Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Jól indul ez az év is. Asszonyverés drog.... Mi jön még ?Azért az egyelőre stabilan a hölgyemény agymenésének tűnik, ne fessük az ördögöt a falra.
100yard
Meg kell próbálni pozitìvan hozzá állni. Gregory amikor játszott se mutatott igazábol semmi olyat amit most sajnálnunk kéne.... ( nyilván a kidobott második körért kár)
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Jól indul ez az év is. 😕 Asszonyverés, drog.... Mi jön még ?
több mint 9 éve
Gregory megint megbukott - mer a függőség az nem ereszt.www.dallascowboys.com/news/2016/07/26/randy-gregory-enters-drug-rehab-status-training-camp-unclear?sf31796888=1
(Hogy is van a Verdák-ban? "Hülye vagy! Növessz agyat és keress egy jó csapatot!")
Charlie Firpo
Pont most akartam linkelni....
Sose tudtam megérteni az ilyen játékosokat, más meg a fél heréjét oda adnà hogy bekerülhessen egy NFL csapatba.
Egy arra méltatlan viselte a 94es mezt.
több mint 9 éve
Gregory megint megbukott - mer a függőség az nem ereszt.Állítólag minimum 10 meccs, de súlyosabb is kinézhet. Kár érte, ennél jóval több volt benne.
(Hogy is van a Verdák-ban? "Hülye vagy! Növessz agyat és keress egy jó csapatot!")
Charlie Firpo
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Gregory megint megbukott - mer a függőség az nem ereszt. (Hogy is van a Verdák-ban? "Hülye vagy! Növessz agyat és keress egy jó csapatot!")
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
a rendőrség vizsgálja az ügy körülményeitsokat nem kell vizsgálni.
rva
goo.gl/maps/BXU3kPGqC4K2
innen kanyarodott balra a kisbusz, szemből jött a csapatbusz. a sofőr nem vette észre vagy a stoptáblát, vagy a csapatbuszt, vagy rosszul becsülte meg a busz sebességét. a nap meg a csapatbusz mögül sütött.
több mint 9 éve
Azért előre ne temessük a védelmet, lássuk meg, mit tudnak.Azért ez már a draft után tudható volt, amivel nekem nagy bajom nincs, mert ha van egy jó O falad amibe baromi sokat fektetsz akkor elég evidens hogy ki is szeretnéd használni ezt a befektetésedet és húzol egy jó futót mögéjük.Ezzel nagyon nem értek 1et. Big D nélkül eredmény sincs. A meccseket a védelem nyeri!!! Ezt nem egy csapat bizonyította már be, köztük a mienk is. Csak ők máshogy. Akkor mindig az volt a baj,hogy persze az O hiába tesz fel 30 pontot a táblára ha a védelem 31-et kap. Nem sértegetés, de a ló segge van elöl.
Ennek persze az az eredménye, hogy évek óta nem hozunk a D line-ba embert az első két körben. Akit hoztunk az vagy féllábú vagy drogos. így azért egy elit D-t ne várjunk el.
Ha az O domináns lesz és hozza a meccsenkénti 30 pont körülit akkor nyerünk meccseket ha nem akkor nem. Ez a védelem nem fog nekünk úgy meccseket nyerni mint tavaly a Broncos vagy a Panthers, vagy pár éve a Seattle. Nincs a védelemben igazi play maker az egy Lee-n kívül aki meg vagy egészséges, vagy nem.
100yard
Wong
Játszhat már Carr jobban végre a jobbon, meg Mo is (írom én, ez azért már optimizmus), lehet McClain-nek végre egy jó szezonja, ahogy Crawford-nak is (végre egészségesen mindketten), Durant bizonyíthat, szuper Jones meg idén csak FS-re gyúr, talán ő lesz a 'kicsipluszkellettcsak'.
Azért ismerve az ellenfelek TE felhozatalát, Church-ön megint nagyon sok fog múlni, és ő sem fiatalabb, hátha idén nem sérül le, az már elég lehe, plusz hátha ez a Frazier mutat valamit.
Ezek nélkül szar lesz, de ha legalább a fele bejön...
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Egyet feltétlenül én sem értek, de ez a csapat már így lett felépítve. Ebből kell kihozni a legjobbat ami van.Azért ez már a draft után tudható volt, amivel nekem nagy bajom nincs, mert ha van egy jó O falad amibe baromi sokat fektetsz akkor elég evidens hogy ki is szeretnéd használni ezt a befektetésedet és húzol egy jó futót mögéjük.Ezzel nagyon nem értek 1et. Big D nélkül eredmény sincs. A meccseket a védelem nyeri!!! Ezt nem egy csapat bizonyította már be, köztük a mienk is. Csak ők máshogy. Akkor mindig az volt a baj,hogy persze az O hiába tesz fel 30 pontot a táblára ha a védelem 31-et kap. Nem sértegetés, de a ló segge van elöl.
Ennek persze az az eredménye, hogy évek óta nem hozunk a D line-ba embert az első két körben. Akit hoztunk az vagy féllábú vagy drogos. így azért egy elit D-t ne várjunk el.
Ha az O domináns lesz és hozza a meccsenkénti 30 pont körülit akkor nyerünk meccseket ha nem akkor nem. Ez a védelem nem fog nekünk úgy meccseket nyerni mint tavaly a Broncos vagy a Panthers, vagy pár éve a Seattle. Nincs a védelemben igazi play maker az egy Lee-n kívül aki meg vagy egészséges, vagy nem.
100yard
Wong
több mint 9 éve
Azért ez már a draft után tudható volt, amivel nekem nagy bajom nincs, mert ha van egy jó O falad amibe baromi sokat fektetsz akkor elég evidens hogy ki is szeretnéd használni ezt a befektetésedet és húzol egy jó futót mögéjük.Ezzel nagyon nem értek 1et. Big D nélkül eredmény sincs. A meccseket a védelem nyeri!!! Ezt nem egy csapat bizonyította már be, köztük a mienk is. Csak ők máshogy. Akkor mindig az volt a baj,hogy persze az O hiába tesz fel 30 pontot a táblára ha a védelem 31-et kap. Nem sértegetés, de a ló segge van elöl.
100yard
Szerkesztette: Wong
több mint 9 éve
négyen voltak a Cowboys buszán a csapattól, Mickey Spagnola blogger, Rowdy a mascot, egy videós és a busz sofőrje. a busz szinte teljesen sértetlen maradt, miközben a lakóautó amivel ütközött felismerhetetlenségig roncsolódott. állítólag többször átfordult a tengelye körül.twitter.com/CowboysNation/status/757379541136449536
mind a négy halott az ütközés előtt a lakóbuszban tartózkodott, a Cowboys buszában ülőknek nem lett komoly sérülése.
a rendőrség vizsgálja az ügy körülményeit
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Úgy értettem, hogy a csapatnál. Egyébként valóban sajnálatos.4 halott a kisbuszban.Karambolozott a csapatbusz néhány stáb taggal útba az edzőtábor felé...Nincs sérült, ahogy olvastam.
www.bbc.com/news/world-us-canada-36881402
nagir
100yard
gyeek
több mint 9 éve
4 halott a kisbuszban.Karambolozott a csapatbusz néhány stáb taggal útba az edzőtábor felé...Nincs sérült, ahogy olvastam.
nagir
100yard
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Karambolozott a csapatbusz néhány stáb taggal útba az edzőtábor felé...Nincs sérült, ahogy olvastam.
nagir
több mint 9 éve
Azért ez már a draft után tudható volt, amivel nekem nagy bajom nincs, mert ha van egy jó O falad amibe baromi sokat fektetsz akkor elég evidens hogy ki is szeretnéd használni ezt a befektetésedet és húzol egy jó futót mögéjük. Ennek persze az az eredménye, hogy évek óta nem hozunk a D line-ba embert az első két körben. Akit hoztunk az vagy féllábú vagy drogos. így azért egy elit D-t ne várjunk el.
több mint 9 éve
Karambolozott a csapatbusz néhány stáb taggal útba az edzőtábor felé...www.bbc.com/news/world-us-canada-36881402

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Fenntartással kezelem a D# lineunk.Thornton kifejezetten jó futás ellen, és ha a linebackerek egészségesek maradnak (főleg Lee), akkor nem lesz gond a futással. sőt, Jones is mérete és atletikussága miatt ha tömjük a box-ot futás ellen safety-vel szerintem szintén "megeszi" a futókat.
Randy Gregory és DeMarcus Lawrence sem lesz az első 4 meccsen.
Hardy meg ugye, nincs többet. Amit én személy szerint nagyon sajnálok.
Mailek Collins pedig később fog kapcsolódni a felkészüléshez, így nem csak a liga lesz új neki, még rendesen fel sem tud rá készülni.
Visszatérünk a "jó öreg" D# fal gondokhoz? Miért van az,hogy már most félek,hogy szarrá futnak? Öröm az ürömben,hogy csak 4 hétig! Ugye?
Wong
amiben én problémát látok, az a sack-ek és a takeaway-ek esetleges hiánya.
a két kezdő DE tapasztalatlan, a két kezdő külső CB meg nem az interception-ökről híres....
ráadásul a kettő össze is függ, ha a szélen nincs nyomás, akkor a cornerekre több munka hárul, mert passzolni fognak
szerk: az első 4 meccs a következő lesz - Giants, Redskins, Bears, 49ers ebből azért egy 3-1 össze kell jöjjön kényelmesen ezzel a defensive front-al is.
szerk2: már megint előrébb jár az agyam mint a kezem www.footballoutsiders.com/stats/ol a Redskins offens-e futás blokkolás esetén 21/32 a Giants 11/32 a 49ers 32/32 és a Chicago 7/32
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Thornton jó eséllyel mutat majd azért valamit, Mayowa-ról pedig nagyon jókat írnak, eddig ígéretes.Fenntartással kezelem a D# lineunk.Szerintem ha az offense ugy fog teljesìteni ahogy az várható, nem lesz nagy gond a vèdelemmel. Nem sokkal rosszabb Dline ez mint a 2014es, ha visszatèr Lawrence meg Gregory mèg talán jobb is.
Mailek Collins pedig később fog kapcsolódni a felkészüléshez, így nem csak a liga lesz új neki, még rendesen fel sem tud rá készülni.
Visszatérünk a "jó öreg" D# fal gondokhoz? Miért van az,hogy már most félek,hogy szarrá futnak? Öröm az ürömben,hogy csak 4 hétig! Ugye?
Wong
Hardyt èn nem sajnálom, közel sem volt már olyan domináns mint mondjuk 2013ban, igy meg már a balhèjaival meg az öltözöbeli hülyesègeivel negatìvra billent a mèrleg. Idên szerintem már nem is ő lenne a legjobb rushman a csapatban.
Collinsról is pont azt olvastam hogy a trainning campre egészséges lesz, az offseason legfontosabb esemènyèt ìgy mèg azèrt pont elkapja.
Nem olyan rossz amugy ez a D mint amilyennek sok helyen be van állìtva,nyilván ha nekik kell majd nyerni a meccseket akkor bajban lesz a csapat, de ha rendeltetès szerűen használják őket èn nem aggódom annyira.
Amare
Russle-nek is kéne valamit produkálni, legalább az első négy meccsen.
Hardy-t én sem bánom, jellemző, hogy csapatot sem talál már.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Fenntartással kezelem a D# lineunk.Szerintem ha az offense ugy fog teljesìteni ahogy az várható, nem lesz nagy gond a vèdelemmel. Nem sokkal rosszabb Dline ez mint a 2014es, ha visszatèr Lawrence meg Gregory mèg talán jobb is.
Wong
Hardyt èn nem sajnálom, közel sem volt már olyan domináns mint mondjuk 2013ban, igy meg már a balhèjaival meg az öltözöbeli hülyesègeivel negatìvra billent a mèrleg. Idên szerintem már nem is ő lenne a legjobb rushman a csapatban.
Collinsról is pont azt olvastam hogy a trainning campre egészséges lesz, az offseason legfontosabb esemènyèt ìgy mèg azèrt pont elkapja.
Nem olyan rossz amugy ez a D mint amilyennek sok helyen be van állìtva,nyilván ha nekik kell majd nyerni a meccseket akkor bajban lesz a csapat, de ha rendeltetès szerűen használják őket èn nem aggódom annyira.
több mint 9 éve
Fenntartással kezelem a D# lineunk. Randy Gregory és DeMarcus Lawrence sem lesz az első 4 meccsen.
több mint 9 éve
Azért ennél több, de tényleg lehet hogy csak a csaj akar bosszút állni.na már csak ez hiányzott, egy remek domestic violence ügyAhogy nézem, Zeke szerint a lány kocsmai verekedésbe keveredett, ott szerezte a sérüléseit... Tudnak élni ezek, tudnak.
deadspin.com/ezekiel-elliotts-girlfriend-posts-photos-of-bruises-cl-1784124894
www.tmz.com/2016/07/22/ezekiel-elliott-accused-of-domestic-violence-denies-attacking-ex-gf/
légbőlkapottnak tűnik, lehet a jány csak a pénzre hajt, de ezeknek az ügyeknek sosincs jó szájíze
rva
Charlie Firpo
Volt egy 911-es hívás is ahol a csaj azt állította hogy már öt napja veri. Meg az autós verekedés, bár ott a tanúk azt állítják hogy nem láttak semmi ilyesmit.
több mint 9 éve
na már csak ez hiányzott, egy remek domestic violence ügyAhogy nézem, Zeke szerint a lány kocsmai verekedésbe keveredett, ott szerezte a sérüléseit... Tudnak élni ezek, tudnak.
deadspin.com/ezekiel-elliotts-girlfriend-posts-photos-of-bruises-cl-1784124894
www.tmz.com/2016/07/22/ezekiel-elliott-accused-of-domestic-violence-denies-attacking-ex-gf/
légbőlkapottnak tűnik, lehet a jány csak a pénzre hajt, de ezeknek az ügyeknek sosincs jó szájíze
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
na már csak ez hiányzott, egy remek domestic violence ügydeadspin.com/ezekiel-elliotts-girlfriend-posts-photos-of-bruises-cl-1784124894
több mint 9 éve
Durant idén lesz 32 szerintem a kora is belejátszott abba a cut-ba. meg a sérüléses problémái is, gyakorlatilag rookie kora óta (2007) egy 16 meccses szezonja volt csak.Nemtudom. 3 milla egy épkézláb lb-ért sztem nem egy vagyon. Ráadásul elég szarul is állunk belőlük. Most két rookietól meg beasly slb-be való mozgatásától várjuk a csodát. Na m1, ez nem ide tartozik sztem faszság volt kivágni.Szerintem azért engedtétek el, mert 10 milliós szerződése volt 3 évre...pedig Atlantában is ott játszott.)méghozzá egész faszán. jó persze nem elit szinten, de rendesen húztuk a szemöldökünket, hogy miért engedtük el...
rva
peach
(Hozzánk 900 ezerért irt alá egy évre)
rva
peach
ne érts félre, én nem panaszkodom, mindig jó egy erős közepes játékost szerezni bagóért 😀
több mint 9 éve
Nemtudom. 3 milla egy épkézláb lb-ért sztem nem egy vagyon. Ráadásul elég szarul is állunk belőlük. Most két rookietól meg beasly slb-be való mozgatásától várjuk a csodát. Na m1, ez nem ide tartozik sztem faszság volt kivágni.Szerintem azért engedtétek el, mert 10 milliós szerződése volt 3 évre...pedig Atlantában is ott játszott.)méghozzá egész faszán. jó persze nem elit szinten, de rendesen húztuk a szemöldökünket, hogy miért engedtük el...
rva
peach
rva
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Szerintem azért engedtétek el, mert 10 milliós szerződése volt 3 évre...pedig Atlantában is ott játszott.)méghozzá egész faszán. jó persze nem elit szinten, de rendesen húztuk a szemöldökünket, hogy miért engedtük el...
rva
peach