Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Ha tényleg jó kis speedster RBt draftolunk, akkor szerintem Scott repül. Sajnos úgy tűnik nincs benne több, de ezzel együtt nem volt kidobott pick. Ha Brown akár csak egyszer is 45ben lesz, az a szezon legnagyobb meglepetése lenne.
Crocker kezdeni fog. Remélem a szezon végén már nem 😊 Mindenesetre most nincs értelme safetyt draftoni, bár Barronról dumálgatnak velünk kapcsolatban is. Az elsőkörös húzásainkat luxus lenne rá költeni, a második körre meg már nem lesz bent. Hátul (6-7kör) húzhatunk safety, mert szoktunk 😊
Jones tuti nem lesz 3 CB, úgyhogy akár lehetne is returner. Ezzel csak ott a hibabont, hogy a PR nem igazán veterán műfaj.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
- brown rostertoltelek a campre, nem tobb.

- crocker 1 evig meg jo lesz, addigra kiderul maysbol es/vagy sandsbol lesz-e valami. ha igen, jo, ha nem, majd draftolnak egy elit ss prospectet.

- nehez kerdes, jones 4. szamu corner lesz, ha nem 5., siman elkepzelheto, hogy elsoszamu returner lesz, es tate tobb szerepet kap majd elkapokent. foxborough-ban volt 1 jo eve, amire akar lehetne alapozni is.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Sziasztok!

Eddig még nem szóltam hozzá, mert a tudásom eléggé elmarad a tietektől, de lenne pár kérdésem, amire talán tudjátok a választ.

Mi értelme volt Aaron Brown leigazolásának, ha már ott volt Scott, Peerman, Leonard, jött BJGE és draftolni is akarunk, állítólag elég előkelő helyen futót?

Nem kellene-e Crocker elé húzni egy safetyt,
engem nem győzött meg a tavalyi játéka(pláne a WC meccs miatt haragszom rá)?!

Nem érné meg Brandon Tate-et feljebb tolni a depht-en és Pacmant tenni returnerbe? Persze ez függ attól is, hogy mennyi az igaz a Binns-ről zengett ódákból.

Kösz a válaszokat, nagyon jó a fórum, ne fogjátok vissza magatokat, én nagyon szeretem olvasgatni!!megyerikrisz
Először is üdv a fórumon! 😊
1. Aaron Brown nem tudom megéri-e a rostert, de szerintem nem. BJGE egyértelműen elsőszámű futó egyelőre, neki szánják Benson szerepét->meccsenként kb 20touch, ebből hozza ki amit tud. Scottot kivágni nem fogjuk, hátha villant. Leonard a jolly joker, aki bármiből képes 1st down csinálni így ő is marad, Peerman meg roster töltelék csak, úgy ahogy Brown is. Ez így 5RB, amiből 2nek van igazából szerepe, a többi csak úgy van. Drafton nagyon várunk egy futóra, de nem tudom, hogy Marvinék is így gondolják-e, nem-e akarják a minőséget rotációval pótolni :/ .
2. Crockert mi sem szeretjük, de egyelőre még ő a kezdő SS. Nelson FS poszton igen jó volt tavaly, nagyon örültünk páran amikor visszaigazoltuk. SS posztra van 2 ígéretes project játékos, Taylor Mays és Sands a Predator. Közülük, ha egy beválik akkor ez is megvan oldva, viszont ez még nem életbiztosítás hogy be fognak válni, de hátha. Drafton nem hiszem, hogy tudunk olyan játékost húzni, akit azonnal be lehet dobni a mélyvízbe, FA-n meg nem igazán van már jó SS, bár nem is vagyok képben annyira ezzel a poszttal kapcsolatban. Én bízok Zimmerben, hogy a Maysben rejlő potenciált ki tudja hozni, és fejben összekapni, hogy a pályán is bizonyítson, ne csak workout warrior legyen.
3. Special Teamben sokat kapnak a játékosok, pont ezért ha figyelembe vesszük, hogy Pacman jelenleg 3.számú CB (bár úgy érzem, ehhez Jason Allennek lesz még pár szava 😛 ), míg Tate valahol 4-5. számú WR Green-Jerome-Shipley és Hawkins mögött...akkor inkább őt törjék össze, mint Jonest. Plusz elvileg Tate nem volt olyan rossz visszahordó mint ahogy én láttam. A WR corpunk erősnek mondható, főleg ha Draftról még érkezik egy Jerome-mentesítő trafficban is elkapni tudó szörnyeteg, akit rotálnak majd WR2 pozícióban Simpsonnal, így Tate-re ez a szerep hárul csak, végezze el jól. Plusz Pacman nem tudjuk mennyire jó KR-ként, régen nem volt rossz puntoknál a Titansben, de rengeteget fumblizott, szóval nem éri meg erőltetni szerintem.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Sziasztok!

Eddig még nem szóltam hozzá, mert a tudásom eléggé elmarad a tietektől, de lenne pár kérdésem, amire talán tudjátok a választ.

Mi értelme volt Aaron Brown leigazolásának, ha már ott volt Scott, Peerman, Leonard, jött BJGE és draftolni is akarunk, állítólag elég előkelő helyen futót?

Nem kellene-e Crocker elé húzni egy safetyt,
engem nem győzött meg a tavalyi játéka(pláne a WC meccs miatt haragszom rá)?!

Nem érné meg Brandon Tate-et feljebb tolni a depht-en és Pacmant tenni returnerbe? Persze ez függ attól is, hogy mennyi az igaz a Binns-ről zengett ódákból.

Kösz a válaszokat, nagyon jó a fórum, ne fogjátok vissza magatokat, én nagyon szeretem olvasgatni!!

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
amobi okoye jovo het elejen erkezik vizitre. ez volt mar? most mar biztos.
nagyon komoly d-line rotation van mar nelkule is, de jo d-linemanbol sosem lehet eleg. 4. szamu dt-nek tobb mint korrekt lehetne.Mikey
Pont arról lesz nehéz meggyőzni, hogy a D snapek 30, max 40%-ával érje be. Durván jó falunk lenne vele. Tökéletes Geno pótlék. Azért reménykedem.

több mint 13 éve
“He moved to essentially a different position with us, playing outside in a 4-3 after being in a 3-4, and he kept getting better as the year went on. He was very good against the run and in coverage, and this year I think we can take better advantage of him as a pass rusher.”

zimmer lawsonrol.

amobi okoye jovo het elejen erkezik vizitre. ez volt mar? most mar biztos.
nagyon komoly d-line rotation van mar nelkule is, de jo d-linemanbol sosem lehet eleg. 4. szamu dt-nek tobb mint korrekt lehetne.

több mint 13 éve
The Bengals announced on Friday that they have re-signed LB Manny Lawson. According to a league source it is a one-year deal.

😉

Mikey
1 éves deal? Ki nem bízik kiben?nasheem
Nálunk ez a megszokott, 1year resign...ez jó mindkét félnek, ha akarnak akkor léphetnek, ha meg jól kijönnek és megéri...akkor majd hosszabbítanak.MarioAna
Tavaly még érthető volt a rohadt sok egyéves kontakt, most már kevésbé értem. Mind1.

Ez a mai meg egy resign mentes nap lett 😊

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
http://www.cincyjungle.com/2012/3/30/2914209/2012-nfl-draft-california-defensive-end-ernest-owusu-scheduled-to

California Bears DE Ernest Owusu vizitel majd. Állítólag késői körbe várt szuper atléta.

http://www.cincyjungle.com/2012/3/30/2913675/contract-for-bengals-defensive-end-jamaal-anderson-worth-6-million

Jamaal Anderson 2 évre 6 millióért írt alá....

http://www.cincyjungle.com/2012/3/30/2913770/cincinnati-bengals-are-27-7-million-under-the-salary-cap-limit-most

... és még mindig 27,7 millióval vagyunk a sapka alatt (1. hely az NFL-ben)
több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
Hamar uj dolgok es design kerdes, elvileg vasarnap jelentik be a hivatalos Nike mezeket nem?85
én úgy tudom kedden.
itt írnak róla, bár minket nem említ. kíváncsi vagyok már nagyon.

Tippelde 25
több mint 13 éve
Nagyon remelem hogy az endzoneok nem maradnak egyszinuek..85
bizonyosan utolag festik ra a csikokat es a logot.

---

RE-SIGN!!Mikey
kár, szerettem a régit.
több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363

---

RE-SIGN!!Mikey
Hat igen, valoszinuleg csak mintha valaki kuldott volna egy kepet a tervezett designrol es azon egyszinuek voltak..

Mostmar en is direkt resignt fogok irni, csak mert latom hogy mindig megszolod 😊

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve

---

RE-SIGN!!

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
The Bengals announced on Friday that they have re-signed LB Manny Lawson. According to a league source it is a one-year deal.

😉

Mikey
1 éves deal? Ki nem bízik kiben?nasheem
Nálunk ez a megszokott, 1year resign...ez jó mindkét félnek, ha akarnak akkor léphetnek, ha meg jól kijönnek és megéri...akkor majd hosszabbítanak.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Nagyon remelem hogy az endzoneok nem maradnak egyszinuek..

Hamar uj dolgok es design kerdes, elvileg vasarnap jelentik be a hivatalos Nike mezeket nem?

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve

😉

Mikey
1 éves deal? Ki nem bízik kiben?

több mint 13 éve

😉

kozben keszul az uj field a pbs-ban:

több mint 13 éve
Ami minket érint:
"The only problem with that theory is that the Bengals’ offensive line coach, Paul Alexander, is widely considered to be one of the best line coaches in the NFL. Alexander has a fine track record with offensive linemen, especially in terms of tuning technique and improving fundamentals."
MarioAna
Épp ezért volt érthetetlen Livings erőltetése kezdőként. Persze nem gondolom, hogy jobban értek hozzá, de gyakorlatilag nem láttam/hallottam olyan vélemény ami szerint Livings kezdő kaliber.nasheem
nem baj, nem a mi bajunk már. Hálisten...
több mint 13 éve
Ami minket érint:
"The only problem with that theory is that the Bengals’ offensive line coach, Paul Alexander, is widely considered to be one of the best line coaches in the NFL. Alexander has a fine track record with offensive linemen, especially in terms of tuning technique and improving fundamentals."
MarioAna
Épp ezért volt érthetetlen Livings erőltetése kezdőként. Persze nem gondolom, hogy jobban értek hozzá, de gyakorlatilag nem láttam/hallottam olyan vélemény ami szerint Livings kezdő kaliber.

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Livingsről egy korrekt írás -> tud jól is játszani, de amikor rossz, akkor nagyon.
Ami minket érint:
Reméljük kihozza a falból a maximumot, az alapanyag adott hozzá.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
http://espn.go.com/blog/afcnorth/post/_/id/44878/afc-north-free-agency-assessment

Szerintem egy bushnyira voltunk az A-tól, de Okoye és Roth is közel tolna hozzá. Mondjuk B++.

több mint 13 éve
értékelem a humorodat 😉

Tippelde 25
több mint 13 éve
epp azert volt tovabbfejlesztes. 😉

több mint 13 éve
Howard jó volt. de ez nem biztosítja az idei jó teljesítményét. mivan ha rosszul teljesít? vagy neagyisten' lesérül?Rush
tovabbfejlesztem: trade-eljunk fel 1/1-re es huzzuk be luckot, mert mi van ha dalton iden rosszul teljesit? kell egy megbizhato backup moge.Mikey
luck-unk nincs, de rivers-ünk igen.. de azért jó volt 😉

Tippelde 25
több mint 13 éve
http://www.cincyjungle.com/2012/3/29/2911681/bengals-leon-hall-only-allowed-an-average-2-5-yards-after-catch-in

Bengals Leon Hall Only Allowed An Average 2.5 Yards After Catch In 2011

woao.

http://news.cincinnati.com/article/20120329/NEWS0103/303290049/Ben-Gal-ex-teacher-accused-having-sex-student?odyssey=tab|topnews|text|FRONTPAGE

a sittesek most a lányok lesznek majd?; Ben-Gal/ex-teacher accused of having sex with student

"A Cincinnati Ben-Gals cheerleader was indicted Thursday for allegedly having a sexual relationship with a student when she was a teacher at Dixie Heights High School."
több mint 13 éve
Howard jó volt. de ez nem biztosítja az idei jó teljesítményét. mivan ha rosszul teljesít? vagy neagyisten' lesérül?Rush
tovabbfejlesztem: trade-eljunk fel 1/1-re es huzzuk be luckot, mert mi van ha dalton iden rosszul teljesit? kell egy megbizhato backup moge.