Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
Hansfordot én 2 GM játékban is draftoltam, mondjuk nálatok elég telített az LB depth, gondolom csak PS lesz belőle.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azért hoztunk még néhány ígéretes játékost UDFA-ként is tegnap pl. LB Aaron Hansford, Safety Juanyeh Thomas, Safety Markquese Bell
több mint 4 éve
A második és harmadik nap is tetszik. Elnézést a tegnapi kommentemért, muszáj volt tesóimmal berúgnunk, nem is teljesen egyértelmű amit írni akartam. De az volt a lényege, hogy mivel DQ kiszemeltje Sam Williams volt végig és a második kör nekik tökre megérte, nem kellett se Karlaftis, se Jermaine Johnson. Meglátjuk jó-e a megérzése, de a stratégiáért nem tudom hibáztatni a front officet. Ha Jalen Tolbert Galluppá változik az is egy erős pick.Amit viszont hiányoltam, az a RB pozíció, Hasan Haskinst bírtam volna mondjuk, de a Titans elég korán kivitte.
Jake Ferguson egy icipicit értéke felett lett draftolva szerintem, a Waletzko pick az idei Josh Ball, viszont Damone Clark 2-3 körös prospect volt, de sérülés miatt ki kell hagynia az újonc évét. John Ridgeway remek value pick, titkos hátsó körös pet catem volt 1-tech pozícióra. Kérnék még egy rúgót (Dicker the Kicker mondjuk megfelel) és ha nem is szenzációs, de egy elég erős draft lett ez az idei szerintem.
gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
A második és harmadik nap is tetszik. Elnézést a tegnapi kommentemért, muszáj volt tesóimmal berúgnunk, nem is teljesen egyértelmű amit írni akartam. De az volt a lényege, hogy mivel DQ kiszemeltje Sam Williams volt végig és a második kör nekik tökre megérte, nem kellett se Karlaftis, se Jermaine Johnson. Meglátjuk jó-e a megérzése, de a stratégiáért nem tudom hibáztatni a front officet. Ha Jalen Tolbert Galluppá változik az is egy erős pick. Jake Ferguson egy icipicit értéke felett lett draftolva szerintem, a Waletzko pick az idei Josh Ball, viszont Damone Clark 2-3 körös prospect volt, de sérülés miatt ki kell hagynia az újonc évét. John Ridgeway remek value pick, titkos hátsó körös pet catem volt 1-tech pozícióra. Kérnék még egy rúgót (Dicker the Kicker mondjuk megfelel) és ha nem is szenzációs, de egy elég erős draft lett ez az idei szerintem.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Nekem tetszik, de én Ricse koncerten vagyok Agárdon!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Picit kibabralnak szerintem velunk, Bills bejott elen, sztem a 4.ben is Ravens kivitte akit terveztunk, es most a jags jott be elenk.

több mint 4 éve
Lapos ez a draft eddig az idén. Nem rossz pickek, de mindegyik inkább kicsit reach. Sehol egy sexi pick, sehol egy őrült UDFA húzás. Jerry bácsi is ül nyugton a helyén, nem tradel sehova.
több mint 4 éve
2. 3. kor eleg jol sikerult szerintem. Tolbert es Williams is igeretesek

több mint 4 éve
Ha DQ imádja SW...et, akkor trú veljú pick az 1-2-3. A harmadik kör remélem Chad Muma!
több mint 4 éve
ja, hogy elkezdődött a draft? hát erről lemaradtam...
több mint 4 éve
szerintem arra számolnak, hogy guard lesz, nem mozgatják az embereket oda-vissza szezonon belül, csak ha nagyon muszály szóval nem ő lesz a swing tackle (csak még nem tudom ki lesz az, talán Josh Ball?)
több mint 4 éve
Én kifejezettem bírom Tylert, még az sem zárom ki h rookie évében bezavarjátok guardnak és ha megkapra a kellő képzést mehet Tyron helyére.Tyron nem bir ki egy egesz evet egeszsegesen.
empty taxi
több mint 4 éve
Én kifejezettem bírom Tylert, még az sem zárom ki h rookie évében bezavarjátok guardnak és ha megkapra a kellő képzést mehet Tyron helyére.Az itteni berkekben elég szkeptikusan fogadjuk az ilyen "multi-position" kísérleteket. Egyet tanuljon meg inkább, jól.
empty taxi
több mint 4 éve
Én kifejezettem bírom Tylert, még az sem zárom ki h rookie évében bezavarjátok guardnak és ha megkapra a kellő képzést mehet Tyron helyére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Aranyaiban tobb pickunk jon be mint nem bustokat mindig fogsz huzni nincs olyan csapat aki nem.úgy mondod, mintha McClain nem draftolt volna egy Taco Charltont vagy egy Mo Claiborne-t, nem beszélve a második napos pickekről... és Byron Jones is csak az utolsó évében lett jó...állítólag a 16. (és utolsó) első körös játékos a dallas board-ján Tyler Smith volt.Hagyjuk mar ezeket az experteket. Amikor kibuztuk Tyront ment a fika hogy RT-ert nem adsz 1/9et. Fredericknel C meg D osztalyzayok jottek, hogy 3. Koros jatekos. Lassunk egy evet Parsons is jot ment tavaly, in McClain we trust.
hihető.
itt van mások mit gondoltak róla:
Todd McShay: 33
Mel Kiper Jr: 33
Danny Kelly: 40
Daniel Jeremiah: 42
Lance Zierlein: 43
Dane Brugler: 50 (hatodik tackle)
rva
Azt irja a profilja sok buntetest kap maris mondhatni illik a rendszerbe. 😀
Blevi
nyilván guard-nak draftolták, nem tackle-nek, de szerintem a második napon ugyanúgy meg lett volna.
ne mondd, hogy egy Karlaftis - Smith első-második kör nem lett volna jobb annál, ami most jön?
rva
több mint 4 éve
ja, Jermaine Johnson is bent volt még, simán inkább DE és utána OG mint fordítva....Potencialt kell mar draftolni a masodik feleben az elso korben. Van benne kockazat persze de a plafonja magas LT potencial van a sracban es az elso meg 6. OT kozott ide elvileg nincs nagy kulonbseg.
rva
Tyron szituhoz eleg hasonlo a helyzet szamomra.
több mint 4 éve
Tekintve hogy kik mentek ki, ez egy teljesen védhető pick. Tyler Smith egy még nem teljesen kiforott, Tyron féle fizikai adottságokkal megáldott tackle prospect, elit potenciállal. Guardot a második és harmadik is körben tudnak még elvileg szerezni, de én Sam Williams picket érzek a 2. körben.
több mint 4 éve
ja, Jermaine Johnson is bent volt még, simán inkább DE és utána OG mint fordítva....Ne felejtsd el, hogy ez a pick a jelennek és a jövőnek is szól. Tyron Smith-nek is lefő a kávé nemsokára. 😕
rva
Lehet úgy gondolták épkézláb falember már nem lesz benn a második körben DE meg sok van még második körös tehetségnek tartott.
több mint 4 éve
ja, Jermaine Johnson is bent volt még, simán inkább DE és utána OG mint fordítva....
több mint 4 éve
En jobban orultem volna vagy JJnek vagy Linderbaumnak. TSmith nalam a bust pickent volt draft elott tartva, remelem tevedek. (Nyilvan kint tobbet tudnak)
Meglepett hogy a ket G ilyen hamar kiment. + utanunk is egy

több mint 4 éve
úgy mondod, mintha McClain nem draftolt volna egy Taco Charltont vagy egy Mo Claiborne-t, nem beszélve a második napos pickekről... és Byron Jones is csak az utolsó évében lett jó...állítólag a 16. (és utolsó) első körös játékos a dallas board-ján Tyler Smith volt.Hagyjuk mar ezeket az experteket. Amikor kibuztuk Tyront ment a fika hogy RT-ert nem adsz 1/9et. Fredericknel C meg D osztalyzayok jottek, hogy 3. Koros jatekos. Lassunk egy evet Parsons is jot ment tavaly, in McClain we trust.
hihető.
rva
Blevi
nyilván guard-nak draftolták, nem tackle-nek, de szerintem a második napon ugyanúgy meg lett volna.
ne mondd, hogy egy Karlaftis - Smith első-második kör nem lett volna jobb annál, ami most jön?
több mint 4 éve
Legalább nem WR jött. Ráfért a falra az erősítés. A futójátékot valahogy meg kellene oldani. Az szerintem fontosabb mint az elkapó szekció.Az meg hogy milyen lesz a teljesítménye meglátjuk majd. Bízzunk a csapatban. Az utolsó két évben kiválasztottak 3 pro bowl-ert az azért annyira nem rossz. 😊
több mint 4 éve
állítólag a 16. (és utolsó) első körös játékos a dallas board-ján Tyler Smith volt.Hagyjuk mar ezeket az experteket. Amikor kibuztuk Tyront ment a fika hogy RT-ert nem adsz 1/9et. Fredericknel C meg D osztalyzayok jottek, hogy 3. Koros jatekos. Lassunk egy evet Parsons is jot ment tavaly, in McClain we trust.
hihető.
rva
több mint 4 éve
állítólag a 16. (és utolsó) első körös játékos a dallas board-ján Tyler Smith volt.hihető.