Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan
Erre még 10 év múlva is tisztán fogok emlékezni:

twitter.com/BloggingTheBoys/status/1081765632314617856

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Needa Dallas Cowboys 336
Jo mulatsag, ferfimunka. Elszorakozta a defense a veget, de ez is belefert. Valahogy Kosokhoz inkabb szeretnem, hogy mennenk, Sean Payton szerintem lemeccsel minket, ha megegyszer talalkozunk.
Ugyhogy a fene egye meg, de hajra Eagles
Needa
Egyértelműen a Rams ellen lenne jobb a köv meccs, nem csak Payton miatt: a Superdomeban több lenne a Saints drukker, míg LAben megkérdőjelezhető a hazai pálya előnye.
gyeek
Jogos, erre nem is gondoltam. Na mindegy is, halisten a szezon is still on.
Ezzel a PO winnel, en mar nem leszek szomoru, barhogy vegzodik is.
több mint 7 éve
Jo mulatsag, ferfimunka. Elszorakozta a defense a veget, de ez is belefert. Valahogy Kosokhoz inkabb szeretnem, hogy mennenk, Sean Payton szerintem lemeccsel minket, ha megegyszer talalkozunk.
Needa
Egyértelműen a Rams ellen lenne jobb a köv meccs, nem csak Payton miatt: a Superdomeban több lenne a Saints drukker, míg LAben megkérdőjelezhető a hazai pálya előnye.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 7 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Needa
tökmindegy, hogy ,mi mit akarunk, szerintem ez a Bears def megeszi Folest, a PHI def meg el fog fáradni a meccs végére, mert sokat lesznek pályán

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Valahogy egy pillanatig sem éreztem,hogy kikaphatunk..régen volt már így.
sztaking
detto, bár én 14-10-nél azért meginogtam egy pillanatra

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Kemény menet volt. Lássátok, van Linehannél rosszabb OC a ligában! De azért azt is fontos megjegyezni, hogy a ligaelső futást úgy nyomta el a D, mint egy csikket. Egyetlen Penny futás erejéig inogtak meg, ez legalább akkora tényező, mint Schottenheimer konoksága.

Holnap Bears vagy Eagles nyerjen? Nyilván szurkolni nem lehet ilyen körülmények közt a Sasoknak, de inkább az ő védelmük mint a Bearsé, Foles meg tradícionálisan gyenge a Cowboys ellen.
gyeek
Elsőként azért még a Saints-Rams duo valamelyikén kellene átrágni magunkat, de ha Dak legalább ilyen játékot tesz le az asztalra, mint ma is, akkor bárki ellen van esély. Persze nem ártana azért visszatérni a hosszú drive-ok szokásáshoz

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Needa Dallas Cowboys 336
több mint 7 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Valahogy egy pillanatig sem éreztem,hogy kikaphatunk..régen volt már így.

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 7 éve
Kemény menet volt. Lássátok, van Linehannél rosszabb OC a ligában! De azért azt is fontos megjegyezni, hogy a ligaelső futást úgy nyomta el a D, mint egy csikket. Egyetlen Penny futás erejéig inogtak meg, ez legalább akkora tényező, mint Schottenheimer konoksága.

Holnap Bears vagy Eagles nyerjen? Nyilván szurkolni nem lehet ilyen körülmények közt a Sasoknak, de inkább az ő védelmük mint a Bearsé, Foles meg tradícionálisan gyenge a Cowboys ellen.

több mint 7 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nincs mese, a támadófal jó volt. -) Marc Colombo
Gyerünk tovább!

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 314 — Cowboys fan
Ezekiel Elliott looking for extension from Cowboys
KeyG
5 hsz-szel lejjebb:
 fuzovelkifele.com/2019/01/zeke-elliott-uj-szerzodest-akar-cowboys-dallas-nfl/
steelwolf
gyeek
és azt hallottátok már, hogy Elliott hosszabbtást akar?
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 411 — Így remélem megfelelek nektek.....
steelwolf
Cooper is 17-18 lesz legalább és kell még cash Dak-re.
Amadeus
Lehet az ilyen sztorik miatt sem akarunk elit prospect futókat húzni? Akkor sem mikor jó a class. Inkább kukázunk kinevelünk......
dande
szerintem abszolút jól csináljátok. Nehogy húzzatok drafton elit futókat 😀
Antonius
Ja, elég volt egy McCoy! Szopatta is a Cowboyst amíg a Géniusz rá nem jött, hogy nem illik a rendszerébe. 😀
gyeek
Majd jövőre visszajön ne féljetek 😉

Egyébként szimplán arra gondoltam, hogy bőven lett volna lehetőségünk jó futókat húzni, de vmiért nem tettük s emögött az lehet, hogy, az elmúlt futó "balhékat" látva esetleg úgy gondoltuk nem ér annyit ez a poszt. Ayajiért tradeltülnk ugyan, de őt se biztos hosszú távon meg akarjuk tartani. Ez persze spekuláció, de másra nem tudok gondolni miért hagytuk ki pl Kamarát. (mondjuk CMC lehet, jött volna, ha nem viszi ki a Panthers).

Ennyi.
több mint 7 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fussatok Bolondok 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
KeyG
5 hsz-szel lejjebb:
steelwolf

több mint 7 éve
steelwolf
Amadeus
Lehet az ilyen sztorik miatt sem akarunk elit prospect futókat húzni? Akkor sem mikor jó a class. Inkább kukázunk kinevelünk......
dande
Antonius
Ja, elég volt egy McCoy! Szopatta is a Cowboyst amíg a Géniusz rá nem jött, hogy nem illik a rendszerébe. 😀

több mint 7 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 995

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 7 éve
steelwolf
Meg is érdemelné, a teljesítménye elit, a csapat offenzív játéka pedig rajta múlik nagyrészt. Ettől függetlenül sok minden szeretne mindenki. Dallasban sem csupa hülye ül az FOban.

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
steelwolf
Amadeus
dande

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 411 — Így remélem megfelelek nektek.....
steelwolf
Amadeus

Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
steelwolf
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 616 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 7 éve
katonadani Philadelphia Eagles 453
Cowboys oldali beharangozó a mai meccshez @balentin tollából.

fuzovelkifele.com/2019/01/elso-lepes-a-super-bowlig-a-revans/

Szerkesztette: katonadani
több mint 7 éve
vannak dolgok, amiket tud, és vannak amiket nem
remekül menekül szerintem, és futásból remek labdákat dob néha (néha meg totl homályt, mert ha nincs stabilan a lába és nem tud beleállni, akkor sokszor 50-50 hogy mi lesz a dobásból, ilyenkor jönnek a hosszú elkaphatatlan labdák)
maga is képes megfutni sok dolgot, ha merné vagy engednék neki, ez ilyen Cam Newton szerűséget ad a játékának, de egy ideje egyáltalán nem használjuk, gondolom azért mert félnek megsérülhet(?)
viszont sokszor képtelen helyesen felmérni a zsebet, vagy hogy az mikor omlik össze emiatt a kelleténél több sack-et nyel be, sokszor hiába megy végig az első 3 olvasásán is akár, képtelen megdobni és/vagy a dobással irányítani a tight coverage-ban levő elkapót, csak a már 2 yard szeparációban lévőt tudja megdobni stabilan, az átlagnál kevesebb kockázatot vállal (ez lehet pozitív is, mert cserébe nem adja el bosszantóan sokszor a labdát) és túl sokszor használja a kényelmes check down opciót, sokkal többször a kelleténél (indoka: lásd előző pont).
és elméletileg vannak bizonyos mechanikai hibái, de ehhez nem értek, ezt csak olvastam nálam okosabb emberek tollából.

Dane Brugler, akinek a szavára sokat adok anno 2016-ban Tim Teebow-hoz hasonlította. akkor nem örültem ennek, és nem sok változott azóta. (kivéve, hogy a mobilitását ölik és a pocket passer dolgot erőltetik, ezért abban sem jó amiben lehetne)

ha olyan edző jönne, aki ki tudja használni az összes előnyét, és el tudná maszkolni az összes hátrányát (és ehhez az is kellene, hogy olyan csapat legyen köré építve) akkor lehetne franchise QB
kérdés megér-e ekkora befektetést...
rva
azé' Tebow-hoz hasonlítani, pfff... Tebow egy irányítóként használt fullback volt, 50 százalék alatti pontossággal. azért Dakota jobb ennél.
slowmotion
Mondta is, hogy hasonlít Tibóra, csak jobb. Szerintem adja magát a hasonlat.

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 314 — Cowboys fan
remekül menekül szerintem, és futásból remek labdákat dob néha (néha meg totl homályt, mert ha nincs stabilan a lába és nem tud beleállni, akkor sokszor 50-50 hogy mi lesz a dobásból, ilyenkor jönnek a hosszú elkaphatatlan labdák)
maga is képes megfutni sok dolgot, ha merné vagy engednék neki, ez ilyen Cam Newton szerűséget ad a játékának, de egy ideje egyáltalán nem használjuk, gondolom azért mert félnek megsérülhet(?)
viszont sokszor képtelen helyesen felmérni a zsebet, vagy hogy az mikor omlik össze emiatt a kelleténél több sack-et nyel be, sokszor hiába megy végig az első 3 olvasásán is akár, képtelen megdobni és/vagy a dobással irányítani a tight coverage-ban levő elkapót, csak a már 2 yard szeparációban lévőt tudja megdobni stabilan, az átlagnál kevesebb kockázatot vállal (ez lehet pozitív is, mert cserébe nem adja el bosszantóan sokszor a labdát) és túl sokszor használja a kényelmes check down opciót, sokkal többször a kelleténél (indoka: lásd előző pont).
és elméletileg vannak bizonyos mechanikai hibái, de ehhez nem értek, ezt csak olvastam nálam okosabb emberek tollából.

Dane Brugler, akinek a szavára sokat adok anno 2016-ban Tim Teebow-hoz hasonlította. akkor nem örültem ennek, és nem sok változott azóta. (kivéve, hogy a mobilitását ölik és a pocket passer dolgot erőltetik, ezért abban sem jó amiben lehetne)

ha olyan edző jönne, aki ki tudja használni az összes előnyét, és el tudná maszkolni az összes hátrányát (és ehhez az is kellene, hogy olyan csapat legyen köré építve) akkor lehetne franchise QB
rva
azé' Tebow-hoz hasonlítani, pfff... Tebow egy irányítóként használt fullback volt, 50 százalék alatti pontossággal. azért Dakota jobb ennél.
több mint 7 éve
rva 4 603 — Me for President!

rva
Csak hogy vitatkozzak kicsit :

"csak a már 2 yard szeparációban lévőt tudja megdobni stabilan" olvastam, hogy egyike azoknak az irányítóknak akik a legszűkebb window-ba dobják be a labdát.

www.nfl.com/news/story/0ap3000000915500/article/dak-prescott-matthew-stafford-among-top-10-tightwindow-qbs

"kelleténél több sack-et nyel be" ez azért a fal gyengülése miatt is lehet. Nagyságrendileg kétszer annyi sack-et kap mint amit az első két évben, és az Ő képességei ez irányban valószínű nem változtak.
100yard
ez azért lehet, mert itt csak azt számolják, amit tényleg megdob
de ha az összes passing snap-et számolnák lehet nem ez a sorrend jönne ki