NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Zimmer érezhetően a durva passrush-t tartja a legfontosabb D elemnek. Így építgeti a csapatát. Nekem nagyon tetszik a koncepció, akkor is, ha a north nem feltétlenül passzorientált csoport. Ebbe a rendszerbe papíron tökéletesen illeszkednek az újak és Okoye is. Leginkább az LB játékunkon kellene javítani (apropó LBk. A Skuta-KC légyott mikor lesz?)
Minél több elemzést olvasok, annál valószínűbbnek érzem az első körös LB picket. Persze itt akkor is előreléphetünk, ha Mock és Muck visszatér. Rájuk pl rohadt kíváncsi leszek.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
shame on me.Okoye pedig jól jönne, DT poszton nem vagyunk annyira vastagon, Sims-Atkins, és van még vki?MarioAnapeko who?
amugy jamaal, nem mark. 😊Mikey
Pekot is kihagytam, Andersont is elnéztem :rolleyes: - megyek ások egy halógödröt és belefekszek :/.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Okoye pedig jól jönne, DT poszton nem vagyunk annyira vastagon, Sims-Atkins, és van még vki?MarioAnapeko who?
amugy jamaal, nem mark. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
http://yfrog.com/ocmydctojMennyibe fáj egy ilyen? (A balos érdekelne engem is 😊 )
a két szélső beszerzős lesz, elvileg jövő héttől lehet.gabtsi
Okoye pedig jól jönne, DT poszton nem vagyunk annyira vastagon, Sims-Atkins, és van még vki?
szerk:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/26/2011-pass-rushing-productivity-edge-rushers/
Ez alapján, Dunlap és Mark Anderson nagyon jó, Fanene és Geathers eléggé nem jó pass rusher...szvsz jó lesz ez a defense front, akárhogy rotáljuk őket (csak Geatherst picsázzuk már ki).
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
http://yfrog.com/ocmydctoja két szélső beszerzős lesz, elvileg jövő héttől lehet.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
http://www.cincyjungle.com/2012/3/26/2903695/bengals-scheduling-a-visit-with-free-agent-defensive-tackle-amobiNocsak. Az nem is lenne rossz, de gondolom ő leginkább kezdő helyre vágyik, nálunk meg az nem lesz.
Amobi Okoye is vizitel.Amadeus91
több mint 13 éve
nem kaptunk Comp picket?Amadeus91Nem hát, de ez várható is volt.
több mint 13 éve
http://www.cincyjungle.com/2012/3/26/2903695/bengals-scheduling-a-visit-with-free-agent-defensive-tackle-amobiAmobi Okoye is vizitel.
több mint 13 éve
nem kaptunk Comp picket?
több mint 13 éve
Marvin nagyon izgatott az új szerzemények miatt, mindenki megvan akit reméltek. Lawsont még mindig szeretnénk vissza, Matt Roth-ra mint DE tekint. kisszínes az NFL meetingről.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Egy fél OFF és egy háromnegyed OFF:1. Gay lelépett a Vasasból
2. Ocho barátunk harmadoltatta a fizuját.
több mint 13 éve
semmi egetvero, de offseason van, es ilyenkor az egyszeri szurkolonak az ilyenek is sokat jelentenek."It was a great first year," said Dalton, who has a house in Mira Vista in Fort Worth and works out at TCU in the off-season. "I had a lot of fun. I came into a great situation where I was basically put in a starting role right from when I got there. We went to the playoffs. Unfortunately, it ended that first round, but I think we've got a lot of young talent in Cincinnati. Hopefully, it'll be fun for a long time."
több mint 13 éve
Most olvastam valahol hogy Marvin még sosem draftolt guardot az első körben és talán most sem fog. Mostanában majd' minden roster move-ja bejön, így nincs okom nem bízni benne, de ha DeCastro bent lesz, szvsz bűn kihagyni. Glenn már határeset, mert hozzá hasonlót foghatunk kicsit később is. Osamele vagy Brooks pl nekem tetszene.Persze sokkal valószínűbb, hogy az dönt majd Bolingban mit látunk.
több mint 13 éve
tavaly is 5 de volt rosteren, iden miert ne lehetne?Mikey5 olyan DE, aki csak DE? Idén Anderson lesz a Fanenénk, és rajta kívül vannak 5en. Tavaly Fanenével volt 5 DE, nem? Lehet rosszul számoltam. Dunlap, MJ, Geathers, Rucker + Fanene. Kit hagytam ki?
több mint 13 éve
tavaly is 5 de volt rosteren, iden miert ne lehetne?
több mint 13 éve
Akkor viszont camp battle lesz. 5 DE nem hiszem hogy kell. Anderson jó lehet DTnek is, de Geathers, Roth és Harvey közül szerintem csak 2nek jut roster hely. Ez esetben DT dratf jön valahol hátu-lközépen.a rotacioba epp jo lehetne.Mikeymostanában egyre több mindenben értünk egyet.Amadeus91
több mint 13 éve
a rotacioba epp jo lehetne.Mikeymostanában egyre több mindenben értünk egyet.
több mint 13 éve
a rotacioba epp jo lehetne.
több mint 13 éve
Matt Jones már volt nálatok pár éve miután kitettük, de sajna nem tudott itt ragadni. Szóval már csak Reggie Williamst lehetne elhúzni valamelyik kukából.van még valahol elfekvő 1. körös bustotok?Amadeus91Jujj... őszinte részvétem 😉Ez így nem teljesen igaz - a karatében is ellenállhatatlan.
Nektek legalább nem fáj sokba. Egy dologban jó csak, és az a voodoo.N-Drew
http://www.youtube.com/watch?v=5rw_07Kv_aoiktriad
Matt Roth meg nem volt rossz tavaly nálunk(Az év 1. playe egy hatalmas Roth sack volt Hasselbacken), igaz annyira nem is váltotta meg a világot.
több mint 13 éve
Szerintetek elképzelhetetlen, hogy Rothot 4-3ban is LBként próbáljuk használni? Vagy oda nagyon dagi és lassú?nasheemRoth 3-4 LB-ként is csak futás ellen volt jó, 4-3 LB-nek nem alkalmas.
több mint 13 éve
Szerintetek elképzelhetetlen, hogy Rothot 4-3ban is LBként próbáljuk használni? Vagy oda nagyon dagi és lassú?
több mint 13 éve
ha jon meg 1 defensive end, szvsz 90% hogy geatherst megtanitjak repulni.bar a fizetese a cap szempontjabol eppen jol jon, szoval tudja fene.
több mint 13 éve
pedig 4-3s DE-nként nagyon kemény DE corps jönne össze rotálni. (Dunlap, Geathers, MJ, Roth, Anderson meg a legújabb kísérleti alanyunk). Jöjjön csak DE-be.Roth 4-3-ban DE.empty taxiJa, de kétlem, hogy mi oda keresnénk most embert.
Meg egyébként is. Oda második körös játékost nem igazolunk. 😊nasheem
több mint 13 éve
Roth 4-3-ban DE.empty taxiJa, de kétlem, hogy mi oda keresnénk most embert.
Meg egyébként is. Oda második körös játékost nem igazolunk. 😊
több mint 13 éve
Roth 4-3-ban DE.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...