Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Ja, jó ez az új CBA

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Volt már, hogy Kirkpatrick is aláírt? 6/10. 2003 óta nem írt ilyen korán alá elsőkörösünk. 2003ban is Palmer volt a "tettes", de vele jóelőre tudtunk egyeztetni.nasheem
Szokásos 4 (opcionális 5) év, 7.84 millió dollár. Korrekt.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Volt már, hogy Kirkpatrick is aláírt? 6/10. 2003 óta nem írt ilyen korán alá elsőkörösünk. 2003ban is Palmer volt a "tettes", de vele jóelőre tudtunk egyeztetni.

több mint 13 éve
Közben a Prisco's top100-ban Geno a 24. Közvetlen Ngata előtt, a legjobb DTként a listán!
Nem is mondanám, hogy overrated. Hihetetlen mit húztak vele edző bá'-ék.

több mint 13 éve
Jason Smith összetákolt egy QB ranking-et. Megtekinthető itt: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8281b796/article/quarterback-rankings-eli-manning-tops-list-heading-into-2012?module=HP11_hot_topics

Vitatkozni sok mindenben lehet vele, de ez tök igaz Andy-ről:
"Show me you can win games as a sophomore and you'll be higher next year."

több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
OFF:

http://stripehype.com/hub/ed-reed-is-not-100-percent-committed-to-playing-the-2012/

Nem örülnék neki. Jobb lenne, ha mi segítenénk neki meghozni a döntést. Persze nem sérülés okozásra gondolok, hanem mondjuk ha a két, Bengalstól elszenvedett vereség miatt jutna erre az elhatározásra. 😊

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
OG Chris Riley után OC Ben Bojicic sem ment át a fizikai teszten, így mindkettő waivelve lett.

Na most Cincyben ilyen magas a mérce, vagy csak ennyire szar állapotú játékosokat sikerült kukázni? Velük együtt hatan jártak így az UDFA-k közül.

edit: oké, Riley tavalyi UDFA, akkor csak 5.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Tate nálam is inkább a no1 KR/PR posztért verekedik sem mint a no2 WRért. Elvileg Sanu simán lehetne akár kezdő is, Marvin Jones számomra még elég sötét ló. Taze alakulása külön öröm.
több mint 13 éve
Dehogy nem. Pl abban, hogy Rome istencsászár lesz, csak pályára kell tenni 😊

több mint 13 éve
Ennyire még sosem értettünk egyet.

több mint 13 éve
Csatakozom Mikeyhoz. Binns és Tate örül ha rostert csinál. Kezdő egyik sem lesz. Sanu a favorit. Hogy benne (és Jonesban) mennyi van, az meg kiderül úgy fél év múlva, de lehet hogy még akkor sem.

Megvan a bizonytalansági faktor mindig minden újoncban. Nagyot mégsem bukhatunk velük, mert nem volt egyik sem egy drága pick. Ráadásul AJ mellett ott lesz Shipley és Gresham. Ők azért vonnak majd el figyelmet. Ha a Sanu, Jones, Charles hármasból csak egy betalál, már meg is vagyunk.

több mint 13 éve
Szerintem Sanu és Jones a két pályázó a #2 elkapó megtisztelő címre, nem Binns vagy Tate...
És a tehetség meg is van mindkettőben hozzá.

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d8291f2e3/Marvin-Lewis-boasts-draft-class?module=HP11_content_stream

benn a válasz a WR kérdésre is... 😊nhm
Binns vagy Tate?....hááááááát, meglátjuk. 😐MarioAna
jja! 😊

szokásos: van egy csomó option... 😊))nhm
értem én, hogy versenyhelyzet van a WR2 posztért, de nem érzem olyan minőséginek a versenyzőket. Tate-Binns-(Sanu?) ezek szerint egy szinten lehetnek, ami nálam a konzisztens WR2-től messze van. Ha kibírtuk Simpsonnal akkor ki fogjuk velük is, nem ezt mondom. De nem érzem bennük azt, hogy tehermentesítsék Greent. Persze kívánom, hogy ne legyen igazam.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d8291f2e3/Marvin-Lewis-boasts-draft-class?module=HP11_content_stream

Binns vagy Tate?....hááááááát, meglátjuk. 😐MarioAna
jja! 😊

szokásos: van egy csomó option... 😊))
több mint 13 éve
MarioAna 1 997

Binns vagy Tate?....hááááááát, meglátjuk. 😐

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274

benn a válasz a WR kérdésre is... 😊
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
http://nflfilms.nfl.com/2012/05/15/cosell-talks-2012-nfl-draft-post-mortem-2/

Greg Cosell a draftunkról.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Na jó messze van a szezonkezdet, de közelebb, mint tegnap volt 😊

több mint 13 éve
A leggyengébb posztunk pedig szerintem az RB és az S. Szerencsére mindkét poszt hiányosságait szinte tökéletesen korrigálhatja a fal. Ott pedig mindkét oldalon nagyon erősnek érzem magunkat. Rövidesen kiderül miben tévedek 😊nasheem
?

Imho nem gyenge sem a WR poszt, sem a S. Csak rutintalan. Igaz, az legalább nagyon. De a tehetség megvan.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Caldwellről hány offseasonon át hallgattuk, hogy jézusatyaúristen mit megy ?? Simpson dettó, aztán pályát se nagyon látott az első három évben.

ahogy én követem a híreket, minden csapat minden draftpickje de még az UDFA-k is future HoF-ok. kb ennyit érnek a jó hírek most.gabtsi
Rome pont azt hozta a pályán is (már amikor felkerült), mint a camp alatt. Állandóan azt lehetett olvasni, hogy övé volt a nap leglátványosabb TDje, elkapása, stb. Meccseken ugyan ez ment. Csinált rohadt látványos dolgokat, aztán meg a nagy semmit. Könnyű az ilyen játékost megszeretni szurkolóként (én is imádom őt), de a csapat szempontjából nem nagy visszalépés az elengedése.nasheem
Simpson kb. a freestyler kategória. Csinál bámulatos dolgokat, de az összkép mégis az, hogy nem stimmel.
több mint 13 éve
Caldwellről hány offseasonon át hallgattuk, hogy jézusatyaúristen mit megy ?? Simpson dettó, aztán pályát se nagyon látott az első három évben.

ahogy én követem a híreket, minden csapat minden draftpickje de még az UDFA-k is future HoF-ok. kb ennyit érnek a jó hírek most.gabtsi
Rome pont azt hozta a pályán is (már amikor felkerült), mint a camp alatt. Állandóan azt lehetett olvasni, hogy övé volt a nap leglátványosabb TDje, elkapása, stb. Meccseken ugyan ez ment. Csinált rohadt látványos dolgokat, aztán meg a nagy semmit. Könnyű az ilyen játékost megszeretni szurkolóként (én is imádom őt), de a csapat szempontjából nem nagy visszalépés az elengedése.

több mint 13 éve
Én a WR corpot érzem az RB poszt után a leggyengébb láncszemnek a csapaton belül. Persze ez csak az én szerény véleményem 😊 .MarioAna
Akkor ebben nem értünk egyet 😊

Az RB poszt vitathatatlanul a leggyengébb láncszem, de a WR garnitúra szerintem elég erős. Persze a 6-os keret átlagerőssége nem sokat számít, ha van kb 6 azonos képességű átlagos játékosod. AJ viszont nagy karaj, mellé kell még valaki és sok évre ellehetünk ezekkel a srácokkal.

Ha már posztok erőssége.
A high risk egyértelműen Andy második éve.
Utána nálam az LB poszt jön, de ott sem a mélységgel, hanem a playmaker hiánnyal van inkább bajom. Bízom benne, hogy Mau idén villant.

A leggyengébb posztunk pedig szerintem az RB és az S. Szerencsére mindkét poszt hiányosságait szinte tökéletesen korrigálhatja a fal. Ott pedig mindkét oldalon nagyon erősnek érzem magunkat. Rövidesen kiderül miben tévedek 😊

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

ahogy én követem a híreket, minden csapat minden draftpickje de még az UDFA-k is future HoF-ok. kb ennyit érnek a jó hírek most.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
sztem 87, de ezen nem veszünk össze 😊gabtsi
Öö ja.

Smith és ügynöke pedig ne is akarjon álomfizetést. Ha idén is jó lesz Andre, még akkor is csak 2/4 lesz az aránya. Ami egy 1/6-ostól kevéske még akkor is, ha OT az illető, és tudjuk, hogy az OT-knak idő kell.Mikey
Hasonló véleményen vagyok én is.

kicsit más: Binns tényleg ennyire jó? Jókat írnak róla, megnéztem a videókat a rookie campről nem mozgott rosszul - már amennyire én értek ehhez - Marvin is díjazta... szóval ő benne tényleg lenne fantázia szerintetek?Amadeus91
Binns tényleg jó. Persze UDFAként fura lenne stabil kezdőként vizionálni, de határozottan használható a srác. Az sem véletlen, hogy Dret mindig rá küldik. Jó kis csata már a minicamp alatt is.
A WR kérdés persze nem rajta áll vagy bukik. A legfontosabb, hogy Ship egészséges legyen és Sanu meg tudja oldani a pálya szélén. Ha ez a 2 puzzle a helyére kerül, akkor a backupjaik már nagyon jók lesznek, mert a sok újonc ellenére is mélynek tűnik a poszt. AJ mellé viszont kell valaki, aki megosztja a DB figyelmét.

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
kicsit más: Binns tényleg ennyire jó? Jókat írnak róla, megnéztem a videókat a rookie campről nem mozgott rosszul - már amennyire én értek ehhez - Marvin is díjazta... szóval ő benne tényleg lenne fantázia szerintetek?Amadeus91
Nem figyeltem annyira a rookie camp videón, de eléggé dícsérik. Ellenben szerintem csak a szokásos média fogás, hogy nekünk milyen jó mindenki (lásd Seahawksnál a Wilson-kezdő QB esélyes eset 😀 ).
Én a WR corpot érzem az RB poszt után a leggyengébb láncszemnek a csapaton belül. Persze ez csak az én szerény véleményem 😊 .

Burrow > Luck valaha is