Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
aszondják, hogy valami tanácsadói pozícióba mehetne.Derek Dooley a wr coachjjncaaÉrdekes, Jimmy Robinson még mindig a csapatnál van és bár nem ment a WRek fejlődése zökkenőmentesen (ráadásul Austin eléggé visszaesett alatta), mégis kiváncsi vagyok mi az indok, hogy detronizálják. Főleg azután, hogy A-HC pozícióval kellett Dallasba csalogatni. gyeek
Austin viszont szerintem nem miatta lett szar, hanem mert egy meccset sem volt képes végigjátszani anélkül, hogy ne húzódott volna meg valamilye. egy kifejezetten szar meccsére emlékszem, ott a vége előtt 15 másodperccel ő kapta el az egyenlítő TD-t.
több mint 12 éve
Mégse olyan biztos, hogy Dooley idejön. Garret még elbeszélget más edzőkkel is.
több mint 12 éve
Csupa megalapozott szakmai indok. Amúgy nem tudtam h SB-ig nem lehet cutolni.Jerry mostanában telerakja a csapatot Cowboys fanokkal, Dooley se kivétel. Meg marha jó barátságban van Garrettel. Más egyéb nem jut eszembe.WirtschaftsteilDerek Dooley a wr coachjjncaaÉrdekes, Jimmy Robinson még mindig a csapatnál van és bár nem ment a WRek fejlődése zökkenőmentesen (ráadásul Austin eléggé visszaesett alatta), mégis kiváncsi vagyok mi az indok, hogy detronizálják. Főleg azután, hogy A-HC pozícióval kellett Dallasba csalogatni. gyeek
több mint 12 éve
Jerry mostanában telerakja a csapatot Cowboys fanokkal, Dooley se kivétel. Meg marha jó barátságban van Garrettel. Más egyéb nem jut eszembe.Derek Dooley a wr coachjjncaaÉrdekes, Jimmy Robinson még mindig a csapatnál van és bár nem ment a WRek fejlődése zökkenőmentesen (ráadásul Austin eléggé visszaesett alatta), mégis kiváncsi vagyok mi az indok, hogy detronizálják. Főleg azután, hogy A-HC pozícióval kellett Dallasba csalogatni. gyeek
több mint 12 éve
Derek Dooley a wr coachjjncaaÉrdekes, Jimmy Robinson még mindig a csapatnál van és bár nem ment a WRek fejlődése zökkenőmentesen (ráadásul Austin eléggé visszaesett alatta), mégis kiváncsi vagyok mi az indok, hogy detronizálják. Főleg azután, hogy A-HC pozícióval kellett Dallasba csalogatni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Derek Dooley a wr coach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Super Bowl előtt nem lehet hivatalosan cut-olni.Amúgy tényleg érdekes, a coaching staff felépítése nagyjából Kifin&haveri köre szisztéma alapján történik. Van benne kockázat.Valószínű hogy nem cutoljuk, mert ha akartuk volna már megtettük volna szóval maradni fog sajnos. Én úgy gondolom ahogy a korábban linkelt espn-es cikk is írta, ez már az utolsó eset óta nem arról szól hogy kiben mennyi potenciál van átékosként.Blevi
Viszont ezek után kevésbé vagyok biztos Callahan OC-nek való kinevezésében, oda is hozunk majd valami régi Bucsos csókát. Bill Muir mondjuk? 😀
Másik. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam Ratliff emberileg kiverte a biztosítékot. Cirka 2 hónappal azután a tragédia után nekiáll részegen vezetni? Mert ez nem csak hogy hihetetlen ostobaságra is vall, hanem tiszteletlenség az elhunyttal szemben. Ezek után én nem szeretném többet Cowboy mezben látni.gorbel
több mint 12 éve
akkor egy kicsit lemaradtam - mondjuk úgy pár héttel.Wittent meg általában nem nagyon keresik, különben is most mindent Gonzo-ra fognak játszani kb. szerintemslowmotionÚgy, hogy ott sem lesz, nehezen.vassadi
de attól továbbra sem félek, hogy Wittennek túl sok dolga lenne.
több mint 12 éve
Wittent meg általában nem nagyon keresik, különben is most mindent Gonzo-ra fognak játszani kb. szerintemslowmotionÚgy, hogy ott sem lesz, nehezen.
több mint 12 éve
Holnapi napon szeretnék egy megosztott MVP címet Spencer és Witten között. 😀ezzel az a baj, hogy Spencer linebacker-ként van jelölve, azok viszont nem blitzelhetnek a Pro Bowl-on, szóval a 4 sack az nem nagyon esélyes.
Spencer 4 sack 3 FF 1 INT
Witten 5 elkapás 170yard 3TD 😀 beltazor
Wittent meg általában nem nagyon keresik, különben is most mindent Gonzo-ra fognak játszani kb. szerintem
több mint 12 éve
Holnapi napon szeretnék egy megosztott MVP címet Spencer és Witten között. 😀Spencer 4 sack 3 FF 1 INT
Witten 5 elkapás 170yard 3TD 😀

több mint 12 éve
Amúgy tényleg érdekes, a coaching staff felépítése nagyjából Kifin&haveri köre szisztéma alapján történik. Van benne kockázat.Valószínű hogy nem cutoljuk, mert ha akartuk volna már megtettük volna szóval maradni fog sajnos. Én úgy gondolom ahogy a korábban linkelt espn-es cikk is írta, ez már az utolsó eset óta nem arról szól hogy kiben mennyi potenciál van átékosként.
Viszont ezek után kevésbé vagyok biztos Callahan OC-nek való kinevezésében, oda is hozunk majd valami régi Bucsos csókát. Bill Muir mondjuk? 😀
Másik. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam Ratliff emberileg kiverte a biztosítékot. Cirka 2 hónappal azután a tragédia után nekiáll részegen vezetni? Mert ez nem csak hogy hihetetlen ostobaságra is vall, hanem tiszteletlenség az elhunyttal szemben. Ezek után én nem szeretném többet Cowboy mezben látni.gorbel
több mint 12 éve
Pedig valószínűleg fogod, mert nincs nagyon választásunk. Picket meg aligha kapunk egy 32 éves sérülésből kijövő DT-ért, akinek még pályán kívüli gondjai is vannak.
több mint 12 éve
Amúgy tényleg érdekes, a coaching staff felépítése nagyjából Kifin&haveri köre szisztéma alapján történik. Van benne kockázat.Viszont ezek után kevésbé vagyok biztos Callahan OC-nek való kinevezésében, oda is hozunk majd valami régi Bucsos csókát. Bill Muir mondjuk? 😀
Másik. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálam Ratliff emberileg kiverte a biztosítékot. Cirka 2 hónappal azután a tragédia után nekiáll részegen vezetni? Mert ez nem csak hogy hihetetlen ostobaságra is vall, hanem tiszteletlenség az elhunyttal szemben. Ezek után én nem szeretném többet Cowboy mezben látni.
több mint 12 éve
... A Ramsnek annyi pickje van, hogy jó kis franchise-t lehet építeni belőle.ezt adom, csak az a kérdés, hogy a jelenlegi játékosoknak mennyire fekszik a 3-4. mondjuk azt láttam, hogy van falemberük 300 font felett is (nálunk csak a cserék között volt ilyen), de pl a DE-eknek át kell állniuk 3-4 OLB-be, az azért nem mindig egyszerű.
Wirtschaftsteil
egyébként nem úgy van, hogy plusz egy első körös pickje van még a Ramsnek idén meg jövőre, de ennyi a plusz?
kell nekik a kakaó a támadósorhoz, idén Amendola volt a legjobb receiverük, és akármennyit is fejlődött, ez azért siralmas...
több mint 12 éve
bakker, minden kalóz idejön? Holnap meg bejelentik, hogy Gruden vagy Dungy az új HC. 😀szerk: JJ elvileg este (ottani idő szerint este 10) bejelenti a ST változásokat,Wirtschaftsteiltudom nem rám gondoltál, de bejelentem: Rich Bisaccia az új ST coachjjncaa
több mint 12 éve
szerk: JJ elvileg este (ottani idő szerint este 10) bejelenti a ST változásokat,Wirtschaftsteiltudom nem rám gondoltál, de bejelentem: Rich Bisaccia az új ST coach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
22 980 percet töltött munka nélkül, majdnem eltalálta. A Ramsnek annyi pickje van, hogy jó kis franchise-t lehet építeni belőle.RR Rams DC lesz.Blevisok sikert neki, iszonyat erős alakulattá tudja változtatni a Rams 4-3-át.
oh wait...slowmotion
Cowboys scout fejese a draftról: "..drafting according to need and not the value of the pick.”
több mint 12 éve
RR Rams DC lesz.Blevisok sikert neki, iszonyat erős alakulattá tudja változtatni a Rams 4-3-át.
oh wait...
több mint 12 éve
RR Rams DC lesz.
több mint 12 éve
Azért egy DeMarco és egy LaMichael között van egy jó oktávnyi esztétikai különbség! Dezzel meg semmi gond, megúszta a srác, hogy nem valami sokkal förtelmesebb nevet adott neki anyukája amit valami karcos meth trip inspirált. A Nintendo amúgy még tetszene is...
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 12 éve
Demarco? :pDesmond Demond "Dez" Bryant? 😀
tőlem Nintendo Juan de Williams is lehet csak jó spíler egyen!!!
több mint 12 éve
DeMarcus bejött, nem? 😀btw: JJ szerint Livings és Bernadeu jó páros lesz ( 😀 😀 ), ha mindketten egészségesek maradnak . Romo biztos örül ennek.
több mint 12 éve
Nekem fontos, hogy a Williams és Johnson tucatnévre hallgató, továbbá a LaMichaelök, DuJuanok, LeCharliek, DeBillek és egyéb degenerált szülői fantáziával megvert játékosok száma a nullához a lehető legközelebb álljon! Terrance Williamsnek keresztneve is enyhe analfabetizmusra utal a szülők részéről (egyedi designnak elég gyenge), szóval nem kell! :]
több mint 12 éve
Williams meglepő lenne, ha lecsúszna hozzánk második körben, mert top 3 WR prospect. 1. körben hozható, ott viszont luxus.