Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
 m.espn.go.com/wireless/story?storyId=8874152&city=dallasBlevi
Egyetértek a cikkel. Ratliff játékánál csak a magatartása volt nagyobb csalódás idén. Oké hogy nem grál lovagok érkeznek az egyetemekről, de gusztustalanul viselkedett az elmúlt két hónapban az a játékos akire elvileg felnéznek a csapattársai.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Blevi 8 874 — Lions & Cowboys fan
 m.espn.go.com/wireless/story?storyId=8874152&city=dallas
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Guard probléma megoldva: JaMarcus Russell preps for NFL comeback at 308 lbs.Wirtschaftsteil
na, a súly kipipálva, most már csak a mozgás- és kézhasználat-technikákat kell megtanulnia...
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Ratliff elintézi a DT draftot plusz saját magát is.
 nfl.com/news/0ap1000000129906/cowboys-ratliff-charged-with-dwi-after-hitting-an-18wheeler/
Blevi
Egyszerűen nem értem, hogy azután ami történt szezon közben, ilyet csinál. Ahogy említetted, tényleg "elintézte" a DT draftot. Viszont jó hír, hogy a 2. körbe szánt DT, Kawann Short nagyon jó napot tudhat a háta mögött. A NotreDame centerét egyszer úgy (és olyan hamar) odébb tette, hogy a play action-fake se volt még meg. Egész nap szépen mozgott. John Jenkins is szép volt.

Guard probléma megoldva: JaMarcus Russell preps for NFL comeback at 308 lbs.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
 www.nfl.com/videos/dallas-cowboys/0ap2000000129810/Jones-You-gotta-get-out-of-the-ditch-that-we-re-in
ezt érdemes megnézni,rövid kis riport.
több mint 12 éve
Ratliff elintézi a DT draftot plusz saját magát is.
 nfl.com/news/0ap1000000129906/cowboys-ratliff-charged-with-dwi-after-hitting-an-18wheeler/

Jerruh bejelentette h JG feladja a playcaller szerepet.
 m.espn.go.com/nfl/story?storyId=8869626&city=dallas
több mint 12 éve
McDonald elkezdte puhítani a staffot, ha 3. körig lecsúszik..Wirtschaftsteil
Róla nem sok jót hallani. Inkább ha 7.ig csúszik.Blevi
Ha most jó SBt összehoz, akkor szinte biztosan elkel a 3. körben. Szezon előtt arról volt szó, hogy első körös lehet, csak "átlagos" szezont nyomott. Mindenesetre tehetséges srác, lehet még belőle valami.

"McDonald projects as a second-round player. However, with an exceptionally deep safety class, McDonald could easily fall into the third round, offering the Cowboys extreme value."

szerk: JJ elvileg este (ottani idő szerint este 10) bejelenti a ST változásokat, Callahanről egyenlőre nem nyilatkozik, de 99% hogy ő az új OC.
több mint 12 éve
McDonald elkezdte puhítani a staffot, ha 3. körig lecsúszik..Wirtschaftsteil
Róla nem sok jót hallani. Inkább ha 7.ig csúszik.
több mint 12 éve
Crawforddal elsősorban LDE-ként számolnak, abba a pozícióba jelenlegi méretei alapján tökéletesen illik. Azért volt szó Meltonról, mert elég gyengén muzsikált a pass-rush tavaly. Ware egyedül aligha tud nyomást gyakorolni állandóan, sérülten még kevésbé. Melton elég jó pass-rusherré nőtte ki magát idén (pro bowl is), és ő az egyik opció FA-ként.
Ratliffre mint 3tech DT-re tekintenek valószínűleg, hacsak nem akarjuk megint közében játszatni. Akkor viszont 1tech pass-rusher kellene, az meg Floyd.Wirtschaftsteil
először várjuk meg, hogy fog kinézni a csapat február 26-a körül (lásd még: Spencer). ha a jelenlegi gárda marad (mínusz Coleman, mert ő 34 éves lesz), akkor nem kell FA, elég lesz a draftról hozni valakit.
Az amcsi okosoknál néhány hete felmerült Welker ide hozatala...
Hát a tegnapi dropjai után, sztem nem téma... és akkor még a fizetési igényét nem is néztük. beltazor
meg ugye már sérült is volt. van most egy egész jó kis WR csapatunk, Harris, Beasley, Coale. Harris harmadik éves lesz, Beasley asszem második (talán UDFA volt, ha jól emlékszem), Coale szintén második, de ő ezt az évet IR-en töltötte. hárman a talán keresnek harmadannyit, mint Welker.
plusz ha Welkert leigazolnánk, akkor nem maradna pénz Bryantre, Austint pedig tutira el kellene küldeni.

Ha már igazolási pletykák,nagyon ugy néz ki hogy Steven Jackson is lép St. Louisból,bár ő maga azt mondta még a visszavonulás is lehetséges opció számára,én imádnám itt.Nem mint all down back persze,de Murrayvel osztozkodhatna a carryken.Persze lehet hogy sokat kér,meg szerintem lesz is más kérője ráadásul akár kezdő poszttal,de megfelelő pénzért és megfelelő módon használva szerintem közönség kedvenc lenne itt már pár hét után 😊

Welker szerintem se téma,oké a 110 elkapás de ha kulcsfontosságú szituációkban meg rendere droppol akkor köszi nem.Fiatalabb sem lesz ráadásul,sokat is kérne,ezzel együtt biztos vagyok benne hogy ha nem marad a Patsnél lesz olyan aki kifizeti neki a kért pénzt.Cowboykarcsi
nem hiszem, hogy backupnak bárhova is elmenne, ennyi pénzért meg csak kezdőnek vennék meg.
a RB amúgyis az a pozíció, ahol a legtöbbet lehet fogni, mert ha jó a falad, akkor egy hátsó körös futó is vígan elszaladgál, ha meg rossz, akkor egy Peterson sem fogja megváltani a világot.
egy hátsó körös picket várok, vagy kettőt.
több mint 12 éve
McDonald elkezdte puhítani a staffot, ha 3. körig lecsúszik..
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Ha már igazolási pletykák,nagyon ugy néz ki hogy Steven Jackson is lép St. Louisból,bár ő maga azt mondta még a visszavonulás is lehetséges opció számára,én imádnám itt.Nem mint all down back persze,de Murrayvel osztozkodhatna a carryken.Persze lehet hogy sokat kér,meg szerintem lesz is más kérője ráadásul akár kezdő poszttal,de megfelelő pénzért és megfelelő módon használva szerintem közönség kedvenc lenne itt már pár hét után 😊

Welker szerintem se téma,oké a 110 elkapás de ha kulcsfontosságú szituációkban meg rendere droppol akkor köszi nem.Fiatalabb sem lesz ráadásul,sokat is kérne,ezzel együtt biztos vagyok benne hogy ha nem marad a Patsnél lesz olyan aki kifizeti neki a kért pénzt.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 880 — Pfizer & Moderna fan
Az amcsi okosoknál néhány hete felmerült Welker ide hozatala...
Hát a tegnapi dropjai után, sztem nem téma... és akkor még a fizetési igényét nem is néztük.

több mint 12 éve
Hatcher amúgy szerintem elég jó ahhoz, hogy a DT posztot megoldja Ratliff-fel vagy Crawforddal, nem kell Melton. gyeek
Crawforddal elsősorban LDE-ként számolnak, abba a pozícióba jelenlegi méretei alapján tökéletesen illik. Azért volt szó Meltonról, mert elég gyengén muzsikált a pass-rush tavaly. Ware egyedül aligha tud nyomást gyakorolni állandóan, sérülten még kevésbé. Melton elég jó pass-rusherré nőtte ki magát idén (pro bowl is), és ő az egyik opció FA-ként.
Ratliffre mint 3tech DT-re tekintenek valószínűleg, hacsak nem akarjuk megint közében játszatni. Akkor viszont 1tech pass-rusher kellene, az meg Floyd.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Azért Urlacher is bőven túl van mar a csúcson legalább Lee fiatalabb. Lehet huznk MLB-t a drafton de ezt majd Kiffin tudja.
Erről a ki hol mit játszott dologról meg elég annyi hogy a Bruce Carter Pick után mindenki fikázott hogy Ő 4-3 as LB és 3-4 be felesleges. Igazuk lett?Blevi
Nem erről beszélek, nem állítottam, h nem menne, csak azt, h nem tudhatod, mert még nem csinált ilyet...az Öreg pedig ezt műveli ezer éve...lehet, h megkopott, de ha lehetne választanom, én őt tenném be ebbe a rendszerbe, nem egy (ebben) tapasztalatlan játékost...de mindegy, remélem, nem jön ide...Bear
Nem fog Dallasba menni ne aggódj, Lee jobb nála (csak maradjon egyben), Dan Connort vsz megtartják cserének, Urlacher pedig sokat kérne, ami kizáró tényező egy csere posztra. Amúgy elég sok 4-3at játszottak Ryan alatt mint említettem korábban, nem lesz az új rendszer kínaibb mint tavaly előtt Ryan érkezésekor az átállás. Lee elég okos, erős és ügyes ahhoz, hogy itthonról tudjam garantálni, hogy állat lesz ott középen. 😊

PFF szerint Hatcher 4. legjob 3-4 DE volt az idei szezonban. Nem tudok ellenállni a gondolatnak, hogy az Eagles 2 éve kiket csaklizott el a Cowboys elől nem kicsit sunyi módon: Aso és Cula Jenkins... Meg lehet nézni hogy muzsikálnak. Azt hiszem kis hálával tartozunk Reidnek ezért a két húzásáért. :] Hatcher amúgy szerintem elég jó ahhoz, hogy a DT posztot megoldja Ratliff-fel vagy Crawforddal, nem kell Melton.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
 bleacherreport.com/articles/1492098-dallas-cowboys-marinelli-passed-could-make-melton-free-agent-target
több mint 12 éve
Ma lettem 23 és egy pár hete mondtam is az asszonynak hogy milyen durva ráeszmélésen mentem keresztül amikor realizálódott bennem hogy most már van olyan játékos a csapatnál aki fiatalabb nálam...Erre csinált nekem egy ilyet a drágám 😊
 data.hu/get/6094169/witten_karcsi.jpg
Beszarás jó! 😊Cowboykarcsi
először is: boldog szülinapot!
másodszor: nem akkor van a baj, ha van Nálad fiatalabb a csapatban, hanem ha nincs idősebb.
nos, a csapatban mindenki kedvenc irányítója a korelnök, de még ő is csak fél évvel idősebb nálam.

azt hiszem, érthető, miért vele képzelem el a csapat közeli jövőjét 😀
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Járt út a járatlanért.Blevi
Ja pláne ugy hogy ha csak nem fog valami egészen nagyot szólni ez a "dallas2" deffense akkor igazábol annyit értünk el Ryan elküldésével hogy szétvertünk egy teljesen kész védelemtől másfél játékosnyira lévő deffenset,még több needet generálva mint amennyi azelőtt volt.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Azért Urlacher is bőven túl van mar a csúcson legalább Lee fiatalabb. Lehet huznk MLB-t a drafton de ezt majd Kiffin tudja.
Erről a ki hol mit játszott dologról meg elég annyi hogy a Bruce Carter Pick után mindenki fikázott hogy Ő 4-3 as LB és 3-4 be felesleges. Igazuk lett?Blevi
Nem erről beszélek, nem állítottam, h nem menne, csak azt, h nem tudhatod, mert még nem csinált ilyet...az Öreg pedig ezt műveli ezer éve...lehet, h megkopott, de ha lehetne választanom, én őt tenném be ebbe a rendszerbe, nem egy (ebben) tapasztalatlan játékost...de mindegy, remélem, nem jön ide...Bear
Nem bánnám ha ide jönne félre ne értsd de a tapasztalaton kívül nem sokminden szól mellette. Ha jól tudom mostanában sokat is sérült nem?
Éppen amit mondasz az az en legnagyobb félelmem a semavaltassal kapcsolatban. Járt út a járatlanért.
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nem erről beszélek, nem állítottam, h nem menne, csak azt, h nem tudhatod, mert még nem csinált ilyet...az Öreg pedig ezt műveli ezer éve...lehet, h megkopott, de ha lehetne választanom, én őt tenném be ebbe a rendszerbe, nem egy (ebben) tapasztalatlan játékost...de mindegy, remélem, nem jön ide...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Erről a ki hol mit játszott dologról meg elég annyi hogy a Bruce Carter Pick után mindenki fikázott hogy Ő 4-3 as LB és 3-4 be felesleges. Igazuk lett?
több mint 12 éve
Urlacher merész elgondolás, nem sok esélyét látom, középen nincsenek problémáink az LB sorban (persze ha épp nem sérült a fél egység). Ellenben egy 6. kört szívesen rááldoznék a két Trestman lányra 😛gorbel
Azért más 3-4ben ILB-t játszani, mint Tampa2-ben MLB-t...ég és föld...minden tiszteletem Lee úré, de nem tudjuk, hogy menne neki a dolog...

Az egyik elég vaskos, a másik nagyjából rendben van... 😛

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Egyszerűen nincs lóvénk nagy FA igazolásokra az a nagy helyzet, aki upgrade lenne, az túl sokban kerül. Spencer helyzete is ilyen sajnos, elérhető áron kell megtartani.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Urlacher merész elgondolás, nem sok esélyét látom, középen nincsenek problémáink az LB sorban (persze ha épp nem sérült a fél egység). Ellenben egy 6. kört szívesen rááldoznék a két Trestman lányra 😛
több mint 12 éve
Hát bizony el tudom képzelni azt is, hogy Az Öreg (Urlacher) hozzátok kerül most, hogy mindent kipucoltak nálunk...és Mari néni idejött...arra még tökéletes lenne, hogy egyberázza az új dallasi Tampa2-őt a pályán...

No.1. Bears
több mint 12 éve
Hatcher azt nyilatkozta, hogy könnyebb lesz az átállás mint gondolnánk. RR alatt is sokat játszottak ilyen formációkat, és tudják kinek hol a helye. (Speciel Kiffin még nem tudja, hogy ő hol fog játszani.)
Ehhez a duóhoz csatlakozhatna Melton, és akkor behúzhatnánk Ogletree-t esetleges BPA-ként. Szvsz ő all-pro lehet tampa2-ben.