Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 7 éve
mi innen a monitor mögül nem fogjuk tudni megmondani, hogy miért kellett mennie.Lehet DAK-ot akarták megkímélni attól, hogy egy sztár elkapó akinek már nem megy annyira mint fénykorában rajta töltse ki a flusztrációit. Egy fiatal irányítót önbizalmát hamar meg lehet roppantani úgy hogy sose lesz belőle többet irányító. DAk-nak a tavalyi éve amúgy se sikerült fényesre és ehhez már csak egy hisztis elkapó hiányzott volna az idei évben. Most legalább tiszta lappal indul DAK, hogy felnőjjön ennek a csapatnak a vezérévé, nincs most már semmi zavaró tényező. Csak rajta múlik.
Bob Sturm jött elő egy teóriával arra, hogy miért kellett eddig várni: Jerryt is meg kellett lágyítani ahhoz, hogy elengedje a star receiverét.
én mondtam már, szerintem nem volt helye a csapatban, egyrészt mellette soha nem nőtt volna fel egy rendes első számú elkapó (ez nem olyan poszt mint a QB) ha meg draftoltak volna egyet, akkor csak még sértődöttebb lett volna.
nekem a 'passion' amivel játszik az inkább hiszti, ha nem ment neki akkor nagyon nem ment, a cornerek belemásztak a fejébe és ez meg is látszódott a teljesítményén. elhiszem, hogy kompetitív alkat, de amikor a draftról kijött sem ő volt a leggyorsabb játékos és nyilván nem lett gyorsabb. egy ideig megélt abból, hogy rá lehet dobni bármilyen 50/50 labdát, de egyrészt ez nem Dak stílusa (vagy nem megy neki, ez egy másik vita) másrészt ez sem megy már annyira jól. plusz a dropok, plusz a sérülések, stbstb.
egyértelműen nem ért annyi pénzt, amennyit itt a sapkában elfoglalt.
én megelégedtem volna azzal, ha ráhúznak még egy évet a szerződésére, és az összeget szétdobálják plusz tele szórják 46man roster bonussal meg TD bonussal, meg ProBowl bonussal, meg a fene tudja mivel.
az, hogy nem ez lett nem tudom minek köszönhető, de talán annak, hogy a háttérben komolyabb problémák is voltak (hiszen meg sem próbálták)
rva
több mint 7 éve
mi innen a monitor mögül nem fogjuk tudni megmondani, hogy miért kellett mennie.Bob Sturm jött elő egy teóriával arra, hogy miért kellett eddig várni: Jerryt is meg kellett lágyítani ahhoz, hogy elengedje a star receiverét.
én mondtam már, szerintem nem volt helye a csapatban, egyrészt mellette soha nem nőtt volna fel egy rendes első számú elkapó (ez nem olyan poszt mint a QB) ha meg draftoltak volna egyet, akkor csak még sértődöttebb lett volna.
nekem a 'passion' amivel játszik az inkább hiszti, ha nem ment neki akkor nagyon nem ment, a cornerek belemásztak a fejébe és ez meg is látszódott a teljesítményén. elhiszem, hogy kompetitív alkat, de amikor a draftról kijött sem ő volt a leggyorsabb játékos és nyilván nem lett gyorsabb. egy ideig megélt abból, hogy rá lehet dobni bármilyen 50/50 labdát, de egyrészt ez nem Dak stílusa (vagy nem megy neki, ez egy másik vita) másrészt ez sem megy már annyira jól. plusz a dropok, plusz a sérülések, stbstb.
egyértelműen nem ért annyi pénzt, amennyit itt a sapkában elfoglalt.
én megelégedtem volna azzal, ha ráhúznak még egy évet a szerződésére, és az összeget szétdobálják plusz tele szórják 46man roster bonussal meg TD bonussal, meg ProBowl bonussal, meg a fene tudja mivel.
az, hogy nem ez lett nem tudom minek köszönhető, de talán annak, hogy a háttérben komolyabb problémák is voltak (hiszen meg sem próbálták)
több mint 7 éve
A csapatKettőből az egyik 😉egyetlen igazi* playmaker elkapójának a kivágása, határozottan nem tartozik ezek közé.
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Én olvastam olyanokat is, hogy Dez nem nagyon volt egy hullámhosszon Prescott-tal, és nem is nagyon bírta (mondjuk az nyilvánvaló, hogy Romoval jobban megértették egymást). Ha ez így van, tarthatták volna itt, de lehet többet ártottak volna a csapatkémiának.
több mint 7 éve
Arra lennék én még kíváncsi, hogy ebben mennyi volt a szerepe, vagy milyen állást foglalt Garrett és Linehan. Mert ők idén az állásukért tepernek. Márpedig, emberként legyen akármilyen egocentrikus fasz Bryant, még mindig a No. 1 WR volt a csapatban. Ők mit gondolnak, hogy fognak boldogulni nélküle? Majd a jó “öreg next man stand up” elképzelés segít. Jah, az pl. idén is milyen faszán bevállt. Vagy mondjuk 2015ben.Maximálisan egyetértek.
Vagy most attól lettek ilyen nagylegények, mert jött Thompson meg Hurns? Az egyik egy deep threat, akinek a plafonja a 3. számú elkapói szerepkör, a másik meg egy az elmult két szezonban valami 11 meccset kihagyó játékos.
Prescottnak a haramadik szezonja érkezik. Létfontosságú lesz. Itt fog eldőlni, hogy a karriereje felfelé indul tovább, vagy az ujonc szenzáció csak egy fluke volt, és mondjuk 2019-re szépen elbúcsúzik a csapattól. Minden, mégegyszer leírom, MINDEN elérhtő támogatásra szüksége lesz ebben a szezonban. A csapat egyetlen igazi playmaker elkapójának a kivágása, határozottan nem tartozik ezek közé. Lehet majd szorítani azért, hogy a csapat bő egy évtized alatt, kétszer is szarba nyúl egy UDFA irányítóval(Rush). Bravó!
De a lényeg, hogy spórolunk valami 6 milló dollárt, remélem kurva jól beosztják majd!
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Bárki bármit is mond, ennek a döntésnek nem racionális okai voltak. Szerintem. 8 millát nekünk is megért volna még 1 évig Dez, de a tulajdonosnak is voltak elvei a 3 szar év után, amit szintén meg lehet érteni. Mindkét fél kötötte az ebet a karóhoz, nyilván ilyenkor a főnöknek lesz igaza, nem pedig az alkalmazottnak. Dez van annyira egocentrikus, hogy ezt nem látta be,persze hogy nem racionális okai voltak.
Egyébként nagy hülyeséget csinált, nem fog találni még egy csapatot, ahol 16 millát fizetnének neki. Jó esetben 10-et fog kapni és azt is max 2 évre. Ha oszt-szoroz, ezt a két évet akár itt is lenyomhatta volna mondjuk évi 12-ért és akkor a főnök is boldog és Ő sem járt rosszul.
Azt kell mondjam, ezt is tipikus Dez módon játszotta le: én vagyok Dez, mindenki kapja be...
Antonius
egyszerűbb volt ezt meglépni, mint beismerni azt, hogy elcseszték a QB-kérdést, és a kettő lehetséges közül arra tettek, aki örök élet mellett nem tudja eltalálni a receivereket.
több mint 7 éve
Arra lennék én még kíváncsi, hogy ebben mennyi volt a szerepe, vagy milyen állást foglalt Garrett és Linehan. Mert ők idén az állásukért tepernek. Márpedig, emberként legyen akármilyen egocentrikus fasz Bryant, még mindig a No. 1 WR volt a csapatban. Ők mit gondolnak, hogy fognak boldogulni nélküle? Majd a jó “öreg next man stand up” elképzelés segít. Jah, az pl. idén is milyen faszán bevállt. Vagy mondjuk 2015ben.Vagy most attól lettek ilyen nagylegények, mert jött Thompson meg Hurns? Az egyik egy deep threat, akinek a plafonja a 3. számú elkapói szerepkör, a másik meg egy az elmult két szezonban valami 11 meccset kihagyó játékos.
Prescottnak a haramadik szezonja érkezik. Létfontosságú lesz. Itt fog eldőlni, hogy a karriereje felfelé indul tovább, vagy az ujonc szenzáció csak egy fluke volt, és mondjuk 2019-re szépen elbúcsúzik a csapattól. Minden, mégegyszer leírom, MINDEN elérhtő támogatásra szüksége lesz ebben a szezonban. A csapat egyetlen igazi playmaker elkapójának a kivágása, határozottan nem tartozik ezek közé. Lehet majd szorítani azért, hogy a csapat bő egy évtized alatt, kétszer is szarba nyúl egy UDFA irányítóval(Rush). Bravó!
De a lényeg, hogy spórolunk valami 6 milló dollárt, remélem kurva jól beosztják majd!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Bárki bármit is mond, ennek a döntésnek nem racionális okai voltak. Szerintem. 8 millát nekünk is megért volna még 1 évig Dez, de a tulajdonosnak is voltak elvei a 3 szar év után, amit szintén meg lehet érteni. Mindkét fél kötötte az ebet a karóhoz, nyilván ilyenkor a főnöknek lesz igaza, nem pedig az alkalmazottnak. Dez van annyira egocentrikus, hogy ezt nem látta be, Egyébként nagy hülyeséget csinált, nem fog találni még egy csapatot, ahol 16 millát fizetnének neki. Jó esetben 10-et fog kapni és azt is max 2 évre. Ha oszt-szoroz, ezt a két évet akár itt is lenyomhatta volna mondjuk évi 12-ért és akkor a főnök is boldog és Ő sem járt rosszul.
Azt kell mondjam, ezt is tipikus Dez módon játszotta le: én vagyok Dez, mindenki kapja be...
Cowboys 4ever.
több mint 7 éve
Előre bocsátom, hogy enyhén ittas vagyok, de üzenem Joneséknak. Na elmentek ti a faszomba...hogyabüdöskurvaéletbasszaszájbaKibebaszottulpluszegy Slow.
de jó volt erre a hírre leülni a gép elé.
szerintem a dallaszi kibaszott tehenészek az egyetlen csapat a ligában, amelyik tíz éven belül kétszer is eljátssza, hogy nyolcmilliót "költ" a csapből csak arra, hogy NE legyen elsőszámú receivere. kétszer. wow.
ami meg ugye azért jó, mert ezzel csak rajta meg Tony-n elment 17 millió a capből. szopóroller lesz 2018-ban, azt hiszem, ha a draft pickjeink közül legalább kettő nem tol All-Pro szezont. jippí.
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Ha a felszabadult pénzt pl. Tre Boston-ra használnánk fel nem feltétlenül lennék rosszkedvű. És akkor jöhet az első körös WR draft.
több mint 7 éve
Oh baszki. Ez a csapat nagyobb érzelmi hullámvasútat mint a Barátok közt. Thank You Dez!!!! Good luck!
több mint 7 éve
Amíg hozta a Dez-szintet, felőlem a feje tetejére is állhatott volna. Edzésen, pályán kívül, de pályán is csapatember volt, évekig kettőzták-hármazták, nem kapott labdát, ahhoz képest még egész jól bírta idegileg.Nem a tudással és a teljesítménnyel van nála (OBJ-t is ide sorolom) gondom, hanem az összképpel amit a meccseken látok belőle(hisztik, rengeteg a felesleges duma, stb). AB és Julio Jones sokkal inkább csapatembernek tűnik a pályán nyújtott teljesítményük mellett.Az edzéseket - úgy tudom - nem lazsálta el, életvitel-szerűen nyomta. Megkapta a nagy zsét, onnan változott meg.We arrived at this crossroad collectively with input from several voices within the organization.Azért azt hiszem, hogy az nfl játékosok minimum 90%-a vért pisál a meccseken és edzéseken. Na ők biztos, hogy ki nem állhatták őt.
Egyébként nekem ez azt jelenti hogy sok ellenzője volt a csapatban.
100yard
pfefe8
(Érdekes kontraszt, hogy pl. Witten és T. Smith teljesítménye nem esett így vissza a nagy pénz után, de azért ez összetett. Mindenből egy kicsi, talán.)
Charlie Firpo
pfefe8
A tiszta hibái voltak szembetűnőek, meg a stílusa és talán megkopott a lojalitása, mikor a szezon végén rögtön másban kereste a hibát/besértődött a fizetéscsökkentés felvetésén is.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Nem a tudással és a teljesítménnyel van nála (OBJ-t is ide sorolom) gondom, hanem az összképpel amit a meccseken látok belőle(hisztik, rengeteg a felesleges duma, stb). AB és Julio Jones sokkal inkább csapatembernek tűnik a pályán nyújtott teljesítményük mellett.Az edzéseket - úgy tudom - nem lazsálta el, életvitel-szerűen nyomta. Megkapta a nagy zsét, onnan változott meg.We arrived at this crossroad collectively with input from several voices within the organization.Azért azt hiszem, hogy az nfl játékosok minimum 90%-a vért pisál a meccseken és edzéseken. Na ők biztos, hogy ki nem állhatták őt.
100yard
pfefe8
(Érdekes kontraszt, hogy pl. Witten és T. Smith teljesítménye nem esett így vissza a nagy pénz után, de azért ez összetett. Mindenből egy kicsi, talán.)
Charlie Firpo
Steelers fan
több mint 7 éve
a tudjukkivel jó szezonokat nyomott. biztos Tonyval együtt a szívének egy darabja is távozott.Az edzéseket - úgy tudom - nem lazsálta el, életvitel-szerűen nyomta. Megkapta a nagy zsét, onnan változott meg.We arrived at this crossroad collectively with input from several voices within the organization.Azért azt hiszem, hogy az nfl játékosok minimum 90%-a vért pisál a meccseken és edzéseken. Na ők biztos, hogy ki nem állhatták őt.
100yard
pfefe8
Charlie Firpo
annyira jó lesz nézni, amit rommá szopatja a secondarynket, de még az is elképzelhető, hogy magunk ellen fogok szurkolni.
több mint 7 éve
azért csúnya lenne az első (indokoltan) rosszabb szezon után kitenni Bailey-t.We arrived at this crossroad collectively with input from several voices within the organization.El tudom képzelni, hogy néhányan, főleg, akik hányásig vagy sérülésig erőltették a győzelmeket mit érezhettek, amikor olyan mindentfeladóan ült le egy-egy rossz megmozdulása után.
100yard
Nézzük a jó oldalát: hátha hamarabb, jobb ütemben válunk meg a rosszul teljesítő játékosoktól.
Kezdek aggódni Dan Bailey-ért és Jason-ért...
Charlie Firpo
ha esetleg mégis megtörténne, akkor lemondom a Game Pass-t, beszántom a szurkolói létemet és behintem sóval.
több mint 7 éve
Az edzéseket - úgy tudom - nem lazsálta el, életvitel-szerűen nyomta. Megkapta a nagy zsét, onnan változott meg.We arrived at this crossroad collectively with input from several voices within the organization.Azért azt hiszem, hogy az nfl játékosok minimum 90%-a vért pisál a meccseken és edzéseken. Na ők biztos, hogy ki nem állhatták őt.
100yard
pfefe8
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
hogyabüdöskurvaéletbasszaszájbade jó volt erre a hírre leülni a gép elé.
szerintem a dallaszi kibaszott tehenészek az egyetlen csapat a ligában, amelyik tíz éven belül kétszer is eljátssza, hogy nyolcmilliót "költ" a csapből csak arra, hogy NE legyen elsőszámú receivere. kétszer. wow.
ami meg ugye azért jó, mert ezzel csak rajta meg Tony-n elment 17 millió a capből. szopóroller lesz 2018-ban, azt hiszem, ha a draft pickjeink közül legalább kettő nem tol All-Pro szezont. jippí.
több mint 7 éve
Akkor rögtön adódik nálam a felvetés:Draft
1. kör: G (S vagy LB)
2. kör: Sutton feltrade (és egy bukott 4. kör) után
3. kör: oklahoma-i TE
4-7. körök: minden más
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
We arrived at this crossroad collectively with input from several voices within the organization.Azért azt hiszem, hogy az nfl játékosok minimum 90%-a vért pisál a meccseken és edzéseken. Na ők biztos, hogy ki nem állhatták őt.
100yard
Steelers fan
több mint 7 éve
We arrived at this crossroad collectively with input from several voices within the organization.El tudom képzelni, hogy néhányan, főleg, akik hányásig vagy sérülésig erőltették a győzelmeket mit érezhettek, amikor olyan mindentfeladóan ült le egy-egy rossz megmozdulása után.
100yard
Nézzük a jó oldalát: hátha hamarabb, jobb ütemben válunk meg a rosszul teljesítő játékosoktól.
Kezdek aggódni Dan Bailey-ért és Jason-ért...
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
We arrived at this crossroad collectively with input from several voices within the organization.Egyébként nekem ez azt jelenti hogy sok ellenzője volt a csapatban.
több mint 7 éve
Nekem hiányzik, én nem raktam volna ki, de simán indokolható. Stephen a cowboy a városban.
Visszaeső teljesítménynél már tényleg nem nagyon indokolható a hiszti.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Helyes a múltidő használata.Genyo vagyok de nekem nem fog hiányozni.Nekem fog. Azért nem sok WR van aki tud 16 TD-s szezont nyomni. És neki volt ilyen.
rva
100yard
Emellett hiszti is volt. Primadonnáskodás. Sérülések sora. Meg gyenge teljesítmény.