NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Comcast SportsNet New England's Mary Paoletti is reporting that the Bengals are close to signing New England Patriots free agent running back BenJarvus Green-Ellis, according to a source.Cincy Junglehmm...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
szükség nagy úr.Marvin volt az Oregon Pro Day-n is. (LMJ)
több mint 13 éve
hát sztem max szívni vmi denveri spannal. nem állnak jól WR-rel, de ennyire szarul se.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
én a barnákat is "hallottam".Ja, Reedy írt a Browns és a Packers érdeklődéséről. Még az is lehet, hogy elsőkörös LBt húzunk, ha úgy alakul. Wimbleyt annyira nem sajnálom. 5 évre 35M nagyon komoly pénz.
Wimbleynek is tettük ajánlatot állítólag, nem is rosszat. mondjuk marvin mindig hősszerelmes volt ezekbe a tweenerekbe.gabtsi
Caldwell meg megy Manningékhez?
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
így viszont érdekessé válhat, hogy Marvin miért beszélgetett személyesen Burfict-tel a Pro Day-n. Egyébként ha már hülyék, néztem azt a 85-s cuccot amit linkeltem is, ahogy látom Marvin elég jól bírja cérnával a hülyékkel, van 1 pedagógiai érzéke. (Már amennyire ez 1 videóból megállapítható)
több mint 13 éve
én a barnákat is "hallottam".Wimbleynek is tettük ajánlatot állítólag, nem is rosszat. mondjuk marvin mindig hősszerelmes volt ezekbe a tweenerekbe.
több mint 13 éve
Lawson-ért versenyben: Bengals, Packers, Colts & Raiders.
több mint 13 éve
Megerősítettek a Bush vizitet aka vége a targyalasnak. (allen egy nappal a megerősítés utan irt alá, csakmondom)
több mint 13 éve
legyen is meg Bush. Gondolom a csend most a PM-TT dolognak szól, mindenki oda koncentrál.Bush vizitjet meg mindig nem erősítette meg a csapat, azaz meg mindig a városban van és tárgyalnak. Seattle és Chicago van meg a turneban, de sztem elege van mar a backup szerepbol.gabtsiCarroll szerint is :
Vance Meek @vancemeek
Sounds positive RT @FieldGulls: Pete Carroll on @Softykjr: Michael Bush is in Cincy today, he's not sure if he's coming to Seattle or not.
😊
Egyébként hihetetlen nagy a csend ma.nasheem
több mint 13 éve
Bush vizitjet meg mindig nem erősítette meg a csapat, azaz meg mindig a városban van és tárgyalnak. Seattle és Chicago van meg a turneban, de sztem elege van mar a backup szerepbol.gabtsiCarroll szerint is :
Vance Meek @vancemeek
Sounds positive RT @FieldGulls: Pete Carroll on @Softykjr: Michael Bush is in Cincy today, he's not sure if he's coming to Seattle or not.
😊
Egyébként hihetetlen nagy a csend ma.
több mint 13 éve
zimmert a UT pro dayen spotoltak.Érzem én, hogy jön a Geno2 emberünk 😊
Kheeston Randall ? esetleg lb nézőben de az kevesbe vszinu. Korai DL pick szagot érzek.gabtsi
Randallt hova várják 2-3 kör? Egy Ta'amu szerű hústornyot szívesebben látnék, de a DT pickjeink mindig ülnek, így bárki jön örülni fogok neki.
több mint 13 éve
Bush vizitjet meg mindig nem erősítette meg a csapat, azaz meg mindig a városban van és tárgyalnak. Seattle és Chicago van meg a turneban, de sztem elege van mar a backup szerepbol.
több mint 13 éve
zimmert a UT pro dayen spotoltak. Kheeston Randall ? esetleg lb nézőben de az kevesbe vszinu. Korai DL pick szagot érzek.
több mint 13 éve
sok ?? sztem egyáltalán nem. inkább korrekt, és jó h orrnehéz, így nem kúrja szét a lehetőségeket később. 4 alatt keres majd évente. mindennel együtt. nem sok, jó szerződés. 6.2 lett volna a tag.4 év 18 millió a RN deal. 6.5 idén. parádés.gabtsisok, de van pénz. Nem az ő szerződésére spóroltak...Rucker és Fanene ment egyedül "nagyobb" név eddig tőlünk nem?MarioAna
több mint 13 éve
Ross is elkelt 3évre 15,3M-ért a Jagshez. Jó bolt volt az Allen szerződésünk is!Ross nem ér évi 5 milliót.... az tényleg pénzszórás lett volna.
Langfordot viszont sajnálom 4év 22M/6M +4M sign került a ramsos szerződésébe. Ennyit adtam volna neki Brown bá helyébe, bár ez kezdő bér itt meg a snapek felére lett volna redukálva, de kéne jó ember a Dline rotációba. Mondjuk az sem baj, ha draftolunk egy Atkins2-t 😊nasheem
JoJo-nak meg ha itt van a szíve tényleg, akkor maradhatott is volna....
több mint 13 éve
Ross is elkelt 3évre 15,3M-ért a Jagshez. Jó bolt volt az Allen szerződésünk is!Langfordot viszont sajnálom 4év 22M/6M +4M sign került a ramsos szerződésébe. Ennyit adtam volna neki Brown bá helyébe, bár ez kezdő bér itt meg a snapek felére lett volna redukálva, de kéne jó ember a Dline rotációba. Mondjuk az sem baj, ha draftolunk egy Atkins2-t 😊
több mint 13 éve
Said Allen of Joseph: “I don’t want to speak for him but at end of the day I really think his heart is still in Cincinnati. He spent five years of his career here and with Coach Lewis and Coach Zimmer they were almost like father figures.”Cincinnati Enquirermert mar olyan reg volt szo josephrol.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
4 év 18 millió a RN deal. 6.5 idén. parádés.gabtsisebaj
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
4 év 18 millió a RN deal. 6.5 idén. parádés.gabtsisok, de van pénz. Nem az ő szerződésére spóroltak...Rucker és Fanene ment egyedül "nagyobb" név eddig tőlünk nem?
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
4 év 18 millió a RN deal. 6.5 idén. parádés.
több mint 13 éve
Most olvasom, hogy Harvey is vizitál nálunk? Tényleg mi leszünk a liga hivatalos bust mentőkötelei 😊
több mint 13 éve
Egy kis értelmetlen következtetgetés a Nelson re-sign kapcsán:-Landry 1 évre 4M-et kapott a Jetstől
-Nelson elvileg Landry előtt volt a listájukon
-Nelson kb 4,5M-et kap tőlünk 4 évi átlagban
Majdnem biztos, hogy nem ajánlottunk többet neki, mint a Jets mégis maradt.
Lehet, hogy elhiszem neki az ilyenkor szokásos púdert, hogy ML és Zimmer miatt írt alá hozzánk?
több mint 13 éve
Stewart pont úgy került képbe, hogy tolbertet vitte a Panthers, így ott most RB trade várható.
több mint 13 éve
Értelmes FA futók kik még? Bush, Brandon Jacobs, illetve B-Green Ellis...körülbelül a rangsor is így jön, de a 3 közül ha már az egyiket megszereznénk workhorsenak, én már örülnék. Aztán drafton egy playmaker típusú futó, aki meccsenként 10-15snapet van fent. Imho.MarioAnaTolbert?