NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 13 éve
McCoy v. Delhomme. Ha CM tud edzeni, akkor ő kezd. Vajh mi történt Senecaval?
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
Nem láttam a meccset de most nem bánom, a fumblik kinyírták gondolom a csapatot, mondjuk ez Traktor legnagyobb hibája, a sok fumble, idén nyolc, ebből ötöt elvesztettünk!Bad31sajnos miota delhomme visszatert szar az offense. Nem teljesen az o hibaja, ultrafos ez a wr corp bekell latni, viszont pont ezert nagyon hianyzik mccoy v. wallace mobilitasa. Nem tudom h. a szar routeok v a lassusag miatt, de sosem tudjak magukat tisztara jatszani a wrek, ilyenkor jon watson (aki tegnap szinten 0 volt) v. egy 2 yardos hillis passz. Colt es seneca eseten viszont ott volt a scramble lehetosege is, ami ha csak 10bol 3szor sikerul maris egy 1st downt eredmenyezhet. Asszem egyertelmu, h. ez az offseason az O-rol fog szolni, wr, rt(st clair sem megoldas) tuti, de egy aranylag korai koros (3.,4.) rbt is el tudok kepzelni, hardesty kb. coinflip.
több mint 13 éve
Nem láttam a meccset de most nem bánom, a fumblik kinyírták gondolom a csapatot, mondjuk ez Traktor legnagyobb hibája, a sok fumble, idén nyolc, ebből ötöt elvesztettünk!
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 13 éve
Szevasztok!üdv.
Idén is megküzdöttünk...
Tavaly szerintem mi voltunk a jobb gárda, mégis kikaptunk, idén szerintem vitán felül Ti vagytok a jobb gárda egy átlagos napon, de most nem sikerült hozni a meccset. Jövő hétre több sikert és örömet.
üdv
HHelmut Zimmer
A Browns után a Bills a 2. kedvenc (sok hasonlóság van a 2 franchise között, dicső múlt, sanyarú jelen, rengeteg lúzer vereség, de mégis ott van a die-hard szurkolótábor 😊 ), így ezek a derbik nálam mindig fun kategória. Sajnos jövőre nem találkozunk, úgyh. gl. !
több mint 13 éve
Szevasztok!Idén is megküzdöttünk...
Tavaly szerintem mi voltunk a jobb gárda, mégis kikaptunk, idén szerintem vitán felül Ti vagytok a jobb gárda egy átlagos napon, de most nem sikerült hozni a meccset. Jövő hétre több sikert és örömet.
üdv
H
több mint 13 éve
szánalom. annyit láttam a meccsből, amennyit a RZ mutatott, de bőven elég volt. Hillis 5+ yardos átlag, erre a 2. félidőben 13 passz és 9 futás.# 1-10-CLE 20 (12:37) 17-J.Delhomme pass short right to 40-P.Hillis to CLV 25 for 5 yards (50-A.Ayodele).
# 2-5-CLE 25 (11:58) 17-J.Delhomme pass short left to 80-B.Robiskie to CLV 27 for 2 yards (29-D.Florence).
# 3-3-CLE 27 (11:13) (Shotgun) 17-J.Delhomme pass incomplete short left (52-A.Moats). (FUMBLE)
# 1-10-CLE 47 (4:37) (Shotgun) 17-J.Delhomme pass short right to 40-P.Hillis to CLV 49 for 2 yards (51-P.Posluszny).
# 2-8-CLE 49 (4:07) (No Huddle, Shotgun) 17-J.Delhomme pass incomplete short right to 83-C.Stuckey (28-L.McKelvin).
# 3-8-CLE 49 (4:01) (Shotgun) 17-J.Delhomme pass deep right intended for 11-M.Massaquoi INTERCEPTED
sajnos tévedtem, Daboll semmit sem fejlődött.
több mint 13 éve
Imádom a telet, imádom a havat, és ha ezek találkoznak a footballal....hmmm 😀valóban jó lenne végre egy lazább meccs, de félek a mai nem lesz az. Moore out, így megint kétszemélyes lesz az offense (Hillis, Watson). Ha vhogy megfogják Traktort, akkor gáz van...
Asszem eljött az ideje, hogy elkezdjük behúzni magabiztosan a "kötelező" győzelmeinket!Bad31
Ezt érdemes elolvasni: http://www.cleveland.com/pluto/blog/index.ssf/2010/12/terry_plutos_pregame_scribbles_26.html
OK, Moore korán megsérült a 'Fins ellen, de Royal 26, Vickers 14 snap? :/ Nem csoda, h. Hillis elég gyenge volt, azért ha blokkolásról van szó, Vickers nr. 1. Remélem ma minden futójátéknál fennt lesz a pályán.
több mint 13 éve
ejj, de alul van a topik 😊Imádom a telet, imádom a havat, és ha ezek találkoznak a footballal....hmmm 😀
McCoy végre edzett (limitáltan), ettől függetlenül Delhomme kezd a Bills ellen is. Fujita out, Titus Brown és Moore játékára is kevés az esély.
Buffalo. Futás ellen utolsók, még Benson is 100+ yardot hozott össze pár hete, úgyh. Hillis ismét zúzhat. Még 38y kell az 1000-hez, ez valszeg lazán meglesz. Hó/havaseső, 0 fok, remélem Daboll is alkalmazkodik a körülményekhez és nem lesz megint 30 passzkísérlet. Feed the Traktor 😊Joey Tribbiani
Asszem eljött az ideje, hogy elkezdjük behúzni magabiztosan a "kötelező" győzelmeinket!
több mint 13 éve
AFC North figyelő - 13. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1803
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
ejj, de alul van a topik 😊 McCoy végre edzett (limitáltan), ettől függetlenül Delhomme kezd a Bills ellen is. Fujita out, Titus Brown és Moore játékára is kevés az esély.
Buffalo. Futás ellen utolsók, még Benson is 100+ yardot hozott össze pár hete, úgyh. Hillis ismét zúzhat. Még 38y kell az 1000-hez, ez valszeg lazán meglesz. Hó/havaseső, 0 fok, remélem Daboll is alkalmazkodik a körülményekhez és nem lesz megint 30 passzkísérlet. Feed the Traktor 😊
több mint 13 éve
A Bills meccs sztem húzósabb, mint a Bengals. Utóbbi teljesen szétesett, a Buffalo viszont játszott 3 OT meccset, a Steelers ellen is majdnem összejött a W. Remélem az utolsó fordulóban mi döntünk arról, h. Pittsburgh PO v. sem 😉ahhh, kegyetlen ez a szezon. Idegenben, egy PO esélyes csapat ellen ilyen kiélezett meccsen győzni, ez hiányzott eddig. Múlt héten és most is szar játékkal nyertünk, de lényeg a W, 5-7.Joey TribbianiHa a Pittsburgh az uccsó héten már biztonságira veszi a játékot, akár 8-8-at is simán eltudok képzelni, bár sztem a Bengals idegenben bukovári lesz, így a tippem a végére 7-9, ez nekünk már nagyon jó, az alapjait már megteremtették ennek a csapatnak.Bad31
több mint 13 éve
ahhh, kegyetlen ez a szezon. Idegenben, egy PO esélyes csapat ellen ilyen kiélezett meccsen győzni, ez hiányzott eddig. Múlt héten és most is szar játékkal nyertünk, de lényeg a W, 5-7.Joey TribbianiHajjaj. Azért ezzel a kijelentéssel vigyáznék! Azért itt a PO esélyes szöveg durva volt! 😀
több mint 13 éve
ahhh, kegyetlen ez a szezon. Idegenben, egy PO esélyes csapat ellen ilyen kiélezett meccsen győzni, ez hiányzott eddig. Múlt héten és most is szar játékkal nyertünk, de lényeg a W, 5-7.Joey TribbianiHa a Pittsburgh az uccsó héten már biztonságira veszi a játékot, akár 8-8-at is simán eltudok képzelni, bár sztem a Bengals idegenben bukovári lesz, így a tippem a végére 7-9, ez nekünk már nagyon jó, az alapjait már megteremtették ennek a csapatnak.
több mint 13 éve
ahhh, kegyetlen ez a szezon. Idegenben, egy PO esélyes csapat ellen ilyen kiélezett meccsen győzni, ez hiányzott eddig. Múlt héten és most is szar játékkal nyertünk, de lényeg a W, 5-7.
több mint 13 éve
Hát hallod. Nekem is volt egy kis nyomás a lelkemben. Mondjuk nem gondoltam INT-ben, én csak annyira gondoltam hogy mind a 3-4 kísérletet is kivéditek... Erre tessék :-/
több mint 13 éve
Gratulálok a Cleveland-nek! Mondom a Miami ellen veszítsetek, aztán jöhetnek megint a győzelmek. Hát ezt is megnyertétek. Na de nekem ne essetek szét mostmár... Nyerjétek a következő meccseket!!!!!!VenturaIgyekszünk 😀 az utolsó driveotok előtt esküszöm szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy INT lesz, egy ilyen belső sugallat 😊
Azért Jake feltűnésével egyből felélénkült a passzjátékunk, Watson 100 yard, és végre Robiske is elkezdett labdákat kapni, lehet nem is olyan rossz elkapó ám, majd ha McCoy fejlődik még, hiszen nagyon zöldfülű, gondolom ő is többet fogja keresni a receivereket.
több mint 13 éve
Gratulálok a Cleveland-nek! Mondom a Miami ellen veszítsetek, aztán jöhetnek megint a győzelmek. Hát ezt is megnyertétek. Na de nekem ne essetek szét mostmár... Nyerjétek a következő meccseket!!!!!!
több mint 13 éve
nohát, ez a hét gyorsan lepörgött, újra game day 😊Ez a Wake vs. St.Clair dolog már csak azért is gáz, mert Jake nem egy mobilis irányító, meggyűlhet a baja ha lógnak majd a nyakán, reméljük a traktor majd kihúz minket a csávából 😀
Fujita out ahogy Deny is írta, McCoy is valszeg az lesz, talán a Bengals ellen már játszhat. Wright probable, ennek ellenére Haden marad a kezdő. Nem meglepő, novemberben 15 tackle, 7 pass. def, 3 INT, ő lett a defensive rookie of the month :cool: (Hillis pedig a ground player of the week)
out: Fujita
doubtful: McCoy
questionable: Barton, Coleman, Cribbs, Rogers, Ward
probable: Vickers, Womack, Wright
Nehéz meccs lesz, jobb a Dolphins, Wake szarrá alázza St. Clair-t az tuti. A futás elleni védekezésnek mindenképp javulnia kell, talán Bowens-t ki lehetne próbálni Barton helyén, utóbbi úgyis csak pénteken edzett, akkor is limitáltan.Joey Tribbiani
több mint 13 éve
nohát, ez a hét gyorsan lepörgött, újra game day 😊Fujita out ahogy Deny is írta, McCoy is valszeg az lesz, talán a Bengals ellen már játszhat. Wright probable, ennek ellenére Haden marad a kezdő. Nem meglepő, novemberben 15 tackle, 7 pass. def, 3 INT, ő lett a defensive rookie of the month :cool: (Hillis pedig a ground player of the week)
out: Fujita
doubtful: McCoy
questionable: Barton, Coleman, Cribbs, Rogers, Ward
probable: Vickers, Womack, Wright
Nehéz meccs lesz, jobb a Dolphins, Wake szarrá alázza St. Clair-t az tuti. A futás elleni védekezésnek mindenképp javulnia kell, talán Bowens-t ki lehetne próbálni Barton helyén, utóbbi úgyis csak pénteken edzett, akkor is limitáltan.
több mint 13 éve
Scott Fujita biztosan nem játszik holnap, már most out listán van.
több mint 13 éve
Így van, kapol egy likeot 😀nagy királynak nem tartom, de Colts fanként csak rajongani tudok egy olyan backup safety iránt aki tudja mi az a tackle.Sabby Piscitelli itt kötött ki.Mért tartod Piscitellit ekkora királynak?adam8
Egyértelműen jó húzás szerintem.Höri
nálunk pölö olyan biztos helye lenne a kezdőben mint a parancsolat, ide pedig csak depthet mélyíteni jön. márpedig ha a backupok közt jelentős kezdő rutinnal felvértezett védők vannak, az jó.Höri
több mint 13 éve
'schuldigung, you're right 😉WriteOnly😛Mekkora marhaság, hogy nem McCoy kezd.... pedig végre elindultatok egy jó irányba.Amadeus91read only? :/ sérült.Joey Tribbiani
😉kishaszi
több mint 13 éve
nagy királynak nem tartom, de Colts fanként csak rajongani tudok egy olyan backup safety iránt aki tudja mi az a tackle.Sabby Piscitelli itt kötött ki.Mért tartod Piscitellit ekkora királynak?adam8
Egyértelműen jó húzás szerintem.Höri
nálunk pölö olyan biztos helye lenne a kezdőben mint a parancsolat, ide pedig csak depthet mélyíteni jön. márpedig ha a backupok közt jelentős kezdő rutinnal felvértezett védők vannak, az jó.
több mint 13 éve
WriteOnly😛Mekkora marhaság, hogy nem McCoy kezd.... pedig végre elindultatok egy jó irányba.Amadeus91read only? :/ sérült.Joey Tribbiani
😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Mekkora marhaság, hogy nem McCoy kezd.... pedig végre elindultatok egy jó irányba.Amadeus91read only? :/ sérült.