Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Ez az iggles védelem atom kemény. Ez lesz az IGAZI tesztje Prescottnak.Azért ne feledjük, hogy Bradford ellen játszanak, akiről tudnak ezt-azt.
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ez az iggles védelem atom kemény. Ez lesz az IGAZI tesztje Prescottnak.
több mint 9 éve
Nincs meccs de a vasárnap is vezetni fogjuk a csoportot.
több mint 9 éve
tök furcsa, hogy nincs meccs. ilyenkor már mindig kezdek a vasárnap estén izgulni, erre fel...ááá
több mint 9 éve
Igen, nekem is ez jutott eszembe - egy csalódott DE pl?Hát mindenhol más van. Ennyit azért nem láttam, de ha így van ahogy írod akkor biztos készülnek valamire.10 millával a keret alatt voltunk így is, most 11-benFree szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
www.profootballrumors.com/2016/10/cowboys-doug-free-restructure-contract
rva
beltazor
Charlie Firpo
100yard
Innen vettem (persze hogy rosszul emlékeztem):
nfltraderumors.co/cowboys-restructured-ot-doug-frees-contract-created-1m-cap-space/
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Hát mindenhol más van. Ennyit azért nem láttam, de ha így van ahogy írod akkor biztos készülnek valamire.10 millával a keret alatt voltunk így is, most 11-benFree szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
rva
beltazor
Charlie Firpo
több mint 9 éve
10 millával a keret alatt voltunk így is, most 11-benFree szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
rva
beltazor
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Hanna ?Free szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
rva
beltazor
több mint 9 éve
twitter.com/fishsports/status/789305670604615680@beltazor: ha nem kell, akkor jövőre átvihető az 1m spórolás
több mint 9 éve
Free szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattEnnek van vlami oka? satyó felett voltunk?
rva

több mint 9 éve
Free szerződését újra alakították, 1 millió felszabadult az idei sapka alattwww.profootballrumors.com/2016/10/cowboys-doug-free-restructure-contract
több mint 9 éve
Nem azért kapta a 70 millió dollárt hogy elszórja. Takarékosan otthon főz.😊Vizuális típus vagyok es eleg abszurd kép ahogy Dez áll a fazék felett es apritja a levesbe a répát 😀.nekem ebből két dolog jön le:Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Most erre lehet valamit mondani? :'D
Blevi
Erről meg nem tudom hogy maradtunk le:
www.bloggingtheboys.com/2016/10/10/13229052/trolling-the-nation-during-cowboys-vs-bengals-that-cowboys-o-line-is-unreal
gyeek
Értem hogy bye week meg minden, de azert na.
Blevi
gyeek
1. baszki, Dez főzni is tud?! 😊
2. amíg nem néz ki úgy a keze, mint JPP-nek, addig talán nincs nagy baj
slowmotion
Blevi
több mint 9 éve
amúgy meg ha nem vigyázunk a répával, akkor mindenféle nehézségbe szaladhat bele az emberfia. vagy lánya.Vizuális típus vagyok es eleg abszurd kép ahogy Dez áll a fazék felett es apritja a levesbe a répát 😀.nekem ebből két dolog jön le:Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
www.bloggingtheboys.com/2016/10/10/13229052/trolling-the-nation-during-cowboys-vs-bengals-that-cowboys-o-line-is-unreal
gyeek
Blevi
gyeek
slowmotion
Blevi
most újfent bebizonyosodott.
több mint 9 éve
Vizuális típus vagyok es eleg abszurd kép ahogy Dez áll a fazék felett es apritja a levesbe a répát 😀.nekem ebből két dolog jön le:Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
slowmotion
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onvan rá két szó: bye week
Blevi
több mint 9 éve
nekem ebből két dolog jön le:Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
Blevi
gyeek
több mint 9 éve
sehogy. te magad posztoltad ki nem egész egy napjawww.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/dallas-cowboys/1542810
de ha pontosak akarunk lenni, akkor 22 órával és 40 perccel korábban 😊
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Hanzus... Szerintem viccesnek képzeli magát, vagy egy elcseszett Snark tizedesnek aki ilyen moslékkal mérgezi az olvasót.De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
Blevi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
De most ebből tényleg vezércikket lehet csinálni? 😀www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
gyeek
több mint 9 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000724059/article/dez-bryant-cuts-fingers-while-getting-his-soup-game-onBakker, ahogy láttam a címet, tudtam hogy ez is egy Hanzus-féle okádék...
Blevi
több mint 9 éve
David Irving 19 snapje elég volt, hogy NFC Defensive Player of The Week legyen. Ez valami rekord lehet... 😊
több mint 9 éve
tuti tv meccs a két rooki qb plusz csoportmeccs....
több mint 9 éve
Ugyanez jutott nekem is az eszembe.twitter.com/RapSheet/status/788719818539053056Nem is biztos hogy a kőkemény Eagles védelem ellen kellene bedobni a mély vízbe. Tavaly is ők dózerolták le. Talán a Cleveland jobb felvezető meccs lenne neki.
várható volt, hogy nem úgy nem hozzák vissza Romo-t, hogy Dak kijátszotta a kezdőből, hanem úgy, hogy még nm tökéletes a válla/háta/kulccsontja/bármije, és egy pár hetet még Dak kezd emiatt 😊
Rapoport szerint az Eagles ellen is Dak kezd majd
twitter.com/RapSheet/status/788717262194683904
rva
100yard
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/788719818539053056Nem is biztos hogy a kőkemény Eagles védelem ellen kellene bedobni a mély vízbe. Tavaly is ők dózerolták le. Talán a Cleveland jobb felvezető meccs lenne neki.
várható volt, hogy nem úgy nem hozzák vissza Romo-t, hogy Dak kijátszotta a kezdőből, hanem úgy, hogy még nm tökéletes a válla/háta/kulccsontja/bármije, és egy pár hetet még Dak kezd emiatt 😊
Rapoport szerint az Eagles ellen is Dak kezd majd
twitter.com/RapSheet/status/788717262194683904
rva