Cleveland Browns
41 feliratkozó
6 órája
nagyon jó a Browns D, de a Lions D meg bottom 3 a ligában. A tartalékok tartalékjai játszanak a secondary-ben sajna.Ezt akartam én is írni, hogy ellenünk vért hugyoztak kb, a Lions ellen meg villogtak.Spread: Jets: -2,5Néztem a Lions Pantherst, kemény mit tolt Young, McMillan és az egész Panthers O, ahhoz képest mennyire szenvedtek ellenünk. Kezdem elhinni, hogy Rutenberg tényleg érti a dolgát.
Underdogok vagyunk a jets ellen. Vegas nem nagyon hisz továbbra se bennünk.
P@trik
Joey Tribbiani
Finoman szólva se vagyunk egy kellemes ellenfél.
P@trik
Viszont örülök nektek, csak így tovább 😊
6 órája
Ezt akartam én is írni, hogy ellenünk vért hugyoztak kb, a Lions ellen meg villogtak.Spread: Jets: -2,5Néztem a Lions Pantherst, kemény mit tolt Young, McMillan és az egész Panthers O, ahhoz képest mennyire szenvedtek ellenünk. Kezdem elhinni, hogy Rutenberg tényleg érti a dolgát.
P@trik
Joey Tribbiani
Finoman szólva se vagyunk egy kellemes ellenfél.
6 órája
Spread: Jets: -2,5Mondjuk tény, h. ilyenkor szokott jönni a pofon és egy agyfasz vereség. De a Jets absz nem győzött meg, csalódás lenne a L.
P@trik
Néztem a Lions Pantherst, kemény mit tolt Young, McMillan és az egész Panthers O, ahhoz képest mennyire szenvedtek ellenünk. Kezdem elhinni, hogy Rutenberg tényleg érti a dolgát.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
8 órája
Spread: Jets: -2,5 Underdogok vagyunk a jets ellen. Vegas nem nagyon hisz továbbra se bennünk.
2 napja
AARON RODGERS FINISHED WITH 299 YARDS
— Onyx Odds (@OnyxOdds) October 2, 2026
THE BROWNS STREAK IS ALIVE https://t.co/a4ABd3vIYe pic.twitter.com/effURIkVWU
2 napja
gondolom a végén villogot a beszarás jelző 😀100 ezret raktam rá, félidőben simának tűnt végét majdnem elszorakozták150k-t ért ez a győzelem bevállalós voltam, azért izzados meccs voltRégebben én is csináltam ilyet h magunk ellen fogadtam.
FloresR
Ha győzünk örülök ha vesztünk lovét nyerek 😃
2,2 volt ránk, ha azt tényleg 70k-val megraktad akk nem kicsi faszod volt 😀
P@trik
FloresR
2 napja
#Browns Mason Graham has a sprained MCL and sprained ankle that will keep him out at least a few weeks, source tells clevelanddotcom. But early signs are that he avoided a major injury that will require a lengthy rehab.
3 napja
segelyszervezet.hu/projektek/jatekhatarokkal/100 ezret raktam rá, félidőben simának tűnt végét majdnem elszorakozták150k-t ért ez a győzelem bevállalós voltam, azért izzados meccs voltRégebben én is csináltam ilyet h magunk ellen fogadtam.
FloresR
P@trik
FloresR

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Arra azért kiváncsi lennék, ha Watson így folytatná és - anyám borogass - szóba kerülne egy két éves hosszabbítás (ami alatt a rookie első körös ülhetne mögötte), lenne-e pofája alkudozni és minél több pént kicsikarni megint, vagy aláírna egy viszonylag alacsonyabb összegért, kompenzálva a 250 misit és nulla teljesítményt...Szerintem ingyen kéne vállalnia.
Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
3 napja
Csak egy kis adalék a hajnali győzelemhez és a 3-1-hez.Legutóbb amikor jöttem vissza Budapestre, a hamburgi reptéren az újságárusnál szembe jött velem a Gridron Your Guide to the NFL Season száma, mivel volt időm a gépig + az út alatt gondoltam beszerzem.
Minden csapathoz van egy 2 oldalas leírás, bemutató és a lap szélére oda van írva, hogy mi lehet az adott csapat "ceilingje".
Steelers "Divisional round"
Ravens: "Divisional round"
Bengals: "Conference Championship"
A Browns-hoz annyi volt odaírva: FOUR WINS.
(Szóval a következő 13 meccsből 1-12 várható 😀)
Szerkesztette: bobi0092
3 napja
FloresR
383
Csütörtökön szinte lehetetlen megverni a Brownst
3 napja
FloresR
383
100 ezret raktam rá, félidőben simának tűnt végét majdnem elszorakozták150k-t ért ez a győzelem bevállalós voltam, azért izzados meccs voltRégebben én is csináltam ilyet h magunk ellen fogadtam.
FloresR
P@trik
3 napja
150k-t ért ez a győzelem bevállalós voltam, azért izzados meccs voltRégebben én is csináltam ilyet h magunk ellen fogadtam.
FloresR
3 napja
Arra azért kiváncsi lennék, ha Watson így folytatná és - anyám borogass - szóba kerülne egy két éves hosszabbítás (ami alatt a rookie első körös ülhetne mögötte), lenne-e pofája alkudozni és minél több pént kicsikarni megint, vagy aláírna egy viszonylag alacsonyabb összegért, kompenzálva a 250 misit és nulla teljesítményt...
3 napja
Második félidőben vállalhatatlan volt WatsonEddig minden meccsen ilyen volt, hogy vannak siralmas meg jó időszakai.
FloresR
Én általánosságba mondtam hogy a nyilatkozatai a játéka az önbizalma,hétről hétre mintha változna.
Monken papa dolgozik vele,
3 napja
FloresR
383
Második félidőben vállalhatatlan volt Watson
3 napja
Mindenképp! Volt minden, mint a falunapon 😉Grat!van értelme berakni háttérbe meló mellé?
Ismét egy izgalmas északi meccs. Én jól szórakoztam 😀
SirPub
Negritis, a vajda
Ezt még anyám is két cekkerrel...
3 napja
Grat!van értelme berakni háttérbe meló mellé?
Ismét egy izgalmas északi meccs. Én jól szórakoztam 😀
SirPub
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Utálom mint a határszart és voltak is rossz megoldásai, de úgy látom hogy hétről hétre boostolja Monken Watsont, ha nem sérül meg idén még akár valami vállalhatót is láthatunk tőle.Nekem úgy tűnik amúgy, hogy tényleg a béka segge alatt volt az önbizalma, félt bevállalni a legegyszerűbb passzokat is, fejben valszeg totál eltemette saját magát. Ami érhető is a pályán mutatott teljesítménye alapján. Még mindig alig ünnepel, elég megnézni milyen visszafogottan vette át a game ballt Monkentől ma az öltözőben.
P@trik
Ezt kezdte el visszaépíteni Monken, magabiztosabb a zsebben, nem kezd el futni azonnal, de ha kell lábon is jobban megoldja a dolgot. Lehet a sérülése is visszafogta.
Ettől függetlenül nem számítok arra, h a houstoni Watson valaha visszatérhet, de átmeneti megoldásnak ha így folytatja belefér.
A harmadik vállalható meccs zsinórban, erre még Baker is ritkán volt képes, alacsonyan van a léc na.
3 napja
Úgy látszik Monken jót tesz Watsonnak. Lehet, hogy rábeszélte, hogy menjen pszichológushoz, vagy váltson ha már volt neki. Egészen váratlan fordulat, hogy 3-1 a csapat.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
3 napja
Utálom mint a határszart és voltak is rossz megoldásai, de úgy látom hogy hétről hétre boostolja Monken Watsont, ha nem sérül meg idén még akár valami vállalhatót is láthatunk tőle.
3 napja
Grat! Egyrészt ritka jó érzés, ha Áronka kikap, másrészt megérdemlitek már a Watson saga szarabb fejezetei után, hogy végre rátok süssön a nap.Meglehetősen ritkán nézek Browns meccset, de a támadóitokat nézve nem egy nyugalom szigete lehet nálatok a meccsnézés.
3-1, ahogy vártátok, nyilván....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
3 napja
Grat!Ismét egy izgalmas északi meccs. Én jól szórakoztam 😀
Ezt még anyám is két cekkerrel...
3 napja
FloresR
383
Forint150k-t ért ez a győzelem bevállalós voltam, azért izzados meccs voltRemélem legalább euróban 😁
FloresR
kapitnono