Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Amadeus the Young
32 912
Byrd-nek örülök, nem tudom Sneadről van-e valami hír de PS-be én visszahoznám őt.az a Champ (Bailey?), akit tavaly szénné égettek?
Champ meg elég bad ass lenne 😊 remélem meglépjükDrip
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 10 éve
jelenleg így néz ki a PS. OL James Brown, DL Jacobbi McDaniel, TE Emmanuel Ogbuehi, LB Keith Pough, QB Connor Shaw, LB Justin Staples, OL Patrick Lewis.
még 3 hely kiadó. Pettine azt mondta szerdáig még bőven lehetnek változások az 53-at illetően is.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Byrd-nek örülök, nem tudom Sneadről van-e valami hír de PS-be én visszahoznám őt.Champ meg elég bad ass lenne 😊 remélem meglépjük
több mint 10 éve
Ahogy az várható volt aktívan szkenneljük a waiver wire-t. Érkezett Ryan Seymour, Caylin Hauptman, Glenn Winston és LaRon Byrd. Bővebben róluk itt: www.dawgsbynature.com/2014/8/31/6090235/browns-make-four-waiver-claimsAz már kapásból nagy előrelépés, h. normális csapatoktól hozunk játékosokat, nem hozzánk hasonló játékostemetőkből...
Grossman és Charles Johnson repültek, még két játékos fog uerre a sorsra jutni, Bartonra és Wallacera tippelek.
McFaddent a Jets, Grayt pedig a Vikes szedte fel.
Champ valóban nem lenne rossz ötlet egy szezonra, Berry v. Williams helyén bőven elférne.
több mint 10 éve
Ha Champ egy kicsit is egészséges, úgy szívesen látnám itt, tud annyit mint az újak, vagy legalábbis átadhatná nekik amit tud.
több mint 10 éve
Meglepődnék ha a tőlünk kivágott WR Kris Durham nem itt kötne ki.Jó RZ célpont és a szélen is használhatóbb mint itt (Austint kivéve) bármelyik elkapó.
több mint 10 éve
53ejha, azért vannak itt meglepetések...
www.clevelandbrowns.com/news/article-1/Browns-Reduce-Roster-to-53/4553953d-05cc-45f6-9fc2-69b603734771Drip
QB - Hoyer, Manziel, Grossman - Shaw remélem jön vissza a practice squadba. Idén jó lenne, ha a 3. számú irányítónak nem kéne pályára lépnie...
RB - Tate, West, Crowell - elég merész vállalkozás egy örökké sérült és két rookie futóval nekivágni a szezonnak. Ettől függetlenül tetszik a névsor, high risk-high reward.
FB - Agnew - végre van egy igazi FB a csapatban, de nem gondoltam volna, h. Gray-t tényleg kivágjuk.
TE - Cameron, Barnidge, Dray - ha JC nem tudja megismételni a tavalyi teljesítményét nagy szarban vagyunk. Barnidge nem tudom miért van a rosteren, sokat droppol, szarul blokkol. Dray sötét ló.
WR - Austin, Hawkins, Benjamin, Gabriel, Johnson - ennél talán csak a 2009-es Robiskie, Massaquoi, Cribbs, Furrey, Steptoe, Norwood névsor volt gyengébb... valakit kukázni kell, vagy csak futunk.
OL - Thomas, Bitonio, Mack, Greco, Schwartz, McQuistan, Barton, Wallace - a kezdő a nevek alapján jó, a mutatott játékon még van mit javítani. Ha lesérül valaki, itt is komoly problémák lehetnek, Barton és Wallace helyére jöhetne egy tapasztaltabb játékos.
DL - D. Bryant, Rubin, Taylor, A. Bryant, Hughes, Winn, Kitchen - végre egy poszt amibe nem lehet belekötni.
LB - Sheard, Mingo, Kruger, Kirksey, Dansby, Robertson, Carder, Martin - ez sem rossz, az utolsó kettő a spec. teamben hasznos lehet.
CB - Haden, Skrine, Gilbert, Desir, Berry, Williams - Aaron Berry ? Cmon, man. Annyira szarul játszott a Rams ellen, nem tudom miért nem vágtuk ki. Trufant IR-re került, valszeg ez mentette meg, de remélem nem sokáig. K'Waun Williams sem valószínű, h. sokáig a rosteren lesz.
S - Whitner, Gipson, Poyer, Leonhard, Bademosi, Nelson - ez várható volt, Nelson-t leszámítva, akiről most először hallok 😊
K/P/LS - Cundiff, Lanning, Yount
több mint 10 éve
McFadden ennyire gyenge volt vagy leginkább az új rezsim nem tartotta saját emberének?Sztem inkább az előbbi, de igazából lövésem sincs. Tavaly alig játszott, ami már alapból fura volt, azért 3. körös CB-ket nem szokás ennyire jegelni. A 'saját' rezsimjét sem tudta meggyőzni. Idén a TC-ben nem sok hír jött róla, majd a pre-meccseken sem tűnt ki. Egy próbát megérhet, de a kezdőbe semmiképp se tenném.
Lionsban el tudnám képzelni.Bazzani
több mint 10 éve
McFadden ennyire gyenge volt vagy leginkább az új rezsim nem tartotta saját emberének?Lionsban el tudnám képzelni.
több mint 10 éve
ogbo FB-nek nem volt szar azért.Sztem annyival mindenképp csökkenteni fogják Gordon eltiltását, h. legalább a TC-ben ott lehessen.Ogbo cut? végre, több évig sikerült elkerülnie a cutot, szánalmas volt az a fickó, se fb-ként, se rb-ként nem láttuk hasznát. Úgy szórta a labdát mint bolond gyerek a lisztet. McFaddenről már írtam nem nfl kaliberű játékos....Csiriba
Burleson alig edzett az elmúlt egy hónapban, így nehéz odaérni a rosterre. Biztosan jön valaki waiverről. Engem az Ogbo-Dion Lewis cut jobban meglepett, 3 RB-vel kezdjük a szezont, ebből 2 rookie. Crowellnek örülök, azt hinné az ember a 4. pre-meccs már semmit sem számít, erre ez történik 😊
Gilkey-t is elküldtük, egyetlen normális csere OL maradt, McQuistan. Nem tudom mit terveznek itt Farmerék, Wallace, Fragel, Parsons rossz vicc.Joey Tribbiani
Gilbert meg fasza lesz miatta én sem aggódok.
több mint 10 éve
Johnny JamBoogie 😀 Ha a pályán is ilyen jó lesz, Super Bowl Babyy 🏈 AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
több mint 10 éve
Nézzük a jó oldalát, a jövő évi drafton az OL-t és a WR corpsot rendbe rakhatjuk, a védelem nem tűnik átjáró háznak, bár egy jó CB sose rossz, meg kellene is, mert nekem Gilbert nem sokat mutatott de hadd fejlődjön. Jövőre felnő felnő dzsoni qb-nak, és a futóink el vannak így egyelőre. 😀Csiribavalahogy amire rendbe rakunk egy posztot, addigra egy másik összeomlik.
Ogbo cut? végre, több évig sikerült elkerülnie a cutot, szánalmas volt az a fickó, se fb-ként, se rb-ként nem láttuk hasznát. Úgy szórta a labdát mint bolond gyerek a lisztet. McFaddenről már írtam nem nfl kaliberű játékos....CsiribaOgbo hasznos játékos volt, csak a T-Rich trade után többet használtuk, mint kellett volna. Semmit nem csinált kiemelkedően, de kimondottan szarul sem, kellenek az ilyen playák 😛
több mint 10 éve
Sztem annyival mindenképp csökkenteni fogják Gordon eltiltását, h. legalább a TC-ben ott lehessen.Ogbo cut? végre, több évig sikerült elkerülnie a cutot, szánalmas volt az a fickó, se fb-ként, se rb-ként nem láttuk hasznát. Úgy szórta a labdát mint bolond gyerek a lisztet. McFaddenről már írtam nem nfl kaliberű játékos....
Burleson alig edzett az elmúlt egy hónapban, így nehéz odaérni a rosterre. Biztosan jön valaki waiverről. Engem az Ogbo-Dion Lewis cut jobban meglepett, 3 RB-vel kezdjük a szezont, ebből 2 rookie. Crowellnek örülök, azt hinné az ember a 4. pre-meccs már semmit sem számít, erre ez történik 😊
Gilkey-t is elküldtük, egyetlen normális csere OL maradt, McQuistan. Nem tudom mit terveznek itt Farmerék, Wallace, Fragel, Parsons rossz vicc.Joey Tribbiani
több mint 10 éve
Sztem annyival mindenképp csökkenteni fogják Gordon eltiltását, h. legalább a TC-ben ott lehessen.Nézzük a jó oldalát, a jövő évi drafton az OL-t és a WR corpsot rendbe rakhatjuk, a védelem nem tűnik átjáró háznak, bár egy jó CB sose rossz, meg kellene is, mert nekem Gilbert nem sokat mutatott de hadd fejlődjön. Jövőre felnő felnő dzsoni qb-nak, és a futóink el vannak így egyelőre. 😀
több mint 10 éve
Igen rá gondoltam, nekem nagyon tetszett.A meccs végére kiderült számomra miért is cutolták Bakert aki nekem nagyon megtetszett tavaly, az a helyettes srác már most jobb mint Ogbo. .CsiribaCrowellre gondolsz ? Kurva nagy steal csak legyen eszeDrip
több mint 10 éve
wow, McFadden cut. Azért ez meglepő. 2 játékos maradt a 2013-as classból, Mingo és Bryant. (persze tegyük hozzá összvissz 5 embert draftoltunk). Staples, Shaw (Grossman így marad) és Jacobbi McDaniel is repültek.
több mint 10 éve
Sztem annyival mindenképp csökkenteni fogják Gordon eltiltását, h. legalább a TC-ben ott lehessen. Burleson alig edzett az elmúlt egy hónapban, így nehéz odaérni a rosterre. Biztosan jön valaki waiverről. Engem az Ogbo-Dion Lewis cut jobban meglepett, 3 RB-vel kezdjük a szezont, ebből 2 rookie. Crowellnek örülök, azt hinné az ember a 4. pre-meccs már semmit sem számít, erre ez történik 😊
Gilkey-t is elküldtük, egyetlen normális csere OL maradt, McQuistan. Nem tudom mit terveznek itt Farmerék, Wallace, Fragel, Parsons rossz vicc.
több mint 10 éve
az utolsó két pre-meccsen szenvedett, a TC-ben még jól ment neki. Nem aggódok, Hadennek sem ment egyszerűen az átállás anno. Most talán még nehezebb lesz a gyökér flagek miatt...... Kellett volna az a wr draft :/DripHát igen főleg, hogy előlünk vittétek ki Gilbertet állítólag.
Már kérdezni is akartam, hogy mik róla a vélemények eddig?Bazzani
több mint 10 éve
... Kellett volna az a wr draft :/DripHát igen főleg, hogy előlünk vittétek ki Gilbertet állítólag.
Már kérdezni is akartam, hogy mik róla a vélemények eddig?
több mint 10 éve
aug 28-ig tart az eltiltas, ha hamarabb akar eddzeni kervenyezni kellJól olvastam, hogy a következő offseasont is ki kell hagynia?hat cumi, de sajna varhato volt. Mondjuk, h. mit kellett ezen 4 honapot ulni, azt meg mindig nem tudom. Ezzel most a szerzodesenek a lejarta is tolodik egy evvel ?Joey TribbianiIgen.vassadi
Burleson cut. Váo, azt hittem keretben lesz.Bazzani
Burleson meg tudtommal serulesekkel kuszkodott ettol fuggetlen en megtartottam volna
... Kellett volna az a wr draft :/
több mint 10 éve
Jól olvastam, hogy a következő offseasont is ki kell hagynia?hat cumi, de sajna varhato volt. Mondjuk, h. mit kellett ezen 4 honapot ulni, azt meg mindig nem tudom. Ezzel most a szerzodesenek a lejarta is tolodik egy evvel ?Joey TribbianiIgen.vassadi
Burleson cut. Váo, azt hittem keretben lesz.
több mint 10 éve
A meccs végére kiderült számomra miért is cutolták Bakert aki nekem nagyon megtetszett tavaly, az a helyettes srác már most jobb mint Ogbo. .CsiribaCrowellre gondolsz ? Kurva nagy steal csak legyen esze
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Megnézve a condensed változatot, az nekem tetszett. A medvéket ugyan nem ismerem, de mivel tudják kik a fix kezdőik azért nem játszatták agyon őket ahogy elnéztem. CsiribaHát nem, hogy agyon nem játszatták a kezdőket, de még a cserék közül is igen kevesen játszottak... 35-en (abból 3 ST) tolták végig a meccset, mert az 1. csapat és a 2. csapat első fele át se öltözött. A csere-(csere) D#-ben összvissz 15 ember játszott.
Szóval a végére a seggükön vették a levegőt, de pl szünetig elég kiegyenlített, szoros meccs volt. Pedig a Browns első csapat még játszott is.
több mint 10 éve
A secondarynk.. ..kritikán aluli volt, nagyanyám ugyanennyi passz tudott volna elhárítani, azzal a plusszal, hogy rajta nem hoznak extra yardokat mert az elkapó elesik a járókeretében. Csiriba😕)
Hajjajj, alighanem pompás kis szezon elé nézünk ismét.. :p