Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Joe Flacco to his teammates:"Something is going to happen in the next five weeks that we will all remember forever."
Remélem a próféta szólt belőle 😅
több mint 2 éve
Ha Stroud irányít, akkor Collinstól félek a legjobban, és emellett Singletary futásait kell még limitálnunk. Így elég alacsonyan, 17-20ponton lehetne őket tartani és akkor a szokásos Flakon TD-vel már meg is lehet a meccs. De ez eléggé nagy kihívás lesz.Kb az egyetlen éppkézláb elkapónk aki maradt így év végére.
Csiriba
Szerkesztette: LanceVance
több mint 2 éve
Washington Commanders request to interview Cleveland Browns Assistant GM Glenn Cook.Helyes, kellenek a pickek 😊
P@trik
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Washington Commanders request to interview Cleveland Browns Assistant GM Glenn Cook.
több mint 2 éve
Ha Stroud irányít, akkor Collinstól félek a legjobban, és emellett Singletary futásait kell még limitálnunk. Így elég alacsonyan, 17-20ponton lehetne őket tartani és akkor a szokásos Flakon TD-vel már meg is lehet a meccs. De ez eléggé nagy kihívás lesz.
több mint 2 éve
Úgy vagyok ezzel a szezonnal, hogy az idei év támadó oldalon erőn felül került teljesítésre. A szezon vége ellenben nagyon más tészta. Nem tudom megtippelni, hogy Flacco milyen formában lesz a rájátszásban, de úgy képzelem, hogy ez lesz a vízválasztó. Nincs okom ugyanis azt feltételezni, hogy a védelem jelentősen visszaesne. Márpedig ha a D tudja hozni közel azt a teljesítményt, amit a szezonban, akkor világos, hogy Flacco és a támadók kezében lesz a kulcs. Ezen belül is a támadó falnak menjen jól, kellene az éledező futás és legyen minél kevesebb az eladott labda. Nem rocket science amit mondok: ha az O-nak menni fog, akkor hasítani fogunk! 🤞🏻
Szerkesztette: ktms
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Meg úgy először mondjuk jussunk túl a Houstonon 😀egyértelmű, nem lesz sétagalopp, sőt, tegnap is írtam, h. tőlük féltem a legjobban a déliek közül.
Drip
egyébként bármennyire is szép és szürreális az idei sztorink, azért eléggé csalódott lennék ha a wild cardon véget érne a történet. Erősebbnek érzem a csapatot, mint a 2021-eset, a mezőny is kiegyenlítettebb, mint akkor, többször bebizonyítottuk idén, h. 1 meccsen ha szerencsénk is van, bárkivel felvesszük a versenyt.
több mint 2 éve
Meg úgy először mondjuk jussunk túl a Houstonon 😀
több mint 2 éve
Igen ha nyer a miami és a vasas is. Mert akkor a 2. kiemelt buffalo, 3. kiemelt kansas és a 4. kiemelt houston is kiesett és a 6. kiemelt miamit fogadnánk otthon mint 5. kiemelt. A ravens meg a 7. kiemelt vasast.Igaz. Van olyan scenario, h továbbjutás esetén otthon játsszunk a div roundban?De a hollókhoz mennének. A lowest seedet kapja a ravens. Azért írtam hogy ha kikap a vasas és a delfin is akk 5.ként mi vagyunk a lowest.Akkor nem a vasas menne a hollókhoz?Ha nyerne valahogy a Steelers és a Dolphins, otthon fogadnánk a Vasast, az adná eléggé 😊Szombat, 22:30. 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50.Így hogy van Stroud bármi lehet, totál ki-ki meccs lesz.
Joey Tribbiani
Ha sikerülne továbbjutni lehet, hogy már a DIV-be találkoznánk a hollókkal. Mert a vasasra és a delfinekre is elég kemény kirándulás vár.
P@trik
Joey Tribbiani
A 1st seed a lowest seedet kapja majd ellenfélként én úgy tudom, de javítsátok ki ha tévedek
Zaborn
P@trik
Joey Tribbiani
A vasassal csak az afc döntőbe tudnánk találkozni. De nyilván ezen scenáriókra baromi kevés esély van.
több mint 2 éve
Igen, ha nyer a Steelers meg a Dolphins, akkor jön a Miami ClevelandbeIgaz. Van olyan scenario, h továbbjutás esetén otthon játsszunk a div roundban?De a hollókhoz mennének. A lowest seedet kapja a ravens. Azért írtam hogy ha kikap a vasas és a delfin is akk 5.ként mi vagyunk a lowest.Akkor nem a vasas menne a hollókhoz?Ha nyerne valahogy a Steelers és a Dolphins, otthon fogadnánk a Vasast, az adná eléggé 😊Szombat, 22:30. 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50.Így hogy van Stroud bármi lehet, totál ki-ki meccs lesz.
Joey Tribbiani
Ha sikerülne továbbjutni lehet, hogy már a DIV-be találkoznánk a hollókkal. Mert a vasasra és a delfinekre is elég kemény kirándulás vár.
P@trik
Joey Tribbiani
A 1st seed a lowest seedet kapja majd ellenfélként én úgy tudom, de javítsátok ki ha tévedek
Zaborn
P@trik
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Igaz. Van olyan scenario, h továbbjutás esetén otthon játsszunk a div roundban?De a hollókhoz mennének. A lowest seedet kapja a ravens. Azért írtam hogy ha kikap a vasas és a delfin is akk 5.ként mi vagyunk a lowest.Akkor nem a vasas menne a hollókhoz?Ha nyerne valahogy a Steelers és a Dolphins, otthon fogadnánk a Vasast, az adná eléggé 😊Szombat, 22:30. 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50.Így hogy van Stroud bármi lehet, totál ki-ki meccs lesz.
Joey Tribbiani
P@trik
Joey Tribbiani
Zaborn
P@trik
több mint 2 éve
De a hollókhoz mennének. A lowest seedet kapja a ravens. Azért írtam hogy ha kikap a vasas és a delfin is akk 5.ként mi vagyunk a lowest.Akkor nem a vasas menne a hollókhoz?Ha nyerne valahogy a Steelers és a Dolphins, otthon fogadnánk a Vasast, az adná eléggé 😊Szombat, 22:30. 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50.Így hogy van Stroud bármi lehet, totál ki-ki meccs lesz.
Joey Tribbiani
P@trik
Joey Tribbiani
Zaborn
több mint 2 éve
Akkor nem a vasas menne a hollókhoz?Ha nyerne valahogy a Steelers és a Dolphins, otthon fogadnánk a Vasast, az adná eléggé 😊Szombat, 22:30. 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50.Így hogy van Stroud bármi lehet, totál ki-ki meccs lesz.
Joey Tribbiani
P@trik
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Ha nyerne valahogy a Steelers és a Dolphins, otthon fogadnánk a Vasast, az adná eléggé 😊Szombat, 22:30. 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50.Így hogy van Stroud bármi lehet, totál ki-ki meccs lesz.
Joey Tribbiani
P@trik
több mint 2 éve
Ez egy totál más meccs lesz de őszintén, már akkor is vártam, hogy mi lenne Strouddal, úgyhogy így lesz ez az igazi. Ráadásul az időpont is pöpec!
több mint 2 éve
2024 Cleveland Browns OpponentsHome: Steelers, Bengals, Ravens, Chiefs, Chargers, Cowboys, Giants, Dolphins
Away: Steelers, Bengals, Ravens, Commanders, Broncos, Raiders, Eagles, Jaguars, Saints
több mint 2 éve
Szombat, 22:30. 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50.Így hogy van Stroud bármi lehet, totál ki-ki meccs lesz.
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Szombat, 22:30. 1 pontos favoritok vagyunk, tehát szinte 50-50.
több mint 2 éve
Complete with Driskel.
— Hayden Grove (@H_Grove) January 7, 2024
Unbelievable effort!#Browns pic.twitter.com/uNR0DGPw7m
több mint 2 éve
A Jags-Colts-Texans hármasból az utóbbit szerettem volna legkevésbé, de ez van, a nagydöntőhöz mindenkit verni kell 😊Remélem miénk lesz az első meccs, szombaton.
több mint 2 éve
Nah hát erről a meccsről inkább ne is beszéljünk 😀 már már pofátlanok voltunk a riválissal szemben olyan szinteken beleszartunk a meccsbe... PSel álltunk ki ellenük nem tiszteltük őket, de hát ez ilyen pihentetni kellett.Térjünk a lényegre. Houstonba kell utazni.
Igazán nagy hangja akk lenne ha Watson hazatért volna, reméljük Flacco tudja tartani ahogy berobbant.
Nagy meccs várható.
Kíváncsi vagyok tudunk-e kezdeni valamit Strouddal.
több mint 2 éve
Ez a meccs pont olyan volt amire előzetesen számítani lehetett. Remek, hogy a legjobb játékosoknak így volt egy bye week szerűség.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Nem nagy összeg, de sokat számít a játékosoknál az ilyen gesztus. Anno ahogy OBJt is elengedtük a Ramshez, nagyon player friendly volt. Berry figyel az ilyenekre, ami az FA piacon sokat ér, jó lett a franchise megítélése (pénzügyek terén mindenképp). Browns QB Joe Flacco's deal includes a $75K incentive for each game he plays 50% of the snaps and the team wins.
— Field Yates (@FieldYates) January 6, 2024
With Flacco resting tomorrow, the team converted that incentive to a $75K bonus for being on the 53-man roster to ensure he gets the money.
Nice touch by Cleveland.
több mint 2 éve
Nah hát én egyéb elfoglaltság miatt kihagyom a mai meccset. Tétje úgy sincs. Reméljük nem lesz komolyabb sérült.Remélem Jags lesz, a Texans nagyon szimpi a Stroud-DeMeco duóval 😊
Várjuk az ellenfelet hogy a texans vagy a jags ellen kell felvenni a kesztyűt.
Mindkettő érdekes lehet. A texans sokkal nehezebb lehet mint multkor mert Stroud visszatért. A jagsbe meg tuti nem lesz még egy ilyen szar meccse Trevornak.
P@trik
több mint 2 éve
Nah hát én egyéb elfoglaltság miatt kihagyom a mai meccset. Tétje úgy sincs. Reméljük nem lesz komolyabb sérült.Várjuk az ellenfelet hogy a texans vagy a jags ellen kell felvenni a kesztyűt.
Mindkettő érdekes lehet. A texans sokkal nehezebb lehet mint multkor mert Stroud visszatért. A jagsbe meg tuti nem lesz még egy ilyen szar meccse Trevornak.