Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Clements hasizomhúzódás és csak a júniusi OTAra jön (ha jön), Dre ágyékhúzódás miatt nem volt (de lesz még a héten), így Newman és Jones volt a 2 kezdő és sok snapet kapott Allen is (benéztem, nem ő volt kezdőben). Ami még érdekes, hogy Jones gyakorolt PRt.

Ma Sands volt a kezdő Nelson mellett!nasheem
Hobson szerint meg Mays dolgozott Nelson mellett a kezdőkkel. Az előző infó Zac Jackson tweeteréről volt. Majd lemeccselik ki a hülye. Én Hobsonnak hiszek.

Annak viszont baromira örülök, hogy Muck-ot is próbálgatjuk középen. Ha Mau el lesz tiltva, inkább őt nézném ott, mint Skutát vagy Burfict-et.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Sands 5.körös volt
Mays 2.Amadeus91
Mays-re gondoltam mind2 esetben, abban a képzavarban voltam, hogy 1.körben vitte a Frisco :/ ...akkor úgy mondom, hogy 1. körös prospect volt. My bad 😕

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
http://espn.go.com/nfl/photos/gallery/_/id/7942453/clayton-top-10-tight-ends

Gresham előkelő társaságban, de én feljebb várom mindenképp. Idén neki is fejlődnie kell.

több mint 13 éve
Clements hasizomhúzódás és csak a júniusi OTAra jön (ha jön), Dre ágyékhúzódás miatt nem volt (de lesz még a héten), így Newman és Jones volt a 2 kezdő és sok snapet kapott Allen is (benéztem, nem ő volt kezdőben). Ami még érdekes, hogy Jones gyakorolt PRt.

Ma Sands volt a kezdő Nelson mellett!

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Már zajlik az első OTA. Hall rehabon, Clements nem edz, Shipley külön edz, de Muckelroy teljes munkát végez.
Reedy szerint Iloka nagyon jól mozog. A hiányzók miatt Newman és Allan a kezdő CB páros. És egy kis molyolni való WR2 ügyben. Tate állt fel AJvel ellentétes oldalon 😐nasheem
Clements-cel mi a fene van? Jönnek a hírek, hogy fölös, meg pletykák meg miegymás, most meg nem is edz? Ilokáról már a draft előtt is jó véleménnyel voltak sokan.

edit: tényleg ki van Nelson mellett Safetyben? Mays?Amadeus91
Azt írták nemrég bengals.com-on, hogy Jason Allen és Newman lesz rotálva amíg Hall fel nem épül (az ő helyén). Másik oldalt akkor gondolom Kirkpatrick meg Clements. Nickel meg Pacman meg akit ad az ég. Clements helye nálam biztos a rosteren, már csak azért is mert ő tud S-t is játszani elvileg.
SS meg Iloka-Sands-Mays közül lesz aki nyeri a TC battle-t....szerintem (én Sandsre szavazok, azért csak 1. körös volt anno).MarioAna
Sands 5.körös volt
Mays 2.
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Már zajlik az első OTA. Hall rehabon, Clements nem edz, Shipley külön edz, de Muckelroy teljes munkát végez.
Reedy szerint Iloka nagyon jól mozog. A hiányzók miatt Newman és Allan a kezdő CB páros. És egy kis molyolni való WR2 ügyben. Tate állt fel AJvel ellentétes oldalon 😐nasheem
Clements-cel mi a fene van? Jönnek a hírek, hogy fölös, meg pletykák meg miegymás, most meg nem is edz? Ilokáról már a draft előtt is jó véleménnyel voltak sokan.

edit: tényleg ki van Nelson mellett Safetyben? Mays?Amadeus91
Azt írták nemrég bengals.com-on, hogy Jason Allen és Newman lesz rotálva amíg Hall fel nem épül (az ő helyén). Másik oldalt akkor gondolom Kirkpatrick meg Clements. Nickel meg Pacman meg akit ad az ég. Clements helye nálam biztos a rosteren, már csak azért is mert ő tud S-t is játszani elvileg.
SS meg Iloka-Sands-Mays közül lesz aki nyeri a TC battle-t....szerintem (én Sandsre szavazok, azért csak 1. körös volt anno).

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve

edit: tényleg ki van Nelson mellett Safetyben? Mays?
több mint 13 éve
Reedy szerint Iloka nagyon jól mozog. A hiányzók miatt Newman és Allan a kezdő CB páros. És egy kis molyolni való WR2 ügyben. Tate állt fel AJvel ellentétes oldalon 😐

több mint 13 éve
Közben töltögetjük az Oline helyeket. Stephens érkezett vissza (hurrá!) és jött még Matt Murphy a Colts PSből.

több mint 13 éve
http://www.cincyjungle.com/2012/5/20/3032163/terence-newman-and-jason-allen-will-fill-in-for-leon-hall-bengals-cincinnati-NFL-2012

Terence Newman and Jason Allen Will Fill In For Leon Hall, Per Report
több mint 13 éve
Úgy legyen. Mindkét srácot csak összevágott pre-draft videókon láttam. Boom kifejezetten szar fal mögött futott, míg Rainey nem. Így elég nehéz őket hasonlítgatni. Rainey mozgása nekem nagyon tetszett, Scott helyett jobban el tudtam volna képzelni mint Herront. De hát ez a jó az uborkaszezonban. Mindenkiből lehet még minden.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Boom-ból lehet még éppen, de kérdés, hogy nekünk melyik lett volna jobb opció. BJGE terhelhető futó, mellé pont egy olyan RB kellett volna, aki meccsenként kap 10-12carryt, de abból villanthat...de majd meglátjuk mit hoz a jövő 😊 .MarioAna
Rainey nem az a fajta futó, aki tehermentesíteni tudja az elsőszámú RB-t; ilyen szempontból Herron mindenképpen jobb választás volt nektek. Rainey alighanem csak néhány snapet fog kapni meccsenként, ezek egy részét akár slotban, és returnerként lehet még használni, de ennyi, szituációs játékos.
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Azóta is baxa a csőröm, hogy Raineyt kihagytuk 😊nasheem
Rainey-ből sohasem lesz all-down back.vassadi
Boom-ból lehet még éppen, de kérdés, hogy nekünk melyik lett volna jobb opció. BJGE terhelhető futó, mellé pont egy olyan RB kellett volna, aki meccsenként kap 10-12carryt, de abból villanthat...de majd meglátjuk mit hoz a jövő 😊 .

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Azóta is baxa a csőröm, hogy Raineyt kihagytuk 😊nasheem
Rainey-ből sohasem lesz all-down back.
több mint 13 éve
Kis érdekesség még a combine-ról:
20-Yard Shuttle

Chris Rainey (3.93)
Dan Herron (4.04)
LaMichael James (4.12)
David Wilson (4.12)
Bradie Ewing (4.16)

60-Yard Shuttle

Chris Rainey (11.06)
Doug Martin (11.29)
Davin Meggett (11.53)
David Wilson (11.59)
Dan Herron (11.60)
MarioAna
Azóta is baxa a csőröm, hogy Raineyt kihagytuk 😊

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Kis érdekesség még a combine-ról:
20-Yard Shuttle

Chris Rainey (3.93)
Dan Herron (4.04)
LaMichael James (4.12)
David Wilson (4.12)
Bradie Ewing (4.16)

60-Yard Shuttle

Chris Rainey (11.06)
Doug Martin (11.29)
Davin Meggett (11.53)
David Wilson (11.59)
Dan Herron (11.60)
Tehát óra szerint annyira nem is lassú, mint a 40 yd -ja mutatja. Remélem befut, bár RB draftokkal nagyon nincs szerencsénk.

Ha nem is day one starter, de simán el tudom képzelni, hogy Herronnak több yardja lesz év végére mint BJGE-nek.DoM
Szerintem BJGE-t nagyon fogjuk erőltetni, még ha nem is fog neki menni. 3yd-os átlaggal is meglesz neki a 900yard, tippem szerint...de azért egy 4.0-át kisajtol magából remélem, ilyen fal mögött 😊

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Pete Johnson, korábbi Bengals RB véleménye Daniel Herronról:

"I guarantee you he'll be starting by the first game. He's a great player if they give him the chance. He can run the ball. He runs low. And he can catch the ball out of the backfield and we didn't do that enough at Ohio State. He's got a great sense of his surroundings and that's what a great running back needs."

wow.Mikey
Ha nem is day one starter, de simán el tudom képzelni, hogy Herronnak több yardja lesz év végére mint BJGE-nek.
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Pete Johnson, korábbi Bengals RB véleménye Daniel Herronról:

"I guarantee you he'll be starting by the first game. He's a great player if they give him the chance. He can run the ball. He runs low. And he can catch the ball out of the backfield and we didn't do that enough at Ohio State. He's got a great sense of his surroundings and that's what a great running back needs."

wow.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Pitsába, nekem meg ettől fájdult meg a fejem. Mochot már nagyon megnézném. Pont egy ilyen típusú játékos hiányzik a keretből, bár csak sejtem, hogy milyen típus 😊

több mint 13 éve
Persze hogy regular.Mikey
sebaj, 2013-ban lehet LB hiány lesz és végre bevetjük. Jobb később mint soha...
több mint 13 éve
Persze hogy regular.

több mint 13 éve
Bengals LB Dontay Moch, a 2011 3rd round pick, has been suspended 4 games for using a banned substance, pending appeal.Jason LaCanfora
Azért egyszer csak bemutatkozik majd a Bengalsben...Mikey
gondolom nem pre meccs hanem regular.
több mint 13 éve
Bengals LB Dontay Moch, a 2011 3rd round pick, has been suspended 4 games for using a banned substance, pending appeal.Jason LaCanfora
Azért egyszer csak bemutatkozik majd a Bengalsben...

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
csak azt kívánom a mai este után, hogy a Super Bowlban majd x év múlva - vagy jövőre - ne kapjunk ki. 😕Amadeus91
Soccer topic =>
több mint 13 éve
csak azt kívánom a mai este után, hogy a Super Bowlban majd x év múlva - vagy jövőre - ne kapjunk ki. 😕