Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 7 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 500 — Bla, bla, bla
Gyerekek
Én is imádom az idei teljesítményt, de szerintem felesleges álmodozni, mi is és a ígülsz is is késik
Jobb szezon volt , mint gondoltam.
Go Cowboys!
Albee
Lófasz lesz itt nem csillaghullás!!😉 NFC east konf.döntő lesz, ez tuti. Ott persze nehéz lesz fogadnom, mert hát a Phili mázli faktora, pfff. 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 7 éve
Albee Dallas Cowboys 24
Gyerekek
Én is imádom az idei teljesítményt, de szerintem felesleges álmodozni, mi is és a ígülsz is is késik
Jobb szezon volt , mint gondoltam.
Go Cowboys!
több mint 7 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
DAL-PHI NFC döntőt AKAROK!!!!!!

Tippmix 12x-es pénzt fizet félidei Rams vezetés után Dallas győzelemre....

Hmmm...
Csábít mint egy jó ribanc.
több mint 7 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Megmondta stez colts eagles sb lesz
Janek
Brit tudósok ezt megcáfolták és kimutatták, hogy az Eagles ebben az évszázadban már nem jut SB-be.

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
rva 4 603 — Me for President!
Janek
a Colts tényleg g.tszi kemény, de én megnézném még a Pats-et komoly csapat ellen
Mahomes csak addig szaladgál meg dobálgat mig egy igazán komoly védelem szájba nem veri, de Brady azért egy másik kávéház.
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
Janek
1x biztos 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 894 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 7 éve
Az a vicc, hogy tök reális egy Saints - Cowboys NFC döntő.
Amadeus
az már megvolt, és mi nyertük 😉

ahogy az Eagles-t látom, mint tavaly: állandó underdog-ként fogják végig tolni, nem elképzelhetetlen egy Eagles @ Cowboys nfc döntő, de az sem lenne meglepetés, ha a papírforma igazolódna (Rams @ Saints)
ez itt a playoff, bármi megtörténhet
több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 314 — Cowboys fan
okok, amiért örülök a győzelemnek:
1, win is a win is a win
2, Hurns miatt meg kellett nyerni
3, mondjuk most néztem, hogy mennyien anyázták a SEA játékstílust védekezésben és erről eszembe jutott, hogy kevés olyan HC van/volt, akit teljes szívemből utálok/-tam. ott van Garrett LOL (na jó, ő nem) Jim Schwartz... meg Carroll. ennyi. én iszonyat elfogadó vagyok, még Belichicket sem utálom, de ezt a két embert nem bírom elviselni. két kiváló, gerinces ember. ja nem.
slowmotion
Mi a gond JS-al?
Mármint ami utálatra ad okot?
Janek
valahogy a detroiti ténykedése negatív hullámokat gerjesztett bennem. de lehet, hogy még a nashville-i is.
valahogy kialakult.
slowmotion
Tehát semmi konkrét.
Janek
semmi. csak zavart az állandó siránkozása, miközben valahogy a csapataiban egész nagy gyakorisággal bukkantak fel a legnagyobb suttyók.
több mint 7 éve
1, win is a win is a win
3, mondjuk most néztem, hogy mennyien anyázták a SEA játékstílust védekezésben és erről eszembe jutott, hogy kevés olyan HC van/volt, akit teljes szívemből utálok/-tam. ott van Garrett LOL (na jó, ő nem) Jim Schwartz... meg Carroll. ennyi. én iszonyat elfogadó vagyok, még Belichicket sem utálom, de ezt a két embert nem bírom elviselni. két kiváló, gerinces ember. ja nem.
slowmotion
Carroll miert gerinctelen?

Ezt most komolyan kerdezem. Az ertheto, ha sokan nem szeretik a stilusa miatt az ellenfelek kozul, de a gerincessegel valo kapcsolatot nem ertem.
Duff
nekem valahogy nagyon furcsán jött ki, hogy pont akkor talált lelépni a júeszszítől, amikor már tudni lehetett, hogy az elkövetett szabálytalanságok olyan komoly büntetéseket fog kapni az egyetem, ami visszaveti a futballprogramot. és lőn.

de persze akkor jött a visszautasíthatatlan ajánlat - ami persze nyilván nem igaz, mivel az ennyire reflektorfényben levő college edzőknél minden évben bepróbálkoznak az NFL csapatok.
mindegy.
több mint 7 éve
Amadeus
Én megnéznék még egy dallas .eagles meccset ebben a hónapban.

több mint 7 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Amadeus
Most már végül is bárminek van realitása, főleg úgy, hogy előkerültek a végjátékra a védelmek is. A hétégén elég low score meccsek voltak, persze a legjobb offensek még nem csatlakoztak be a körforgásba, de azért az már kezd látszani, hogy a rájátszás nagyon nem alapszakasz.
több mint 7 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
több mint 7 éve
1, win is a win is a win
slowmotion
Mi a gond JS-al?
Janek
valahogy a detroiti ténykedése negatív hullámokat gerjesztett bennem. de lehet, hogy még a nashville-i is.
valahogy kialakult.
slowmotion
Tehát semmi konkrét.

több mint 7 éve
Duff Seattle Seahawks 3 439
1, win is a win is a win
slowmotion
Carroll miert gerinctelen?

Ezt most komolyan kerdezem. Az ertheto, ha sokan nem szeretik a stilusa miatt az ellenfelek kozul, de a gerincessegel valo kapcsolatot nem ertem.
több mint 7 éve
és persze megint vasárnap hajnalban játszunk.
több mint 7 éve
1, win is a win is a win
slowmotion
nekem csak Carroll ellenszenves, de annyira, hogy gondolkodás nélkül verném pofán. nekifutásból.
és ez nincs összefüggésben a csapattal, amit irányít, mert ha ő nem lenne, akkor még egy szimpatikus csapat is lenne a Seahawks, de a főedző miatt egyszerűen képtelen vagyok nekik szorítani egy neutral mérkőzésen is
több mint 7 éve
1, win is a win is a win
slowmotion
Mi a gond JS-al?
Janek
valahogy kialakult.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
1, win is a win is a win
slowmotion
Mi a gond JS-al?

több mint 7 éve
Blevi 9 001 — Lions & Cowboys fan
Na akkor megyünk LA-be. Egy hangyányit jobb forgatókönyvnek tűnik, aztán majd kiderül...
Antonius
Ha valahogy nyerunk utana 99% hogy menni kell New Orleans-ba. Ha komolyan gondolja a csapat akkor mindenkit mindenhol.
több mint 7 éve
Na akkor megyünk LA-be. Egy hangyányit jobb forgatókönyvnek tűnik, aztán majd kiderül...

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Na most kinek szurkoljak ?
Bár szerintem bárhová megyünk, nekünk ott lesz a végállomás.
Albee
Ne mondj ilyet, a chokerkedésben mindig bízhatunk 😀 Egyébként meg Iglesznek azért mégse lehet szurkolni, úgyhogy jöjjön aminek jönnie kell

Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
az mondjuk igaz, hogy ha szerencsétlen Janikowksi nem sérül meg, akkor a) nem mennek kétszer is 2 pontosra (és csinálják meg mindkettőt) és b) valószinüleg egy jobb onside kick-et rugnak
nem is értem miért kellett dropkick-et rugni onside kicknek, mert az álló labdát kell csak szarul elrugni, az bárkinek ment volna, nem? mindegy, ez nekünk jött ki jól így nem panaszkodom
rva
biztos a csávóval nem gyakoroltatták eleget.
ausztrál a lelkem, oszirulezben meg nincs állított labda, csak dropkick.
ligarögbiben még talán lenne, de olyat meg nem csinált.

eleve punternek ment a Texasra is, aztán gondolom nem kellett neki, nem gyakorolta.
több mint 7 éve
Albee Dallas Cowboys 24
Na most kinek szurkoljak ?
Bár szerintem bárhová megyünk, nekünk ott lesz a végállomás.
több mint 7 éve
szerintem Gregory-nak nem szóltak arról, mivel jár a 94-es mez... 😊