NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 621
47
17:00 MILITARY BOWL - Pittsburgh vs East Carolina
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
gyors összeszámoltam, 7-n vagyunk mint a gonoszok.Köszi!Elég kevesen vagyunk ez tény, de viszonylag aktív a társaság. Ha jól emlékszem talán 3-4 csapattopik él csak jobban, mint ez. Ha marad a mostani tendencia és nem kizárólag a deviáns vagy a devianciához erősen kötődő emberek 😉 választják majd a Bengalst, akkor pár éven belül szépen gyarapodhat a létszám.
Jelenlegi témától függetlenül, mennyien írunk olvassuk ezt a topicot szerintetek kb.?
7 éve követem az nfl-t, hat éve vagyok Bengals szurkoló, sajnos úgy látom hogy kishazánkban elég kevés a cincy drukker. Emiatt fordult meg a fejemben, hogy talán egy honlapot, nevezzük szurkolói oldalt kéne létrehozni.
Mit gondoltok lenne igény ilyesmire?adam3577
Látogatóként biztos aktív lennék egy hazai honlapon is, de ha valaki jó oldalt akar csinálni, akkor ahhoz rengeteg feles energia/idő szükséges. Abból meg elég szarul állok.
nasheem
Ghee tényleg jó?
több mint 13 éve
Köszi!Elég kevesen vagyunk ez tény, de viszonylag aktív a társaság. Ha jól emlékszem talán 3-4 csapattopik él csak jobban, mint ez. Ha marad a mostani tendencia és nem kizárólag a deviáns vagy a devianciához erősen kötődő emberek 😉 választják majd a Bengalst, akkor pár éven belül szépen gyarapodhat a létszám.
Jelenlegi témától függetlenül, mennyien írunk olvassuk ezt a topicot szerintetek kb.?
7 éve követem az nfl-t, hat éve vagyok Bengals szurkoló, sajnos úgy látom hogy kishazánkban elég kevés a cincy drukker. Emiatt fordult meg a fejemben, hogy talán egy honlapot, nevezzük szurkolói oldalt kéne létrehozni.
Mit gondoltok lenne igény ilyesmire?adam3577
Látogatóként biztos aktív lennék egy hazai honlapon is, de ha valaki jó oldalt akar csinálni, akkor ahhoz rengeteg feles energia/idő szükséges. Abból meg elég szarul állok.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Köszi!Jelenlegi témától függetlenül, mennyien írunk olvassuk ezt a topicot szerintetek kb.?
Mit gondoltok lenne igény ilyesmire?
több mint 13 éve
Bár felénk én ős bengals fannak tartom magam, sajnos az utóbbi időben lankadt a figyelmem a csapat felé.Zimmer 2 évvel hosszabbított. A többi eltörpül e mellett. Új igazolás nincs bár Briscoet talán nézegettük. A TC csak most indult, így nagyon sok eredmény nincs. Dre, Clements, Shipley, Sims és Nugent sérülés miatt limitált vagy ott sincs, illetve Geathers összeszedett táborban egy sérülést, így ő sem dolgozik, de nincs szakadása.
Tudnátok nekem segíteni kérlek? Draftig követtem nagyjából az eseményeket, mit történt azóta? Igazolások, tradeek, rookiek, tc?adam3577
DT és CB posztokon óriási a tülekedés, így Clements és Sims sérülése nagyon rosszkor jön (nekik). Stillt, Newmant és Gheet dícsérgették az első napokon, de majd meglátjuk.
A legnagyobb kérdés talán a WR2 poszt. Tate és Binns vezet Sanu előtt, de én még mindig Sanut várom befutónak (az OTÁkon elég sokat droppolt, de majd kinövi). A másik 2 kérdőjel Hall és Nelson párja. Mays kicsit vezet a többiek előttt, de a CB poszt megjósolhatatlan a túljelentkezés és a sérülések miatt. Az utolsó napon pl már Ilika is CBként volt pályán, mert 3 ember volt csak egészséges. Hall viszont már a full pad edzéseken is részt vett!
Az összes újoncot szerződtettük Ziegler, Dre, Still, Sanu, Iloka szinte biztso, hogy komoly szerepet kap, Thompson, Herron, Charles meg valószínű. Marvin Jones és Prater küzd majd keményen a rosterért. Az UDFAk közül Burfict és Lamur a két kedvenc eddig. Várhatóan csak 6 LB lesz az 53ban, így nekik fokozottan nehéz lesz megcsinálni a rostert, de nem elképzelhetetlen.
több mint 13 éve
Bár felénk én ős bengals fannak tartom magam, sajnos az utóbbi időben lankadt a figyelmem a csapat felé. Tudnátok nekem segíteni kérlek? Draftig követtem nagyjából az eseményeket, mit történt azóta? Igazolások, tradeek, rookiek, tc?
több mint 13 éve
Burfictről továbbra is jókat írnak, esélyes lehet az 53-s rosterre. Amadeus91Ja tényleg jó a sajtója, de az nem növeli az esélyeit, hogy Muckelroyt is középen játszatjuk. Kérdés persze, hogy Moch mennyire lesz képben a büntije után.
több mint 13 éve
Burfictről továbbra is jókat írnak, esélyes lehet az 53-s rosterre.
több mint 13 éve
Hall az offszezon híre eddig, kell mint egy falat kenyér!Másik h Geathers megsérült, ami Dunlapnak extra mennyiségű first team repet jelent. Ennél se igazán kell jobb hír.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Newmantől nagyon el volt ájulva Marvin és Zimmer is anno, szóval várható volt.Mays Time!
több mint 13 éve
Három rövid hír:1) az OTA-k után egyáltalán nem meglepő módon a camp első napján Tate volt a #2 kezdő elkapó.
2) ugyanekkor a négy kezdő DB Hall, Newman (!), Nelson és Mays volt.
3) miután a Tampa kivágta, a Cincy is waiver claimet helyezett régi ismerősünkre, Dezmon Briscoe-ra. Végül DC-ben kötött ki.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
2-4 hetet mondanak, vszleg még a preszezonban visszatér. vagy nem és húz egy amuakamarát. (reméljük szintén gyűrűvel a végén)
több mint 13 éve
Eh, de kellett ez! A D ezzel rendben is van még pár évig.Az SBNati hírlevél 5 topikjából 4 Dre sérüléséről szól. Kissé pánikíze van a dolognak. Remélem nem annyira vészes ez a tököm tudja milyen szindróma.
több mint 13 éve
A nap híre: Zimmer 2014-ig - azaz 2 évvel - hosszabbított!Mikeyó hogy ezt nem tegnap este olvastam....
mamának is szebb estéje lett volna 😀
több mint 13 éve
A nap híre: Zimmer 2014-ig - azaz 2 évvel - hosszabbított!Mikeyhurrá! Remek hír!
több mint 13 éve
A nap híre: Zimmer 2014-ig - azaz 2 évvel - hosszabbított!
több mint 13 éve
1 hónap, az nagyjából a training camp vége. Süti.
több mint 13 éve
a hivatalos azt írja, hogy 1 hónapon belül visszatérhet... viszont Clements és Pacman is összeszedett valamit. Newman és Allen legalább egyben van. Hall pedig már pénteken visszatérhet a teljes értékű edzéshez, legkésőbb a camp elején.
több mint 13 éve
Jó hír viszont, hogy az idei draft class-ból utolsóként Brandon Thompson is aláírt.
több mint 13 éve
miket pletykáltak?Bengals 1st round pick Dre Kirkpatrick has told teammates he suffered an injury in knee area that could cause him to miss much of camp...empty taxiAkkor most már 110%, hogy nem lesz opening day starter. (Eddig is sejthettük ezt, de ugye pletykáltak ezt-azt.)Mikey
több mint 13 éve
nem jó hír, de ennél nagyobb bajunk ne legyen.zimmert érdemes hallgatni a tegnapi media dayen.
több mint 13 éve
Szarul kezdődik. Pont neki lett volna a legnagyobb szüksége a TC-re. Rengeteg olyan tanulnivalója van, amit csak az egymás elleni játék során tud igazán elsajátítani. Ha jól emlékszem Hall sem kezdett egyből (JoJo sem), így szvsz ő sem lett volna week1 starter, de akkor is elég gáz.Bengals 1st round pick Dre Kirkpatrick has told teammates he suffered an injury in knee area that could cause him to miss much of camp...empty taxiAkkor most már 110%, hogy nem lesz opening day starter. (Eddig is sejthettük ezt, de ugye pletykáltak ezt-azt.)Mikey
Továbbra sem nagyon érzem, hogy alakul majd a DB rosterünk.
több mint 13 éve
Bengals 1st round pick Dre Kirkpatrick has told teammates he suffered an injury in knee area that could cause him to miss much of camp...empty taxiAkkor most már 110%, hogy nem lesz opening day starter. (Eddig is sejthettük ezt, de ugye pletykáltak ezt-azt.)
több mint 13 éve
Bengals 1st round pick Dre Kirkpatrick has told teammates he suffered an injury in knee area that could cause him to miss much of camp...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Furcsa, mert olyan blikkesre sikeredett. Sem JoJo-ra, sem a ligára nem jellemző. Ha tényleg ezt és így mondta, akkor egy faszköcsög. Mondjuk magát jobban lejáratja, mint a Bengalst.gyökérség amit csinál... Amadeus91JoJo komolyan azon van fennakadva, hogy nem vihetett anno haza korlátlan számút energia italt az edzésről? Amadeus91Példaként említette, de nem ezen volt a hangsúly. Leginkább nyalni akart McNair-éknek, amit mondjuk úgy is megtehetett volna, hogy nem köpköd hátrafelé. Ez akkor is gáz, ha igaza van.
Mindenesetre a holtszezon legfelkapottabb témáját szolgáltatta a nyilatkozatával. nasheem