Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
Adam Schefter reports Dalton was released from the hospital and practiced with the hopeful Bengals squad today.
több mint 14 éve
atkinstol elvettek .5 sacket a houston elleni meccsrol, igy megsincs meg neki a franchise rekord.Majd jövőre megcsinálja. Az első 3 meccs után már idén is többnyire besegítettek ellene.
kib'szott nagy gyokerseg ez az utolag masnak ados dolog.Mikey
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
atkinstol elvettek .5 sacket a houston elleni meccsrol, igy megsincs meg neki a franchise rekord.kib'szott nagy gyokerseg ez az utolag masnak ados dolog.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
ez megvan? :Jaguars have strong interest in Bengals OC Gruden!
most ez rohadtul nem hiányzik...
több mint 14 éve
Az ESPN szerint Daltont korházba vitték tegnap influenza- gyanús tünetekkel,de szerintük is edzeni fog csütörtökön. JoJo pedig achilles problémák miatt limitált volt szerdán!!
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 14 éve
holnap már nem tudok! 😉már csak egyet kell aludni! 😊nhmJa, de jó hosszút 😊nasheem
több mint 14 éve
már csak egyet kell aludni! 😊nhmJa, de jó hosszút 😊
több mint 14 éve
már csak egyet kell aludni! 😊
több mint 14 éve
andy nem edzett ma valami betegseg miatt, gondolom megfazott a lelkem. termeszetesen szombati jateka nincs veszelyben.
több mint 14 éve
nem az idei playoffrol irt polamalu, hanem a 2012-es szezonrol.rendben! 😉
en sem a '09-es jets elleni wild card veresegre gondoltam, hanem a 2010-es 4-12-re.
...Mikey
több mint 14 éve
nem az idei playoffrol irt polamalu, hanem a 2012-es szezonrol.en sem a '09-es jets elleni wild card veresegre gondoltam, hanem a 2010-es 4-12-re.
...
több mint 14 éve
Remélem is, hogy a jövő héten is 3 AFC NORTH csapat lesz még életben és a döntőt is két északi alakulat vívja, ezzel bizonyítva, hogy ez a három csapat az AFC (liga) legjobb, legerősebb csoportjából került ki. Jövőre ez még fokozódni fog, ezt a csoportot nyerni ill. innen továbbmenni már hatalmas siker. Max respect min a három alakulatnak. Dalton pedig nálam az év újonca, leszarom az 1/1-es rekordjait.polamalu2 eve is ezt gondoltuk, aztan ...
persze legyen igy, de en meg egyszer nem esek abba a hibaba, amibe 2 eve sikerult a 10-6 utan.Mikey
azt ne emlegessük! 😊
továbbmegyek... játszunk harmadjára is a SF'49ers-szel!!! 😀
több mint 14 éve
Remélem is, hogy a jövő héten is 3 AFC NORTH csapat lesz még életben és a döntőt is két északi alakulat vívja, ezzel bizonyítva, hogy ez a három csapat az AFC (liga) legjobb, legerősebb csoportjából került ki. Jövőre ez még fokozódni fog, ezt a csoportot nyerni ill. innen továbbmenni már hatalmas siker. Max respect min a három alakulatnak. Dalton pedig nálam az év újonca, leszarom az 1/1-es rekordjait.polamalu2 eve is ezt gondoltuk, aztan ...
persze legyen igy, de en meg egyszer nem esek abba a hibaba, amibe 2 eve sikerult a 10-6 utan.
több mint 14 éve
ennyi, +1Remélem is, hogy a jövő héten is 3 AFC NORTH csapat lesz még életben és a döntőt is két északi alakulat vívja, ezzel bizonyítva, hogy ez a három csapat az AFC (liga) legjobb, legerősebb csoportjából került ki. Jövőre ez még fokozódni fog, ezt a csoportot nyerni ill. innen továbbmenni már hatalmas siker. Max respect min a három alakulatnak. Dalton pedig nálam az év újonca, leszarom az 1/1-es rekordjait.polamalujól mondod!!!
szóról szóra! 😊nhm
AFC North talán az egész liga legkeményebb csoportja.
több mint 14 éve
Remélem is, hogy a jövő héten is 3 AFC NORTH csapat lesz még életben és a döntőt is két északi alakulat vívja, ezzel bizonyítva, hogy ez a három csapat az AFC (liga) legjobb, legerősebb csoportjából került ki. Jövőre ez még fokozódni fog, ezt a csoportot nyerni ill. innen továbbmenni már hatalmas siker. Max respect min a három alakulatnak. Dalton pedig nálam az év újonca, leszarom az 1/1-es rekordjait.polamalujól mondod!!!
szóról szóra! 😊
több mint 14 éve
Remélem is, hogy a jövő héten is 3 AFC NORTH csapat lesz még életben és a döntőt is két északi alakulat vívja, ezzel bizonyítva, hogy ez a három csapat az AFC (liga) legjobb, legerősebb csoportjából került ki. Jövőre ez még fokozódni fog, ezt a csoportot nyerni ill. innen továbbmenni már hatalmas siker. Max respect min a három alakulatnak. Dalton pedig nálam az év újonca, leszarom az 1/1-es rekordjait.
több mint 14 éve
kis franchise. :/ Sors fintora, hogy tavaly mekkora felhajtás volt és mi lett belőle...ja.off2:
off
beneztem a broncos topikba... annyira jo erzes, h ez egy vegtelenul nyugodt topik az ev 364,5 napjan.
onMikey
az vicc, ami ott volt... de kettőn áll a vásár ugye! 😊
on
azt igen bírom, hogy az NFL honlapon mindennel foglalkoznak, csak a mi kis csapatunkkal nem!
amúgy még tetszene is, de mégiscsak PO van!!!! 😊
mindegy, majd jövő héten már muszáj lesz pár bekezdést szentelni a Bengals-nak is!!! 😉nhm
több mint 14 éve
ja.off2:
off
beneztem a broncos topikba... annyira jo erzes, h ez egy vegtelenul nyugodt topik az ev 364,5 napjan.
onMikey
az vicc, ami ott volt... de kettőn áll a vásár ugye! 😊
on
azt igen bírom, hogy az NFL honlapon mindennel foglalkoznak, csak a mi kis csapatunkkal nem!
amúgy még tetszene is, de mégiscsak PO van!!!! 😊
mindegy, majd jövő héten már muszáj lesz pár bekezdést szentelni a Bengals-nak is!!! 😉
több mint 14 éve
ja.off
on
több mint 14 éve
rico murray n+1-edjere is visszajott a practice squadba, devon torrence helyere.MikeyDevon meg cut?
több mint 14 éve
rico murray n+1-edjere is visszajott a practice squadba, devon torrence helyere.
több mint 14 éve
te jó ég, én már semmit sem értek 😂 MarioAna és én voltunk elől, elvileg, Mikey Te mikor vezettél? 😀 most hogy (ha jól emlékszem és számolom 4 szavazattal) Dalton a meglepetés ember, és a po-s pontszámítás után akkor most ki nyert végül? 😀
...
örülök ennek a yates dolognak, nem fognak még egyszer így nyerni, mint a múltkor, de nem is lesz ennyire sima az első 3 negyed. nyerni kell!!
több mint 14 éve
Despite suffering shoulder injury against the Tennessee Titans during the regular season finale, Houston Texans quarterback T.J. Yates is expected to start against the Cincinnati Bengals this Saturday, according to John McClain of the Houston Chronicle.vajon megint hoz 300 yardot...?
több mint 14 éve
hát ekkora zűrt 😂😊 kezd kaotikus lenni.Bazdmeg süti, köszönjük 😀Mármint hogy szerintem ki? 😊 DaltonMarioAna
Szóval a meglepetésember MarioAna? 😉nasheem
Sütihez az volt a kérdés, hogy döntse el ki volt a csapat meglepetésembere idén. Erre ő levezette, hogy te nyerted a tippversenyt, de persze a meglepetésembert nem nevezte meg. 😊 Mivel az ő válasza 'MARIOANA' volt, így én visszakérdeztem, hogy szerinte akkor te voltál a meglepetésember?
Szerintem jobban járunk, ha kiírunk egy szavazást arról is, hogy ki nyerte a tippversenyt. 1 kérdés, 1 válasz és sütit NEM kérjük meg, hogy összesítse 😊nasheem
(223sutianapTegnap 16:38:13 NFL díjazottak - ahogy a szurkolók látták)
OROY=Dalton, az évmeglepije - de benne volt a válaszban, - eldöntök én mindent, csak annak következményei vannak - mostígy hogyállunk?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
😊 kezd kaotikus lenni.Bazdmeg süti, köszönjük 😀Mármint hogy szerintem ki? 😊 DaltonMarioAna
Szóval a meglepetésember MarioAna? 😉nasheem
Sütihez az volt a kérdés, hogy döntse el ki volt a csapat meglepetésembere idén. Erre ő levezette, hogy te nyerted a tippversenyt, de persze a meglepetésembert nem nevezte meg. 😊 Mivel az ő válasza 'MARIOANA' volt, így én visszakérdeztem, hogy szerinte akkor te voltál a meglepetésember?
Szerintem jobban járunk, ha kiírunk egy szavazást arról is, hogy ki nyerte a tippversenyt. 1 kérdés, 1 válasz és sütit NEM kérjük meg, hogy összesítse 😊