Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
elvileg azok a tervek, hogymost viszont úgy számolhatnak, hogy Scandrick lesz a bal oldalon kezdő, Carr meg a jobb oldalon Mo meg a slotban?Tudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talán Scandrick miatt?Charlie Firpoazért, mert egy 50 milliós corner az elsőszámú corner, azok meg a bal oldalon játszanak, mert általában ott áll fel az ellenfél legjobb receivere.
amikor Carr hozzánk jött, akkor talán még Jenkins meg Scandrick harcolt a kezdőért, tehát egyik sem volt elsőszámú corner szinten.
slowmotion
vagy Claiborne lesz bal kezdő és Scandrick slotban?
rva
L-R: Scandrick - Carr
L-S-R: Mo - Scandrick - Carr
több mint 9 éve
most viszont úgy számolhatnak, hogy Scandrick lesz a bal oldalon kezdő, Carr meg a jobb oldalon Mo meg a slotban?Tudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talán Scandrick miatt?Charlie Firpoazért, mert egy 50 milliós corner az elsőszámú corner, azok meg a bal oldalon játszanak, mert általában ott áll fel az ellenfél legjobb receivere.
amikor Carr hozzánk jött, akkor talán még Jenkins meg Scandrick harcolt a kezdőért, tehát egyik sem volt elsőszámú corner szinten.
slowmotion
vagy Claiborne lesz bal kezdő és Scandrick slotban?
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
igazából mindenkinek rövidebb az egyik lába mint a másik, de az már baj, ha ez észrevehető mértéket ölt 😊ma Bradnon Boykin járt nálunk próbajátékon. jól ment, reméli aláírhat. van egy kis injury problem is, de Boykin szerint ezt az előző edzője terjeszti rólaha igaz amit a Steelers def coach mondott róla, akkor nem sok esélye van.
rva
Azt nyilatkozta, hogy csipőproblémája van (genetikai), az egyik lába rövidebb egy picit mint a másik, és hogy kb futni sem tud normálisan szegény. Ha csak el akarják kaszálni a srác esélyeit, mert náluk nem vált be (és adtak érte asszem picket is?), akkor elég dick move
szerk. most látom, hogy a linkelt cikkben is le van írva amit írtam, ezesetben sorry az offért 😀
Borbinho
persze nyilván mindenki azt mondja, ami neki kellemes. Boykin azt, hogy nincs semmi baja, ő el akarja adni magát, az edző meg azt, hogy az ember sérült, ezért nem sikerült neki semmit faragnia belőle (16 meccsen 1 INT)
így, hogy Josh Thomas megsérült egy camp body nem árthat 😊
több mint 9 éve
ma Bradnon Boykin járt nálunk próbajátékon. jól ment, reméli aláírhat. van egy kis injury problem is, de Boykin szerint ezt az előző edzője terjeszti rólaha igaz amit a Steelers def coach mondott róla, akkor nem sok esélye van.
rva
Azt nyilatkozta, hogy csipőproblémája van (genetikai), az egyik lába rövidebb egy picit mint a másik, és hogy kb futni sem tud normálisan szegény. Ha csak el akarják kaszálni a srác esélyeit, mert náluk nem vált be (és adtak érte asszem picket is?), akkor elég dick move
szerk. most látom, hogy a linkelt cikkben is le van írva amit írtam, ezesetben sorry az offért 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Oh, Jenkins..de rég is volt.Tudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talán Scandrick miatt?Charlie Firpoazért, mert egy 50 milliós corner az elsőszámú corner, azok meg a bal oldalon játszanak, mert általában ott áll fel az ellenfél legjobb receivere.
slowmotion
Kösz a választ, jó hogy te még emlékszel ilyesmire, én már nem.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Tudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talán Scandrick miatt?Charlie Firpoazért, mert egy 50 milliós corner az elsőszámú corner, azok meg a bal oldalon játszanak, mert általában ott áll fel az ellenfél legjobb receivere.
több mint 9 éve
ma Bradnon Boykin járt nálunk próbajátékon. jól ment, reméli aláírhat. van egy kis injury problem is, de Boykin szerint ezt az előző edzője terjeszti rólaTudjuk, hogy Carr miért került át a bal oldalra? Én nem emlékszem, talánScandrick miatt?
profootballtalk.nbcsports.com/2016/06/08/brandon-boykin-says-he-has-no-injury-issues/
twitter.com/fishsports/status/740627656018776064
twitter.com/clarencehilljr/status/740622646799273988
twitter.com/DMN_George/status/740632788991238144
Carr újra a jobb oldalon játszik, azt mondta ott érezte magát jobban. Kansasban is ott játszott.
twitter.com/DMN_George/status/740624455483809792
történt egy kis roster move is, három játékost elküldtek, hárman jöttek helyettük:
www.bloggingtheboys.com/2016/6/8/11886536/dallas-cowboys-sign-three-new-players-churn-bottom-of-roster
jött:
Brandon Hepburn LB
Bryan Witzmann OT
Lawrence Okoye DE
ment:
Caleb Azubike DE
Justin Renfrow OT
Jerrell Harris LB
rva
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ma Bradnon Boykin járt nálunk próbajátékon. jól ment, reméli aláírhat. van egy kis injury problem is, de Boykin szerint ezt az előző edzője terjeszti róla profootballtalk.nbcsports.com/2016/06/08/brandon-boykin-says-he-has-no-injury-issues/
twitter.com/fishsports/status/740627656018776064
twitter.com/clarencehilljr/status/740622646799273988
twitter.com/DMN_George/status/740632788991238144
Carr újra a jobb oldalon játszik, azt mondta ott érezte magát jobban. Kansasban is ott játszott.
twitter.com/DMN_George/status/740624455483809792
történt egy kis roster move is, három játékost elküldtek, hárman jöttek helyettük:
www.bloggingtheboys.com/2016/6/8/11886536/dallas-cowboys-sign-three-new-players-churn-bottom-of-roster
jött:
Brandon Hepburn LB
Bryan Witzmann OT
Lawrence Okoye DE
ment:
Caleb Azubike DE
Justin Renfrow OT
Jerrell Harris LB
több mint 9 éve
... Cowboys icon Michael Irvin, who revealed the pick at the podium in Chicago and tells 105.3 The Fan that he's keeping the Jaylon Smith announcement card so the kid can sign it when he someday makes the Pro Football Hall of Fame.Fish
több mint 9 éve
www.dallascowboys.com/news/2016/06/01/rookie-dt-maliek-collins-suffers-broken-foot-during-cowboys%E2%80%99-otasmár volt egy műtétje, aminek eleve 10-12 hét volt a gyógyulása, most erre jött a lábtörés
ez így azt jelenti, hogy ha minden tökéletesen megy, akkor az előszezon utolsó két meccsére talán beöltözhet...
több mint 9 éve
első sérülés is pipa, Maliek Collins törte el magát. rookie hév...

több mint 9 éve
Grat.de értettem, és arra írtam, hogy a kommentek vitrioljában van valami 😉Nem sikerült megfognod a lényeget. Szomorú vagyok. 😥Áj <3 tvítter! Nézzétek csak a sok rosszindulatú köcsögöt a reakcióknál! 😀van benne ám valami... 😉
twitter.com/JamesPalmerTV/status/735544589742804992?ref_src=twsrc%5Etfw
gyeek
rva
Akkor így mondom: baszottul nem érdekel mit mond az öreg Jones vagy Romo, hogy meddig bírja az ipart. Ez a firkász benyögte a 69. ilyen jellegű "hírt". Romo meg majd addig játszik amíg jó és bírja, és semmi köze nem lesz az okoskodáshoz, a tippekhez meg hasonló gyarló ál-tényezőkhöz. Az is nyilvánvaló, hogy nem mond olyat, hogy ha még háromszor eltörik valami csontját akkor elhúz a picsába, szurkolóként talán volt alkalmad kitapasztalni a természetét. A reakciók viszont globálisan a gúnyos rosszindulatot sugározzák. Ez volt a lényeg a számomra.
gyeek
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
de értettem, és arra írtam, hogy a kommentek vitrioljában van valami 😉Nem sikerült megfognod a lényeget. Szomorú vagyok. 😥Áj <3 tvítter! Nézzétek csak a sok rosszindulatú köcsögöt a reakcióknál! 😀van benne ám valami... 😉
gyeek
rva
Akkor így mondom: baszottul nem érdekel mit mond az öreg Jones vagy Romo, hogy meddig bírja az ipart. Ez a firkász benyögte a 69. ilyen jellegű "hírt". Romo meg majd addig játszik amíg jó és bírja, és semmi köze nem lesz az okoskodáshoz, a tippekhez meg hasonló gyarló ál-tényezőkhöz. Az is nyilvánvaló, hogy nem mond olyat, hogy ha még háromszor eltörik valami csontját akkor elhúz a picsába, szurkolóként talán volt alkalmad kitapasztalni a természetét. A reakciók viszont globálisan a gúnyos rosszindulatot sugározzák. Ez volt a lényeg a számomra.
gyeek
több mint 9 éve
Nem sikerült megfognod a lényeget. Szomorú vagyok. 😥Áj <3 tvítter! Nézzétek csak a sok rosszindulatú köcsögöt a reakcióknál! 😀van benne ám valami... 😉
gyeek
rva
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Áj <3 tvítter! Nézzétek csak a sok rosszindulatú köcsögöt a reakcióknál! 😀van benne ám valami... 😉
gyeek
több mint 9 éve
Áj <3 tvítter! Nézzétek csak a sok rosszindulatú köcsögöt a reakcióknál! 😀twitter.com/JamesPalmerTV/status/735544589742804992?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 9 éve
Anno Leary azért írta alá az RFA tendert, mert azt hitte úgy könnyebben el tudják majd cseréli, de a draft alatt nem volt elég komoly érdeklődés rá (állítólag az FO a harmadik körben szeretett volna picket érte) szóval most kihagyta eddig a kötelező off-season workout-okat és a most kezdődő OTA-t.www.star-telegram.com/sports/nfl/dallas-cowboys/cowboys-corner-blog/article79639777.html
de lehet, hogy a Titans-nál lesz üresedés a számára 😉
több mint 9 éve
Beltazornak főleg. 😊Én ezt raknám ide, hátha elkerültétek:
www.youtube.com/watch?v=NPgIwASMiOc&feature=youtu.be
gyeek
Gosselin: The inside scoop on new Cowboys RB Ezekiel Elliott ... from his high school coach
sportsday.dallasnews.com/dallas-cowboys/cowboys/2016/05/18/gosselin-gus-frerotte-ezekiel-elliotts-high-school-coach-knows-just-valuable-rb-can-cowboys
"He was so smart. He knew how to play the game from multiple positions. He could see things happening way before he’d even get the ball at times."
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Beltazornak főleg. 😊www.youtube.com/watch?v=NPgIwASMiOc&feature=youtu.be
több mint 9 éve
úgy hogy összeségében úgy gondolkodtunk, mint a vezetőség 😀 de azt sem tartom kizártnak hogy JJ olvassa a forumot 😀ez már többször bebizonyosodott 😊
beltazor
több mint 9 éve
az megvan, hogy a közös mock drafton eltaláltuk Zeke-t? 😊én Bosa-t mondtam, és ha nem viszi ki a Diego, akkor komoly eséllyel be is húztuk volna
rva
még Mr. Bombastictól volt még egy Jack választás, de ezek szerint őt nem akartuk.
úgy hogy összeségében úgy gondolkodtunk, mint a vezetőség 😀 de azt sem tartom kizártnak hogy JJ olvassa a forumot 😀

több mint 9 éve
Megbukni pech, lebukni egy Cowboys-szintű csapathoz - az meg szégyen. 😊 (lásd: Gregory)| Totál off, de ha már szóba hoztad...😀 Doppingteszten megbukni szoktak, szerekkel pedig le.És nem megbukik, hanem lebukik. Az különbség.miért olyan későn?Ramsey megsérült nesze neked instant help...Jó, az más.
Blevi
Az Jacksonville, érted. Dallasban nem sérül meg, hanem királyul játszik, majd a harmadik héten megbukik a doppingteszten.
Stez
slowmotion
Charlie Firpo
Amúgy nem vágom a különbséget. 😀 |
balintbaba
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
| Totál off, de ha már szóba hoztad...😀 Doppingteszten megbukni szoktak, szerekkel pedig le.És nem megbukik, hanem lebukik. Az különbség.miért olyan későn?Ramsey megsérült nesze neked instant help...Jó, az más.
Blevi
Az Jacksonville, érted. Dallasban nem sérül meg, hanem királyul játszik, majd a harmadik héten megbukik a doppingteszten.
Stez
slowmotion
Charlie Firpo
Amúgy nem vágom a különbséget. 😀 |
Szerkesztette: balintbaba
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 9 éve
És nem megbukik, hanem lebukik. Az különbség.miért olyan későn?Ramsey megsérült nesze neked instant help...Jó, az más.
Blevi
Stez
slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
miért olyan későn?Ramsey megsérült nesze neked instant help...Jó, az más.
Blevi
Stez