Cleveland Browns

41 feliratkozó

6 órája
Toto21 Chicago Bears 9 327
Spread: Jets: -2,5
Underdogok vagyunk a jets ellen. Vegas nem nagyon hisz továbbra se bennünk.
P@trik
Néztem a Lions Pantherst, kemény mit tolt Young, McMillan és az egész Panthers O, ahhoz képest mennyire szenvedtek ellenünk. Kezdem elhinni, hogy Rutenberg tényleg érti a dolgát.
Joey Tribbiani
Ezt akartam én is írni, hogy ellenünk vért hugyoztak kb, a Lions ellen meg villogtak.
Finoman szólva se vagyunk egy kellemes ellenfél.
P@trik
nagyon jó a Browns D, de a Lions D meg bottom 3 a ligában. A tartalékok tartalékjai játszanak a secondary-ben sajna.

Viszont örülök nektek, csak így tovább 😊
6 órája
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 080 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
P@trik
Néztem a Lions Pantherst, kemény mit tolt Young, McMillan és az egész Panthers O, ahhoz képest mennyire szenvedtek ellenünk. Kezdem elhinni, hogy Rutenberg tényleg érti a dolgát.
Joey Tribbiani
Ezt akartam én is írni, hogy ellenünk vért hugyoztak kb, a Lions ellen meg villogtak.
Finoman szólva se vagyunk egy kellemes ellenfél.
6 órája
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 792 — Believelander
P@trik
Mondjuk tény, h. ilyenkor szokott jönni a pofon és egy agyfasz vereség. De a Jets absz nem győzött meg, csalódás lenne a L.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
8 órája
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 3 080 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
2 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 741 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
2 napja
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 408 — settenke1976@gmail.com
150k-t ért ez a győzelem bevállalós voltam, azért izzados meccs volt
FloresR
Régebben én is csináltam ilyet h magunk ellen fogadtam.
Ha győzünk örülök ha vesztünk lovét nyerek 😃

2,2 volt ránk, ha azt tényleg 70k-val megraktad akk nem kicsi faszod volt 😀
P@trik
100 ezret raktam rá, félidőben simának tűnt végét majdnem elszorakozták
FloresR
gondolom a végén villogot a beszarás jelző 😀
2 napja
#Browns Mason Graham has a sprained MCL and sprained ankle that will keep him out at least a few weeks, source tells clevelanddotcom. But early signs are that he avoided a major injury that will require a lengthy rehab.
3 napja
r.baggio Cleveland Browns UMass Minutemen 65 468 — hotty f*cking toddy
FloresR

P@trik
FloresR
 segelyszervezet.hu/projektek/jatekhatarokkal/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Bad 31 Cleveland Browns 987 — Medvedisznóember
Arra azért kiváncsi lennék, ha Watson így folytatná és - anyám borogass - szóba kerülne egy két éves hosszabbítás (ami alatt a rookie első körös ülhetne mögötte), lenne-e pofája alkudozni és minél több pént kicsikarni megint, vagy aláírna egy viszonylag alacsonyabb összegért, kompenzálva a 250 misit és nulla teljesítményt...
Joey Tribbiani
Szerintem ingyen kéne vállalnia.

http://therealbad31.deviantart.com/
3 napja
bobi0092 Indianapolis Colts 4 924
Csak egy kis adalék a hajnali győzelemhez és a 3-1-hez.
Legutóbb amikor jöttem vissza Budapestre, a hamburgi reptéren az újságárusnál szembe jött velem a Gridron Your Guide to the NFL Season száma, mivel volt időm a gépig + az út alatt gondoltam beszerzem.

Minden csapathoz van egy 2 oldalas leírás, bemutató és a lap szélére oda van írva, hogy mi lehet az adott csapat "ceilingje".
Steelers "Divisional round"
Ravens: "Divisional round"
Bengals: "Conference Championship"

A Browns-hoz annyi volt odaírva: FOUR WINS.

(Szóval a következő 13 meccsből 1-12 várható 😀)

Szerkesztette: bobi0092
3 napja
FloresR 383
Csütörtökön szinte lehetetlen megverni a Brownst
3 napja
FloresR 383
FloresR

P@trik
3 napja
FloresR

3 napja
Arra azért kiváncsi lennék, ha Watson így folytatná és - anyám borogass - szóba kerülne egy két éves hosszabbítás (ami alatt a rookie első körös ülhetne mögötte), lenne-e pofája alkudozni és minél több pént kicsikarni megint, vagy aláírna egy viszonylag alacsonyabb összegért, kompenzálva a 250 misit és nulla teljesítményt...

3 napja
Második félidőben vállalhatatlan volt Watson
FloresR
Eddig minden meccsen ilyen volt, hogy vannak siralmas meg jó időszakai.
Én általánosságba mondtam hogy a nyilatkozatai a játéka az önbizalma,hétről hétre mintha változna.
Monken papa dolgozik vele,
3 napja
FloresR 383
Második félidőben vállalhatatlan volt Watson
3 napja
SirPub Cincinnati Bengals 1 904
Grat!
Ismét egy izgalmas északi meccs. Én jól szórakoztam 😀
SirPub
van értelme berakni háttérbe meló mellé?
Negritis, a vajda
Mindenképp! Volt minden, mint a falunapon 😉

Ezt még anyám is két cekkerrel...
3 napja
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 656 — Undertaker of the Cleveland graveyard
3-1 Browns before GTAVI

3 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 61 164 — The Mathematician
Grat!
SirPub
van értelme berakni háttérbe meló mellé?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
3 napja
Utálom mint a határszart és voltak is rossz megoldásai, de úgy látom hogy hétről hétre boostolja Monken Watsont, ha nem sérül meg idén még akár valami vállalhatót is láthatunk tőle.
P@trik
Nekem úgy tűnik amúgy, hogy tényleg a béka segge alatt volt az önbizalma, félt bevállalni a legegyszerűbb passzokat is, fejben valszeg totál eltemette saját magát. Ami érhető is a pályán mutatott teljesítménye alapján. Még mindig alig ünnepel, elég megnézni milyen visszafogottan vette át a game ballt Monkentől ma az öltözőben.

Ezt kezdte el visszaépíteni Monken, magabiztosabb a zsebben, nem kezd el futni azonnal, de ha kell lábon is jobban megoldja a dolgot. Lehet a sérülése is visszafogta.

Ettől függetlenül nem számítok arra, h a houstoni Watson valaha visszatérhet, de átmeneti megoldásnak ha így folytatja belefér.

A harmadik vállalható meccs zsinórban, erre még Baker is ritkán volt képes, alacsonyan van a léc na.

3 napja
ktms Cleveland Browns 755
Úgy látszik Monken jót tesz Watsonnak. Lehet, hogy rábeszélte, hogy menjen pszichológushoz, vagy váltson ha már volt neki. Egészen váratlan fordulat, hogy 3-1 a csapat.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
3 napja
Utálom mint a határszart és voltak is rossz megoldásai, de úgy látom hogy hétről hétre boostolja Monken Watsont, ha nem sérül meg idén még akár valami vállalhatót is láthatunk tőle.
3 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 635 — Bears & Illinois fan
Grat! Egyrészt ritka jó érzés, ha Áronka kikap, másrészt megérdemlitek már a Watson saga szarabb fejezetei után, hogy végre rátok süssön a nap.

Meglehetősen ritkán nézek Browns meccset, de a támadóitokat nézve nem egy nyugalom szigete lehet nálatok a meccsnézés.

3-1, ahogy vártátok, nyilván....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 napja
SirPub Cincinnati Bengals 1 904
Grat!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
3 napja
FloresR 383
FloresR
Remélem legalább euróban 😁
kapitnono
Forint