NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Élvezet volt tegnap nézni a csapatot.
Dalton, Benson, Gresham és az elkapó egységből jópáran.Delonso_
++

De említhetnénk Scottot is, vagy az egész O-line-t. Nagyot pusztított a fal Smithestül, Bolingostul!!
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Andre Smith hogy muzsikált a meccsen? 😊
Látom Benson kezdi hozni a stabil szintjét, nagyon kellene szezonban is egy kiengyensúlyozott futójáték 😐 . Scott gondolom azért volt ilyen beast módban, mert sokadik védők ellen futkározott.MarioAna
Scott 2-3 nagy futása a Panthers 80%-ban kezdő forntja ellen ment, úgyhogy nagyon jó volt ő is. Sőt azt mondom még kicsit látványosabban is dolgozott, mint Benson. A Dagi, akárcsak a teljes Oline uralta a pályát.nasheem
Köszönöm és Wyattnak is 😊. A Carolina defense ennyire rossznak tűnik akkor, vagy mi mutattunk életre utaló jeleket? 😊
Bensont ezért is kedvelem, mert nem látványos futó, viszont általában a 3.5-4 yardot hozza minden futásnál, nem úgy hogy egyszer fut 10-15öt, utána pedig 3 0yardot....legalábbis mióta nálunk van, régebben nem hiába aggatták rá a "No Gain" becenevet :rolleyes: .

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Valami valótlant írtam? 😊
Volt egy kérdés, válaszoltam.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 555
bazzeg Wyatt, nálad nagyobb tyúkanyót még nem hordott hátán a föld
😂Szegecs
+10000
több mint 13 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
bazzeg Wyatt, nálad nagyobb tyúkanyót még nem hordott hátán a föld
😂

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Kifejezetten pofás volt, pass protban egyszer volt, hogy közel került embere Daltonhoz (még így is tartotta), de aztán kilépett a zsebből a lelketlen, futásnál egyik goalline-szituációban borították meg egyszer, amúgy azt leszámítva tényleg nagyon jó volt mind futásnál, mind passznál az első félidőben (a másodikat már nem láttam) – végre

több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Látom Benson kezdi hozni a stabil szintjét, nagyon kellene szezonban is egy kiengyensúlyozott futójáték 😐 . Scott gondolom azért volt ilyen beast módban, mert sokadik védők ellen futkározott.MarioAna
Scott 2-3 nagy futása a Panthers 80%-ban kezdő forntja ellen ment, úgyhogy nagyon jó volt ő is. Sőt azt mondom még kicsit látványosabban is dolgozott, mint Benson. A Dagi, akárcsak a teljes Oline uralta a pályát.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Látom Benson kezdi hozni a stabil szintjét, nagyon kellene szezonban is egy kiengyensúlyozott futójáték 😐 . Scott gondolom azért volt ilyen beast módban, mert sokadik védők ellen futkározott.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Élvezet volt tegnap nézni a csapatot.
Dalton, Benson, Gresham és az elkapó egységből jópáran.
A védelem is helyenként jó volt, de Cam futásait nagyon ették.

Egy harmatgyenge csapat kellett ehhez hogy így kijöjjön, de jót tesz a srácoknak egy felvezető meccs.
Nem lekicsinyelve persze a Pantherst, de ott még nagyon az út elején vannak.
több mint 13 éve
Én is amondó vagyok, hogy az első félidőben mutatott játékra lehet alapozni. Bár én nem értek annyira hozzá mint ti, de szerintem ha tudjuk hozni ezt a szintet szerintem nem lesz annyira kilátástalan ez a szezon.morzsi
Kilátástalan semmiképp, de ettől még eredményes sem okvetlenül. A Panthers passzvédekezése katasztrofális, a faluk meg tartalékos volt. Nem ismerem különösebben őket, de Otah, Beason és Ziemba tuti sokat javít a teljesítményükön. Persze hiányzók nálunk is voltak, meg egy győzelmet (még ha előszezoni is) soha nem kell magyarázni.

Sokkal fontosabb a győzelemnél, hogy hétről hétre jobb a csapat szinte minden szempontból. Az irány tehát jó, majd meglátjuk meddig jutunk.

több mint 13 éve
morzsi 6
Én is amondó vagyok, hogy az első félidőben mutatott játékra lehet alapozni. Bár én nem értek annyira hozzá mint ti, de szerintem ha tudjuk hozni ezt a szintet szerintem nem lesz annyira kilátástalan ez a szezon.
több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
Na meg volt az első Mays tackle is, mehetek aludni 😊

ÉS remélem Miles rosteren marad. Határozottan tetszett.nasheem
most nem azért mondom, de mit is írtam pár sorral feljebb? 😊

107.5 quarterback rating, lesz még jobb is! 😊

(látod mondtam félidőben, hogy el kell menni aludni... ; aki nem látta, az első félidőt mindenképpen nézze meg! az egy jó alap, bár nem is nagyon lehet jobban jáccani. 😊
több mint 13 éve
Na meg volt az első Mays tackle is, mehetek aludni 😊

ÉS remélem Miles rosteren marad. Határozottan tetszett.

több mint 13 éve
Na most akkor mint gondoljak? Az biztos, hogy csak a PRek szerint vagyunk ligautolsók.
OK, ez a Panthers gyengus volt, de mindkét falunk uralta a meccset. Az OL különösen látványosan. Bolinggal is!
Cam párszor verte a Dt, de ennyi belefér. Geno és MJ durván kergette minden passz hívásnál. A sec is rendben volt.
A Dalton to Green vonal nagyon stabilnak tűnik. Simpsont hanyagoljuk is, pedig ő is elszakad nagyon gyakran. Gresham és Shipley is jó volt... na inkább abba is hagyon.

Nugent 55ről bevarta 😊

Ja és Pressley komoly fegyver lehet!

több mint 13 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 254
helló srácok!

mai tippek? 😊

sztem nyerünk!!! (ha nem is, akkor csak altatunk, mint eddig...😊
több mint 13 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 045 — Jaguars fan
Ha jól fordítottuk le és mindezt jól értelmezem van benne valami igazság.morzsi
az, hogy könnyebb Dallas szurkolónak lenni, mint Jags. Legalábis kevesebb önértékelő kérdést kell megválaszolni 😀
több mint 13 éve
morzsi 6
Ha jól fordítottuk le és mindezt jól értelmezem van benne valami igazság.
több mint 13 éve
Már többször téma volt, hogy ki miért szurkol a Bengalsnak. Aki esetleg bizonytalan, annak egy kis tudományos segítség a csapatválasztáshoz:
http://www.interpretationbydesign.com/wp-content/uploads/2011/08/IBD-football-flowchart.jpg

több mint 13 éve
Harbaugh Mays-ről:
"I've got a lot of respect for Taylor. I've been around him for about three or four weeks now, and he's a good football player and respect him as a person. He's been a hard-working guy out here. I think it's a better fit for him in Cincinnati, and he feels the same way."

Persze most minden szakértő elmondja, hogy nagyon nem tartották második körös pick-nek a draft előtt sem. Érdekes, én nem láttam olyan mockot, amiben a másodiknál később ment volna ki, viszont jó sok olyat, ahol az első végén...

több mint 13 éve
@BGhee: Feels Good to be back on the field

Szegénynek eddig nem alakult túl ideálisan az NFL karrierje. Remélem mostantól elkerülik majd a sérülések.
több mint 13 éve
csupi4 Tampa Bay Buccaneers 263
Terrell Owensrol írna valaki valamit hogy sérült vagy hogy most miwan vele mikor fog játszani?
több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Vegre Standeford waive

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
According to Geoff Hobson of Bengals.com, defensive tackle Pat Sims plans to be ready for the preseason finale on September 1 against the Indianapolis Colts. - Cincy Jungle

Nagyon jól hangzik.
több mint 13 éve
Egészen ideje is volt már összekapnia magát a daginak 😊

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Smith had a good battle in particular with Jets D-lineman Mike DeVito in this game, and he looked much better than I can remember him looking as a pro. He was solid at the point of attack in the run game but as also fine in pass protection, keeping his QB clean except for one occasion where he found himself unable to contain a bull rush from DeVito. The Bengals invested a lot of money in Smith and were widely ridiculed for it given the images from his pro-day workout, but don’t forget Smith has a lot of talent. Cincinnati would be in good shape if he maintains this kind of play in 2011.

pff review
http://www.profootballfocus.com/blog/2011/08/22/first-impressions-bengals-jets/

#Bengals officially announce trade for S Taylor Mays. Also waive WR L. Cox, T A. Gardner, WR Bart Johnson, WR J. Standeford, RB J. Williams

ami nem hajlik, az törik!