NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
6/13 Charles Gaines CB
6/19 Malcolm Johnson TE
6/22 Randall Telfer TEP@trik
Gaines jó lehet 5. CB-nek, a két TE valszeg UDFA lett volna, Malcolmról semmi infó nincs sehol 😀Joey Tribbiani
Azóta ki lett derítve,hogy TE/Hback/Fullback kombó 😀

több mint 10 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 455 — Believelander
Az oregoni Ifo Ekpre-Olomu-tól mér fél mindenki így?
Kíváncsi leszek 7. körbe jön-e QB? Carden,Halliday,Fajardo?!?P@trik
á, ha eddig leszartuk mostmár hagyjuk a QB-t, 7. körben tényleg felesleges, úgyse lesz belőle semmi. Inkább egy ILB-t vadásszon még Farmer, valami egyoldalú 2 down thumpert Dansby mögé 😊 Talán az utolsó hiánycikk.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Az oregoni Ifo Ekpre-Olomu-tól mér fél mindenki így?
Kíváncsi leszek 7. körbe jön-e QB? Carden,Halliday,Fajardo?!?
több mint 10 éve
6/13 Charles Gaines CB
6/19 Malcolm Johnson TE
6/22 Randall Telfer TEP@trik
Gaines jó lehet 5. CB-nek, a két TE valszeg UDFA lett volna, Malcolmról semmi infó nincs sehol 😀

több mint 10 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
6/13 Charles Gaines CB
6/19 Malcolm Johnson TE
6/22 Randall Telfer TE
több mint 10 éve
Mary Kaynek nem tom mennyire lehet hinni, de:

Mary Kay Cabot @MaryKayCabot
#Browns did call the Jaguars about trading up to No. 103, but it wasn't for Bryce Petty. They are busy enough teaching Manziel the pro game

több mint 10 éve
Johnnyblaze Detroit Lions Georgia Bulldogs 175 — Detroit Teams forever
6. körben elhoznám Hundleyt, itt már tényleg nem veszthetünk vele semmit. TE-k közül jöhet a Drip által említett Sexton. ILB-nek esetleg Taiwan Jones, Dansby mögé cserének. Szigorúan scouting report alapján 😊Joey Tribbiani
Sajna az már nem lehetséges mert a Green Bay elhozta az 5.körben! 😊

Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 10 éve
6. körben elhoznám Hundleyt, itt már tényleg nem veszthetünk vele semmit. TE-k közül jöhet a Drip által említett Sexton. ILB-nek esetleg Taiwan Jones, Dansby mögé cserének. Szigorúan scouting report alapján 😊

több mint 10 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 480 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Mayle egyre jobban bejön nekem is 😊 Jövőre nézve mindenképp jó

több mint 10 éve
szeva' WR, Vince Mayle.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/rosldoxrxcni83bowf2y
Vince Mayle Stats, News and Video - TE | NFL.com
Latest on TE Vince Mayle including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

BOTTOM LINE Evaluators seem sure that Mayle is a moldable piece of clay who can become substantially better as a pro with more coaching and experience. Mayle clearly needs work with some of the basic fundamentals for the position, but with his size and an ability to win vertically, he has a high ceiling. He might need a redshirt year before he is ready to contribute consistently.

Miután nem hoztunk top WR-t valami ilyen project játékosra gondoltam. Nem rossz választás ez sem.

több mint 10 éve
A Browns is fel akart tradelni Pettyért velünk (de a Jets ajánaltát fogadtuk el).iktriad
thx God 😀

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 654 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Browns is fel akart tradelni Pettyért velünk (de a Jets ajánlatát fogadtuk el).
több mint 10 éve
Nem meglepő módon safety posztra is hoztunk játékost, nem is rosszat, Ibraheim Campbell-t. Whitner cseréje és utóda lehet, spec. teamben is hasznos. Tetszetős.

több mint 10 éve
Egyertelmuen Pettine.
Farmer igencsak korlatozva van ezen a drafton. Eloszor allitolag a tulaj szolt ra, hogy nuku feltrade iranyitoert az elso korben, aztan pedig kapja Pettine "veletlenul" a jatekszereket.Delonso_
heh, ezt honnan, Lacanfora? Állítólag konkrét ajánlattétel sem történt, mert túl sokat kért a Titans.Joey Tribbiani
Az NFL networkot nezve hallottam, de nekem nem tunik elkepzelhetetlennek.Delonso_
elképzelhető, de nem tennék rá nagy összeget, h. így történt. Ha vki mindenáron meg akarja oldani a QB-kérdést, az pont Haslam. Az idén kihúzott játékosok tökéletesen passzolnak a tavaly 2. körben elkezdett sorba (Bitonio, Kirksey, West, Desir). Az első két 2014-es pick viszont igencsak kilóg, hajlok arra, h. Gilbertet tényleg Pettine nyomatta, Manziel meg Haslam 90%-ban.

Igazából arról lehet szó, h. jól tud együtt dolgozni a GM és a HC, hasonlóképpen látják, h. hogyan kell felépíteni egy csapatot. De azt sem bánom, ha Peti irányít, megbízom benne. Csak ne a tulaj diktáljon.

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Egyertelmuen Pettine.
Farmer igencsak korlatozva van ezen a drafton. Eloszor allitolag a tulaj szolt ra, hogy nuku feltrade iranyitoert az elso korben, aztan pedig kapja Pettine "veletlenul" a jatekszereket.Delonso_
heh, ezt honnan, Lacanfora? Állítólag konkrét ajánlattétel sem történt, mert túl sokat kért a Titans.Joey Tribbiani
Az NFL networkot nezve hallottam, de nekem nem tunik elkepzelhetetlennek.
több mint 10 éve
egy tökös Wes Saxton picknek is örülnék btw 😀

több mint 10 éve
ha unatkoztok.

Shelton:  draftbreakdown.com/players/danny-shelton/

Erving:  draftbreakdown.com/players/cameron-erving/

Orchard:  draftbreakdown.com/players/nate-orchard/

Johnson:  draftbreakdown.com/players/duke-johnson/

Cooper:  draftbreakdown.com/players/xavier-cooper/

több mint 10 éve
Egyertelmuen Pettine.
heh, ezt honnan, Lacanfora? Állítólag konkrét ajánlattétel sem történt, mert túl sokat kért a Titans.

több mint 10 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Egyertelmuen Pettine.
Farmer igencsak korlatozva van ezen a drafton. Eloszor allitolag a tulaj szolt ra, hogy nuku feltrade iranyitoert az elso korben, aztan pedig kapja Pettine "veletlenul" a jatekszereket.
több mint 10 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Brutális, imádom. Ízigvérig north, original horror. Szerintem nem Farmer tolja, hanem Pettine. A billegős pozik a Dben mind telibevarrva, Shelton isten, XCooper nálam end, Orchard óriáskedvenc. Szerintem Pettine, ez az ő keze, nem Farmeré.sutianap
az biztos, h. Peti elég játékszert kapott, de Farmer is tuti partner ebben, LB volt anno.Joey Tribbiani
Én is így gondolom, húztunk már az elmúlt évtizedben elég WR-t meg QB-t akik mind középszerűek, vagy még azok sem lettek, ezek olyan játékosok akikkel nincs annyi kockázat, és mint írtam, egy jó védelem és egy stabil futójáték is tudja előrevinni a passzjátékot, kevesebb felelősség lehet az irányítón, aki nagyon remélem, hogy Manziel lesz 😉

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 10 éve
Még jó hogy nem vettem a lottót a hétvégére egyik tippem se jött be, se WR se TE.
Viszont jött OLB és a RB is, jól meglettek jósolva.
Maradék 5 pickből 2-3 bőven elég lenne szerintem is, még mindig várnám a WR-t, Justin Hardy,Greene is benn van.
TE-ből sajnos kivitték a "jókat" ha lehet ilyet mondani az idei brigádra, ráadásul 2 riválishoz ment, Kroft Bengals, Maxx Ravens.
QB lehet még a pakliba 4-5. kör nem lenne kidobott pick, ott van Petty, Hundley,Carden, veszteni valónk nincs nagyon.
több mint 10 éve
megérte volna várni látod 😀

több mint 10 éve
Brutális, imádom. Ízigvérig north, original horror. Szerintem nem Farmer tolja, hanem Pettine. A billegős pozik a Dben mind telibevarrva, Shelton isten, XCooper nálam end, Orchard óriáskedvenc. Szerintem Pettine, ez az ő keze, nem Farmeré.sutianap
az biztos, h. Peti elég játékszert kapott, de Farmer is tuti partner ebben, LB volt anno.

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Brutális, imádom. Ízigvérig north, original horror. Szerintem nem Farmer tolja, hanem Pettine. A billegős pozik a Dben mind telibevarrva, Shelton isten, XCooper nálam end, Orchard óriáskedvenc. Szerintem Pettine, ez az ő keze, nem Farmeré.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
hopp, a nap végén volt még egy pickünk, a Pats-szel cseréltünk. Trade details: #Browns receive picks 96 (3rd round) and 219 (7th) #Patriots receive picks 111 (4th), 147 (5th) and 202 (6th)

Xavier Cooper érkezett, sokan a draft egyik legjobb belső pass rusherének tartják, kiváló kéz- és lábmunkája van. Ha 3rd downoknál lejön Shelton, ő mehet a helyére, egyébként 3-tech DE lehet.

Elég telített lett ezzel a defensive line, Armontyval sztem OLB-ként számolunk a továbbiakban, Taylor térdével pedig komoly gondok lehetnek. Kitchen maradásában sem vagyok biztos.

Összességében nagyon jól sikerült ez a 2. nap, Maxx Williamst ahogy várható volt nem akartuk (sokkal jobban örülök Orchardnak egybk. is), Strongért esetleg felmentem volna, de úgy látszik Farmer elégedett a Bowe, Hawkins, Hartline, Gabriel, Benji WR-sorral. Duke Johnson a visszahordásoknál is segíthet és azért ne feledjük el West munkamoráljával voltak gondok a tavalyi szezonban.

LA - theOBR @TheRealLA__ · 7h 7 hours ago
Stop the run, rush the passer, run the ball and over the top ability.....getting closer

Adkins már a draft előtt is írta, h. ezek a fő szempontok, eddig tökéletesen alakul.

Még mindig bőven maradt pick, WR, TE, ILB, S posztokra jöhetne még valaki, de remélem nem választunk ötször, 10 rookie úgysem fér a rosterre, főleg, h. még lesznek UDFA-k is.

Round 4, Pick 16 (115) (from Bills)
Round 4, Pick 17 (116) (from Texans)
Round 6, Pick 13 (189)
Round 6, Pick 19 (195) (from Texans)
Round 7, Pick 2 (219) (from Patriots through Titans)