Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 694 — Believelander
Shayne Graham jött kicker posztra, nem rossz, de remélem nem ô a hosszútávú megoldás.

Pinkston felépült, de a héten esedékes voluntary minicampet még kihagyja.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Újabb Draft list ezúttal bővítve. Vannak azért elég tetszetős nevek
 www.dawgsbynature.com/2013/4/13/4222482/tracking-the-cleveland-browns-2013-draft-interests-3rd-edition

több mint 12 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 346 — settenke1976@gmail.com
Dion Lewis jött Acho helyett, sztem jó csere, ha vigyáz a labdára tökéletes kiegészítője lesz Richardsonnak.kristof
Amikor kiderült, hogy trade blokkon van akkor ezt írtam az Eagles topikba:
"Talán kapunk érte vmit vagy vkit.
Amúgy sztem Ő jó kis RB csak nálunk nem jutott sok szerephez. Egy többet futó csapatnál hasznos csere-RB lehet belőle. Nem egyszer volt olyan, hogy azt hittem Shady fut, közben pedig Dion volt. Drukkolok neki, hogy befusson az NFL-ben is."

Az egyetemen megdöntötte Shady minden rekordját. Ez az NFL-ben nálunk nem jött össze. 😀
Simán lehet vele csereRB-ként számolni.Bébé
Meglatjuk mennyi lasztit kap, Trent lesz a workhorse es ugye ott van Hardesty es Ogbonnaya is.

Achorol semmit sem tudok mondani, egy snapet sem jatszott.Joey Tribbiani
ha van egy kis tehetsége sztem simán lehet akár 2. számú is, mert Hardesty porcelánból van, úgyis megsérül, Ogbonnya meg úgy szórja a labdát mint forgószél a vizet.
több mint 12 éve
Dion Lewis jött Acho helyett, sztem jó csere, ha vigyáz a labdára tökéletes kiegészítője lesz Richardsonnak.kristof
Amúgy sztem Ő jó kis RB csak nálunk nem jutott sok szerephez. Egy többet futó csapatnál hasznos csere-RB lehet belőle. Nem egyszer volt olyan, hogy azt hittem Shady fut, közben pedig Dion volt. Drukkolok neki, hogy befusson az NFL-ben is."

Az egyetemen megdöntötte Shady minden rekordját. Ez az NFL-ben nálunk nem jött össze. 😀
Simán lehet vele csereRB-ként számolni.Bébé
Meglatjuk mennyi lasztit kap, Trent lesz a workhorse es ugye ott van Hardesty es Ogbonnaya is.

Achorol semmit sem tudok mondani, egy snapet sem jatszott.

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 544 — rabszolga

Simán lehet vele csereRB-ként számolni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dion Lewis jött Acho helyett, sztem jó csere, ha vigyáz a labdára tökéletes kiegészítője lesz Richardsonnak.
több mint 12 éve
armando83 Cleveland Browns 804
Fantasztikus!!! <3]armando83
Tényleg szép gesztus, de mi köze a Brownshoz ? 😉Joey Tribbiani
Taylor Martinezt lehet lemeozni hogy mennyire lassan fut xDarmando83
Na és Martineznek mi köze a Brownshoz ? 😀Drip
Még semmi,talán jövőre lesz köze hozzánk 😉

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét"
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 557 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Taylor Martinezt lehet lemeozni hogy mennyire lassan fut xDarmando83
Na és Martineznek mi köze a Brownshoz ? 😀

több mint 12 éve
Taylor Martinezt lehet lemeozni hogy mennyire lassan fut xD

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 384 — Raiders fan
Hali!

Usama Young utóbbi 2 évi munkásságáról írjon vki pár sort pls!

KösziRolni
Sokat nem tudok írni, egyszerûen gyenge Usama. Elvileg starternek jött, de nem az a szint. Csak azért került vissza a kezdôbe tavaly, mert a 7. körös Hagg még gyengébb volt. Hatalmas need nálunk a FS, mégis kivágtuk, szvsz ez mindent elmond.Joey Tribbiani
Köszi!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Tényleg szép gesztus, de mi köze a Brownshoz ? 😉

több mint 12 éve
Hali!

KösziRolni
Sokat nem tudok írni, egyszerûen gyenge Usama. Elvileg starternek jött, de nem az a szint. Csak azért került vissza a kezdôbe tavaly, mert a 7. körös Hagg még gyengébb volt. Hatalmas need nálunk a FS, mégis kivágtuk, szvsz ez mindent elmond.

több mint 12 éve
Fantasztikus!!! <3

több mint 13 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 384 — Raiders fan
Hali!

Köszi

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 13 éve
Former Bills WR David Nelson reached agreement on a one-year deal with the Cleveland Browns.empty taxi
mondjuk inkább hogy hoztak depth-re is játékost, egy csúnya térd sérülés után kap egy lehetőséget a srác.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 268 — NFL bracket champion '26
Former Bills WR David Nelson reached agreement on a one-year deal with the Cleveland Browns.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Hát baromi kíváncsi vagyok, tudom, hogy eléggé keverve lesznek a kártyák a védelemben, de a 3-4-ről nincsenek jó emlékeim, mintha nem lenne kompatibilis a Browns-al 😀 A sec.-be akkor nagyon kell az erősítés, főleg, hogy még nem tudhatjuk mennyire fog működni a front7, mert ha úgy mint régen és nem fog menni a nyomás a QB-ra, akkor megfognak izzadni.
Ez így egész pofásan néz ki! Most eléggé elvagyok maradva így történésekben, ennyire megvan minden játékos a def. séma válltáshoz, hogy mondjuk csak egy ember jönne a front7-be?Bad31
Inkább azt mondom van nagyobb need. A DL fasza és depth is van. Az LB-sorban bôven vannak kérdôjelek, de egy esélyt mindenképp megérdemel Sheard és JMJ, fôleg, h. nem 30 éves játékosokról beszélünk. Jövôre is lesz draft 😊

Ezzel szemben a secondaryben van két épkézláb játékos, Haden és Ward. Sheldon Brown nem jön vissza, Usama-t is kirúgtuk, FS-nek így maradt a 7. körös Hagg és az UDFA Gipson. Ütôs felhozatal 😛 Tényleg Drip, hol a safety a mockodban ? 😊Joey Tribbiani

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 13 éve
Ott van az a 4. körben 😀 A franc se tudta még akkor,hogy Young repül.
de pár nappal a draft előtt úgy is dobok még egyet 😀

több mint 13 éve
Ez így egész pofásan néz ki! Most eléggé elvagyok maradva így történésekben, ennyire megvan minden játékos a def. séma válltáshoz, hogy mondjuk csak egy ember jönne a front7-be?Bad31
Inkább azt mondom van nagyobb need. A DL fasza és depth is van. Az LB-sorban bôven vannak kérdôjelek, de egy esélyt mindenképp megérdemel Sheard és JMJ, fôleg, h. nem 30 éves játékosokról beszélünk. Jövôre is lesz draft 😊

Ezzel szemben a secondaryben van két épkézláb játékos, Haden és Ward. Sheldon Brown nem jön vissza, Usama-t is kirúgtuk, FS-nek így maradt a 7. körös Hagg és az UDFA Gipson. Ütôs felhozatal 😛 Tényleg Drip, hol a safety a mockodban ? 😊

több mint 13 éve
Bad 31 Cleveland Browns 984 — Medvedisznóember
Ez így egész pofásan néz ki! Most eléggé elvagyok maradva így történésekben, ennyire megvan minden játékos a def. séma válltáshoz, hogy mondjuk csak egy ember jönne a front7-be?
és ha már vége a mock draft game-nek gondoltam ide is berakom a végeredményt

Browns
1 6 Cleveland: Dee Milliner, CB (Alabama) - no comment
3 6 Cleveland: Zach Ertz, TE (Stanford) - beszartam,hogy eddig csúszott
4 7 Cleveland: Marquise Goodwin, WR (Texas) - ostoba,hülye pick előttem vagy 3 játékost is elvittek, még a chat is belaggolt aztán beböfögtem valamit. Módosítanám Stills-re ha lehetne,de már az se biztos,hogy Wr-t húznék.
5 6 Cleveland: Omoregie Uzzi, OG (Georgia Tech) - Lehet reach, de még így is azt mondom , hogy jó
6 5 Cleveland (from Philadelphia): Cornelius Washington, DE/OLB, (Georgia) - Mauti lett volna a cél, így maradt a plan B
6 7 Cleveland: Ryan Griffin, QB (Tulane) - No Comment 😀Drip

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 13 éve
legalább már tuti a safety draft

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Gocong és Usama Young repült, érkezett Brandon Bogotay ex-Georgia kicker, aki Blair Walsh cseréjeként rúgta a kirúgásokat

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 591
Csoda, h. kaptunk vmit Coltért. Az a Miami elleni comeback W nagyon szép volt, de ô sem rántotta ki a franchiset a szarból.

Egy ilyen Milliner - Ertz kombó elég passzentos lenne 😉Joey Tribbiani
azért ezt a Franchise-t nehéz kirántani.
több mint 13 éve
Csoda, h. kaptunk vmit Coltért. Az a Miami elleni comeback W nagyon szép volt, de ô sem rántotta ki a franchiset a szarból.

Egy ilyen Milliner - Ertz kombó elég passzentos lenne 😉Joey Tribbiani
A ninersba se azért kell, mert ég a franchise 😀 A padon stabilan tud ülni, már gyakorolta is nálunk 😀
több mint 13 éve

Egy ilyen Milliner - Ertz kombó elég passzentos lenne 😉