Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 13 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Tipikus Dallas meccs ... mi tudjuk hogy kell kibaszni magunkkal.
több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Érdemes volt dicsérni Romot a meccs előtt. Nagyon kellettek a hibái. Egyébként nem játszott rosszul, az első negyed után szétdobált minket. A D-tek, meg majdnem hozta a meccset.gyurczi
és még így is megverhette volna a Giants-t, ha lenne egy normális OC-nk... no de nincs, evvan.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 600 — Grady Judd fan
3-4 helyett simám állhatnánk 5-2vel mostani és a Bal meccsért nagy kár.
sztem Po érősegű ez a csapat.
NYG pont az ellentétünk, mi igazi pechesek vagyunk, míg ők mindig mindent összemákolnak.beltazor
PO szintű csapatok ismertető jele, hogy nyernek. Aki JJ-n kívül azt hiszi ez a csapat be tud jutni a PO-ba az magával szúr ki.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Érdemes volt dicsérni Romot a meccs előtt. Nagyon kellettek a hibái. Egyébként nem játszott rosszul, az első negyed után szétdobált minket. A D-tek, meg majdnem hozta a meccset.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
T. Romo 36/62 437 7.0 1 4 azt a mindenit.....

több mint 13 éve
3-4 helyett simám állhatnánk 5-2vel mostani és a Bal meccsért nagy kár.
sztem Po érősegű ez a csapat.
NYG pont az ellentétünk, mi igazi pechesek vagyunk, míg ők mindig mindent összemákolnak.

több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
azt, hiszem, jövőre nem szeretném Garrettet mint OC-t látni.slowmotion
Ha Rob így összerakta a védelmet, szvsz jövőre kinéz neki valahol egy HC állás, ki tudja talán nálunk.
Az biztos hogy ezzel az OL-nal kezdeni kell valamit.

A giants ma verhető volt, jövő héten Atlanta (7-0) szerencsére éjjel lesz, és nem lesz lehetőségem megnézni 😊
több mint 13 éve
azt, hiszem, jövőre nem szeretném Garrettet mint OC-t látni.
több mint 13 éve
Egy észrevétel gyorsan: 4&1re nem futunk, mert:
- Kevés az idő.
- Mert seggberakott Felix a futó, aki szaros alsógatyával jön ki a huddleből. (De mégis muszáj hogy ő legyen a RB.)

Murray-jel ez a meccs győzelem. gyeek
annyit tennék hozzá, hogy 3&1-re sem, pedig két próbából még neki is meglett volna shotgun delayből.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 600 — Grady Judd fan
Egy észrevétel gyorsan: 4&1re nem futunk, mert:
- Kevés az idő.
- Mert seggberakott Felix a futó, aki szaros alsógatyával jön ki a huddleből. (De mégis muszáj hogy ő legyen a RB.)

Murray-jel ez a meccs győzelem.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Ahogy mondod: kinevezi magát 😉
Te is simán az vagy!
Azért a sporttv-seknél jobb - bár tudom, hogy az nem igazi mérce.
G-men
én nem. én egyéniség vagyok. 😊
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Na sasok és RGék is kikaptak.
Giants nyer megalapozzák a rájátszásukat. Remélem nyerni tudunk.( sima vereséget érzek. 😕)
GO COWS!!

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Kicsit irigyellek benneteket, hogy össze tudtok jönni közösen meccset nézni. Nekem nagy lenne a távolság (270km), hogy a meccs miatt csak úgy elugorjak de ha olvassa ezt szombathelyi és valahol lehetne nézni írjon rám nyugodtan!
Más:
itt a bowl.hu olvasom, hogy 180 játékos szavazatai alapján a legtúlértékeltebb NFL játékosok, rangos 2. helyét Romo foglalja el Mark Sanchez-el megosztva...
(1. Tebow)Wong
bocs, hogy beleszólok, témába vág:
van egy NFL-szakértő barátom (a bowl.hu-n nem regisztrált, de más NFL-es projektben benne van), aki évek óta "Tony Romo az NFL legtúlértékeltebb játékosa" mondattal kezdi mondandóját, amikor a Cowboys szóba kerül. Idei első fordulós meccsünk után próbáltam vele vitatkozni, hogy sztem elég jól nyomta Tony, amire az volt a válasza, hogy csak mert nem volt nyomás alatt...G-men
mi tesz valakit NFL-szakértővé? és Magyarországon? én az olyan embereket veszem autentikus forrásnak, mint Gruden vagy Collinsworth, de egyikük sem említett semmi olyasmi jellegűt, hogy Romo túlértékelt lenne.
amúgy akkor én is kinevezem magam NFL-szakértővé, mert már 17 éve figyelemmel követem a ligát, na bumm...

slowmotion
Ahogy mondod: kinevezi magát 😉
Te is simán az vagy!
Azért a sporttv-seknél jobb - bár tudom, hogy az nem igazi mérce.
több mint 13 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Köszi Gyurczi, te vagy a második Giants drukker aki elismerően szól Romoról, még ha rühellitek is -> legszebb elismerés. 😊gyeek
Én sem rühellem. Utálni általában azokat szoktam, akiket képtelenek vagyunk megverni. Így az utóbbi években inkább nem kedvelem a sasokat, mint a tehenészeket. És - érdekes módon - a hazafiakat is egész megkedveltem az utóbbi 5 évben...
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Ha azt az örök mondást vesszük alapul,hogy az offense hozza a pontokat a védelem pedig nyeri a meccset akkor az offensen kell elsősorban javítani, mert véleményem szerint töketlen.
De azt kijelenteni, hogy ha hozunk egy vagy két valakit az O-lineba akkor aztán minden működni fog az lehet, hogy enyhe túlzás.
Mindenesetre addig sehova nem jutunk míg ezen a téren nem lesz rend.Wong
Elég jó DT/NT class jön draftra, és OG-ból se lesznek rosszak. Szerintem Livings marad a helyén, max. azt tudom elképzelni, hogy Bernadeau helyére jön egy rookie.
több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Ha azt az örök mondást vesszük alapul,hogy az offense hozza a pontokat a védelem pedig nyeri a meccset akkor az offensen kell elsősorban javítani, mert véleményem szerint töketlen.
De azt kijelenteni, hogy ha hozunk egy vagy két valakit az O-lineba akkor aztán minden működni fog az lehet, hogy enyhe túlzás.
Mindenesetre addig sehova nem jutunk míg ezen a téren nem lesz rend.
több mint 13 éve
Nem kell pass rusher az LB sorba. D-linebol kell a nagyobb nyomás. Én kipróbáltnék egy jo mangalica NT középre. Igy Rattlif ki mehetne szélre vagy rotalhatnának is. Blevi
aztán az már rögtön más kérdés, hogy Ratliffnek a 330 fontos tackle és a 320 fontos guard ellen miért lesz jobb, mint a 320 fontos guard és a 300 fontos center ellen. nyilván ha úgy gondolnák kedves edzőink, hogy ez jó ötlet, akkor nem Crawford jött volna a drafton, hanem egy NT, és akkor Ratliff már DE lenne.
több mint 13 éve
Nem kell pass rusher az LB sorba. D-linebol kell a nagyobb nyomás. Én kipróbáltnék egy jo mangalica NT középre. Igy Rattlif ki mehetne szélre vagy rotalhatnának is. Blevi
Idei draft gazdag lesz a jobb fajta NT-ből.

több mint 13 éve
Persze én se azt írtam LB sorba kell a pass rusher.
NT/DT-re gondoltam én is.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Nem kell pass rusher az LB sorba. D-linebol kell a nagyobb nyomás. Én kipróbáltnék egy jo mangalica NT középre. Igy Rattlif ki mehetne szélre vagy rotalhatnának is.
több mint 13 éve
Hát nem tudom az sose árt. O line nem erős,viszont eléggé fiatal, van bennük is potenciál, meg nem tudom 3 éven belül két O line draft belefér-e, illetve egy újonc mennyit javítana ezen. + ugye FAról is lehet majd szemezgetni gondolom.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Romoval nincsenek gondok igazán, sztem top10 simán, ha meg fal is lenne...JG szerintem is nagyobb probléma.
1. körben kell egy pass rusher, aztán 2. v 3. körben jöhet egy QB. Csak Ortonnal mi lesz? Romo,2 v.3. körös újonc QB, + Orton nem luxus kicsit?
Kroos
1. körös pass rusher nem erős egy kicsit? A védelem nagyon jó, a pass rush kicsit gyengébb, de attól még a nagyon jó secondary, és a top lb-sor tudja ezt javítani, viszont az o-line kérdése meg szerintem égető...
több mint 13 éve
Romoval nincsenek gondok igazán, sztem top10 simán, ha meg fal is lenne...JG szerintem is nagyobb probléma.
1. körben kell egy pass rusher, aztán 2. v 3. körben jöhet egy QB. Csak Ortonnal mi lesz? Romo,2 v.3. körös újonc QB, + Orton nem luxus kicsit?

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 837 — Giants fan
Mondjuk sztem Garettel sokkal nagyobb gond van, mint Romoval, de ez persze magánvélemény.
több mint 13 éve
Köszi Gyurczi, te vagy a második Giants drukker aki elismerően szól Romoról, még ha rühellitek is -> legszebb elismerés. 😊gyeek
Finoman szólva sem a faszszopás vezérel amikor a Dallast kell védeni, de én is Romo párti vagyok ilyen téren. Én minden évben jónéhány Dallas meccset megnézek, tök ugyanaz a véleményem vele kapcs, mint gyurczinak. (Fantasy csapatomba is őt draftoltam tavaly is és idén is.) Az mondjuk tény, h az idei éve eddig gyenge és mivel neki nem volt még olyan kiemelkedő eredménye, mint pl Elinak, így könnyen lehet, h belebukik ebbe a szezonba, de ha így lesz akkor nem kicsi az esélye,h visszasírják majd azok akik kikövetelik a csapatból.
Szesze
Sztem igy hogy ekkora szar fal dolgozik Vele, plusz rengeteg a sérült is könnyen megvédi magát Garett, és ezáltal Romot is. Sztem a védelem jövőre meg jobb lesz ott csak a D-lineba hoznék embert, viszont az offensen a fal ilyen kérdés. Ez a két probléma egy jo draftal + FA-val megoldható. Jövőre lesz vízválasztó év. Mert idén látszik h a védelemben van potenciál és az Tamadoknal is csak a fal égető probléma. Ezek jövőre meg kell h oldódjanak, és akkor nincs kibúvó senkinek.

Egy gondolat meg QB kérdésben. JG szerintem egy QB- húzni fog a drafton, hog úgymond ezzel is kicsit időt nyerjen magának. Úgy értem h megmondja JJnek h figyelj öreg Romo mögött padozik az új gyerek tanulgat aztán Ő a következő Rogers csak idő kell,
Persze JJ szereti a gyors eredményt. Érdekes offseason lesz az SB győzelem után 😀 just kidding 😊