Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 3 éve
nem volt egy holding call semharmadik negyedben a TD után aludtam el, addig nem hívtak egy holding call-t sem
nyilván én csak Parsons-t néztem, de rajta lehetett volna kettőt simán befújni
úgy látszik az se jó, ha mindent befújnak, meg az se, ha semmit
több mint 3 éve
Tolbert inactive. Egyrészt nem túl jó hír ez egy 3. körös játékostól, de a dolog fonákja, hogy a többi WR jó formában van. Fehoko vagy Brown lesz a jobb no-name játékos?volt már pár harmadik körös játékos (beleértve Gallup-ot is) aki nem kapott túl sok játéklehetőséget az elején
gyeek
így félidőben 12-3 hátrányban: a védelem elfogadható, a támadó oldal gáz
amikor az első drive-ban még voltak 1st down-ok, akkor azt hittem oké lesz (nem tökéletes, de szerethetően közepes) azóta viszont csalódást keltő a teljes offense
ezt a szünetben nem lehet megoldani 😕
jobban hiányzik Gallup, mint gondoltam
és CeeDee nem megoldás, nem is lesz az. kár volt elpazarolni azt a 88-as mezszámot.
több mint 3 éve
Tolbert inactive. Egyrészt nem túl jó hír ez egy 3. körös játékostól, de a dolog fonákja, hogy a többi WR jó formában van. Fehoko vagy Brown lesz a jobb no-name játékos?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
No, nem nagy gond hogy Maher a kicker, van bőven balfaszkodás máshol a ligában így az első fordulóban.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 3 éve
majd jövőre elcipelem magammal Emmitt-etNo, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?ha tudtam volna, hogy jön, akkor mentem volna
slowmotion
rva
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
hajdúszoboszlói tesco parkoló, Wittenes póló, netán innen valaki? 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?ha tudtam volna, hogy jön, akkor mentem volna
slowmotion
több mint 3 éve
Ne is mondd, nyitás után 10 perccel egy tenyeres-talpas pék már felbaszta az agyam, el is búcsúztunk egymástól örökre. Ez levezetés. 😊Haha. Sok a szabadidő, nincsen rendelés? 😛No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?Még általános negyedikben. A sors fintora, hogy voltaképp ott se voltam mert épp betegséggel küzdöttem, és maga Danyi Gábor osztályfőnöki minőségében írt be engem kosárlabdára kézi helyett.
slowmotion
gyeek
slowmotion
több mint 3 éve
Haha. Sok a szabadidő, nincsen rendelés? 😛No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?Még általános negyedikben. A sors fintora, hogy voltaképp ott se voltam mert épp betegséggel küzdöttem, és maga Danyi Gábor osztályfőnöki minőségében írt be engem kosárlabdára kézi helyett.
slowmotion
gyeek
több mint 3 éve
No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?Még általános negyedikben. A sors fintora, hogy voltaképp ott se voltam mert épp betegséggel küzdöttem, és maga Danyi Gábor osztályfőnöki minőségében írt be engem kosárlabdára kézi helyett.
slowmotion
több mint 3 éve
No, Újbudai sportágválasztón láttam Demarco Murrayt. Innen volt valaki?
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Remélem, néhány ragtapasz árából megússzuk ezt a szezont.Dak kisebb serulessel kuzd.kidörzsölte a lábát az új cipő (Jordan 11) szóval vissza váltott a régire (Jordan 1)
beltazor
mivel elhagyta az edzést, muszáj volt sérült listára tenni
rva
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Dak kisebb serulessel kuzd.kidörzsölte a lábát az új cipő (Jordan 11) szóval vissza váltott a régire (Jordan 1)
beltazor
mivel elhagyta az edzést, muszáj volt sérült listára tenni
több mint 3 éve
Flozell the hotel, ugye.az jutott eszembe (és elnézést a szóhasználatért) hogy 'anyád mekkora ember'utoljára talán Flo volt nálunk, aki ekkorára nőtt
Gehlken is óvatosan fogalmaz: nincs rajta felszerelés, csak egy nagy ember
rva
slowmotion
több mint 3 éve
az jutott eszembe (és elnézést a szóhasználatért) hogy 'anyád mekkora ember'utoljára talán Flo volt nálunk, aki ekkorára nőtt
rva
több mint 3 éve
Jo nagy sebtapasz.
az jutott eszembe (és elnézést a szóhasználatért) hogy 'anyád mekkora ember'
Newest addition to the Cowboys’ practice squad: LT Jason Peters. He participated in individual drills today. Peters is not wearing pads. Just a large human. pic.twitter.com/WJiAfbcb4l
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) September 5, 2022
rva
Remelem Tyler tole is sokat tud tanulni, hatalmas nyereseg lenne ha franchise LT lenne belole, mert Tyron mar sosem lesz egeszseges, es ezt lassan az FO-nak is el kell fogadnia.
több mint 3 éve
és még: új mez számok!26-DaRon Bland
42-Anthony Barr
17-Dennis Houston
87-Jake Ferguson
89-Peyton Hendershot
79-Matt Waletzko
71-Jason Peters
Turpin 9-ese úgy tűnik még nem végleges, ma is a 2-esben futott ki a pályára.
fingers crossed, ugye
több mint 3 éve
az jutott eszembe (és elnézést a szóhasználatért) hogy 'anyád mekkora ember'
Newest addition to the Cowboys’ practice squad: LT Jason Peters. He participated in individual drills today. Peters is not wearing pads. Just a large human. pic.twitter.com/WJiAfbcb4l
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) September 5, 2022
több mint 3 éve
Ballnál sokkal rosszabb nem lehet
ahogy nézem passz esetén egészen vállalható, futásnál meg Martin-Steele irányába kell futni, 'sztkész
rva
több mint 3 éve
twitter.com/JonahJavad/status/1566241933084737536hát tulajdonképpen apuci is volt Cardinal, csak nem olyan, és nem sokáig
több mint 3 éve
ahogy nézem passz esetén egészen vállalható, futásnál meg Martin-Steele irányába kell futni, 'sztkész
több mint 3 éve
Más kérdés, hogy mikor lesz bevethető, mert vasárnapig nem hiszem hogy 40 évesen hirtelen formába tudna lendülni, szóval a Tampa védőfala már készítheti a pezsgőt...Folyamatosan edzett, hogy bármikor bárhova leigazolhasson, szvsz nem ezzel lesz gond, ha gond lesz.
gyeek
több mint 3 éve
Más kérdés, hogy mikor lesz bevethető, mert vasárnapig nem hiszem hogy 40 évesen hirtelen formába tudna lendülni, szóval a Tampa védőfala már készítheti a pezsgőt...lesz ott saját probléma, a kezdőből O-line tagjai közül már hárman nem állnak rendelkezésre....
gyeek
több mint 3 éve
Más kérdés, hogy mikor lesz bevethető, mert vasárnapig nem hiszem hogy 40 évesen hirtelen formába tudna lendülni, szóval a Tampa védőfala már készítheti a pezsgőt...