Cleveland Browns
Ahogy az sajnos várható volt, JOK off az évre, PUP listára került. Ezzel valszeg a karrierjének is vége :/Kegyetlen jó játékos volt, Lamar ellen húzták.
Joey Tribbiani
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Mondom, Grigsonnál is ment a stressz, h jajj mi lesz, aztán senki se tudja mit csinált (senior football advisor). Nálatok Baalke mint Director of player personnel indított, az kapásból az egyik legmagasabb pozíció, nem egy sima consultant. Hogy ez itt mit takar be kérdezd, de miután nem az első ilyen ember lesz akit Berry idehoz, nem aggódom.Csak Baalke tényleg a legdurvább fúrógép az NFL-ben és Haslam kb Shao Khan szintű tulajnak tūnik, akit meg lehet vezetni. Ne legyen igazunk, de nem volt okos dolog odavinni.rossz idők, lehet nem a 6. hanem a 4. helyen draftoltunk? 😊Ha az a csel, hogy az ellenkezőjét csináljátok, mint amit ez a vadbarom akarna, akkor lesz itt zsinórban 5 SB győzelem. Ha nem, akkor viszont rossz idők jönnek...Őszinte részvétem. Beengedtétek az NFL Kisujját a front officeitokba. Nálunk is csak tanácsadó volt eleinte, aztán GM lett belőle.itt volt Grigson meg Telesco is korábban, Berry idehozza ezeket a bukott GMeket, hogy személyesen lássa mit ne csináljon.
The #Browns have added longtime NFL executive Trent Baalke in a consultant-like capacity, a source tells @CBSSports.
— Matt Zenitz (@mzenitz) May 2, 2026
Was most recently general manager of the #Jaguars from 2021-24. Was also a GM with the #49ers from 2011-16. pic.twitter.com/z2oNCShrcA
Ha szarul mennének a dolgok, egyből ez lesz.
“Andrew Berry does not know what he’s doing.” https://t.co/YWbsEqVqXo pic.twitter.com/2xxfUIHfcl
— DELFONIK (@djDELFONIK) May 3, 2026
iktriad
Joey Tribbiani
dioadam
egy noname poziba jött, 100 ilyenre van példa a ligában, ide oda tologatja mindenki a haverokat.
Joey Tribbiani
iktriad
Csak Baalke tényleg a legdurvább fúrógép az NFL-ben és Haslam kb Shao Khan szintű tulajnak tūnik, akit meg lehet vezetni. Ne legyen igazunk, de nem volt okos dolog odavinni.rossz idők, lehet nem a 6. hanem a 4. helyen draftoltunk? 😊Ha az a csel, hogy az ellenkezőjét csináljátok, mint amit ez a vadbarom akarna, akkor lesz itt zsinórban 5 SB győzelem. Ha nem, akkor viszont rossz idők jönnek...Őszinte részvétem. Beengedtétek az NFL Kisujját a front officeitokba. Nálunk is csak tanácsadó volt eleinte, aztán GM lett belőle.itt volt Grigson meg Telesco is korábban, Berry idehozza ezeket a bukott GMeket, hogy személyesen lássa mit ne csináljon.
The #Browns have added longtime NFL executive Trent Baalke in a consultant-like capacity, a source tells @CBSSports.
Was most recently general manager of the #Jaguars from 2021-24. Was also a GM with the #49ers from 2011-16. pic.twitter.com/z2oNCShrcA
“Andrew Berry does not know what he’s doing.” https://t.co/YWbsEqVqXo pic.twitter.com/2xxfUIHfcl
iktriad
Joey Tribbiani
dioadam
egy noname poziba jött, 100 ilyenre van példa a ligában, ide oda tologatja mindenki a haverokat.
Joey Tribbiani
rossz idők, lehet nem a 6. hanem a 4. helyen draftoltunk? 😊Ha az a csel, hogy az ellenkezőjét csináljátok, mint amit ez a vadbarom akarna, akkor lesz itt zsinórban 5 SB győzelem. Ha nem, akkor viszont rossz idők jönnek...Őszinte részvétem. Beengedtétek az NFL Kisujját a front officeitokba. Nálunk is csak tanácsadó volt eleinte, aztán GM lett belőle.itt volt Grigson meg Telesco is korábban, Berry idehozza ezeket a bukott GMeket, hogy személyesen lássa mit ne csináljon.
iktriad
Joey Tribbiani
dioadam
Ha az a csel, hogy az ellenkezőjét csináljátok, mint amit ez a vadbarom akarna, akkor lesz itt zsinórban 5 SB győzelem. Ha nem, akkor viszont rossz idők jönnek...Őszinte részvétem. Beengedtétek az NFL Kisujját a front officeitokba. Nálunk is csak tanácsadó volt eleinte, aztán GM lett belőle.itt volt Grigson meg Telesco is korábban, Berry idehozza ezeket a bukott GMeket, hogy személyesen lássa mit ne csináljon.
iktriad
Joey Tribbiani
NBII-es futballisták a f@szomat már
Őszinte részvétem. Beengedtétek az NFL Kisujját a front officeitokba. Nálunk is csak tanácsadó volt eleinte, aztán GM lett belőle.itt volt Grigson meg Telesco is korábban, Berry idehozza ezeket a bukott GMeket, hogy személyesen lássa mit ne csináljon.
iktriad
Szerkesztette: iktriad
100%, és valszeg az első 6 forduló után ez a szám 10000% lesz...a coaching staff tűkön ülve várja a 27es draftot hogy ettől a sok szerencsétlentől megszabaduljon.Na MKC szerint Watson egy minicamp alatt beelőzte Shedeurt 😀Valljuk be azért Sanderssel nem volt magasan a cél, csak az történik ami logikus, rutinja miatt egyelőre erősebbnek tűnik. De kíváncsi vagyok Sanders tud-e fejlődni és esetleg beelőzni DW-t. Remélem a coaching staff nem lesz elfogult, engedik a tisztességes versenyt közöttük.
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy fejben egyféle leszarom üzemmódba kapcsolt DW, nincs több per ellene, pénze kifizetve, nulla elvárás. Az más kérdés, h sztem két Achilles sérülésből nincs visszaút, annyira lelassult h kvázi a játéka legfontosabb elemét vesztette el. Ha viszont így is előzi Sanderst, akkor hosszú szezonnak nézünk elébe.
Joey Tribbiani
Csiriba
Joey Tribbiani
Delpit mindenhol tud jatszani secondaryben szoval lehet vele varialni fognak es akkor Hickman es EMW kezdo safety duonk lenne (nyilvan csak ha szukseges vagy szituacios felallas eseten tudom elkepzelni)tény, h elég vékony a CB sor, de lehet nem egy Achillesből lábadozó játékosban látták a megoldást. Szerintem inkább a sérülés játszott közre, mint a pénz.Emerson elment a Szentekhez, nagy reményeim voltak korábban felé, de ez a sérülés betett neki, és a rookie szezonja után azért eléggé visszaesett.Azt lehet tudni mennyiert? Ha nem sokert akkor megtarthattuk volna.
Valszeg Rutenberg se nagyon marasztalta, Schwartz alatt nem brillírozott.
Joey Tribbiani
R3ZZ
Joey Tribbiani
a coaching staff tűkön ülve várja a 27es draftot hogy ettől a sok szerencsétlentől megszabaduljon.Na MKC szerint Watson egy minicamp alatt beelőzte Shedeurt 😀Valljuk be azért Sanderssel nem volt magasan a cél, csak az történik ami logikus, rutinja miatt egyelőre erősebbnek tűnik. De kíváncsi vagyok Sanders tud-e fejlődni és esetleg beelőzni DW-t. Remélem a coaching staff nem lesz elfogult, engedik a tisztességes versenyt közöttük.
Amúgy simán el tudom képzelni, hogy fejben egyféle leszarom üzemmódba kapcsolt DW, nincs több per ellene, pénze kifizetve, nulla elvárás. Az más kérdés, h sztem két Achilles sérülésből nincs visszaút, annyira lelassult h kvázi a játéka legfontosabb elemét vesztette el. Ha viszont így is előzi Sanderst, akkor hosszú szezonnak nézünk elébe.
Joey Tribbiani
Csiriba
Na MKC szerint Watson egy minicamp alatt beelőzte Shedeurt 😀Valljuk be azért Sanderssel nem volt magasan a cél, csak az történik ami logikus, rutinja miatt egyelőre erősebbnek tűnik. De kíváncsi vagyok Sanders tud-e fejlődni és esetleg beelőzni DW-t. Remélem a coaching staff nem lesz elfogult, engedik a tisztességes versenyt közöttük.
Joey Tribbiani
Na MKC szerint Watson egy minicamp alatt beelőzte Shedeurt 😀Hú bazz én el is felejtettem milyen off season és camp elé nézünk 😀
Joey Tribbiani
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
tény, h elég vékony a CB sor, de lehet nem egy Achillesből lábadozó játékosban látták a megoldást. Szerintem inkább a sérülés játszott közre, mint a pénz.Emerson elment a Szentekhez, nagy reményeim voltak korábban felé, de ez a sérülés betett neki, és a rookie szezonja után azért eléggé visszaesett.Azt lehet tudni mennyiert? Ha nem sokert akkor megtarthattuk volna.
Joey Tribbiani
R3ZZ
Emerson elment a Szentekhez, nagy reményeim voltak korábban felé, de ez a sérülés betett neki, és a rookie szezonja után azért eléggé visszaesett.Azt lehet tudni mennyiert? Ha nem sokert akkor megtarthattuk volna.
Joey Tribbiani
On clock at 9, Browns scouts pitched Spencer Fano.
— Jori Epstein (@JoriEpstein) April 27, 2026
"He can open his hips, he can pull—” RING RING. “This dude is so versatile—” RING RING. “I mean, he’s a slam dunk.” RING RING.
I spent Round 1 inside Browns draft room, where trade calls kept coming..👇https://t.co/DFdWBFMwAT
🚨 2026 NFL Draft Team Grades
— René Bugner (@RNBWCV) April 27, 2026
In my annual draft grades round-up, I have compiled 24 different evaluations and calculated the GPA for all 32 teams.
I sorted the evaluations by GPA as well. From left (soft) to right (hard graders).
Thanks to all who give out grades every year! 🔥 pic.twitter.com/VysunPaW9H
Csak az a kva QB poszt ugye.
• former #WestVirginia and #OhioState linebacker Reid Carrico
• former #BowlingGreen and Texas Southern tight end Jyrin Johnson
• former Ohio State and #ArizonaState long snapper John Ferlmann
A Fannin pick tetszik sokoldalú játékos, ki küldheted a slotba is vagy behozhatott FB-nek is, Stefa jól tudja majd variálni, ráadásul elkapás után lesz igazán veszélyes.DripHasonló érzésem van Royerrel kapcsolatban is, annyi különbséggel, hogy benne ott van a blokkoló upside, hogy klasszik in-line TE legyen. Én látom, hogy amolyan Gary Barnidge szerű játékos lesz. A harmadik naposok közül szerintem őt látjuk majd a legtöbbet a pályán és hasonló örömöket szerez majd mint Fannin tavaly.
Marad penzunk a draftoltak utan igazolni vagy nem nagyon varhato udfa-ken kivul mozgolodas mar az off seasonben nalunk?Azt nyilatkozta Berry hogy átnézik a keretet a draft után és ha úgy érzik igazolnak még.
R3ZZ