Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
kell egy elit cb a drafton, valamint egy elit guard.tetszes szerint az egyik akar johet free agency keretein belul is, bar erre nem alapozok.
mindjart maskent nezne ki ez a csapat.
mert a livings-mcglynn guard duo olyan, mint valami (nagyon) rossz vicc.
ugyanez igaz a clements-jones cb tandemre is. hall achillese remelhetoleg teljesen rendbe jon, bar az achilles-serulesek gany dolgok sajnos.
a tobbi igazabol megvan, meg egy strong safety kellene, de oda elviekben van mays es sands is.
szerk.: ja meg ugye kell kezdo rb. benson felelmetes.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Gratulálok a szezonhoz remélem amin kell (OL, futás, Sec) tudtok javítani az Off szezonba és nem esik szét az edzői gárda.
több mint 13 éve
Hát, ez most olyan volt amilyen... sztem egyébként a DL is elég harmatos volt ma (vagy ez inkább a kiváló, és alig emlegetett Houston OL érdeme), a hátsó osztag meg, hmm.Egyetértek Igorral, nagyon veszélyes csapattá válhattok az AFC-ben.
Respekt így is a szezonhoz, jövőre egy-két elem hozzáadásával, összeszokott O-val, lehet hogy komolyan aggódni fogok veletek kapcsolatban. 😉Igor

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Hát, ez most olyan volt amilyen... sztem egyébként a DL is elég harmatos volt ma (vagy ez inkább a kiváló, és alig emlegetett Houston OL érdeme), a hátsó osztag meg, hmm. Respekt így is a szezonhoz, jövőre egy-két elem hozzáadásával, összeszokott O-val, lehet hogy komolyan aggódni fogok veletek kapcsolatban. 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
amit az ev nagy reszeben muvelt, az nem nfl szint.valóban, rebuild évhez képest ez bőven túlteljesítette nálam is az elvárásokat.
mindegy, osszessegeben alomszeru szezon volt ez. i love my bengals.Mikey
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Ahogy Mikey mondja,minden elismerésem a szezonotokat illetően!
több mint 13 éve
amit az ev nagy reszeben muvelt, az nem nfl szint.mindegy, osszessegeben alomszeru szezon volt ez. i love my bengals.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
remélem Crockert eltakarítjuk az offseasonben...amit ma művelt az messze nem NFL szint
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Bár nagyon szeretem a Houstont, hogy őszinte legyek, de...!Fiúk, én nektek drukkolok! AFC North Powa'! Söpörjük ki az egész konferenciát!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Bár számunkra jobb lenne egy Houston győzelem, én egyértelműen Bengals győzelmet érzek.Nagyon szoros meccs lesz, szerintem hosszabbításban lesz meg a győzelem.
A lényeg, hogy jó meccs legyen, és győzzön a jobb.
több mint 13 éve
meg egy: tegnap volt 21 eve a bengals utolso playoff gyozelme. @oilers, 41-14.Jó neked 😊
21 ev... nem voltam meg 2 eves sem akkor...Mikey
Atkins? Soha nem aggódtam miatta. Már a draft napján tudtam, hogy jó kis szituációs playa lesz belőle, jobb napjain akár meccsenként 10-12snappel is 😀
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
meg egy: tegnap volt 21 eve a bengals utolso playoff gyozelme. @oilers, 41-14.21 ev... nem voltam meg 2 eves sem akkor...
több mint 13 éve
btw, mays es moch nem jatszanak ma. mindenki mas harcra kesz.22:30-kor kezdunk igaz? addigra biztosan hazaerek.
let's go bengals!!!
több mint 13 éve
Atkinst beválasztották a 2011 AP All-Pro Team 2. csapatába DT-ként 😊 ...ennyit minimum megérdemeltMarioAnana ez nagyon jol hangzik.
es most rettenetesen mosolygok, ha visszagondolok arra, h mennyire aggodtunk amiatt, h a meretei miatt nem fog bevalni... 😀
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Atkinst beválasztották a 2011 AP All-Pro Team 2. csapatába DT-ként 😊 ...ennyit minimum megérdemelt
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Nyerünk 20-17re.A többin meg pont nem a fentiek, de ettől még nekem is ez a wishlist 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
😀Tessék nyerni, aztán jó fáradtan jönni hozzánk 😊Wyattfosol, mi?
akkor tippeljünk csak a többi meccsre! 😀nhmlions, giants, tebow. szerinted? (csak h rakerdezzek. 😛)Mikey
hihhhetetlen, de ez az én kívánságlistám is!
több mint 13 éve
Én titeket is bírlak (Csöcsös és Nelson 😛), de bántás nélkül, sokkal jobban örülnék nektek, mint a Steelersnek 😊Wyattazt tudjuk!!! 😊
több mint 13 éve
Én titeket is bírlak (Csöcsös és Nelson 😛), de bántás nélkül, sokkal jobban örülnék nektek, mint a Steelersnek 😊

több mint 13 éve
Tessék nyerni, aztán jó fáradtan jönni hozzánk 😊Wyattfosol, mi?
akkor tippeljünk csak a többi meccsre! 😀nhmlions, giants, tebow. szerinted? (csak h rakerdezzek. 😛)
több mint 13 éve
en sem azert vettem tutira a vereseget anno, mert az a jets olyan hudejo volt, hanem mert a bengals konkretan elfogyott addigra. ugy fejben, mint letszamra... na de mindegy, az mar a mult, ne feszegessuk. 😊akkor tippeljünk csak a többi meccsre! 😀
shipley, na igen. hatalmas szivfajdalmam a kolyok serulese. foleg, h szegenykem mar korabban is annyit volt serult... de fejben eros gyerek, tuti ertekes tagja lesz a csapatnak jovore, egy ujabb playoff szereples alkalmaval. 😊
tippelni en nem tippelek, kedvenc csapat meccsere nem szeretek, de kivancsian varom, ti h erzitek. meglepne, ha barki vereseget mondana. 😉Mikey
több mint 13 éve
en sem azert vettem tutira a vereseget anno, mert az a jets olyan hudejo volt, hanem mert a bengals konkretan elfogyott addigra. ugy fejben, mint letszamra... na de mindegy, az mar a mult, ne feszegessuk. 😊shipley, na igen. hatalmas szivfajdalmam a kolyok serulese. foleg, h szegenykem mar korabban is annyit volt serult... de fejben eros gyerek, tuti ertekes tagja lesz a csapatnak jovore, egy ujabb playoff szereples alkalmaval. 😊
tippelni en nem tippelek, kedvenc csapat meccsere nem szeretek, de kivancsian varom, ti h erzitek. meglepne, ha barki vereseget mondana. 😉
több mint 13 éve
@nhmnem tudom, én nem éreztem olyan baszó erősnek azt a Jets-et, Palmer-t, és Ocho-t meg imádtam! hehe
valoban igy ereztel anno a jets meccs elott? hat en olyan biztosra semmit nem vettem meg, mint azt a vereseget.
de a holnapi meccsel nem igy vagyok. barmi lehet. es igazsag szerint en valoban ugy fogom fel a meccset, mint egy ajandekot. (amugy is nevnapom lesz.) minden egyes play ajandek. kivancsian varom, dalton es green h eli meg elete elso playoff meccset, h green mire megy joseph-fel, smith most is pusztit-e, a d-line atkinsszel az elen felbetori-e yatest... maualuga hoz-e 3 forced fumble-t... nugent lenyugodik-e... nem tudom, en abszolut nyugodtsaggal varom a meccset, sokkal inkabb gyermeki kivancsisaggal, mint izgalommal.
de h ti ugy izgultok, mint kisgyerek szenteste ajandekbontas elott, azt tudom jol, nem veletlen nem is kerdezem. 😊Mikey
amúgy, sztem is az a legfontosabb, hogy milyen lesz a srácok első PO meccse! Mau-tól többet várok, a többiek hozzák a "szokásost" (milyen jó is ezt kimondani) akkor meglehet! és igen izgulok, végigbrusztoltuk az egész alapszakaszt, szeretnék Velük együtt örülni az első PO győzelmüknek is! 😊
akit nagyon sajnálok az Shipley, én imádtam tavaly, ha vissza tud térni, Ő is qrva jó játékos lehet...
Urak tippelünk? 😊