NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Playmaker nem kell, annak ott van Leonard. Egy fürge, gyors, agilis srác kell. Szerintem is jó húzás BJG.
Amadeus91
En erre gondoltam playmakerkent. Valaki furge aki neha meg tud logni 1-2 hosszabb futasra vagy tud nagy playeket kihozni screenekbol.

Leonard meg 3rd down es clutch zseni

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
2 év alatt 1700 yard-ot és 24 TD-t. 😊 (Idén az idény közepén sérült volt.)
Valószínűleg egy személyben nem fogja megoldani az RB kérdést, de két dologban biztosak lehettek. Nem fog mínuszos futást és fumble-t produkálni. Cserébe a végsebessége alacsony; ritkán (soha) nem fut nagyokat. S nagyjából megtanulta felvenni a blitz-eket és elkapni a labdát. Klasszikus jómunkásember RB.tomi-tomi
Igy azert mas, de pont amiatt nem tudom mert ugye ezeket a Patsben csinalta ahol mindenki a passzt akarja megallitani es neha bejon 1-2 futas is. Nalunk gondolom jobban figyelnek a futasra mert mi foleg Daltonnal jobban probalunk majd arra tamaszkodni, es kerdes hogy igy sem lesz-e negativ futasa. Egyebkent ha azt hozza amit irtal, es ugye amit New Englandben lathattunk tole akkor azzal en abszolut elegedett vagyok. Viszont meg mindig vagy Scottot kell rendbe tennunk fejben es fizikalisan vagy hozni meg egy playmakert valahogy

Ja meg ha az evi 12 TD-s atlagot tartja az is mar nagy segitseg, nem kell annyit passzolgatni a red zoneban85
Ő pont nem a néha futok egy nagyot, egyébként semmi típusú RB. Stabilan hozza a kevés yard-ot egy-egy cipelésből, és valóban, kiválóan oldja meg a rövid yard-os helyzeteket - RZ-ban is. Jó a játékintelligenciája, elég jól érzi, hogy meddig kell várni a blokkokra, s mikor kell váltani fejleszegős, bele az emberbe/falba megoldásra.
Szeretni fogjátok, mi a tavalyi két korai RB pick óta jó eséllyel sejthettük, hogy nem fogunk érte nagyon küzdeni a FA piacon.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Playmaker nem kell, annak ott van Leonard. Egy fürge, gyors, agilis srác kell. Szerintem is jó húzás BJG.

Caldwell Denver? Túl szép volt már minden Denverben 😀
több mint 13 éve
Valószínűleg egy személyben nem fogja megoldani az RB kérdést, de két dologban biztosak lehettek. Nem fog mínuszos futást és fumble-t produkálni. Cserébe a végsebessége alacsony; ritkán (soha) nem fut nagyokat. S nagyjából megtanulta felvenni a blitz-eket és elkapni a labdát. Klasszikus jómunkásember RB.tomi-tomi
Igy azert mas, de pont amiatt nem tudom mert ugye ezeket a Patsben csinalta ahol mindenki a passzt akarja megallitani es neha bejon 1-2 futas is. Nalunk gondolom jobban figyelnek a futasra mert mi foleg Daltonnal jobban probalunk majd arra tamaszkodni, es kerdes hogy igy sem lesz-e negativ futasa. Egyebkent ha azt hozza amit irtal, es ugye amit New Englandben lathattunk tole akkor azzal en abszolut elegedett vagyok. Viszont meg mindig vagy Scottot kell rendbe tennunk fejben es fizikalisan vagy hozni meg egy playmakert valahogy

Ja meg ha az evi 12 TD-s atlagot tartja az is mar nagy segitseg, nem kell annyit passzolgatni a red zoneban

több mint 13 éve
Talán meglepő, de BJGE volt a Pats első számú futója az utolsó két évben.tomi-tomi
Igen, a Patse akiknel a futason nincs akkor hangsuly es igy szedett ossze 4 ev alatt 2000 yardot. Szoval hiaba volt #1 futo, szerintem nincs elso szamu futo tapasztalata es egyenlore nem tudjuk hogy birja-e ha tenyleg neki kell hoznia a yardokat. Mert egy masodeves Daltonnak kicsit tobb segitseg kell mint Bradynek.

Remelem jo lesz, de azert en meg nem tennek pipat az RB kerdes melle.85
Valószínűleg egy személyben nem fogja megoldani az RB kérdést, de két dologban biztosak lehettek. Nem fog mínuszos futást és fumble-t produkálni. Cserébe a végsebessége alacsony; ritkán (soha) nem fut nagyokat. S nagyjából megtanulta felvenni a blitz-eket és elkapni a labdát. Klasszikus jómunkásember RB.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Könnyes búcsú Caldwelltől:
Pro Football Weekly @ProFootballWkly
Peyton gets some help. #Broncos RT @JasonColeYahoo: Andre Caldwell signs 2-yr deal with Denver

Andre Caldwell @caldwell87
Denver here I come! It's bittersweet! I'll miss all the whodey fans but I'm excited to be a Bronco!nasheem
Meglatjuk Peyton mit tud kihozni belole

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Könnyes búcsú Caldwelltől:
Pro Football Weekly @ProFootballWkly
Peyton gets some help. #Broncos RT @JasonColeYahoo: Andre Caldwell signs 2-yr deal with Denver

Andre Caldwell @caldwell87
Denver here I come! It's bittersweet! I'll miss all the whodey fans but I'm excited to be a Bronco!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Talán meglepő, de BJGE volt a Pats első számú futója az utolsó két évben.tomi-tomi
Igen, a Patse akiknel a futason nincs akkor hangsuly es igy szedett ossze 4 ev alatt 2000 yardot. Szoval hiaba volt #1 futo, szerintem nincs elso szamu futo tapasztalata es egyenlore nem tudjuk hogy birja-e ha tenyleg neki kell hoznia a yardokat. Mert egy masodeves Daltonnak kicsit tobb segitseg kell mint Bradynek.

Remelem jo lesz, de azert en meg nem tennek pipat az RB kerdes melle.

több mint 13 éve
még 1 LMJ Draft és rendben is vagyunk.Amadeus91
Ennél szerintem lényegesen jobb opciók is vannak, ha mondjuk második vagy harmadik körben húztok RB-t.vassadi
A 3. körben kétlem hogy Jamesnél lényegesen jobb opciók lesznek. Tudom, törpe, elhasznált, a stílusa halálra van ítélve ebben a csoportban, de akkor is bírom. A 2. kör más tészta. Ott jöhet Lamar Miller vagy Wilson. Ők komoly fegyverek. A local hero-t is bírom, de LMJ-re nem cserélném.

Egyébként az RBk minőségével szerintem nem lesz baj. A kérdés a oline. Arra kell most koncentrálnunk offense oldalon.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
még 1 LMJ Draft és rendben is vagyunk.Amadeus91
Ennél szerintem lényegesen jobb opciók is vannak, ha mondjuk második vagy harmadik körben húztok RB-t.
több mint 13 éve
körülbelül egy hete azt mondtam magamba ha bush/bjg egyike jön akkor meg vagyok elégedve.
de annyira beleéltem magam abba hogy jön bush, hogy kicsit keserű lett a mosoly..

rb pick kell, mondjuk egy bjg-lmj párost én is preferálnám 😉Rush
Ne spóroljátok le az E betűt a nevének a rövidítéséből! Így elveszik, hogy mennyire találó a beceneve.

több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
körülbelül egy hete azt mondtam magamba ha bush/bjg egyike jön akkor meg vagyok elégedve.
de annyira beleéltem magam abba hogy jön bush, hogy kicsit keserű lett a mosoly..

rb pick kell, mondjuk egy bjg-lmj párost én is preferálnám 😉

Tippelde 25
több mint 13 éve
Ha #1 futokent szerepel akkor pedig az elso 4-en, csak mert Bengals85
akkor mar az elson lesz 3.Mikey
Durva, hogy nekem is ez jutott először eszembe. Tuti az első meccsén elveszti a szüzességét.
Ha mázlista, akkor nem hordják vissza TDre 😊

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
még 1 LMJ Draft és rendben is vagyunk.
több mint 13 éve
Jo hogy itt, de szerintem ezzel a futo kerdes messze nincs megoldva mert nem hiszem hogy BJG-vel terveznenek mint #1 futo. Talan magasabb koros RB pick?
Amugy en is birom es kell egy hasonlo kaliberu futo akarkit hoznak melle ha hoznak. Viszont en komoly penzt mernek ra tenni hogy mondjuk az elso 6 meccsen lesz elejtett labdaja. Ha #1 futokent szerepel akkor pedig az elso 4-en, csak mert Bengals85
Talán meglepő, de BJGE volt a Pats első számú futója az utolsó két évben. (Woodhead sokkal inkább Faulk utód 3rd down RB. Ridley tavaly idény közben BJGE sérülése alatt kezdte átvenni a szerepét, de a két egymás utáni fumble miatt snap-et sem kapott.)
Nem ismerem a Bengals RB-k (bal)sorsát, de ez a srác nem fog fumble-t véteni.

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ha #1 futokent szerepel akkor pedig az elso 4-en, csak mert Bengals85
akkor mar az elson lesz 3.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 935
Jó lesz ő itt sztem, én bírom a srácot. Meg kell találni a szerepét, és akkor hasznos fog lenni.szaba
Egy az egyben átveheti Benson szerepét, nem kell neki keresni 😀MarioAna
Ja, csak annál kicsit jobban mozog. 😛
több mint 13 éve
Jo hogy itt, de szerintem ezzel a futo kerdes messze nincs megoldva mert nem hiszem hogy BJG-vel terveznenek mint #1 futo. Talan magasabb koros RB pick?
Amugy en is birom es kell egy hasonlo kaliberu futo akarkit hoznak melle ha hoznak. Viszont en komoly penzt mernek ra tenni hogy mondjuk az elso 6 meccsen lesz elejtett labdaja. Ha #1 futokent szerepel akkor pedig az elso 4-en, csak mert Bengals

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Jó lesz ő itt sztem, én bírom a srácot. Meg kell találni a szerepét, és akkor hasznos fog lenni.szaba
Egy az egyben átveheti Benson szerepét, nem kell neki keresni 😀

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 935
Jó lesz ő itt sztem, én bírom a srácot. Meg kell találni a szerepét, és akkor hasznos fog lenni.
több mint 13 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 417 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
BJGE eddig no fumble viszont nem egy vágtázó, stabil 3-4 yardos futó...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
bennem azert vannak vegyes erzesek, mert gozom nincs, mire lesz kepes benjarvus no.1 backkent.
bar az szinte biztosra veheto, hogy bensonnal rosszabb nem lesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Adam Schefter
RB BenJarvus Green-Ellis reached agreement on a three-year deal with the Bengals.
😮 😮Rush
Vegyes érzések. 😕 😊

Joe Reedy @joereedy

Meant to say official announcement of the signing not expected until tomorrow

Ebből már nem lesz Bushnasheem
Én azért BJG-nek is örülök, igazi workhorse, még ha nem is olyan produktív. Meg nem egy fumblegyár (eddig). Mellé még egy kis gyors mozgékony srác és kész is a dual-threat.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Adam Schefter
RB BenJarvus Green-Ellis reached agreement on a three-year deal with the Bengals.
😮 😮Rush
Vegyes érzések. 😕 😊

Joe Reedy @joereedy

Meant to say official announcement of the signing not expected until tomorrow

Ebből már nem lesz Bush

több mint 13 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
Adam Schefter
😮 😮

Tippelde 25