Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Első körös RB? Hidegrázós, de mikor ha nem most? Benson tényleg a múlt. Igazából már annak örülhetünk, hogy ezt az évet elviszi ilyen szinten. Ronggyá lett dolgoztatva, tényleg megérdemli a pihenést .)

Nekem LaMichael James a kedvenc fősulis RBm, de ő jóval később is elérhető lesz. A gond inkább az vele, hogy nem ebbe a csoportba való monstrum. Ide tényleg az alabamai srác illene.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 758
A miheztartás végett nyomtam 1-1 szavazatot Daltonra, Greenre, Whitworthre és a kezdő D-line-ra a Pro Bowl szavazáson.
Mert megérdemlik.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ritkán mondok ilyet rookiera, de tőle nem tartok, ha fal blokkol neki, brutális RB lehet.
több mint 13 éve
én ebben a részében nem hiszek. itt van leonard, peerman és scott, egy elsőszámú futóra van szükség, akiben ha egy minimális motiváció van, már jobb mint benson. mellé kellene egy 1/b (bár ez inkább cb) vagy második körös mauler G és megaraj alatta a rókaprém.
nem esne rosszul ennek az offensenek egy ray rice 2.0gabtsi
Nekem csak annyi a gondom, hogy
1) Leonard csak (?) 3rd downon jó
2) Scottban már 3. éve nem bíznak Lewisék
3) Peermanből 1 percet nem láttunk eddig élesben
Ezt kiegészítve egy rookie starterrel, minimum aggodalmaim lennének, még ha Trent Richardson is lenne az a rookie.

A többire csakis elismerően bólogatni tudok.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nincs több sittesezés

Since 2000, #Vikings players have been arrested 36 times - worst in NFL. #Bengals 2nd w/ 35.

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
én ebben a részében nem hiszek. itt van leonard, peerman és scott, egy elsőszámú futóra van szükség, akiben ha egy minimális motiváció van, már jobb mint benson. mellé kellene egy 1/b (bár ez inkább cb) vagy második körös mauler G és megaraj alatta a rókaprém.
nem esne rosszul ennek az offensenek egy ray rice 2.0

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Tuti, hogy ha jönne Richardson, akkor jönne valami veterán backup RB is pont ennek lehetősége miatt.

Bár veterán WR sem jött idén, pedig azt gondoltam fog, szóval mégse olyan biztos.

(Ez így egyben jó hsz volt. Megcáfoltam saját magam kijelentését.)
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
milyen rutin ? és az miért szólna mellette ?gabtsi
arra gondoltam, hogy, tegyük fel érkezik Richardson a drafton, de besül az első évében, vagy csak nem nyújt annyit amennyit kéne (volt már korai körben hozott futóval gond mifelénk...) akkor csak kéne valaki aki el tudja vinni a szezon hátralévő (ki tudja mennyi) részében a csapat Rush offensét.

Vagy ha már nem Benson, akkor valami rutinos, de playmaker FA futó jöhetne.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
milyen rutin ? és az miért szólna mellette ?

Mikey: na akkor nice, hogy nem vagyok egyedül 😊
nem akartam ezzel jönni, de ha már így szóba került. szerencsére nem kell a drafttal foglalkoznunk már a bye weeken.

több mint 13 éve
én megmondom őszintén néha felriadok álmomból, ahol trent richardsonnal fut ez az offense.gabtsi
Kevés rosszabb dolog van annál, amikor egy gyönyörű álomból felriad az ember.

Én speciel nagyon bízom abban, hogy az egyik 1st pickkel ő érkezik majd '12-ben.
több mint 13 éve
Bensonból részemről elég lesz, zero added value.
én megmondom őszintén néha felriadok álmomból, ahol trent richardsonnal fut ez az offense.gabtsi
'Bama futója nem? (onnan rémlik). Nem olyan rossz futó, de nekem valahogy nagyon rizikós 1. körben futót húzni. (boom or bust) Mondjuk jövőre 2t húzunk, de nem kéne elsütni az egyiket futóra.

Benson mellett meg a rutin szól. (sok más viszont valóban nem)

több mint 13 éve
Bensonból részemről elég lesz, zero added value.
én megmondom őszintén néha felriadok álmomból, ahol trent richardsonnal fut ez az offense.

több mint 13 éve
Én viszem a Bengals-t a fórumon induló Madden ligában. 😛 😀

Am. Simpson és Nelson alap kell, hogy legyen, hogy új szerződést kapjanak. De szerintem Benson és Nugent is.

több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Billick writes:

It was a good week's work even in a bye week. The Bengals picked up potentially two first-round draft picks by trading a player they had pretty much written off while sitting at 4-2 with a three-game winning streak. The Bengals have a great chance of improving to 6-2 over the next two weeks, but then they have to face the Steelers and Ravens back to back. If they can split that tandem, they will be in business.

Meg is könnyezném, ha így lenne. 😊Mikey
me2. 😀
több mint 13 éve
Billick writes:

It was a good week's work even in a bye week. The Bengals picked up potentially two first-round draft picks by trading a player they had pretty much written off while sitting at 4-2 with a three-game winning streak. The Bengals have a great chance of improving to 6-2 over the next two weeks, but then they have to face the Steelers and Ravens back to back. If they can split that tandem, they will be in business.

Meg is könnyezném, ha így lenne. 😊
több mint 13 éve
Én csak a csapatban betöltött szerepük és FA helyzetük alapján soroltam fel őket.
Mert ha valahogy a cap floor fölé akar kerülni a csapat, akkor ők jöhetnek szóba első körben, lévén lejárók.
Valamint Nugent, mert ő is az.
Most hogy pl. Benson helyett jöhet egy elit RB prospect a drafton, azt nem néztem.

Plusz ugye Maualuga és Mike Johnson, akik alapemberek, és bár csak jövőre jár le a rookie szerződésük, ettől még simán kaphatnak újat, ha ezen múlik a cap floor elérése. Mert velük egyértelműen hosszú távon tervez a FO.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nem, 2 éves szerződést kapott.
Ettől függetlenül, mivel még a cap floor arrébb van, akár így is kaphat egy 1-2 éves hosszabbítást, némileg nagyobb összegről szólva '12-ben.
Bár lesznek fontos FA-k, akikkel mindenképpen előbb kell az új szerződést aláírni: Simpson, Benson, Nelson, Fanene, Caldwell, Sims pl.

De ezen még ráérünk gondolkodni, sokkal fontosabb, hogy a héten @Seattle.Mikey
Cap az lesz rá, ez fix.
Mondjuk Benson nem biztos hogy hosszabbítva lesz, lehet első körös RB draft lészen. Caldwell? Hát nem tudom...
több mint 13 éve
Nem, 2 éves szerződést kapott.
Ettől függetlenül, mivel még a cap floor arrébb van, akár így is kaphat egy 1-2 éves hosszabbítást, némileg nagyobb összegről szólva '12-ben.
Bár lesznek fontos FA-k, akikkel mindenképpen előbb kell az új szerződést aláírni: Simpson, Benson, Nelson, Fanene, Caldwell, Sims pl.

De ezen még ráérünk gondolkodni, sokkal fontosabb, hogy a héten @Seattle.
több mint 13 éve
Bengals outside linebacker Thomas Howard, who is dealing with a hamstring, worked out on the side during practice on Monday while starting middle linebacker Rey Maualuga sat out. It's expected that Maualuga will likely be out this week against the Seattle Seahawks and perhaps several games afterwards with a sprained ankle. By the time Cincinnati kicks off at 4:00 p.m., it could be Dan Skuta at middle linebacker and Brandon Johnson as the outside linebacker during nickel situations, as well as the weak-side backer in base formations.

Az kéne még, hogy Howard is kihagyjon 1-2 meccset... akkor már mé' nem inkább Lawson?!

(Tudjátok, hogy nagyon sokra értékelem B. Johnsont, csak hát azért mégis...)Mikey
Howard-nak ugye 1 éves szerződése van? Szerintem kaphatna egy 2 éves hosszabbítást. (most 28 ha minden igaz)

több mint 13 éve
Bengals outside linebacker Thomas Howard, who is dealing with a hamstring, worked out on the side during practice on Monday while starting middle linebacker Rey Maualuga sat out. It's expected that Maualuga will likely be out this week against the Seattle Seahawks and perhaps several games afterwards with a sprained ankle. By the time Cincinnati kicks off at 4:00 p.m., it could be Dan Skuta at middle linebacker and Brandon Johnson as the outside linebacker during nickel situations, as well as the weak-side backer in base formations.

Az kéne még, hogy Howard is kihagyjon 1-2 meccset... akkor már mé' nem inkább Lawson?!

(Tudjátok, hogy nagyon sokra értékelem B. Johnsont, csak hát azért mégis...)
több mint 13 éve
de ott van a játékában az int, a sebességében a pick6.gabtsi
Lényegében pontosan erre gondoltam. Ha másban nem is, ebben mindenképpen több a fentebb említett két úriembernél.
több mint 13 éve
meg benne van a nagy play. hibázott ő is bőven, de ott van a játékában az int, a sebességében a pick6. én csípem is. és az tuti, hogy atom motivált. fa lesz, egy pozitív mérlegű, fasza D-be jön, egy mégfaszább DL mögé, zimmernek játszani. mi kell még ?
(némi edzés)

több mint 13 éve
Ez annyiból jó hír, hogy akármit csinál majd, jobb lesz vele a védelem. Sajnos Trent nem hozta azt, amit legalábbis én elvártam tőle, Jenningsnek meg lehetősége se nagyon volt bizonyítani eddig.

De remélem rám cáfol majd Adam, és hoz majd egy szolid játékot.
több mint 13 éve
Pacman akkor elvileg vissza is térhet. 3 hete van a csapatnak active rosterre tenni vagy IR. Lehet, hogy már a Seattle ellen ott lesz nickel-ben.

több mint 13 éve
@Ulpianus, ha megnézed nálunk csak most jönnek majd be a csoportrangadók. Bármi lehet még. Amadeus91
Még kevesebb az esély három North csapat PO-ba jutására. Még tuti 10 L a csoportnak.tomi-tomi
viszont nekünk esély.