BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 10 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Inkább az utóbbi...arról nem is beszélve, hogy az utolsó fordulóban a várhatóan kulcsjátékosait ültető Skinst otthon megcsaphatjuk.
gorbel
so what?
a Skins ülteti a kulcsjátékosait, a mieink meg IR-en vannak.
slowmotion
csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem biztos, hogy maradunk 3rd overall pick.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 936 — Cowboys fan
Inkább az utóbbi...arról nem is beszélve, hogy az utolsó fordulóban a várhatóan kulcsjátékosait ültető Skinst otthon megcsaphatjuk.
gorbel
so what?
a Skins ülteti a kulcsjátékosait, a mieink meg IR-en vannak.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
1/3-on állunk.
Egyfelől ígéretes, másfelől szégyen.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
rva 4 522 — Me for President!
baszki, nem emlékszem, hogy 4-12-t jósoltam-e vagy 5-11-et 😊
több mint 10 éve
sztaking Dallas Cowboys 412
Bódog karácsonyt egyebek iránt, nektek mit tojt a jézuska?gyeek
valszeg egy 4-12-es szezont, csak még nem szabadott kibontani.
de a formája alapján nagyon úgy néz ki.

(nekem nem a jézuska tojt, hanem a pénztárcám, egy tálca Radebergert 😀)
slowmotion
Az kiváló sör,jövőre meg gyűrűt 😊

Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 10 éve
Bódog karácsonyt egyebek iránt, nektek mit tojt a jézuska?gyeek
valszeg egy 4-12-es szezont, csak még nem szabadott kibontani.
de a formája alapján nagyon úgy néz ki.

(nekem nem a jézuska tojt, hanem a pénztárcám, egy tálca Radebergert 😀)
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Dez nem fog játszani vasárnap.Hmm..:/
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Remelem mindenki látta La'ELF kalandjait a dc.com-on mert hatalmas 😀.
Blevi
La'Elf the GUARD. Értitek... 😊 Bódog karácsonyt egyebek iránt, nektek mit tojt a jézuska?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Remelem mindenki látta La'ELF kalandjait a dc.com-on mert hatalmas 😀.
több mint 10 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek!😊
több mint 10 éve
boldog karácsony, meg Romo-sérülés mentes új évet!
több mint 10 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
Boldog karácsonyt mindenkinek! 😀
Meg egy W betűt a Bills ellen 😊 vagy a 'Skins ellen, deaz se baj ha mindketgő összejön 😊
Amare
én inkább 2L-t szeretnék, TOP 5ös picket, amivel kicsivel hátrébb megyünk 😉

több mint 10 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Kellemes és békés karácsonyt szurkoló társak 😊 Meg egy W betűt a Bills ellen 😊 vagy a 'Skins ellen, deaz se baj ha mindketgő összejön 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 10 éve
Wong Dallas Cowboys 669 — Defense Fan
Boldog karácsonyt, srácok!
több mint 10 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Bills ellen Moore kezd jeeeeeej
Blevi
Ez kérdés volt egyáltalán? Casselnél rosszabb nem nagyon lehet, most se volt,had lássuk mit tud egy kis tapasztalattal a háta mögött.
Amare
azért még ne kiabáljuk el, idén Weeden is jól játszott egészen addig, amíg nem ő kezdett.
slowmotion
és Cassel is...

egy egész offseason-nel a háta mögött talán jó lehetne Moore, de így beledobva a mély vízbe szerintem ugyan úgy tele lesz rookie hibákkal mint az első meccsén (a safety-t látnia kellett volna az endzone-ban a pick előtt pl)
rva
Biztos, hogy tele lesz... Viszont ezért van bedobva a mély vízbe, hogy két ilyen tét nélküli meccsen szerezzen tapasztalatot illetve, megnézzék, hogy érdemes e megtartani. Az endzone picket leszámítva (vagyis figyelmen kívül hagyva) gyakorlatilag volt két szépen levezényelt drive-ja, ami Casselnek nem sok az elmúlt hetekben. Szépen használta az összes célpontot és jól látott a pályán. A védelem olvasással vannak gondok, jöttek is a rookie misstake-ek. Szerintem mindenképp őt erőltessük mint Casselt, nézzük egy kicsit több tapasztalattal mit tud 😊
több mint 10 éve
Blevi
Ez kérdés volt egyáltalán? Casselnél rosszabb nem nagyon lehet, most se volt,had lássuk mit tud egy kis tapasztalattal a háta mögött.
Amare
azért még ne kiabáljuk el, idén Weeden is jól játszott egészen addig, amíg nem ő kezdett.
slowmotion
és Cassel is...

egy egész offseason-nel a háta mögött talán jó lehetne Moore, de így beledobva a mély vízbe szerintem ugyan úgy tele lesz rookie hibákkal mint az első meccsén (a safety-t látnia kellett volna az endzone-ban a pick előtt pl)
több mint 10 éve
Blevi
Amare
több mint 10 éve
Blevi

több mint 10 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
több mint 10 éve
 espn.go.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4748201/out-of-contention-cowboys-now-clear-to-put-tony-romo-on-ir

Dallas place Tony Romo on Injured Reserve
rva
várható volt. csak túl sokat bénáztak a csoportellenfelek.
több mint 10 éve
 espn.go.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4748201/out-of-contention-cowboys-now-clear-to-put-tony-romo-on-ir

Dallas place Tony Romo on Injured Reserve
több mint 10 éve
Az utolsó mondattal nagyon egyett értek.
Amúgy én arra vagyok még "kíváncsi" hogy a tavalyi 12-4 után idén csinálunk e egy 4-12őt... pikáns lenne, nem tudom tavaly a GB meccs után hányan tippeltünk volna erre.... Még akkor is ha azt már akkor lehetett sejteni hogy Murray nem fog maradni.Amare
nyilván senki sem tippelt volna erre, de valószínűleg ez összefügg azzal, hogy a mi képzeletünkben Romo mindent túlél.
vannak irányítók, akiknél előre be lehet kalkulálni valami hosszabb kiesést per szezon (Bradford, Vick, Bob the Turd, csak ebben az évezredben Pennington óta sokan voltak), de Romo csak minden ötödik évben ilyen, addig rendszerint átlag egy meccset hagy ki szezononként.

mondjuk remélem, ezzel a kulcscsonttörést el is felejthetjük végleg, lévén menetrend szerint 2020-ban kellene jönnie legközelebb, neki meg 2019-ig van szerződése
több mint 10 éve
Igazad lehet,de Romonak mivel nem játszott,magától kéne feldobni a fizucsökkentést...Én elküldeném birkózó edzésekre tanuljon meg esni..meg itatnék vele napi két liter tejet ..valahogy mindig lelehet szervezni a dolgokat,ez is csak biznisz.Romo nem fog nyerni nem az a típus😕
sztaking
Hogy valaki belemenjen egy fizucsökkentésbe, csak a mi naiv szurkolói lelkünknek opció, de ez ligaszinten egyáltalán nem jellemző. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi szezon inkább növelte Romo értékét, mintsem csökkentette volna.
gorbel
Az utolsó mondattal nagyon egyett értek.
Amúgy én arra vagyok még "kíváncsi" hogy a tavalyi 12-4 után idén csinálunk e egy 4-12őt... pikáns lenne, nem tudom tavaly a GB meccs után hányan tippeltünk volna erre.... Még akkor is ha azt már akkor lehetett sejteni hogy Murray nem fog maradni.

több mint 10 éve
Igazad lehet,de Romonak mivel nem játszott,magától kéne feldobni a fizucsökkentést...Én elküldeném birkózó edzésekre tanuljon meg esni..meg itatnék vele napi két liter tejet ..valahogy mindig lelehet szervezni a dolgokat,ez is csak biznisz.Romo nem fog nyerni nem az a típus😕
sztaking
Hogy valaki belemenjen egy fizucsökkentésbe, csak a mi naiv szurkolói lelkünknek opció, de ez ligaszinten egyáltalán nem jellemző. Arról nem is beszélve, hogy a jelenlegi szezon inkább növelte Romo értékét, mintsem csökkentette volna.