Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Jo hogy itt, de szerintem ezzel a futo kerdes messze nincs megoldva mert nem hiszem hogy BJG-vel terveznenek mint #1 futo. Talan magasabb koros RB pick?Talán meglepő, de BJGE volt a Pats első számú futója az utolsó két évben. (Woodhead sokkal inkább Faulk utód 3rd down RB. Ridley tavaly idény közben BJGE sérülése alatt kezdte átvenni a szerepét, de a két egymás utáni fumble miatt snap-et sem kapott.)
Amugy en is birom es kell egy hasonlo kaliberu futo akarkit hoznak melle ha hoznak. Viszont en komoly penzt mernek ra tenni hogy mondjuk az elso 6 meccsen lesz elejtett labdaja. Ha #1 futokent szerepel akkor pedig az elso 4-en, csak mert Bengals85
Nem ismerem a Bengals RB-k (bal)sorsát, de ez a srác nem fog fumble-t véteni.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Ha #1 futokent szerepel akkor pedig az elso 4-en, csak mert Bengals85akkor mar az elson lesz 3.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Ja, csak annál kicsit jobban mozog. 😛Jó lesz ő itt sztem, én bírom a srácot. Meg kell találni a szerepét, és akkor hasznos fog lenni.szabaEgy az egyben átveheti Benson szerepét, nem kell neki keresni 😀MarioAna
több mint 14 éve
Jo hogy itt, de szerintem ezzel a futo kerdes messze nincs megoldva mert nem hiszem hogy BJG-vel terveznenek mint #1 futo. Talan magasabb koros RB pick? Amugy en is birom es kell egy hasonlo kaliberu futo akarkit hoznak melle ha hoznak. Viszont en komoly penzt mernek ra tenni hogy mondjuk az elso 6 meccsen lesz elejtett labdaja. Ha #1 futokent szerepel akkor pedig az elso 4-en, csak mert Bengals

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
Jó lesz ő itt sztem, én bírom a srácot. Meg kell találni a szerepét, és akkor hasznos fog lenni.szabaEgy az egyben átveheti Benson szerepét, nem kell neki keresni 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Jó lesz ő itt sztem, én bírom a srácot. Meg kell találni a szerepét, és akkor hasznos fog lenni.
több mint 14 éve
BJGE eddig no fumble viszont nem egy vágtázó, stabil 3-4 yardos futó...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
bennem azert vannak vegyes erzesek, mert gozom nincs, mire lesz kepes benjarvus no.1 backkent.bar az szinte biztosra veheto, hogy bensonnal rosszabb nem lesz.
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
Én azért BJG-nek is örülök, igazi workhorse, még ha nem is olyan produktív. Meg nem egy fumblegyár (eddig). Mellé még egy kis gyors mozgékony srác és kész is a dual-threat.Adam SchefterVegyes érzések. 😕 😊
RB BenJarvus Green-Ellis reached agreement on a three-year deal with the Bengals.
😮 😮Rush
Joe Reedy @joereedy
Meant to say official announcement of the signing not expected until tomorrow
Ebből már nem lesz Bushnasheem
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Adam SchefterVegyes érzések. 😕 😊
RB BenJarvus Green-Ellis reached agreement on a three-year deal with the Bengals.
😮 😮Rush
Joe Reedy @joereedy
Meant to say official announcement of the signing not expected until tomorrow
Ebből már nem lesz Bush
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Adam SchefterRB BenJarvus Green-Ellis reached agreement on a three-year deal with the Bengals.
😮 😮
több mint 14 éve
Comcast SportsNet New England's Mary Paoletti is reporting that the Bengals are close to signing New England Patriots free agent running back BenJarvus Green-Ellis, according to a source.Cincy Junglehmm...
több mint 14 éve
szükség nagy úr.Marvin volt az Oregon Pro Day-n is. (LMJ)
több mint 14 éve
hát sztem max szívni vmi denveri spannal. nem állnak jól WR-rel, de ennyire szarul se.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
én a barnákat is "hallottam".Ja, Reedy írt a Browns és a Packers érdeklődéséről. Még az is lehet, hogy elsőkörös LBt húzunk, ha úgy alakul. Wimbleyt annyira nem sajnálom. 5 évre 35M nagyon komoly pénz.
Wimbleynek is tettük ajánlatot állítólag, nem is rosszat. mondjuk marvin mindig hősszerelmes volt ezekbe a tweenerekbe.gabtsi
Caldwell meg megy Manningékhez?
több mint 14 éve
így viszont érdekessé válhat, hogy Marvin miért beszélgetett személyesen Burfict-tel a Pro Day-n. Egyébként ha már hülyék, néztem azt a 85-s cuccot amit linkeltem is, ahogy látom Marvin elég jól bírja cérnával a hülyékkel, van 1 pedagógiai érzéke. (Már amennyire ez 1 videóból megállapítható)
több mint 14 éve
én a barnákat is "hallottam".Wimbleynek is tettük ajánlatot állítólag, nem is rosszat. mondjuk marvin mindig hősszerelmes volt ezekbe a tweenerekbe.
több mint 14 éve
Lawson-ért versenyben: Bengals, Packers, Colts & Raiders.
több mint 14 éve
Megerősítettek a Bush vizitet aka vége a targyalasnak. (allen egy nappal a megerősítés utan irt alá, csakmondom)
több mint 14 éve
legyen is meg Bush. Gondolom a csend most a PM-TT dolognak szól, mindenki oda koncentrál.Bush vizitjet meg mindig nem erősítette meg a csapat, azaz meg mindig a városban van és tárgyalnak. Seattle és Chicago van meg a turneban, de sztem elege van mar a backup szerepbol.gabtsiCarroll szerint is :
Vance Meek @vancemeek
Sounds positive RT @FieldGulls: Pete Carroll on @Softykjr: Michael Bush is in Cincy today, he's not sure if he's coming to Seattle or not.
😊
Egyébként hihetetlen nagy a csend ma.nasheem
több mint 14 éve
Bush vizitjet meg mindig nem erősítette meg a csapat, azaz meg mindig a városban van és tárgyalnak. Seattle és Chicago van meg a turneban, de sztem elege van mar a backup szerepbol.gabtsiCarroll szerint is :
Vance Meek @vancemeek
Sounds positive RT @FieldGulls: Pete Carroll on @Softykjr: Michael Bush is in Cincy today, he's not sure if he's coming to Seattle or not.
😊
Egyébként hihetetlen nagy a csend ma.
több mint 14 éve
zimmert a UT pro dayen spotoltak.Érzem én, hogy jön a Geno2 emberünk 😊
Kheeston Randall ? esetleg lb nézőben de az kevesbe vszinu. Korai DL pick szagot érzek.gabtsi
Randallt hova várják 2-3 kör? Egy Ta'amu szerű hústornyot szívesebben látnék, de a DT pickjeink mindig ülnek, így bárki jön örülni fogok neki.
több mint 14 éve
Bush vizitjet meg mindig nem erősítette meg a csapat, azaz meg mindig a városban van és tárgyalnak. Seattle és Chicago van meg a turneban, de sztem elege van mar a backup szerepbol.
több mint 14 éve
zimmert a UT pro dayen spotoltak. Kheeston Randall ? esetleg lb nézőben de az kevesbe vszinu. Korai DL pick szagot érzek.
több mint 14 éve
sok ?? sztem egyáltalán nem. inkább korrekt, és jó h orrnehéz, így nem kúrja szét a lehetőségeket később. 4 alatt keres majd évente. mindennel együtt. nem sok, jó szerződés. 6.2 lett volna a tag.4 év 18 millió a RN deal. 6.5 idén. parádés.gabtsisok, de van pénz. Nem az ő szerződésére spóroltak...Rucker és Fanene ment egyedül "nagyobb" név eddig tőlünk nem?MarioAna