincs benne a fenti listában de nemrég azt hallottam hogy anyuka a szaladó gyerek után azt ordította hogy "Alonzó gyere vissza!"....

több mint 13 éve

szegény nhm, adom itt az ötleteket... 😀
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Elég hülyén mutatna a személyijén "Csed"-ként írva... :/

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
csatlakozom az előttem szólókhoz, gratula nhm! 😊

Tippelde 25
több mint 13 éve
Hi All!
...hogy Ti is tudjátok, bővül a Bengals család: megszületett 3. fiam: Sebestyén!!!!

üdv mindenkinek!nhm
gratula. Jó egészséget a tigris kölyöknek! 😊

Következő keresztneve legyen Chad 😀
több mint 13 éve
Oldalon olyan dolgok lesznek amit megtudunk magunk irni. Amennyiben igeny mutatkozik valamire akkor megprobalunk teljesiteni, ha nem sikerul akkor sincs vilagvege. Ha valaki jelentkezik relevans tartalommal akkor en nem fogok elzarkozni semmi elol.

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
abban nem hiszem, hogy sok hasznát látnátok, ha én írnám. Lelkesíteni szubjektíven tudok csak, értékelni úgy is, hogy egy semleges olvasó is kedvet kapjon a csapathoz. Ezt úgy értem, hogy ha én írok egy beharangozót, azt csak a vérbeli, háttérinformációval rendelkező Bengals fanok élveznék, akik pedig a fórumot is olvassák.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Hi All!

üdv mindenkinek!nhm
Gratula! Tigriscsikos rugdalozo megvan mar? 😀

több mint 13 éve
...hogy Ti is tudjátok, bővül a Bengals család: megszületett 3. fiam: Sebestyén!!!nhm
Erőt és egészséget az édesanyának és a kicsinek! Neked pedig kitartást.Mikey
köszi, Mikey!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
...hogy Ti is tudjátok, bővül a Bengals család: megszületett 3. fiam: Sebestyén!!!nhm
Erőt és egészséget az édesanyának és a kicsinek! Neked pedig kitartást.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
én szívesen vállalom meccsösszefoglalók írását majd az oldalra, szeptembertől (koliban lesz normális netem, meg elég szabadidőm hozzá, és szívesen elvállalom az oldal erre eső részét, persze csak ha nincs ellenvetés 😊.)MarioAna
Mivel ti vagytok a fő olvasók, és ti megnézitek a meccseket ezért szerintem erre nem lenne akkora igény. Viszont meccs beharangozóra elég nagy szokott lenni.
Bocs hogy belepofázok, csak saját tapasztalatok.
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
én szívesen vállalom meccsösszefoglalók írását majd az oldalra, szeptembertől (koliban lesz normális netem, meg elég szabadidőm hozzá, és szívesen elvállalom az oldal erre eső részét, persze csak ha nincs ellenvetés 😊.)
nhm: Gratula a Kistigrishez 😊!

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Hi All!

üdv mindenkinek!
több mint 13 éve
A Bandwagont furcsállom kicsit. Nem megszokott kiírás egy szurkolói oldal címében. Legalábbis itthon.Shawn84
Meg semmi sem vegleges 😀 Napi 20-30 percet tudok ezzel foglalkozni, egyelore ott tartok hogy keresem a megfelelo temat. Sajnos ugy nez ki hogy pont a vikings blog altal hasznalt sema lesz megfelelo nekunk.
Jelenleg naprol napra valtozik, szepen lassan alakul ki a veglegesnek szant oldal. Varom a javaslatokat az oldal nevere is, a bengals bandwagon is amiatt lett mert regisztraciokor meg kell adni egy oldal nevet.

Rush, tetszik amit csinaltal tervet, csak sajnos az ingyenes wordpressnek vannak korlatai. Nemsoka irok pm-et hogy pontossan mire lesz szukseg.adam3577
Szerintem ezeket kb. olyanra lehet kihozni mint a PhillyBlogot. Mi is próbáltunk többfélét, és nagyjából ennyi a maximum amit Rata ki tudott hozni belőle.
több mint 13 éve
A Bandwagont furcsállom kicsit. Nem megszokott kiírás egy szurkolói oldal címében. Legalábbis itthon.Shawn84
Meg semmi sem vegleges 😀 Napi 20-30 percet tudok ezzel foglalkozni, egyelore ott tartok hogy keresem a megfelelo temat. Sajnos ugy nez ki hogy pont a vikings blog altal hasznalt sema lesz megfelelo nekunk.
Jelenleg naprol napra valtozik, szepen lassan alakul ki a veglegesnek szant oldal. Varom a javaslatokat az oldal nevere is, a bengals bandwagon is amiatt lett mert regisztraciokor meg kell adni egy oldal nevet.

Rush, tetszik amit csinaltal tervet, csak sajnos az ingyenes wordpressnek vannak korlatai. Nemsoka irok pm-et hogy pontossan mire lesz szukseg.

több mint 13 éve
A Bandwagont furcsállom kicsit. Nem megszokott kiírás egy szurkolói oldal címében. Legalábbis itthon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a logó körvonala miatt olyan, mintha egy hetes lenne a fejlécek közepén :rolleyes:
egyébként nem rossz és örülök, hogy egyre több csapatnak van blogja 😊
több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
öröm és bódottá 😊

...

kihasználva rengeteg szabadidőmet csináltam egy verziót a szurkolói oldal sémájára. remélem elnyeri a tetszésetek.
itt megtekinthető

Tippelde 25
több mint 13 éve
Minden adott a nyugodt építkezéshez. Mintha nem is mi lennénk 😊