Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Elég kemény lesz azért az első 5 hét. Sok minden eldőlhet.Cowboys Regular Season Schedule (All times Eastern)kicsit talán korainak tűnik a bye week, de legalább a TGC előtt nem SNF leszslowmotion
Blevi
több mint 11 éve
Cowboys Regular Season Schedule (All times Eastern)kicsit talán korainak tűnik a bye week, de legalább a TGC előtt nem SNF lesz
Blevi
több mint 11 éve
Cowboys Regular Season Schedule (All times Eastern)Week 1: Sunday, Sept. 13, N.Y. Giants, 8:30 p.m.
Week 2: Sunday, Sept. 20, at Philadelphia, 4:25 p.m.
Week 3: Sunday, Sept. 27, Atlanta, 1:00 p.m.
Week 4: Sunday, Oct. 4, at New Orleans, 8:30 p.m.
Week 5: Sunday, Oct. 11, New England, 4:25 p.m.
Week 6: BYE
Week 7: Sunday, Oct. 25, at N.Y. Giants, 4:25 p.m.
Week 8: Sunday, Nov. 1, Seattle, 4:25 p.m.
Week 9: Sunday, Nov. 8, Philadelphia, 8:30 p.m.
Week 10: Sunday, Nov. 15, at Tampa Bay, 1:00 p.m.
Week 11: Sunday, Nov. 22, at Miami, 1:00 p.m.
Week 12: Thursday, Nov. 26, Carolina, 4:30 p.m.
Week 13: Monday, Dec. 7, at Washington, 8:30 p.m.
Week 14: Sunday, Dec. 13, at Green Bay, 4:25 p.m.
Week 15: Saturday, Dec. 19, N.Y. Jets, 8:25 p.m.
Week 16: Sunday, Dec. 27, at Buffalo, 1:00 p.m.
Week 17: Sunday, Jan. 3, Washington, 1:00 p.m.
több mint 11 éve
Hm Hm 😀Todd Archer @toddarcher 6 p6 perccel ezelőtt
Cowboys will host Carolina Panthers on Thanksgiving this year. Greg Hardy vs. his former team
44 retweet 25 kedvenc
több mint 11 éve
Aszondják, a Giants-cel kezdünk otthon, persze főműsoridőben.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Boldog születésnapot, Antony!!
ma 35 éves. csak 4 hónappal vagyok fiatalabb nála 😛rva
(Milyen fiatal hozzám képest...😥 )
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Dunbar aláírta az RFA tendert, marad még egy évet nálunk 1,5$-ért. Nem bánom, ha fogja tudni azt hozni, amit tavaly.
több mint 11 éve
www.bloggingtheboys.com/2015/4/7/8365913/cowboys-pre-draft-visit-tracker-defensive-ends-dupree-odighizuwa-to-visit-CowboysLegjobb az egészből a Ross Apo nevű figura. Most olvastam utána, Arlington-ból valósi, tuti velünk lesz a TC alatt 😀
ez megvolt?
egész jó összefoglalórva
több mint 11 éve
www.bloggingtheboys.com/2015/4/7/8365913/cowboys-pre-draft-visit-tracker-defensive-ends-dupree-odighizuwa-to-visit-Cowboysez megvolt?
egész jó összefoglaló
több mint 11 éve
hát mondjuk az első és a negyedik kör esetleg megérne nekem is egy másodikat és egy harmadikat, de mindig ott az a rész, amit nem tudom mennyire értékelnek, az ötödik év joga az első körös választottaknál. azzal meg lehet úszni egy év franchise tag-et 😊 főleg olyan játékosoknál igaz ez, akik az ötödik-hatodik évre kifulladnak (running back)Jogos, elírtam, mert ha jól emlékszem, akkor a mi első és negyedik körünk menne a Raiders második és harmadik köréért. Elvileg ez értékben nagyjából egyezik is.Broaddusék a pénteki draft show-s podcast-ben azt ecsetelték, hogy a Raiders feljönne 1/27-re, és adnák érte a 2/4-et meg a 3/4-et és így 4 húzásunk lenne a második napon, amiből elég vad dolgok sülhetnek ki. Jöhetne DE, DT, CB, RB minden variációban. Ha valóban így lenne, szerintem bármelyikőnk aláírná.balentinnem hallgattam meg, szóval megkérdezem - miért jönne fel az 1/27-be a Raiders? Kell nekik valaki az első kör végén?
a lefelé trade jól hangzik, de szerintem a Raiders második és harmadik köre durva lenne.... szerintem nagyjából a Chicago és St. Louis van olyan helyzetben, hogy ha az első kör végére visszajönne akkor a második és harmadik köre annyit érne, mint az 1/27 de egyelőre nem látom se a Bears se a Rams miért tenne ilyet.rva
Broaddusék pedig azzal jöttek, hogy az Oakland akar még egy jó OT-t is húzni még az első körben (egy WR mellett), és 1/27-en még bent lehet Fisher, Clemmings vagy Flowers.balentin
több mint 11 éve
Jogos, elírtam, mert ha jól emlékszem, akkor a mi első és negyedik körünk menne a Raiders második és harmadik köréért. Elvileg ez értékben nagyjából egyezik is.Broaddusék a pénteki draft show-s podcast-ben azt ecsetelték, hogy a Raiders feljönne 1/27-re, és adnák érte a 2/4-et meg a 3/4-et és így 4 húzásunk lenne a második napon, amiből elég vad dolgok sülhetnek ki. Jöhetne DE, DT, CB, RB minden variációban. Ha valóban így lenne, szerintem bármelyikőnk aláírná.balentinnem hallgattam meg, szóval megkérdezem - miért jönne fel az 1/27-be a Raiders? Kell nekik valaki az első kör végén?
a lefelé trade jól hangzik, de szerintem a Raiders második és harmadik köre durva lenne.... szerintem nagyjából a Chicago és St. Louis van olyan helyzetben, hogy ha az első kör végére visszajönne akkor a második és harmadik köre annyit érne, mint az 1/27 de egyelőre nem látom se a Bears se a Rams miért tenne ilyet.rva
Broaddusék pedig azzal jöttek, hogy az Oakland akar még egy jó OT-t is húzni még az első körben (egy WR mellett), és 1/27-en még bent lehet Fisher, Clemmings vagy Flowers.
több mint 11 éve
Broaddusék a pénteki draft show-s podcast-ben azt ecsetelték, hogy a Raiders feljönne 1/27-re, és adnák érte a 2/4-et meg a 3/4-et és így 4 húzásunk lenne a második napon, amiből elég vad dolgok sülhetnek ki. Jöhetne DE, DT, CB, RB minden variációban. Ha valóban így lenne, szerintem bármelyikőnk aláírná.balentinnem hallgattam meg, szóval megkérdezem - miért jönne fel az 1/27-be a Raiders? Kell nekik valaki az első kör végén?
a lefelé trade jól hangzik, de szerintem a Raiders második és harmadik köre durva lenne.... szerintem nagyjából a Chicago és St. Louis van olyan helyzetben, hogy ha az első kör végére visszajönne akkor a második és harmadik köre annyit érne, mint az 1/27 de egyelőre nem látom se a Bears se a Rams miért tenne ilyet.
több mint 11 éve
ha Ratliff lett volna a jelszavam, akkor már kibasztam volna a gépet az iroda ablakán 😊én is egy (L)Ratliff(L) gondoltam 😀beltazorOFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)balentin
azt írja a munkahelyi gépem, hogy 12 nap múlva lejár a jelszavam érvényessége, meg kell változtatnom.
mondom magamban még jó, hogy meg kell változtatni, mert már nem is tehenész az, aki szerepel benne 😊slowmotion
több mint 11 éve
Broaddusék a pénteki draft show-s podcast-ben azt ecsetelték, hogy a Raiders feljönne 1/27-re, és adnák érte a 2/4-et meg a 3/4-et és így 4 húzásunk lenne a második napon, amiből elég vad dolgok sülhetnek ki. Jöhetne DE, DT, CB, RB minden variációban. Ha valóban így lenne, szerintem bármelyikőnk aláírná.Én - bár nem csináltam meg - de egy 2013-as letraid tippet dobnék be. Akkor, ha emlékeztek, Fredbeard-ért mentünk le 1/31-re. Most azt tippelem, hogy egy második és talán egy 4. körért feladjuk az 1/27-et. Ezen az alapon pedig egy jó futó és egy DT kinéz, talán egy jó S, a többi csak ráadás!😉Charlie Firpojah pont ez volt 😀tegnapi mock játékba ez sikerült:Szerintem elég szarul alakult a második kör, mert rengeteg, számunkra jó prospect-et húztak ki közvetlen előttünk (Rollins, Coleman, Darby, Bennett, így szépen sorban), így meg is lepett ez a Johnson pick, inkább azt hittem, hogy reachelsz Alex Carter-ért, és marad a RB kérdés a harmadik körre (Yeldon/David Johnson).
1/27 Owamagbe Odighizuwa, DE (UCLA)
Én nagyon jó kis játékosnak tartom, BPA húzás volt + RB/CB-t nem húzok első körben ( nem is volt elérhető, értékű)
2/60 Duke Johnson RB (Miami)
Itt ez kötelező választás volt, Abdullah és Ajayi csuszásában reménykedtem, ezt buktam, maradt ő.
3/91 Grady Jarrett, DT (Clemson)
Itt DT -t akartam húzni, ő maradt akire azt mondtam megéri, bár jogos, hogy ő nálunk hol tudna játszani.
4/127 Kevin White CB (TCU)
Na akkor CB! Láttam róla vidiket, nekem tetszett. (Kevin White-tot 28 yardon tartotta 😀)
5/163 Justin Cox CB (Mississippi St.)
Hagar (lb) és ő közte vacilláltam. 6'2" magassága miatt választottam. (esetleg S-ben tolhatná)
7/236 Jeff Luc LB (Cincinnati)
Lb-t akartam, hátha.
7/243 Hutson Mason QB (Georgia)
Tavaly Georgianak szurkoltam, úgy hogy elvittem, Weedent megtudja verni 😀beltazor
Összességében, szép munka.balentin
jegyzettömbe írtam a picket, hogy csak bemásolni kelljen amikor én jövök.
elsőnek Abdullah volt írva kiment, javítottam Colemannra, ő is kiment javítottan Bennettre, erre ő is kimegy előttem....
kötelezőnek éreztem az RB-t és a legtöbb helyen TOP5 RB prospectnek volt írva Duke, ezért behúztam. ( játszani talán nem is láttam, csak vidiket róla)beltazor
több mint 11 éve
Én - bár nem csináltam meg - de egy 2013-as letraid tippet dobnék be. Akkor, ha emlékeztek, Fredbeard-ért mentünk le 1/31-re. Most azt tippelem, hogy egy második és talán egy 4. körért feladjuk az 1/27-et. Ezen az alapon pedig egy jó futó és egy DT kinéz, talán egy jó S, a többi csak ráadás!😉jah pont ez volt 😀tegnapi mock játékba ez sikerült:Szerintem elég szarul alakult a második kör, mert rengeteg, számunkra jó prospect-et húztak ki közvetlen előttünk (Rollins, Coleman, Darby, Bennett, így szépen sorban), így meg is lepett ez a Johnson pick, inkább azt hittem, hogy reachelsz Alex Carter-ért, és marad a RB kérdés a harmadik körre (Yeldon/David Johnson).
Én nagyon jó kis játékosnak tartom, BPA húzás volt + RB/CB-t nem húzok első körben ( nem is volt elérhető, értékű)
Itt ez kötelező választás volt, Abdullah és Ajayi csuszásában reménykedtem, ezt buktam, maradt ő.
Itt DT -t akartam húzni, ő maradt akire azt mondtam megéri, bár jogos, hogy ő nálunk hol tudna játszani.
Na akkor CB! Láttam róla vidiket, nekem tetszett. (Kevin White-tot 28 yardon tartotta 😀)
Hagar (lb) és ő közte vacilláltam. 6'2" magassága miatt választottam. (esetleg S-ben tolhatná)
Lb-t akartam, hátha.
Tavaly Georgianak szurkoltam, úgy hogy elvittem, Weedent megtudja verni 😀beltazor
elsőnek Abdullah volt írva kiment, javítottam Colemannra, ő is kiment javítottan Bennettre, erre ő is kimegy előttem....
kötelezőnek éreztem az RB-t és a legtöbb helyen TOP5 RB prospectnek volt írva Duke, ezért behúztam. ( játszani talán nem is láttam, csak vidiket róla)beltazor
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Az én tippem vagy Troy vagy Aikman vagy a kettő együtt! 😊én Murray-re 😊rvaOFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)balentin
azt írja a munkahelyi gépem, hogy 12 nap múlva lejár a jelszavam érvényessége, meg kell változtatnom.
mondom magamban még jó, hogy meg kell változtatni, mert már nem is tehenész az, aki szerepel benne 😊slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
jah pont ez volt 😀tegnapi mock játékba ez sikerült:Szerintem elég szarul alakult a második kör, mert rengeteg, számunkra jó prospect-et húztak ki közvetlen előttünk (Rollins, Coleman, Darby, Bennett, így szépen sorban), így meg is lepett ez a Johnson pick, inkább azt hittem, hogy reachelsz Alex Carter-ért, és marad a RB kérdés a harmadik körre (Yeldon/David Johnson).
Lb-t akartam, hátha.
kötelezőnek éreztem az RB-t és a legtöbb helyen TOP5 RB prospectnek volt írva Duke, ezért behúztam. ( játszani talán nem is láttam, csak vidiket róla)

több mint 11 éve
tegnapi mock játékba ez sikerült:Szerintem elég szarul alakult a második kör, mert rengeteg, számunkra jó prospect-et húztak ki közvetlen előttünk (Rollins, Coleman, Darby, Bennett, így szépen sorban), így meg is lepett ez a Johnson pick, inkább azt hittem, hogy reachelsz Alex Carter-ért, és marad a RB kérdés a harmadik körre (Yeldon/David Johnson).
Lb-t akartam, hátha.
Összességében, szép munka.
több mint 11 éve
tegnapi mock játékba ez sikerült:Abdullah alacsony, abban hiába reménykedsz, már Broaddus is meg KD Drummond is megmondta, ide csak magas (6.0') futók jönnek. Ők konkrétan szerintem a front office-ban is abban reménykednek, hogy Ajayi meglesz második körben, ez szerintem most ilyen best case scenario lehet náluk.
Lb-t akartam, hátha.
több mint 11 éve
én Murray-re 😊OFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)balentin
több mint 11 éve
tegnapi mock játékba ez sikerült:1/27 Owamagbe Odighizuwa, DE (UCLA)
Lb-t akartam, hátha.
Tavaly Georgianak szurkoltam, úgy hogy elvittem, Weedent megtudja verni 😀

több mint 11 éve
én is egy (L)Ratliff(L) gondoltam 😀OFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)balentin

több mint 11 éve
OFFAkkor itt csak Jay Ratliff-ről lehet szó😕)