NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 13 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Ha McCrayre gondolsz, ő idén csendes meglepetés ember eddig.gyeek
csendes meglepetés, de akkor Church egy katonazenekaros diadalmenet.
van egy-két villanása McCray-nek, de ha hasonlítanom kellene valakihez, az Keith Davis lenne talán.
több mint 13 éve
gyeek LSU Tigers 8 600 — Grady Judd fan
Érkezett Charlie Peprah, ex-pakker. Matt Johnson IR-je, vagy méginkább Eric Frampton (szép drop volt a Panthers ellen) fejszéje a levegőben.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 13 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Murray és Lee játékára elég kevés esély van, szinte semmi. Nem is tudom érdemes lesz-e végignézni a meccset, de ha már adja a TV akkor muszáj. 😊Wirtschaftsteil
Lemaradtam volna vmiről? Murray Giants ellen már lesz az utolsó infóm szerint.
Lee pedig brutálisan hiányozni fog, Robnak nagyon fel kell kötnie a gatyáját, hogy működjön a D. Talán ettől félek a legjobban, hogy ez sikerül e neki!?

Még a fogadóirodáknál sem 1értelmű a vasárnapi meccs 1,91 szorzóval ajánlja mind a két csapatot. (ez NFL-ben elég ritka) Wong
az NFL nem abszolút erősségről meg mérlegekről szól, hanem matchupokról.
lehet akármilyen jó a Giants, a két csapat meccsei az elmúlt években (ha nem volt sérült Romo) általában az utolsó perceking nyíltak voltak.
persze az egyforma odds azt jelenti, hogy erősebbnek gondolják a Giants-et (a hazai pálya általában automatikus 3 pontos előnnyel jár a spread fogadási sémáknál), de majd vasárnap este kiderül.slowmotion
Igen ezt tudom, hogy esélyesebb a Giants szerintük, de akkor is megteszem a Dallast, ahogy megtettem a Ravens és a Seahawks ellen is. És most igazam lesz, rohadjanak meg!
több mint 13 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Murray és Lee játékára elég kevés esély van, szinte semmi. Nem is tudom érdemes lesz-e végignézni a meccset, de ha már adja a TV akkor muszáj. 😊
több mint 13 éve
Wade rendszere alatt ugyanez a fos volt, kivéve talán 2007 és 2009. Playmakingről beszélnek a védőknél, de szerintem ez rohadtul nincs meg ezekben a db-kben. Drop hegyek...

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 13 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Miért van az hogy ilyen rossz a turnover arányunk? Főleg azt a 2 INT-t tartom kevésnek (liga utolsó hely), ilyen sec-el. Vagy Rob rendszere eredményezi a kevesebb szerzett labdát?

több mint 13 éve
Ha McCrayre gondolsz, ő idén csendes meglepetés ember eddig.

több mint 13 éve
Még a fogadóirodáknál sem 1értelmű a vasárnapi meccs 1,91 szorzóval ajánlja mind a két csapatot. (ez NFL-ben elég ritka) Wong
lehet akármilyen jó a Giants, a két csapat meccsei az elmúlt években (ha nem volt sérült Romo) általában az utolsó perceking nyíltak voltak.
persze az egyforma odds azt jelenti, hogy erősebbnek gondolják a Giants-et (a hazai pálya általában automatikus 3 pontos előnnyel jár a spread fogadási sémáknál), de majd vasárnap este kiderül.slowmotion
Remélhetőleg a Giants lesz az underdog. 😊gyurczi
nem hiszem, tőlünk fontosabb emberek hiányozhatnak, mint egy backup DT, Boley helyett meg ott van Rivers.

szerk: meg ugye oké, hogy TT nincs, de tőlünk meg a kezdő (és egyetlen értelmes) FS hiányzik, úgyhogy két spec teamer helyettesítgeti őt kevesebb sikerrel.
több mint 13 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Remélhetőleg a Giants lesz az underdog. 😊

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 13 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Érdekesség, hogy Jenkins 1, azaz egy darab snapnél volt pályán vasárnap. Ő sokáig nem lesz káuboj. 😕
több mint 13 éve
persze az egyforma odds azt jelenti, hogy erősebbnek gondolják a Giants-et (a hazai pálya általában automatikus 3 pontos előnnyel jár a spread fogadási sémáknál), de majd vasárnap este kiderül.
több mint 13 éve
Még a fogadóirodáknál sem 1értelmű a vasárnapi meccs 1,91 szorzóval ajánlja mind a két csapatot. (ez NFL-ben elég ritka)
több mint 13 éve
Sajtó tájékoztatón azt mondta Garrett, hogy napról napra nő az esély Costa játékát illetően, Lee eredményeire még várnak, de nagy valószínűséggel kihagyja a meccset és van esélye még 2-3 hét pihenőre. Connor játékáról annyit mondott, hogy biztatónak tűnt a pályán. Valószínűleg ő lesz akkor a kezdő jövő héten.
több mint 13 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát több kell, azt hiszem szerzett pontok tekintetében 28-29 hely körül állunk.... tegnap is red zone 3/0..ha egyet is megcsinálunk sima a meccs.
Hogy mi a hiba? Romo? elkapók? O fal? Garrett? play hívások? mindegyik kicsit..??
Ha a szerzett pontok tekintetében legalább középmezőnyben lennénk máris más lenne a helyzet.
D az nagyon jó, egyedül pass ruh lehetne jobb+ több pont-labdaszerzés de ez már csak hab lenne.
Spec team Seahawks és Baltimore ellen is szívott be pontokat.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Egykori Skins edzőt, Joe Gibbs-t hívta meg Jerry még a meccs előtt a hotelba , egy ösztönző beszédet tartani. Arról beszélt, hogy anno milyen hibákat vétett, és ezeket hogyan fixálta. Jó ötletnek tartom, bár ez a meccsen nem igazán látszott meg.(Kétségtelen, hogy jóval kevesebb bénázás volt, mint az utóbbi hetekben)Wirtschaftsteil
hiba: munkába állni a Redskinsnél. kétszer is.
megoldás: felmondás 😊
több mint 13 éve
Egykori Skins edzőt, Joe Gibbs-t hívta meg Jerry még a meccs előtt a hotelba , egy ösztönző beszédet tartani. Arról beszélt, hogy anno milyen hibákat vétett, és ezeket hogyan fixálta. Jó ötletnek tartom, bár ez a meccsen nem igazán látszott meg.(Kétségtelen, hogy jóval kevesebb bénázás volt, mint az utóbbi hetekben)
több mint 13 éve
Ware-en és Wittenen kívül nincs a csapatban mégegy kulcsjátékos aki ne bajlódna kisebb-nagyobb sérüléssel, mondom ezt évekre visszamenően.gyeek
mindegyiküknek volt már sérülése, de meccset még nem hagytak ki emiatt. emellett viszont Ware-nek a szokásos (szopásos?) hamstring, Witten meg ugye épphogy kigyógyult a lépsérülésből, de játszott már törött bordával is.

A Carolina jó ideig nem hívott Camre futójátékot, aztán amikor elkezdték (második negyed közepe), szoptuk a 20+ yardokat.gorbel
akkor sem feltétlenül Camre hívták a játékot, amikor először futott, csak nem volt opció a passzban, érezte, hogy sack lesz, ha nem mozdul meg, és a pálya (neki) jobb oldala teljesen üres volt.
de az akkor is olyan tűzoltás volt, mint Romo 9 yardos futása, amikor ha a fal kicsit jobban tart, akkor sima TD lett volna Wittennek.
több mint 13 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Szerintem annyira esélytelenek vagyunk, hogy a végén nyerünk 😊 Viccet félretéve 70-30 az esélyeloszlás nálam a Giants felé, de főleg azért, hogy amíg ők genetikailag inkább egy winner csapat, mi chokerek vagyunk.
több mint 13 éve
nagyon kéne a győzelem. ahogy néztem az NFC-t 10-6 / 9-7 nél rosszabb mérleggel nem lehet bekerülni PO-ba. beltazor
Utoljára asszem 2007ben sikerült egy csapatnak 8-8cal wildcardoznia (Redskins), szóval a fenti elég általános kijelentés.gyeek
Igazad van. Azt akartam mondani, hogy ha nem nyerünk csoportot akkor nagyon jó mérleg kell a fent maradó két helyre.
Emellett idén nagyon jó lett az NFC, és több a pozitív mérleggel álló csapat. + nem csak eredményileg hanem játékilag is nagyon erős csapatok vannak.
Tehát idén szerintem, jobb teljesítmény kell mint tavaly. beltazor
Szvsz, aki 9-7-nél nem csinál jobb mérleget nem érdemli meg, hogy PO-ba kerüljön.
Én bízok a csapatban, ha Murray egészséges lesz akkor szerintem van esélyünk a Giants ellen. Bár ez egy igen-igen szubjektív vélemény 😊
több mint 13 éve
nagyon kéne a győzelem. ahogy néztem az NFC-t 10-6 / 9-7 nél rosszabb mérleggel nem lehet bekerülni PO-ba. beltazor
Utoljára asszem 2007ben sikerült egy csapatnak 8-8cal wildcardoznia (Redskins), szóval a fenti elég általános kijelentés.gyeek
Igazad van. Azt akartam mondani, hogy ha nem nyerünk csoportot akkor nagyon jó mérleg kell a fent maradó két helyre.
Emellett idén nagyon jó lett az NFC, és több a pozitív mérleggel álló csapat. + nem csak eredményileg hanem játékilag is nagyon erős csapatok vannak.
Tehát idén szerintem, jobb teljesítmény kell mint tavaly.

több mint 13 éve
Utoljára asszem 2007ben sikerült egy csapatnak 8-8cal wildcardoznia (Redskins), szóval a fenti elég általános kijelentés.

több mint 13 éve
nagyon kéne a győzelem. ahogy néztem az NFC-t 10-6 / 9-7 nél rosszabb mérleggel nem lehet bekerülni PO-ba.

több mint 13 éve
Ezt a meccset a defense hozta. Ritka szar volt az offensünk,egy ligaelső csapattal szemben 10 pont alatt maradtunk volna. Sajnos én sem tudok hinni a jövő 7ben... 😕
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Jövő héten otthon simán underdogok leszünk a Giants ellen. Ez van engem meglepne ha nyernénk jövő héten megmondom őszintén.Blevi
+1
én most még arra is nagyobb esélyt látok hogy idegenben verjük a Falconst mint hogy jövőhéten üssük Eliékat.Ha jol tudom veretlenek is az új cowboys stadionban.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Jövő héten otthon simán underdogok leszünk a Giants ellen. Ez van engem meglepne ha nyernénk jövő héten megmondom őszintén.