NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 600
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Érdekes kis napnak ígérkezik ez a mai. Porter minőségi játékos. Játszhatnának fix oldalon Hallal, Clements meg mehetne be és Nelson már húzhat is ahová akar (remélve, hogy hall egészséges lesz). Persze Portert nem csak mi akarjuk. De egyelőre csak hozzánk jött el személyesen. Nem tudom hogy áll a Saints cap-je, de remélem nagyon kell a hely Brees 250millás szerződéséhez 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Tracy Porter ha jönne, akkor felmásznék a plafonra, örömömben.
több mint 13 éve
kendall langford meg mindig a PBS-ben, ahogy aaron ross is. Előbbi nekem tetszene, bar kedvelem Simst, de hozza képest verszatilisabb kicsit, talán valamelyest upgrade, de Sims meg ismeri a rendszert. seruleserol nem nagyon olvastam, lehet ez is mögötte, mert nem hallani a nevet annak ellenere se, hogy sokkal jobb jatekos mint rucker v fanene.tracy porter is érkezik ma állítólag. Na ő viszont jó jatekos, talán kicsit tul kockazatosan játszik az én ízlésemnek, de egy igazi pass rush mögött nem lenne ő rossz sztem. tartok tőle nem a mi hajlandosagunnak megfelelő az ara, de vmiert csak jön. Valami.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
MArio Williams se gyenge gázsiért írt alá. 6 évre 100/50M? Esélyünk sem volt rá.ahogy kinéz most a Jets Safety poszton, ott is fog maradni.
Közben Nelson a Jetsnél néz körül holnap.nasheem
több mint 13 éve
MArio Williams se gyenge gázsiért írt alá. 6 évre 100/50M? Esélyünk sem volt rá. Közben Nelson a Jetsnél néz körül holnap.
több mint 13 éve
igen az rémlett, hogy a Raidersnél volt, csak nem tudtam, hogy cutolták-e.Ndukwe most merre kószál? FA?Amadeus91Ja. 2 Raiders meccs óta nincs csapat. Valószínűleg nem is nagyon lesz.nasheem
több mint 13 éve
Ndukwe most merre kószál? FA?Amadeus91Ja. 2 Raiders meccs óta nincs csapat. Valószínűleg nem is nagyon lesz.
több mint 13 éve
Ndukwe most merre kószál? FA?
több mint 13 éve
ebben nem feltétlen értek egyet. Nem egy jatekos (aki meg nem is kapott hosszabbítást) nyilatkozott ugy, h érezhető a vezetéstől azt, hogy honorálják a teljesítményt és a hozzáállást, és ha ugy dolgozol, akkor meg fogod kapni a pénzt. ahogy tavaly megkapta whit, leon és cook is. Jó pénzt, ahogy most pressley is. Jövőre lejár mau és mj93 többek között, utána geno, Gresham és dunlap, ill 2013ban hosszabbithatunk először greennel és daltonnal.Persze igazad van, túloztam. Nem megy el mindenki, de sokkal többen, mint szeretném. Whitworth és Hall előtt épp ezért le a kalappal. Minden tiszteletem azé a pár sztáré (ha nem is ligaszinten, de nálunk mindenképp), akik maradnak, maradtak.
a kovetkezo 1-2 offszezonban meg fogjuk latni h mi a terv, pénz van a core megtartására, reméljük szándék is. kevésbe nem lesz az tuti, de az új tv-s szerződések is jönnek.
draftoljunk jól továbbra is, fizessuk ki akit ki kell aztan we'll see, mondaná ML.gabtsi
Ndukwe, Palmer, Jojo és Ocho eltűnése kicsit túl mély nyomokat hagyott bennem. Rohadtul remélem, hogy Geno és Rome helyett nem kell új lieblingeket keresnem. Hűséges típus vagyok 😊
Ha ők maradnak is, Zimmertől előbb-utóbb könnyes búcsút kell majd vennünk.
több mint 13 éve
mi volt a baj Langford-dal? Aaron Ross-ról valami hír?
több mint 13 éve
kendall langford szerzodes nelkul tavozott.benjarvus green-ellis vasarnap erkezik, hogy aztan hetfon tavozzon.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Már az Eagles is divatcsapat lett?Nem is tudtam...
több mint 13 éve
ebben nem feltétlen értek egyet. Nem egy jatekos (aki meg nem is kapott hosszabbítást) nyilatkozott ugy, h érezhető a vezetéstől azt, hogy honorálják a teljesítményt és a hozzáállást, és ha ugy dolgozol, akkor meg fogod kapni a pénzt. ahogy tavaly megkapta whit, leon és cook is. Jó pénzt, ahogy most pressley is. Jövőre lejár mau és mj93 többek között, utána geno, Gresham és dunlap, ill 2013ban hosszabbithatunk először greennel és daltonnal.a kovetkezo 1-2 offszezonban meg fogjuk latni h mi a terv, pénz van a core megtartására, reméljük szándék is. kevésbe nem lesz az tuti, de az új tv-s szerződések is jönnek.
draftoljunk jól továbbra is, fizessuk ki akit ki kell aztan we'll see, mondaná ML.
több mint 13 éve
ebben nem feltétlen értek egyet. Nem egy jatekos (aki meg nem is kapott hosszabbítást) nyilatkozott ugy, h érezhető a vezetéstől azt, hogy honorálják a teljesítményt és a hozzáállást, és ha ugy dolgozol, akkor meg fogod kapni a pénzt. ahogy tavaly megkapta whit, leon és cook is. Jó pénzt, ahogy most pressley is. Jövőre lejár mau és mj93 többek között, utána geno, Gresham és dunlap, ill 2013ban hosszabbithatunk először greennel és daltonnal.a kovetkezo 1-2 offszezonban meg fogjuk latni h mi a terv, pénz van a core megtartására, reméljük szándék is. kevésbe nem lesz az tuti, de az új tv-s szerződések is jönnek.
draftoljunk jól továbbra is, fizessuk ki akit ki kell aztan we'll see, mondaná ML.
több mint 13 éve
Arra azért kíváncsi leszek, hogy az új cap rendszerben hogyan fog spórolni az öreg. Abban mondjuk biztos vagyok, hogy ő már tudja 😊Ja, AJ megtartása kb lehetetlen küldetés. Az egyetlen esély az lenne, ha stabil PO vagy PO közeli csapattá válnánk és presztízs értéke lenne Bengals játékosnak lenni. Erre pár éven belül igen kicsi (=0) az esély. Amíg lúzer franchise vagyunk, addig törvényszerű a fiatalok elvándorlása. Jó dolog a nagy lé, de siker nélkül az is megsavanyodik, ráadásul nálunk a nagy lé is igen ritka. Elég mély gödör ez, de aki ezt a klubot választotta kedvencnek gondolom felkészült erre. Belőlem is csak egy-egy rosszabb napon tör ki az elégedetlenség 😊 A Pats/Steelers/Eagles/stb. szurkolókkal azért ilyenkor sem cserélnék 😛
több mint 13 éve
Jön Jacob Bell is (G-Rams) vizitre.
több mint 13 éve
jogosJonathan Joseph...empty taxi= AJ Green sose fog nálunk hosszabbítani.csak van annyi eszük, hogy Dalton-t, AJ-t, a védelemből a legjobbakat (Geno, Mau, Dunlap) megfizetik majd. (remélem)Amadeus91
gabtsi
több mint 13 éve
Jonathan Joseph...csak van annyi eszük, hogy Dalton-t, AJ-t, a védelemből a legjobbakat (Geno, Mau, Dunlap) megfizetik majd. (remélem)Amadeus91OFF= AJ Green sose fog nálunk hosszabbítani.
CJ mit kapott már a Lionstól, bakker. 132 miller, kb a fele garantált? Örökbe fogadhatna.nasheem
gabtsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Háááát.....csak van annyi eszük, hogy Dalton-t, AJ-t, a védelemből a legjobbakat (Geno, Mau, Dunlap) megfizetik majd. (remélem)Amadeus91OFF= AJ Green sose fog nálunk hosszabbítani.
CJ mit kapott már a Lionstól, bakker. 132 miller, kb a fele garantált? Örökbe fogadhatna.nasheem
gabtsi
De annyi eszük sincs hogy előtte egy évvel elcseréljék legalább azt akit nem akarnak megtartani.
több mint 13 éve
csak van annyi eszük, hogy Dalton-t, AJ-t, a védelemből a legjobbakat (Geno, Mau, Dunlap) megfizetik majd. (remélem)OFF= AJ Green sose fog nálunk hosszabbítani.
gabtsi
több mint 13 éve
Nate Livings milyen játékos? jól nyomta tavaly?Kroosótvar szar.
több mint 13 éve
OFF= AJ Green sose fog nálunk hosszabbítani.
fanene és rucker elvesztése nem jó hír, de sztem ennyit egyik se ér. Persze igen, mert adtak nekik ennyit, de én se tettem volna.
Livings, finoman szólva F.O.S. guard.
több mint 13 éve
közben újabb (nagy) ismert név jön vizitre: Terence Newman.Amadeus91Durvábban van leszálló ágban, mint Clements...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...