Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Riverst rohadtul sajnálom.A Ryans bolt betett nektek rendesen. Az Eagles 4. körért vitte őt a Texansyól, aki szerintem jobb játékos, és nincsen olyan vaskos sérülés története. Annak az üzletnek a fényében ez a trade teljesen elfogadható. 1 év van vissza a szerződéséből, ti legalább kaptatok érte valamit, mi pedig szereztünk egy rögtön bevethető, de sérülékeny játékost, aki ha nem válik be, év végén megy.
A 2008 draftunk ezzel nagyjából teljesen kuka. Rivers, Simpson, Caldwell, Shirley, meg az app state-es safety srác... Csak Sims lett használható.
Nem értem miért engedtük el egy 5. körért, ami alig több a semminél.
Newman-nel kapcsolatban egyetértek Mikey-val. Vélhetően és remélhetőleg alig lesz pályán. 8. backupnak meg csak jó lesz.nasheem
több mint 13 éve
Newman-nel kapcsolatban egyetértek Mikey-val. Vélhetően és remélhetőleg alig lesz pályán. 8. backupnak meg csak jó lesz.nasheem😀
(szemelyes: annak idejen, mikor elkezdtem kovetni az nfl-t, a dallasbol 2 playa volt szimpatikus egybol: roy williams es newman. az egyik mar jatszott itt 2 evet, a masik pedig most erkezik. ez meg akkor is tetszik, ha mindketten csak levezetni jottek.)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Riverst rohadtul sajnálom. A 2008 draftunk ezzel nagyjából teljesen kuka. Rivers, Simpson, Caldwell, Shirley, meg az app state-es safety srác... Csak Sims lett használható.
Nem értem miért engedtük el egy 5. körért, ami alig több a semminél.
Newman-nel kapcsolatban egyetértek Mikey-val. Vélhetően és remélhetőleg alig lesz pályán. 8. backupnak meg csak jó lesz.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
egy bolond százat csinál 😀Ja, nagyon veszi a nép a javaslatodat, sőt nyerte is a versenyt 😊
én glennt nem húznám be első körben. cb-re savaztam.gabtsi
Glennt nem tartod jónak, vagy csak sok egy nem teljesen komplex Gért a 17es cetli? Nekem kifejezetten tetszik, hogy a fal szélén is használható lenne, mert ott azért elég vékonyak vagyunk. DeCastro persze egyértelműen jobb, de róla már lemondtam. Félek tőle, hogy Zeitler sem lesz bent a második körös húzásunkig, így leginkább Glennben bízom.
több mint 13 éve
kívánjunk neki sok sikert a giants-ben, aztán fogjuk a fejünket 1-2 év múlva h elengedtük.. :Segyébként zimmer örül newman-nak és bízik hogy újra jó lesz. (nem is mondhatna mást..)
több mint 13 éve
Newman az idei Clements, egykori TOP10 corner, aki már túl van a csúcson.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
kell kell persze! úgy értettem hogy zimmer őt is újra a magaslatokba emelhetné.reménykedjünk newman lesz az új nelson 2.0..33 évesen?
riversért meg nagy kár... :SRush
csak kell az a 1st Round CB draft.
Roland Re-SignAmadeus91
több mint 13 éve
annyit nem lesz palyan...Bengals, former Cowboys CB Terence Newman agree to free agent deal: http://www.bengals.com/news/article-1/Notes-Newmans-arrival-enthuses-Lewis--Roland-in-fold/6aa322be-047a-4d27-97f5-e7df6fa8306dRushrészvétem. meccsenként 100 yard jön majd róla.beltazor
több mint 13 éve
reménykedjünk newman lesz az új nelson 2.0..33 évesen?
riversért meg nagy kár... :SRush
csak kell az a 1st Round CB draft.
Roland Re-Sign
több mint 13 éve
reménykedjünk newman lesz az új nelson 2.0.. riversért meg nagy kár... :S
több mint 13 éve
még szép. A tavalyi után.... szerintem Marvinék bebiztosítják maguk, hogy ha nem lenne normális CB elérhető 1. körben mire mi jövünk, akkor is legyen depth.Akkor meccsenkenti 80 😊 Mit valtoztat ez a draftunkon vajon?részvétem. meccsenként 100 yard jön majd róla.beltazorZimmer miatt szeretett volna jönni, mert, hogy ő vele volt a legjobb együttdolgozni. Remélem a szebbik arcát fogja nálunk mutatni...Amadeus91
Durva hogy a secondaryunk hogy lecserelodott egy ev alatt85
több mint 13 éve
Akkor meccsenkenti 80 😊 Mit valtoztat ez a draftunkon vajon?Zimmer miatt szeretett volna jönni, mert, hogy ő vele volt a legjobb együttdolgozni. Remélem a szebbik arcát fogja nálunk mutatni...Amadeus91Bengals, former Cowboys CB Terence Newman agree to free agent deal: http://www.bengals.com/news/article-1/Notes-Newmans-arrival-enthuses-Lewis--Roland-in-fold/6aa322be-047a-4d27-97f5-e7df6fa8306dRushrészvétem. meccsenként 100 yard jön majd róla.beltazor
Durva hogy a secondaryunk hogy lecserelodott egy ev alatt

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Zimmer miatt szeretett volna jönni, mert, hogy ő vele volt a legjobb együttdolgozni. Remélem a szebbik arcát fogja nálunk mutatni...Bengals, former Cowboys CB Terence Newman agree to free agent deal: http://www.bengals.com/news/article-1/Notes-Newmans-arrival-enthuses-Lewis--Roland-in-fold/6aa322be-047a-4d27-97f5-e7df6fa8306dRushrészvétem. meccsenként 100 yard jön majd róla.beltazor
több mint 13 éve
Bengals, former Cowboys CB Terence Newman agree to free agent deal: http://www.bengals.com/news/article-1/Notes-Newmans-arrival-enthuses-Lewis--Roland-in-fold/6aa322be-047a-4d27-97f5-e7df6fa8306dRushrészvétem. meccsenként 100 yard jön majd róla.

több mint 13 éve
Bengals, former Cowboys CB Terence Newman agree to free agent deal: http://www.bengals.com/news/article-1/Notes-Newmans-arrival-enthuses-Lewis--Roland-in-fold/6aa322be-047a-4d27-97f5-e7df6fa8306d
több mint 13 éve
Rivers egy 5. körös pickért cserébe a Giants-é.
több mint 13 éve
Rivers trade a Giantsbe egyre valoszinubb, allitolag akar szerda estere meg is lehet. En nem adnam oda egy kesoi korosert, nekunk a penz nem gond, es nagyon regi bengals erzesem lenne ha mondjuk egy 6. korosert elengedjuk es feltamad New Yorkban. Hatha vegig tud nyomni egy evet serules nelkul.85Ha hosszú távon nem kell, és szertne érte kapni vmit a Bengals, akkor most tradelitek, mert ugye 1 év van a szerződéséből. Mindenesetre ha a Philly egy 4. körösért megkapta Ryans-t a Houstontól, akkor vszínű mi sem fogunk többet adni Riversért, de valószínűbb az 5. sztem. Annyira nem értem amúgy, mert ok h jó játékos, de wlb-vel el vunk látva mi is...szóval ha hozzánk jön, sokat nem hiszem h kaptok érte. Na meg cap space-szel jóval rosszabbul állunk nálatok. Kérdés h van-e más érdeklődő.
több mint 13 éve
Rivers trade a Giantsbe egyre valoszinubb, allitolag akar szerda estere meg is lehet. En nem adnam oda egy kesoi korosert, nekunk a penz nem gond, es nagyon regi bengals erzesem lenne ha mondjuk egy 6. korosert elengedjuk es feltamad New Yorkban. Hatha vegig tud nyomni egy evet serules nelkul.

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Janoris Jenkins.
több mint 13 éve
egy bolond százat csinál 😀én glennt nem húznám be első körben. cb-re savaztam.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Én Glennt, de látom népszerű Wright.
több mint 13 éve
gilmore.
több mint 13 éve
wr pick-et nem szeretnék első körben ..ol-en gondolkoztam még de végül gilmore-t voksoltam.. (nem sokan szavaztak rá 😀 )