NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
nagy plusz arra amit írtál gabtsi!
de nasheem-el is egyet kell hogy értsek.
nem szabad túlfizetni a játékosokat, de éreztetni kell hogy itt vagyunk. fel kell tüzelni a népet, mert nem csoda hogy alig járnak ki a meccsünkre, és így kezelik a csapatunkat ahogy.
meg kell találni a kettő közötti utat. és sztem bush-porter avagy ha bush nem bjg idehozatala az lehet. (sztem)

Tippelde 25
több mint 13 éve
én már annyira beleéltem magam ebbe a bush dologba, hogy el nem tudnám képzelni más mezben. nagyon nagy előre lépés lenne az ő leigazolása.
hoznánk elé 1-2 guard-ot a drafton, ami persze daltonnak is jót tenne, hisz kell neki nagyon a futás.

csak a fentebb említett dolog.. "small market team a Bengals" ...ezért is inkább esélytelen a dolog min esélyes.

+porter. (bár sanszos hogy csak médiafogás) de nekem ennyi elég is volt, hogy mi állunk a legközelebb hozzá. jobban kezdtem benne bízni.
és ha belegondolunk, körülbelül ez a két ember plusz a g a drafton választ el bennünket attól hogy megálljuk a helyünket a po-ban. ámen!

Tippelde 25
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
távol álljon tőlem, hogy a patriots-szal takarózzam, és haljon meg a lovam, hogy ezt teszem, de két dolog:
1, we are not collecting talents, we are building a team. - bb, talán vkinek itt a fórumon az aláírásában is van/volt. szóval kurva jó játékos nicks, de akinek csak az a fontos, hogy a legjobban fizetett megaraj legyen, bárhol, bármilyen körülmények között, azzal én tartanám a három lépés távolságot. és jót tett volna a többiek motivációjának ? nem hiszem. én is útálom mikor hoznak a céghez egy főokost, aki már máshol raj volt (vagy az se), de ide újként jön és meg kell adni neki a pénzt, holott szart se tud arról, hogy itt mit kell csinálni, és kurvára nem biztos, hogy egyáltalán valaha meg fogja érteni. ez nem erősíti a már egy ideje bent lévőt abban, hogy érdemes tenni a programért, mert jutalmazni fogja neked évek után.
de abban egyetértek, hogy jelezni lehet, hogy itt vagyunk, tavaly nyáron kellett volna.

másfelől, nézd meg tom brady-t. gsn majd kijavít ha hülyeséget mondok, de sztem kb a 70-80%áért szerződött le annak amit valójában kaphatott volna, ha minden centért veri az asztalt. nem tette és ez fontos a csapat későbbi egybetartása szempontjából. amikor majd sokan járulnak a kasszához, lehet mutogatni, hogy "nézd itt a csapat 3x sb győztes csodagyereke, ő nem kért ennyit, te miért tennéd ?". és erre nagy szükség lesz nálunk is a közeljövőben, és ezt nem kellene szétkúrni feltétlenül azért mert sok a pénz.

nem hibátlanok, de sztem nem gondolkodnak rosszul ezen a téren, így lehet értékes és egészséges közösséget építeni, amire szükség van. jó draftok kellenek és megtartani a magot, és minden rendben lesz.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 082 — Raiders fan
Pat Sims-el mi a helyzet?

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Sajnos az új CBA óhatatlanul emeli a béreket, azaz most az szív, akinek futó szerződése van. Az FA mindig drága volt, most meg rohadt drága. Nincs vele gond, hogy huszadrangú senkikre nem költünk 10-20 milkákat, de még azzal sem, hogy jó játékosokra ennek sokszorosát. Nem is vártam sok igazolást, de Ruckert és Fanenét együtt elengedni szerintem hiba volt. Fanene túl is lett fizetve és kezdeni is akar, így őt nem volt érdemes tartani. Ruckert én itt fogtam volna.

Amit hiányolok (egyelőre), az valami villantásféle. Jelezzük, hogy mi is a térképen vagyunk, számolni kell velünk, komolyan gondoljuk, hisszük, stb. Jelzés kifelé és jelzés befelé is.
Nicks ilyen lehetett volna, ráadásul pont a legdurvább hiányposztunkra. Persze ehhez túl kellett volna fizetni, ami igazságtalan, inflálja a többiek bérét, de sajnos ez van. Ha Busht hozzuk, akkor majdnem ugyan ez összejöhet. Ugyan Nicks jobb G, mint Bush RB, és a poszt is fontosabb (szerintem), de ettől még nagyon nagy előrelépés lenne. Kicsit kevésbé, de igaz ez Porterre is. Persze ehhez mindkettőt túl kell majd fizetni a jelenlegiekhez képest. Hall miatt Porter pénze érzékenyebb pont, de Bush összejöhet. Szóval bármelyikük jön már osztom is a B+-t. Az FA úgyis azoknak való, akik szarul draftolnak 😊

Jó elgondolkozni Marion, Nicksen vagy a menőbb WReken, de ritka az ilyen fogás. Most sem az zavarigazán, hogy nem jött össze, hanem hogy nem is beszéltek rólunk a legnagyobbaknál, holott minimum a cap space predesztinálná rá a csapatot. Remélem Bush lesz a kivétel minden alól!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
nyilván tul van mar a zeniten, de solid playa, igazi mentor típus, aki nagyon kell boling és decastro mellé. Jó húzás.

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 223
3 ev, 10 millio, abbol az elso evben 4.

akkor iden minden bizonnyal kezdeni fog.

whitworth - wharton - cook - boling - smithMikey
hol kell aláírni?
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
3 ev, 10 millio, abbol az elso evben 4.

akkor iden minden bizonnyal kezdeni fog.

whitworth - wharton - cook - boling - smith

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Whartont leigazoltátok, sztem jól fogtok járni vele még 1-2 évig.gabokocka
kit?Mikey
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/17/bengals-end-free-agency-drought-by-signing-travelle-wharton/

Tippelde 25
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Whartont leigazoltátok, sztem jól fogtok járni vele még 1-2 évig.gabokocka
kit?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
volt nálunk viziten?!
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Whartont leigazoltátok, sztem jól fogtok járni vele még 1-2 évig.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
nem értek én a lovakhoz úgy min Ti, de az hogy elment 2 fontosabb személy, plusz nelson kérdéses és e közben senki sem érkezett a 11(?) visit-elő játékosból az kicsit szomorú.
nem tudom bush-porter ügyben mi a helyzet, de egyenlőre semmi.
lehet nincsenek olyan játékosok az fa piacon akiket megérné megszórni, de ami jelen pillanatban van, azaz a semmi, kicsit aggaszt.
sok van még szeptemberig, és jön még egy draft, de egyre kevesebb lesz a 'minőségi' szabad ügynök, és 1-2 elférne a csapatba. (nem kell őket túlfieztni ez tény, de azért nehogy erre b*sszunk rá... pláne a fentebb említett 2 'úriembernél').Rush
Bush még csak most jön vizitre. BJG hétfőn, de ő csak akkor, ha a Pats addig nem fizeti túl. Porter és Ross kell.
több mint 13 éve
nem értek én a lovakhoz úgy min Ti, de az hogy elment 2 fontosabb személy, plusz nelson kérdéses és e közben senki sem érkezett a 11(?) visit-elő játékosból az kicsit szomorú.
nem tudom bush-porter ügyben mi a helyzet, de egyenlőre semmi.
lehet nincsenek olyan játékosok az fa piacon akiket megérné megszórni, de ami jelen pillanatban van, azaz a semmi, kicsit aggaszt.
sok van még szeptemberig, és jön még egy draft, de egyre kevesebb lesz a 'minőségi' szabad ügynök, és 1-2 elférne a csapatba. (nem kell őket túlfieztni ez tény, de azért nehogy erre b*sszunk rá... pláne a fentebb említett 2 'úriembernél').

Tippelde 25
több mint 13 éve
small market team a Bengals, el kell fogadnijjncaa
magát a tényt elfogadtuk már rég... no de hogy ennyire? hogy van pénz dögivel és baszunk elkölteni? az már sok.Rush
de most oszinten, kire koltottuk volna? reggie nelson az egyetlen jelentékeny szabadugynokunk, meg lóg a levegőben, lehet marad v megy a számokból eldöntheti majd mindenki h jó döntést hoztunk e akar megy akar marad.

a tobbi távozó (livings-t kivéve) sajnálatos, de egyik se ert annyi pénzt amit máshol kapott, és a nem koltesnel csak a hülye költés rosszabb.

wr kellett volna de nézted milyen árak voltak? Huszadrangú senkikert adtak annyi pénzt amit peko megkeres, vagy aminek geno a tizedét se.

kellett volna g? persze de grubbs, de foleg nicks több pénzt kapott mint amit whit keres, az jó lett volna? v igazságos? ugyanez bármely top cb vs hall.

mario lett volna az egyetlen akire én az mondtam volna h bármit, de ki se engedtek buffalobol, pedig az a csapat is ugy epul mint a mienk.
amielyik fahoz korabban nagy pénzt dobtak mind besult, odom, bryant, coles, eredmény tekinteteben to is.

van egy raklap jó fiatalunk akivel hosszabbítani kell 1-2 éven belul, ha azok nem történnek meg lehet aggódni. az elmúlt 2-3 évben csak jjo elengedése magyarazhatatlan, amúgy imho B+ a FO munkája. kell most is pár ember, akik meg bőven elérhetőek, de túlfizetni senkit nem kell.

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
ja nem is mutattam még mekkora Bengals fan vagyok, ezzel borotválkozom

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
gsn 3 548
Brown decemberben 200 millió $-t dobott ki arra, hogy megszerezze a még nem a kezében levő 30 %-át a franchisenak. Lehet ennek az összegnek a kifizetése is mögöttes ok, bár szerintem ezt is hitelből finanszírozta. 😊gsn
és ennek volt valami jelentősége? Olyan, amitől hatékonyabb lett a klub vezetése?Amadeus91
Annyi, hogy most már elmondhatja, hogy a család kezében van a 100%, nem szól bele senki semmibe. 😀 De egyébként nyilván semmi érdemleges, csak amiatt említettem, mert ez az ő esetében magas összeg.

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Brown decemberben 200 millió $-t dobott ki arra, hogy megszerezze a még nem a kezében levő 30 %-át a franchisenak. Lehet ennek az összegnek a kifizetése is mögöttes ok, bár szerintem ezt is hitelből finanszírozta. 😊gsn
és ennek volt valami jelentősége? Olyan, amitől hatékonyabb lett a klub vezetése?
több mint 13 éve
gsn 3 548
Brown decemberben 200 millió $-t dobott ki arra, hogy megszerezze a még nem a kezében levő 30 %-át a franchisenak. Lehet ennek az összegnek a kifizetése is mögöttes ok, bár szerintem ezt is hitelből finanszírozta. 😊

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
small market team a Bengals, el kell fogadnijjncaa
magát a tényt elfogadtuk már rég... no de hogy ennyire? hogy van pénz dögivel és baszunk elkölteni? az már sok.

Tippelde 25
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
még1 komment: "Brown is the worst owner in the NFL, there are college football teams with much better facilities than the Bengals have"Amadeus91
mondjuk ez egy elég buta hasonlat, a képen például az Oregon öltőzője, kétlem hogy bármelyik NFL csapatnak jobb van ennél 😊

small market team a Bengals, el kell fogadni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/16/bengals-lead-nfl-in-cap-space-but-they-havent-spent-a-nickel/

lassan hivatalosan is a legsóherebb csapat leszünk.
Jamaal Anderson és Jason Allen is itt járt. BJG hétfőn vizitel. Ha 11 vizitelőből 1-t sem szerződtetünk akkor nem tudom mit csinálok...

még1 komment: "Brown is the worst owner in the NFL, there are college football teams with much better facilities than the Bengals have"

@RavensInsider (Aaron Wilson-Twitter)
"Arizona State LB Vontaze Burfict talked with Bengals coach Marvin Lewis today at campus Pro Day workout. Will work out again March 30"
http://www.cincyjungle.com/2012/3/16/2878096/2012-nfl-draft-marvin-lewis-reportedly-at-arizona-states-pro-day-today

http://www.cincyjungle.com/2012/3/16/2877978/2012-nfl-draft-virginia-techs-david-wilson-has-private-workout

Virginia Tech RB David Wilson is Private Workoutol velünk.
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Porter és Bush együtt több lenne mint szép. Az OL választék viszont rohadtul szűkül. A draftról jön majd DaCastro vagy rosszabb esetben Glenn, de akkor is kell még valaki. Gondolom jön is, csak kérdés ki.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
meg langford v sims vissza és solid fa piacot zarunk. Esetleg vmi meglepi ol meg v rn

több mint 13 éve
én se olvastam, de elég a bizakodásra 😊
bush, porter aztán egy jó kis draft, és én meg vagyok elégedve 😛

Tippelde 25