Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vontaze Burfict, hogy nyomja nálatok TC-ben? 😊
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 556
Ahogy mondani szoktam, a TC-ben még a szertáros is future HoF formában tolja. 😊Mikey
meg mi itt a fórumon. 😀
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 305
Ahogy mondani szoktam, a TC-ben még a szertáros is future HoF formában tolja. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Ja-ja, bármi lehet, de korán van még. Reedy pl Marvin Jonest dicsérte nagyon illetve a DLből Thompsont. Mire vége a TCnek a játékosok 90%-ról lesz valahol valakitől olyan hír, hogy hűdehajde...

Ezért kellenek a Pre meccsek, mert ott végre mi is láthatjuk őket.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
A TC ilyen korai szakaszában mindenkinek van esélye mindenre. Nem véletlenül játszott már pl. Miles is a kezdőkkel tegnap előtt.

Persze reálisan nézve, én nem látok sok esélyt arra hogy Binns opening day starter legyen, de sosem lehet tudni...

több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Ma Hall, Clements, Nelson, Mays volt a kezdő DB sor.
A DLt variáltuk valamiért. Dunlap a második sorral játszott (Harvey, Hayden, Still, Dunlap), Andersson pedig a kezdőkkel.

A kezdő WR2 Binns volt ismét, de sokat droppolt. A második sor Sanu+Whalen voltak. nasheem
Binns csak Tate sérülése miatt próbálkozott ott, vagy lehet rá reális esélye?

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
Ma Hall, Clements, Nelson, Mays volt a kezdő DB sor.
A DLt variáltuk valamiért. Dunlap a második sorral játszott (Harvey, Hayden, Still, Dunlap), Andersson pedig a kezdőkkel.

A kezdő WR2 Binns volt ismét, de sokat droppolt. A második sor Sanu+Whalen voltak.

több mint 13 éve
Atkins Training Camp Blog
Seeing my old and new teammates gearing up for the battle in the trenches is what it’s all about. Solidifying a starting spot on the defensive line is my goal going into this Training Camp, a little different from my first two seasons in the league.
...
I wouldn’t have it any other way. I know our team has the opportunity to be great. It started in OTAs and Training Camp is the exclamation point as we gear up for a record-breaking 2012 season.

See you at the top, WHO DEY!
Lassan kezd feléledni bennem az érzés, miszerint hiányzik, hogy Bengals meccset nézzek.

több mint 13 éve
Közben voltak olyan hírek, hogy Mays helyett Miles játszott az egymásellenin a kezdőben. 😕nasheem
több mint 13 éve
Clements végre megjelent az campen.
Közben voltak olyan hírek, hogy Mays helyett Miles játszott az egymásellenin a kezdőben. 😕

több mint 13 éve
ML szépen megnyalogatta a Dagit a press conf-on. Atom OT párosunk van! Sokan irigylik Andyt miattunk.

több mint 13 éve
adam3577 Cincinnati Bengals 247 — Bengals fan
az egyik norvég a pujájának a keletiben anno úgy kiabált utána, hogy "Álejándrócska gyere idéé" Amadeus91
Pár évvel ezelőtt akkori munkahelyemen kaptam egy levelet amit bizonyos Lakatos Marlonbrandó írt alá, nálam eddig ez visz mindent.

több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
 fuzovelkifele.blog.nepsport.hu/archives/2012/08/01/FK_Playoff_Ranking__Merleg_es_eloszezonindito/

A hetedik helyre tették a csapatunkat. 😀
Legyen igazuk!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
Következő keresztneve legyen Chad 😀Amadeus91
Elég hülyén mutatna a személyijén "Csed"-ként írva... :/Mikey
Ja persze, ha magyar mindkét szülője, akkor elvileg magyarosítani kell a nevet is. Igaz 😀

témától teljesen off: Ha Alejándrók, Rómeók, Donatellák, Manuel Luizok, Ginók rohangálhatnak Magyarországon teljesen legálisan anyakönyvezve, akkor egy Chad miért ne...

szegény nhm, adom itt az ötleteket... 😀Amadeus91
Hivatalosan ez így néz ki:
Minden utónevet a kiejtésének megfelelően a mai magyar helyesírás szabályai szerint kell bejegyezni. Erről az 1982. évi 17. törvényerejű rendelet 27.§ (2) bekezdése így rendelkezik: „A név anyakönyvezésénél a magyar helyesírás szabályai az irányadóak.”
Ha meg érdekes neveket akarsz látni akkor innen letöltheted a hivatalos "névadatbázist"
 www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html

Nincs benne a fenti listában de nemrég azt hallottam hogy anyuka a szaladó gyerek után azt ordította hogy "Alonzó gyere vissza!"....
adam3577
az egyik norvég a pujájának a keletiben anno úgy kiabált utána, hogy "Álejándrócska gyere idéé"
több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
köszi mindenkinek!
jja, nem, nem lesz csed! ha lesz negyedik, Ő lány lesz!!! 😊)

névbe amit hallottam, és igaz, az volt ,amit nagynéném (szülésznő) mesélt: ezt szerette volna az agyhalott: Orsós Sylvester Stallone! és nem, nem tudták neki megmagyarázni miért nem lehet... 😊)
több mint 13 éve
Hi All!
itt vagyok ám, csak közben elég sűrű volt nálunk a progi... 😊
...hogy Ti is tudjátok, bővül a Bengals család: megszületett 3. fiam: Sebestyén!!!!

preseason-ra már biztos átalussza az éjszakát... 😊))

üdv mindenkinek!nhm
😀 😀
Gratula és sok boldogságot, örömet!

több mint 13 éve
Ja persze, ha magyar mindkét szülője, akkor elvileg magyarosítani kell a nevet is. Igaz 😀

témától teljesen off: Ha Alejándrók, Rómeók, Donatellák, Manuel Luizok, Ginók rohangálhatnak Magyarországon teljesen legálisan anyakönyvezve, akkor egy Chad miért ne...

szegény nhm, adom itt az ötleteket... 😀Amadeus91
Hivatalosan ez így néz ki:
Minden utónevet a kiejtésének megfelelően a mai magyar helyesírás szabályai szerint kell bejegyezni. Erről az 1982. évi 17. törvényerejű rendelet 27.§ (2) bekezdése így rendelkezik: „A név anyakönyvezésénél a magyar helyesírás szabályai az irányadóak.”
Ha meg érdekes neveket akarsz látni akkor innen letöltheted a hivatalos "névadatbázist"
 www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html

Nincs benne a fenti listában de nemrég azt hallottam hogy anyuka a szaladó gyerek után azt ordította hogy "Alonzó gyere vissza!"....

több mint 13 éve

szegény nhm, adom itt az ötleteket... 😀
több mint 13 éve
Elég hülyén mutatna a személyijén "Csed"-ként írva... :/

több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 888
csatlakozom az előttem szólókhoz, gratula nhm! 😊

Tippelde 25
több mint 13 éve
Hi All!
...hogy Ti is tudjátok, bővül a Bengals család: megszületett 3. fiam: Sebestyén!!!!

üdv mindenkinek!nhm
gratula. Jó egészséget a tigris kölyöknek! 😊

Következő keresztneve legyen Chad 😀
több mint 13 éve
Oldalon olyan dolgok lesznek amit megtudunk magunk irni. Amennyiben igeny mutatkozik valamire akkor megprobalunk teljesiteni, ha nem sikerul akkor sincs vilagvege. Ha valaki jelentkezik relevans tartalommal akkor en nem fogok elzarkozni semmi elol.

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
abban nem hiszem, hogy sok hasznát látnátok, ha én írnám. Lelkesíteni szubjektíven tudok csak, értékelni úgy is, hogy egy semleges olvasó is kedvet kapjon a csapathoz. Ezt úgy értem, hogy ha én írok egy beharangozót, azt csak a vérbeli, háttérinformációval rendelkező Bengals fanok élveznék, akik pedig a fórumot is olvassák.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Hi All!

üdv mindenkinek!nhm
Gratula! Tigriscsikos rugdalozo megvan mar? 😀

több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
...hogy Ti is tudjátok, bővül a Bengals család: megszületett 3. fiam: Sebestyén!!!nhm
Erőt és egészséget az édesanyának és a kicsinek! Neked pedig kitartást.Mikey
köszi, Mikey!