Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
én nem azért nem szeretem őket, mert Bengals drukker vagyok (hamarabb voltam Packers fan, utána alakult ki a tigrisimádat), hanem mert Steelers...nem függ össze a kettő, a Bears-t se utálom csak mert csoportellenfél a másik kedvencnél 😀 , sőt abban a csoportban csak a Vikings ellenszenves.na de off vége:
http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d82870a17/article/ryan-tannehill-dontari-poe-headline-overrated-draft-prospects?module=HP11_hot_topics
Gilmore és Martin is potenciális bust faktorral rendelkezik, bár ez lehet csak a szokásos offseason pletyka ami ilyenkor zajlik. Azért Gilmore tényleg 2hónappal ezelőtt még sehol sem volt, most meg top3 CB?
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
na azert at ne menjunk mar vasas istenitobe. maradjunk huek mivoltunkhoz, es utaljuk oket!!vééégre vki, köszi Mikey, nekem is hasonló volt a reakcióm... 😊)))
en szemely szerint hangosan felrohogtem, mikor meglattam ezt a mezt. 😊Mikey
több mint 13 éve
na azert at ne menjunk mar vasas istenitobe. maradjunk huek mivoltunkhoz, es utaljuk oket!!en szemely szerint hangosan felrohogtem, mikor meglattam ezt a mezt. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
én nem szeretem őket, de ettől függetlenül tisztelem amit csinálnak....és még ezektől függetlenül is rohadt vicces a méhecske kosztüm 😀MarioAnaIgazából álcázott Acéldarázs dressz. 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
én nem szeretem őket, de ettől függetlenül tisztelem amit csinálnak....és még ezektől függetlenül is rohadt vicces a méhecske kosztüm 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
szerintem tiszteletre méltó ez a hagyományőrzés ami a Steelersnél megy.
több mint 13 éve
😊Majd jól megkapjuk, hogy nekünk nem is lehet throwback cuccunk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
azt tudtátok, hogy idén új csop.riválisunk lesz?Pittsburgh Bumblebee"s
http://www.steelers.com/video-and-audio/photo-gallery/80th-Season-Throwback-Uniform---4-17/ad65d41e-3b56-4fd7-ae4a-f19aa1132d75#a0051d4e-002a-41d6-bbb3-ab93ecc0fdf2
csak , hogy legyen min röhögni... 😊
több mint 13 éve
az mackónadrág 😕 ..árulás!! :mad:Cicanadrágban? Még szép. Igazán beregelhetne ide közénk. 😀Amadeus91jaj ezek a "Gábor vagyok Kispestről" c. hozzászólások ft. "Dombi Tibi is nézi a meccset".Amadeus91igen és azt is megtudtuk hogy király gabi cincy fan :cool: :cool:Rush
több mint 13 éve
Cicanadrágban? Még szép. Igazán beregelhetne ide közénk. 😀jaj ezek a "Gábor vagyok Kispestről" c. hozzászólások ft. "Dombi Tibi is nézi a meccset".Amadeus91igen és azt is megtudtuk hogy király gabi cincy fan :cool: :cool:Rush
több mint 13 éve
jaj ezek a "Gábor vagyok Kispestről" c. hozzászólások ft. "Dombi Tibi is nézi a meccset".Amadeus91igen és azt is megtudtuk hogy király gabi cincy fan :cool: :cool:
több mint 13 éve
A netes képpel szerencsére nincs gondom és az eredménykövetőt is bírom, az meg könnyebb a gép előtt. Azt hiszem a saját meccseinknél maradok online.jaj ezek a "Gábor vagyok Kispestről" c. hozzászólások ft. "Dombi Tibi is nézi a meccset".
Más meccseket szívesen nézek magyarul. A Bengalsról sokkal több infónk van, mint a szpíkereknek, de nem is elvárható, hogy minden csapatról, mindent tudjanak. Ezzel nincs bajom. Csak az olvasói sms-ektől és a "4 próbálkozása van egy csapatnak, hogy 10yardot tegyen meg..." szövegtől mászok falra.nasheem
több mint 13 éve
A netes képpel szerencsére nincs gondom és az eredménykövetőt is bírom, az meg könnyebb a gép előtt. Azt hiszem a saját meccseinknél maradok online.Más meccseket szívesen nézek magyarul. A Bengalsról sokkal több infónk van, mint a szpíkereknek, de nem is elvárható, hogy minden csapatról, mindent tudjanak. Ezzel nincs bajom. Csak az olvasói sms-ektől és a "4 próbálkozása van egy csapatnak, hogy 10yardot tegyen meg..." szövegtől mászok falra.
több mint 13 éve
Azert szeretem magyarul mert nincs annyi rohadt reklam, viszont mindig felhuzom magam a kozvetiteseken ahelyett hogy orulnek hogy legalabb foglalkoznak a sporttal kishazankban. En azert lehet inkabb magyarul nezem ha tudom.85CBS adja a legjobban szerintem, még reklámok is érdekesek (fasza dinamikus mind).
több mint 13 éve
Azert szeretem magyarul mert nincs annyi rohadt reklam, viszont mindig felhuzom magam a kozvetiteseken ahelyett hogy orulnek hogy legalabb foglalkoznak a sporttal kishazankban. En azert lehet inkabb magyarul nezem ha tudom.

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
nem lehetetlen az 5-2 a Bye Weekre. Szezonvége 9-7/10-6 PO?(nagyon korai még, tudom)
több mint 13 éve
elég volt az a tavalyi egy meccs.. baromságok sokasága. de a képi minőség, meg nem áll le percenként, nem szakadozik és nem maradsz le semmiről sem.. megfontolandó.
több mint 13 éve
szerintem ne akard. teljes homaly...
több mint 13 éve
Farnehéz, ahogy a tavaly is volt. Jó ómen. Fura lesz magyar kommentárral hallgatni a meccseinket. Még nem tudom, hogy akarom-e 😊
több mint 13 éve
sztem a MNF is azt mutatja, számítanak idén a Bengals-ra emerikában! én is , mi is!! 😊))viszont a vége nagyon durva...
több mint 13 éve
nem maradok ki a sorból. nagyszerű sorsolás!egyből mnf.. hát erre nem nagyon számítottam. 😊
7-0 nem de egy 5-2es mutató meglehet bye weekre... aztán kő kemény 5 meccs a végére. 😀
érdekes egyébként a 2. és 6. heti battle of ohio.. hamar túl leszünk a barnákon.
85: remélem összejön a meccsnézés, és készülnek majd róla képek 😊
több mint 13 éve
szep lenne egy 7-0 kezdesnek.(igen, nagykepuskodom.)
akkor meg mar meg se alljon a csapat 16-0-ig.
komolyra veve, egesz jo lett. 3 prime time, 2 keso delutani meccs, egy kicsit talan felkerul a bengals az amfoci terkepere; a bye week mondjuk lehetne kicsit kesobb, de igy is jol jon a hazai pit-den-nyg csorte kozben.
több mint 13 éve
Huuuu, nagyon tetszik a menetrend, elsosorban azert mert a Chargersszel csak decemberben jatszunk amikor en mar nem vagyok tul elfoglalt es igy biztosan ki tudok menni a meccsre ha meg itt leszek Amerikban akkor 😊 Milyen hihetetlen lenne mar eloben latni a Bengalst.. Aztan tetszik meg hogy Monday Nighttal nyitunk es a Ravens ellen - eletem elso Bengals meccse a 2007-es szezonnyito volt a Ravens ellen amit megnyertunk es pont akkor kapcsoltam be amikor Chad elkapta azt a TD-t es felvette a HOF zakojat. Elnezest a nosztalgiaert.
Aztan azert tetszik meg, mert hat az elso meccs MNF az barmi lehet, de utana akar futhatnank egy jo 5-0-s idoszakot es akkor meg ki tudja mi lesz a vegen. A vege nagyon huzos, de ha az ugymond kotelezoket hozzuk a gyengebb csapatok ellen akkor odaerhetunk majd remelve hogy par meccset a nehezekbol is tudunk hozni. Ezen mondjuk hulyeseg gondolkozni egyenlore de nagyon izgalomba jottem.
Ja meg a Palmer vizit a PBS-ben is nagyon kedvemre valonak tunik Halaadas hetvegere ha addig nem serul le vagy tortenik valami.

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
kapásból nyitunk egy MNF-lal a bolti Mór ellen. TNF Philyben és még egy SNF a Pittsburgh ellen.Week 1: MNF @Ravens
Week 2: 1:00pm vs Browns
Week 3: 1:00pm @Redskins
Week 4: 4:05pm @Jaguars
Week 5: 1:00pm vs Dolphins
Week 6: 1:00pm @Browns
Week 7 : SNF vs Steelers
Bye Week
Week 9: 1:00pm vs Broncos
Week 10: 1:00pm vs Giants
Week 11: 1:00pm @Chiefs *
Week 12: 1:00pm vs Raiders *
Week 13: 4:15pm @Chargers *