Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 645 — Grady Judd fan
Látom throwback Garrett hívások voltak. Mekkora stratéga ez az ember, még saját magát és a csapatot is át tudja verni.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Mifasz van? Nincs macska, töketlenkedik a Garrett Gárda? Idén is bejuthatnak a rájátszásba ha az Eagles nem szedi össze magát de aztán érik mégegy one and done.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 615 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Cooperre nincsenek szavak!
több mint 6 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 920 — Pfizer & Moderna fan
hol lehet a gond? van jo par jo jatekosunk de vlami nem az igazi

legalabb a Mavs karpotol 😊
beltazor
Én is birom a Mavst, ezzel együtt most még szerintem nagyon one man (Doncic) show. Persze nem is várja tőlük senki már idén a mély PO runt, meg még többet, ez is igaz.
Cowboykarcsi90
tavaly is ez volt, ezért jött Porzingis...

a meccset felvettem, mert én komolyan bíztam benne, hogy lesz TTN délután
hát úgy tűnik csalódást okoztak a fiúk, vagy az edzői gárda

egyelőre nem tudom eldönteni, hogy tyúk vagy tojás: az a baj, hogy a játékosok nem képesek megvalósítani a feladatukat, vagy az a baj, hogy az edzők nem képesek adaptálódni a megváltozott helyzetekhez? mert úgy tűnik egyformán igaz lehet mindkettő.
rva
nekem is ez a gondom, nem láttom mégis mi a gond.
Tehetséges játékosaink vannak? Igen
Jönnek a támadó yardok, Moore sem tűnik világtalanak. De a yardokból nem lesznek pontok. ( vagy kevés)
Védelemben ott van Kris Richard. Tavaly nem tűnt rossznak. Ráadásul az emberanyag itt is jó.

Minden rendben van, de semmi sincsen.

Mavs: van 2 sztár játékos (Doncic,Porz) 7darab jó játékos 2 használható. Eddigi teljesítmény is jó, én PO-t láttok a csapatban.

több mint 6 éve
rva 4 601 — Me for President!
persze, hiszen hiába cseréltük érte januárban, a maradék 18/19 idényt kihagyta az ACL sérülése miatt, és lassan engedik vissza (kihagyta a Grizzlies elleni meccset)
több mint 6 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Lehet az edzőket hibáztatni, de ez egy kemény ki-ki meccs volt egy jó csapat ellen. A punt returnál ha jól emlékszem 17 mp volt vissza. Ha ott Austin el kezdi a vissza hordást és nem hoz jelentősen yardokat de az órát lepörgeti akkor meg azt lett volna a baj. Utólag már könnyű okosnak lenni. A futásnál meg két kísérletre azért minden emberi számítás alapján meg kellett volna lenni a két yardnak. Sajnos most nem így történt.
Megnéztem a hátralévő meccseket. Nekünk elvileg 3 nyerhető meccsünk van, a sasoknak 4, a közös meccsünk kivételével. Szóval ha azt nyerjük akkor valószínű megvan a PO, ha nem akkor nem. Ide tűnik egyszerűsödni a helyzet.
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!

beltazor
Én is birom a Mavst, ezzel együtt most még szerintem nagyon one man (Doncic) show. Persze nem is várja tőlük senki már idén a mély PO runt, meg még többet, ez is igaz.
Cowboykarcsi90
rva
Aki eléggé sérülékeny amennyire én tudom, de NBAben nem vagyok napra kédz, lehet keverem valakivel.

Ezért gondolom, hogy hosszútávon Porzingis nem feltétlen tudja úgy tehermentesíteni Lukát ahogy kéne.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve

beltazor
Cowboykarcsi90

a meccset felvettem, mert én komolyan bíztam benne, hogy lesz TTN délután
hát úgy tűnik csalódást okoztak a fiúk, vagy az edzői gárda

egyelőre nem tudom eldönteni, hogy tyúk vagy tojás: az a baj, hogy a játékosok nem képesek megvalósítani a feladatukat, vagy az a baj, hogy az edzők nem képesek adaptálódni a megváltozott helyzetekhez? mert úgy tűnik egyformán igaz lehet mindkettő.
több mint 6 éve
Blevi 9 000 — Lions & Cowboys fan

beltazor
En tovabbra is azt gondolom ez egy rosszul edzett csapat. Talentben ez a csapat ennel tobbet tud.
Run D miota nem all ossze?
Miota Teljesen hullamzo a csapat akar driveon belul is?
Miota ignoraljuk a DT needet (Hill bustnak nez ki nagyon)?
Miota megy el Garrett-en eves szinten 2-3 meccs?
Miota nem megy a csapat felporgetese lelkileg?
Ezek nem idei problemak evek ota igy van. Edzoi valtozas kell szerintem.

Szerkesztette: Blevi
több mint 6 éve

beltazor

több mint 6 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 920 — Pfizer & Moderna fan

több mint 6 éve
Én azt nem értem, ha a saját 5 yardosodról passzolva eljutsz az ellenfél 19 yardosáig, és van még 2 perced, de tudod hogy a futás ma egyáltalán nem megy, akkor hogy a francba lehet 2. és 2-re kétszer egymás után ugyanazt a középen futást hívni??? Aztán meg a D még ad egy halvány esélyt, félpályáról lehetne visszahordani, üres a pálya Austin előtt és nem hordunk vissza???? Jó, nem tudjuk mi lett volna belőle, de a hátsó kameraállás alapján akár mg TD-re is visszahordhatta volna, de minimum a red zone-ig és onnan még lett volna idő legalább 2 passzra és még csak nem is hail mary-re... ott abban a két percben teljesen szétestek fejben a döntéshozók...
tamas424
Én azt se értem az utolsó FGnál, miért kellett FG-t választani. Mikor egész este látszott, hogy lepkefing a D.

több mint 6 éve
Nincs itt semmi látni való ugyanolyan medicore 8-8-as csapat ez mint a 11’-13’-as Cowboys volt.

Jah, meg még annyi, hogy Marinellit is elküldhetnék már a picsába, akkor hátha lenne végre egy normális run stopper tackleünk, meg ezzel együtt run defenseünk is.

Szerkesztette: Cowboykarcsi90

több mint 6 éve
tamas424 Dallas Cowboys 1 890
Én azt nem értem, ha a saját 5 yardosodról passzolva eljutsz az ellenfél 19 yardosáig, és van még 2 perced, de tudod hogy a futás ma egyáltalán nem megy, akkor hogy a francba lehet 2. és 2-re kétszer egymás után ugyanazt a középen futást hívni??? Aztán meg a D még ad egy halvány esélyt, félpályáról lehetne visszahordani, üres a pálya Austin előtt és nem hordunk vissza???? Jó, nem tudjuk mi lett volna belőle, de a hátsó kameraállás alapján akár mg TD-re is visszahordhatta volna, de minimum a red zone-ig és onnan még lett volna idő legalább 2 passzra és még csak nem is hail mary-re... ott abban a két percben teljesen szétestek fejben a döntéshozók...
több mint 6 éve
Blevi 9 000 — Lions & Cowboys fan
Majdnem 150 benyelt yard futasbol = L. Egy normalis csapatot nem tudtunk iden meg megverni.
több mint 6 éve
minden kezdő lesz, az egyetlen OUT a swing tackle Flemming
több mint 6 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 891 — Apu ökölbeszorított keze
LVE lesz már ?(igen fantasy)

több mint 6 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
 pbs.twimg.com/media/EI4Go8mXUAEp_aF.jpg
Charlie Firpo
Ez az Amari dolog kezd egyre nyugtalanítóbb lenni. ..
Albee
Elvileg játszani fog, de azért tényleg. De mostanra szinte a csapat fele folyamatosa sérült, a fontosabbak: TSmith, Martin, Cooper, már Gallup is, LVE, Heath.
Legyünk optimisták: még pályán vannak.
Charlie Firpo
ez másoknál is így van, és ezek a srácok szerintem csak egy nagy adag fájdalomcsillapító és mindenféle brace meg tape hegyek után képesek pályára lépni, az tuti 😊 csak ugye a sok millió $ a szerződésben azt jelenti, hogy bizony ha csak egy kicsit fáj, akkor ki kell menni a pályára... Cooper már többször lenyilatkozta, hogy egyetem alatt is ilyen-olyan lábsérülésekkel játszott, és nem igazán izgatta.
rva
Ez így van, csak az én egyszerű gondolkodásomban a kicsit sérült könnyebben dől ki hetekre.
A felsorolásból csak T. Smith tétel, mert ős sérülten nem az igazi.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Charlie Firpo
Albee
Elvileg játszani fog, de azért tényleg. De mostanra szinte a csapat fele folyamatosa sérült, a fontosabbak: TSmith, Martin, Cooper, már Gallup is, LVE, Heath.
Charlie Firpo
ez másoknál is így van, és ezek a srácok szerintem csak egy nagy adag fájdalomcsillapító és mindenféle brace meg tape hegyek után képesek pályára lépni, az tuti 😊 csak ugye a sok millió $ a szerződésben azt jelenti, hogy bizony ha csak egy kicsit fáj, akkor ki kell menni a pályára... Cooper már többször lenyilatkozta, hogy egyetem alatt is ilyen-olyan lábsérülésekkel játszott, és nem igazán izgatta.
több mint 6 éve
Charlie Firpo
Albee

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Albee Dallas Cowboys 24
Charlie Firpo
több mint 6 éve

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
végignéztem ezt a remek mérkőzést
hát mit mondjak, nem ez kerül ki a büszkeségeink falra...
Prescott egész este homály volt (22/35 62,9% az egyik legrosszabb évközi teljesítménye)
ez még nem SB aspiráns csapat, de ha úgy összekapják magukat a fiúk, ahogy gondolom, akkor meglesz a PO, onnan meg bármi lehetséges
most a Vikes ellen primetime, szóval hétfőn készülök a TTN-re 😊 jó előérzetem van, a front seven egyre durvább és végre már nem csak a szájuk nagy, hanem jönnek a sack-ek is. ha Jourdan Lewis többet játszik, akkor meglesznek a hiányzó INT-ek is.

szerk: az FO is nézi a footballoutsiders DVOA rankingját, nem véletlen, hogy a védelmet akarták erősíteni 😀
 www.footballoutsiders.com/dvoa-ratings/2019/week-9-dvoa-ratings
meglepetés: offense DVOA: első, defense DVOA: 17-ik, special teams DVOA: 25-ik a csapat, nem kicsit kiegyenlítetlen 😮
rva
és mivel a meccset a támadósor nyeri, de a bajnokságot a védelem...
slowmotion
azért abban bízom, hogy a Vikings ellen komolyan megmutatja a valódi erejét ez a Hotboyz
egyénileg már kezdenek jók lenni, a passrush win rate-ben a Cowboys a harmadik csapat szinten úgy, hogy még nem volt benne Bennett. a secondary-ben Jones hozza magát egyre jobban, a burn rate 0% (első hely) coverage rate negyedik, catch allowed ötödik, 85 körüli passer rating-el lehet felé dobálni, ami középszar irányító mutató. nagyjából minden advanced metrics-ben top10 étéke van.
sajnos Awuzie inkább ilyen 40. hely közül van ezekben a publikált mutatókban, ez nem optimális, de Lewis a kis mintavétel ellenére is jól teljesít (szintén top10-es értékek, 0% burn rate, 1 yard körüli átlagos maximális szeparáció, stb) és Jaylon Smith is kezdi felvenni a ritmust, már nem szalad elé a play-eknek. LVE hiányában Lee meg büntetett a Giants ellen.
rva
Jourdan Lewis-nak hihetetlen érzéke van a játékhoz, nekem ő a kedvencem a secondaryban. Szerelés vagy labdaszerzés, mindkettő megy neki.
Heath kiesése után Thompson is szépen mozgott, fumble labdát szerzett, magas is, nem lassú, ő is beérhet még.
Csidót viszont idén eléggé szívatják, ez nem sok jót vetít elő, akár most vasárnapra sem.

Ahogy olvasom, Thielen várhatóan nem fog játszani, amit nem fogok bánni, ha így lesz.

Reméljük, csak azért hullámzik a csapat, mert fiatal. Mert akkor 2025 körül már egészen megnyugtatóan fognak teljesíteni!

Maher lesérült, hogy nem tudta átrúgni a pályát?

Bónusz (málusz): Sean Lee játéka oktatófilmbe való volt.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Xavier Woods lett az NFC védője a héten.

több mint 6 éve
végignéztem ezt a remek mérkőzést
hát mit mondjak, nem ez kerül ki a büszkeségeink falra...
Prescott egész este homály volt (22/35 62,9% az egyik legrosszabb évközi teljesítménye)
ez még nem SB aspiráns csapat, de ha úgy összekapják magukat a fiúk, ahogy gondolom, akkor meglesz a PO, onnan meg bármi lehetséges
most a Vikes ellen primetime, szóval hétfőn készülök a TTN-re 😊 jó előérzetem van, a front seven egyre durvább és végre már nem csak a szájuk nagy, hanem jönnek a sack-ek is. ha Jourdan Lewis többet játszik, akkor meglesznek a hiányzó INT-ek is.

szerk: az FO is nézi a footballoutsiders DVOA rankingját, nem véletlen, hogy a védelmet akarták erősíteni 😀
 www.footballoutsiders.com/dvoa-ratings/2019/week-9-dvoa-ratings
meglepetés: offense DVOA: első, defense DVOA: 17-ik, special teams DVOA: 25-ik a csapat, nem kicsit kiegyenlítetlen 😮
rva
és mivel a meccset a támadósor nyeri, de a bajnokságot a védelem...
slowmotion
azért abban bízom, hogy a Vikings ellen komolyan megmutatja a valódi erejét ez a Hotboyz
egyénileg már kezdenek jók lenni, a passrush win rate-ben a Cowboys a harmadik csapat szinten úgy, hogy még nem volt benne Bennett. a secondary-ben Jones hozza magát egyre jobban, a burn rate 0% (első hely) coverage rate negyedik, catch allowed ötödik, 85 körüli passer rating-el lehet felé dobálni, ami középszar irányító mutató. nagyjából minden advanced metrics-ben top10 étéke van.
sajnos Awuzie inkább ilyen 40. hely közül van ezekben a publikált mutatókban, ez nem optimális, de Lewis a kis mintavétel ellenére is jól teljesít (szintén top10-es értékek, 0% burn rate, 1 yard körüli átlagos maximális szeparáció, stb) és Jaylon Smith is kezdi felvenni a ritmust, már nem szalad elé a play-eknek. LVE hiányában Lee meg büntetett a Giants ellen.