NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
adam jones megerositette a hirt, miszerint megallapodott a csapattal egy 1 eves szerzodesben. (hobson irja, szoval vehetjuk tenykent.)4. szamu cornernek vegulis szodavizzel elmegy.
hobson azt is irja meg, hogy a bengals mielobb szeretne megallapodni simsszel es collinsszal is.
kellenek is!!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Bocs,hogy idepofátlankodok,de azt hiszem ez fontosabb BJGE-nél,és talán még a draftnál is...😊http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/mellplasztika-okoz-harci-helyzetet-a-bengals-cheerleaderei-kozott-kepek-video-2122739
több mint 13 éve
off: Sean Peyton-t elérte a végzete... 😊 én nagyon rüheltem az arcot..., így nem hullajtok érte könnyeket. . 😀off
onnhm
azt kapta amit megérdemelt
on
több mint 13 éve
off: Sean Peyton-t elérte a végzete... 😊 én nagyon rüheltem az arcot..., így nem hullajtok érte könnyeket. . 😀 on
több mint 13 éve
hivatalos a benjarvus deal. orulunk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nah, ha már annyira Bush párti volt mindenki, akkor kampányolok egy kicsit én is BJGE mellett. Egyrészt érdemes elolvasni, hogy hogyan is került a ligába: http://patriots.hu/a-leggyorsabb-ugyvedi-iroda/Másrészt pedig a srácról azért azt érdemes tudni, hogy igazi példás hozzáállású játékos.
Elhangzott itt a pass prtot dolog, most most írta róla egy szakértő, hogy a Patriots egyik leginkább alábecsült játékosa volt pass prot téren.
Egy dolgot ne várjatok tőle: elkapni nem nagyon fogja a labdát, pedig már kb 10x olyan jól megy neki, mint az első évében ment 😊
több mint 13 éve
http://www.vipbox.tv/watch/17387/2/espnu-live-stream-online.htmltőlünk is van Scout a Stanford PD-n.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=P7BS_Yk_GxgMarvin ment a Texas PD-re is LB nézőbe. (érik a LB pick)
több mint 13 éve
Nem is együtt gondoltam őket. Én Busht preferáltam volna. Erősen.Adam Schefter @AdamSchefterBJG és Bush hasonló típusú futó, 2jük közül csak 1 kellett. Értelmetlen lett volna mind2-t megszerezni.Amadeus91
Former Raiders RB Michael Bush agreed to terms with Bears: 4 yrs, $14m, $7 guaranteed.
Ti értitek ezt? Nem hiszem, hogy ennél ne adtunk volna neki többet. Nem akart első futó lenni?
Mindegy. Történelmietlen kérdés immár 😕nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Bush kapcsán egy dolog ki szoktak felejteni: blitz pickupban még tán LeGarrette Blountnál is hülyébb, pedig az kb mission impossible, BJGE meg pl. abban használható.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Adam Schefter @AdamSchefterBJG és Bush hasonló típusú futó, 2jük közül csak 1 kellett. Értelmetlen lett volna mind2-t megszerezni.
Former Raiders RB Michael Bush agreed to terms with Bears: 4 yrs, $14m, $7 guaranteed.
Ti értitek ezt? Nem hiszem, hogy ennél ne adtunk volna neki többet. Nem akart első futó lenni?
Mindegy. Történelmietlen kérdés immár 😕nasheem
több mint 13 éve
A 3. körben kétlem hogy Jamesnél lényegesen jobb opciók lesznek.nasheemDoug Martin, Pead, Polk, és Pierce is jobb választás lenne szerintem.
több mint 13 éve
Adam Schefter @AdamSchefterFormer Raiders RB Michael Bush agreed to terms with Bears: 4 yrs, $14m, $7 guaranteed.
Mindegy. Történelmietlen kérdés immár 😕
több mint 13 éve
BJGE eddig no fumble viszont nem egy vágtázó, stabil 3-4 yardos futó...ThundersNFLÍgy van, a Pats-ben egyetlenegy (!!!) fumble-t sem csinált. Állítólag legutóbb az egyetemen volt neki fumble-je.
Emellett, amiért én nagyon szerettem BJGE-t, az az volt, h főleg a Cassel-érában, 2009-ben rengeteg rövid yardos TD-t csinált.
Arra kiválóan alkalmas a srác, h egy belső futásból, amiből egy közepes futó 2-3 yardot hoz ki, ő kihozzon 4-et.
nem egy AP, McCoy, vagy Hillis kategória (persze a Madden-átok előtt :cool: ), de szerintem jól jártok vele. A pénzét legalább is mindenféleképp megéri szerintem...
több mint 13 éve
a hallgatásról 😀 Mikor megláttam akkor éreztem, hogy eljött az én időm. 😀 😀ez egy szép idézet, de hogy jön ide? 😀nhmkikozositjuk azokat, akik hallgatnak. csak mondom.Mikey"vétkesek közt cinkos aki néma"
na de most de megcsillogtattam 😀Amadeus91
több mint 13 éve
ez egy szép idézet, de hogy jön ide? 😀"vétkesek közt cinkos aki néma"nyugi, végig itt voltam, képben vagyok! 😉nhmkikozositjuk azokat, akik hallgatnak. csak mondom.Mikey
na de most de megcsillogtattam 😀Amadeus91
több mint 13 éve
"vétkesek közt cinkos aki néma"kikozositjuk azokat, akik hallgatnak. csak mondom.MikeyAz elveszett ember is előkerült 😊nasheemnyugi, végig itt voltam, képben vagyok! 😉nhm
na de most de megcsillogtattam 😀
több mint 13 éve
jaj mar, ne vegyel te se mindent komolyan. 😉
több mint 13 éve
oké, ahogy érzitek! (bár nem szeretném)kikozositjuk azokat, akik hallgatnak. csak mondom.MikeyAz elveszett ember is előkerült 😊nasheemnyugi, végig itt voltam, képben vagyok! 😉nhm
ne haragudj, de nem fogok olyan témához hozzászólni (pl.: egyetemi foci, draft), amihez nem értek...
pl. nem fogom azt mondani, h ez meg az milyen jó játékos, ha egyetlen meccsét se láttam! Green-Ellis-t láttam többször, így hozzá mertem szólni, ugyanez igaz a Bengals-ra is! 😊
peace
több mint 13 éve
kikozositjuk azokat, akik hallgatnak. csak mondom.Az elveszett ember is előkerült 😊nasheemnyugi, végig itt voltam, képben vagyok! 😉nhm
több mint 13 éve
nyugi, végig itt voltam, képben vagyok! 😉Nagyon örülök Green-Ellis-nek!Az elveszett ember is előkerült 😊nasheem
sztem nagyon jó játékos, nekünk a 3-4 yard bőven jó... 😊
(amíg Benzin hozta, addig Ő is überállat)
Scott viszont nagyon sovány... sajnos! 😕
2futás, 1 passz középre Shipley, majd minden 3. passzra hosszú AJ-nek, és késsz! 😀 😊)))
tényleg személyes kedvencem, Shipley-vel mizu???
off: Denver : ha PM egészséges, és követik még páran, plusz nem adják el a Def felét, akkor simán PO, sőőőt... onnhm
több mint 13 éve
Nagyon örülök Green-Ellis-nek!Az elveszett ember is előkerült 😊
sztem nagyon jó játékos, nekünk a 3-4 yard bőven jó... 😊
2futás, 1 passz középre Shipley, majd minden 3. passzra hosszú AJ-nek, és késsz! 😀 😊)))
off: Denver : ha PM egészséges, és követik még páran, plusz nem adják el a Def felét, akkor simán PO, sőőőt... onnhm
több mint 13 éve
Nagyon örülök Green-Ellis-nek!sztem nagyon jó játékos, nekünk a 3-4 yard bőven jó... 😊
off: Denver : ha PM egészséges, és követik még páran, plusz nem adják el a Def felét, akkor simán PO, sőőőt... on