Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 6 éve
Szerintem messze nem papír ez számunkra, de szerintem is megoldjuk valahogy. Hogy hogyan, az még más kérdés.a Pats ligaelit védelme csak addig ligaelit, amíg nem jönnek az NFC-be, ezt már korábban is mondtamAzért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
Pats, Bills, Bears, Rams, Eagles, Redskins
Hát ha optipista vagyok 3-2 az eagles nélkül.
eagles:
Sea, Miami, Giants, Redskins, Mi, Giants
Ha minket kiveszünk, akkor 4-1 lesz de az 5 sem esélytelen.
Osztás szorzás után, is hiába állunk most jobban, nem vagyunk rozsás helyzetben.
Bukó esetén a draft szempontjából sem leszünk jó helyen15-20 között várható a pick.
beltazor
gyeek
A másik: Pats meccset meg azért húzom bukóra, mert az ellenfélnél jó edzők vannak. Ahogy láttam az eagles ellen a PAts passzolt, mert a sasok hátsó része gyengébb.
Na nálunk meg futni fognak, jó futóval. ( elmúlt 4 meccsen pl 4.3 yardal haladtak ellenünk földön)
beltazor
gyeek
viszont a mi védelmünk egy utcáról felszedett tavalyi hetedik körösből is perennial All Pro-t csinál, szóval ott van félnivalónk ami a futást illeti...
rva
De már megint ez az NFC-szopás és AFC-fikázás elég vicces, amikor jelenleg 0–3-at hoz megint az NFC dicső állománya, és karrierszinten jobban állunk az NFC-csapatokkal szemben (77.46), mint az AFC-csapatok ellen (77.4).
Szóval ha kikapunk, nem azért lesz, mert a védelem csak az AFC-csapatok ellen néz ki jól, hanem mert a támadóitok bőven képesek szétszedni úgy a védelmünket, mint a Ravens vagy az Eagles a meccs elején, és mivel nekünk a támadósorunk szenved, a ti védelmetek pedig nem rossz. Nem azért, mert NFC-csapat vagytok...

több mint 6 éve
Anthony Brown befejezte idenre.
több mint 6 éve
Van megint playoff machine, lehet játszani 😀www.espn.com/nfl/playoffs/machine
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Pro és kontra.....az idei legfontosabb statisztika, hogy a pozitív mérlegű csapatok vernek minket 😕. Ez alapján cumi lesz vasárnap is
Pro: statisztikailag az idén sokkal jobb a csapat mint tavaly. Az offense közel 10 ponttal hoz többet meccsenként, a deffense meg szinte hajszálra azt tudja mint tavaly.
Kontra: Tom Brady érában még nem vertük meg a New England-ot.
100yard
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Pro és kontra.....Pro: statisztikailag az idén sokkal jobb a csapat mint tavaly. Az offense közel 10 ponttal hoz többet meccsenként, a deffense meg szinte hajszálra azt tudja mint tavaly.
Kontra: Tom Brady érában még nem vertük meg a New England-ot.
több mint 6 éve
a Pats ligaelit védelme csak addig ligaelit, amíg nem jönnek az NFC-be, ezt már korábban is mondtamAzért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
Osztás szorzás után, is hiába állunk most jobban, nem vagyunk rozsás helyzetben.
Bukó esetén a draft szempontjából sem leszünk jó helyen15-20 között várható a pick.
beltazor
gyeek
A másik: Pats meccset meg azért húzom bukóra, mert az ellenfélnél jó edzők vannak. Ahogy láttam az eagles ellen a PAts passzolt, mert a sasok hátsó része gyengébb.
Na nálunk meg futni fognak, jó futóval. ( elmúlt 4 meccsen pl 4.3 yardal haladtak ellenünk földön)
beltazor
gyeek
viszont a mi védelmünk egy utcáról felszedett tavalyi hetedik körösből is perennial All Pro-t csinál, szóval ott van félnivalónk ami a futást illeti...
több mint 6 éve
Azért passzolt a Pats mert gyengék a futóik és még így sem volt valami meggyőző a passz játék. Brady többnyire homály volt, az Eagles védőfala meg rendre megfektette még ha nem is voltak jók sack terén. Jövő hétre van esély a mostani produkció alapján (nem Cowboys produkció). Egyedül a védelem volt fenyegető, de az se egész meccsen, a támadók bőven ligaátlag alatti estét zártak.az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
beltazor
gyeek
beltazor
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
azért a Washington rendesen tankol (jobban, mint a Miami 😀) ők egy nyertes csoportmeccs miatt sem fogják megszakítani magukata Giants még gondolhatja komolyan, ott benézhet egy L a sasoknak, de ez is erősen kérdőjeles számomra.
több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreAzért a sasoknak még 4 csoportmeccsük van. Abból bármelyik lehet bukó. Csoportmeccsen bármi megtörténhet.
cowboys:
eagles:
beltazor
több mint 6 éve
az eagles meccset pont kiemeltem mindkét mérlegből, mert ott bármi lehet. Többi meccset nézve voltam ilyen negatív.hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
beltazor
gyeek

több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemremindkét gárda elverhet bárkit és ki is kaphat bárkitől, ez a szomorú tény 😕
cowboys:
eagles:
beltazor
Szerk: az meg külön frusztráló, hogy ellenünk minden irányító Bradynak és minden elkapó Randy Mossnak gondolja magát. Hihetetlen, hogy mennyire felszívja magát mindenki a Cowboys ellen.
Szerkesztette: Antonius
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
több mint 6 éve
A Hawks bukó nekünk, s a többin is beüthet vmi, a csoport címvédést ti innen csak elbukni tudjátok.hagyjuk már ezeket a jinxeket...
dande
mindenki tudja, hogy a csoportgyőzelem az egymás elleni meccsünkön fog eldőlni
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemreMiért adod el olyan könnyen azt a Cowboys-Eagles meccset? Gondolom nem nézted mit domborított a Pats és az Eagles egymás ellen. Nagyon rosszak voltak. Mindkettő. Ha jövő héten is így játszana a Pats az könnyedén vereség lehetne. A védelmük sem sebezhetetlen. Az Eaglesben meg Wentz szenved. Ha Lane Johnson sérülése komolyabb akkor nagy szarban vannak. Nálam ez még mindig PO egy 1&done-nal.
cowboys:
eagles:
beltazor
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
A Hawks bukó nekünk, s a többin is beüthet vmi, a csoport címvédést ti innen csak elbukni tudjátok.
több mint 6 éve
hát néztem a Pats -Eagelst és bár minden meccs más, nem sok esélyt láttok a győzelemrecowboys:
eagles:

több mint 6 éve
pbs.twimg.com/media/EJnGQlVWwAAyIvU.jpg
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
na imádkozzunk Collins-ért, és hogy végre legyen futás elleni védelmünk (nem kérem a tavalyit, elég lenne a mostanihoz képest csak fele ennyire sz.r)
több mint 6 éve
Josh Jones safety ex-sajtfejű jött fel a csapathoz a gyakorlóból.Semmi baja nem volt, protestált amiért első körben hoztak elé egy játékost, végül kitették. Nagyon jó SS lehet belőle Dallasban, nekik is kellett volna draftolniuk ha a Packers nem vitte volna el a második kör végén.
Ahogy látom, 'non-football illness designation' miatt küldték el, mi meg most október elején szerződtettük.
Ki tud róla, mi volt vele?
Jó játékos?
Charlie Firpo
több mint 6 éve
Josh Jones safety ex-sajtfejű jött fel a csapathoz a gyakorlóból.Ahogy látom, 'non-football illness designation' miatt küldték el, mi meg most október elején szerződtettük.
Ki tud róla, mi volt vele?
Jó játékos?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
jut eszembe: Gregory? vagy már el lehet felejteni?thelandryhat.com/2019/10/23/dallas-cowboys-randy-gregory-reinstated-season/
beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Viszont Staffordtól nem kell tartanotok, simán nyertek...Én nem is értem, ez most miért lett elővéve. Az embernek törött csontja van, már múlthéten megmondták, hogy most 3 hétre offon van. Erre megkérdezik a következő héten, hogy játszhat-e. Megmondja az edző, hogy lófaszt. Erre most mindenhol az a hír, hogy Stafford nem játszhat, mintha ez bármiféle újdonság lenne
dande

több mint 6 éve
Viszont Staffordtól nem kell tartanotok, simán nyertek...
több mint 6 éve
feltűnően nagy a csend Gregory körül
több mint 6 éve
jut eszembe: Gregory? vagy már el lehet felejteni?