Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 10 éve
mondjuk igen, elég erős rotáció lesz a védelem oldalán, az várható.kérdés, hogy hány defensive linemen lesz az 53-as keretben, de ha mindenki egészséges marad, és Hardy "csak" 4 meccses eltiltást kap, akkor szerintem 11 lesz ami az ötödik héttől 10-re csökken.
Hardy elemzés, by Todd Archer:
..The Cowboys didn’t have a bell-cow rusher last year. Hardy gives them that, but I do wonder if the expectations he will face will outweigh his productivity. If there is one word of caution here: He’s not DeMarcus Ware. Hardy has 26 sacks in his last two full seasons, but he does it completely differently than Ware. It’s a speed guy (Ware) vs. a power guy (Hardy).espn.go.com/blog/dallas-cowboys/post/_/id/4741410/cowboys-signing-analysis-greg-hardy?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
több mint 10 éve
DL:kicsit vissza a sporta: Hogy is állunk most? (a védelemben)szerintem:
Lawrence - Crawford - ???? - Hardy
??? - ?Lee? - Hitches
Carr - Wilcox - Church - Scan
ez elég necces még 😕 vlami pozitív gondolat jól jönne.beltazor
Lawrence - Crawford/McClain - Okoye/Hayden (v. draft) - Hardy
Hitchens - Brinkley - Lee
Carr (v. draft) - Wilcox - Church - Scandrickrva
A Hardy-Mincey-T. Crawford-Lawrence
B J. Crawford-McClain-Hayden-Gardner,Edwards,(Draft?)
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Nyilván inkább afféle fun-fact akart lenni 😊www.nfl.com/photoessays/0ap3000000481490/active-gms-with-best-record-of-drafting-pro-bowlersazért azt tegyük hozzá, hogy egyetlen oka van annak, hogy itt lehet a listán: az, hogy ő a tulaj is, és nem rúgta ki magát.
Muhahha 😀Blevi
ha nem ő lett volna, akkor az ezredforduló környékén úgy repült volna, hogy már nem is emlékeznénk rá.slowmotion
több mint 10 éve
www.nfl.com/photoessays/0ap3000000481490/active-gms-with-best-record-of-drafting-pro-bowlersazért azt tegyük hozzá, hogy egyetlen oka van annak, hogy itt lehet a listán: az, hogy ő a tulaj is, és nem rúgta ki magát.
Muhahha 😀Blevi
ha nem ő lett volna, akkor az ezredforduló környékén úgy repült volna, hogy már nem is emlékeznénk rá.
több mint 10 éve
kicsit vissza a sporta: Hogy is állunk most? (a védelemben)szerintem:
??? - ?Lee? - Hitches
Lawrence - Crawford/McClain - Okoye/Hayden (v. draft) - Hardy
Hitchens - Brinkley - Lee
Carr (v. draft) - Wilcox - Church - Scandrick
több mint 10 éve
kicsit vissza a sporta: Hogy is állunk most? (a védelemben)tessék 😀
??? - ?Lee? - Hitches
több mint 10 éve
kicsit vissza a sporta: Hogy is állunk most? (a védelemben)Lawrence - Crawford - ???? - Hardy
??? - ?Lee? - Hitches
ez elég necces még 😕 vlami pozitív gondolat jól jönne.

több mint 10 éve
nem arról van szó, hogy Lee kevesebbet kapna középen, hanem arról, hogy szerintük a weakside a "key spot" a védelemben.érdekes megközelítés, jerryspeak-el vegyítve:
cowboysblog.dallasnews.com/2015/03/cowboys-likely-to-move-sean-lee-to-weakside-linebacker-spot.html/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed
több mint 10 éve
Ki mondta, hogy fizetett? Ismételni tudom magam: Bevallotta? Látta valaki? A csaj bevallotta? Videó? Képi bizonyíték?én mondtam, hogy fizetett, mert tényleg 99,99% hogy fizetett.
Persze 99%, hogy fizetett de az ilyen esetekben objektíven kell értékelni! És ha nem? Akkor elítélsz egy erőszakosnak beállított embert? Jogi szempontból a puszta tények számítanak nem az amit az ember belelát a dolgokba. Nem ment a a nő a bíróságra. Pont!
Nehéz a bíróságok élete, nem egyszerű bizonyítani még egyszerűnek tűnő ügyeket sem...speeedy1
az ilyen bírósági megegyezések általában kártérítéssel (pénzbeni) függeszthetőek fel / szüntethetőek meg.
csak az összeg nem került nyilvánosságra.
a hír eredeti forrása: twitter.com/josephperson/status/564803845558370304
több mint 10 éve
Ki mondta, hogy fizetett? Ismételni tudom magam: Bevallotta? Látta valaki? A csaj bevallotta? Videó? Képi bizonyíték? Persze 99%, hogy fizetett de az ilyen esetekben objektíven kell értékelni! És ha nem? Akkor elítélsz egy erőszakosnak beállított embert? Jogi szempontból a puszta tények számítanak nem az amit az ember belelát a dolgokba. Nem ment a a nő a bíróságra. Pont!
Nehéz a bíróságok élete, nem egyszerű bizonyítani még egyszerűnek tűnő ügyeket sem...
több mint 10 éve
De lehet oka is volt fizetni inkább ...azon gondolkoztam ma, hogy lehet, hogy jobban járt volna, ha végigtárgyalják az ügyet, és esetleg felmentik. ha Goodell így meszelné el, akkor azért előjönne, hogy saját értelmezésében a törvény felett áll, és az már kemény tényállás lenne...slowmotionÉn azt mondom, hogy ha egyértelmű bizonyíték van ( pártatlan tanúk, videófelvétel, hangfelvétel, stb.) akkor el is kell meszelni a férgesét de nehogy már egy bevallottan bekokózott bebaszott csaj (aki el sem ment a tárgyalásra) elmondása alapján ítélgessünk már el embereket! Ilyen max. az afrikai Kongóban lévő törzseknél van.speeedy1azt azért tegyük hozzá, hogy nem véletlenül nem ment el a tárgyalásra.
megegyeztek a bíróságon kívül, és egy meg nem nevezett összeget fizetett Hardy a nőnek.
ha akarom, akkor úgy nézem, hogy lefizette, nehogy megjelenjen 😉 érted.
itt most minden nézőpont kérdése.rva
Ez az ami már soha nem derül ki szerintem.
Fura az USA jogrendszere ami itt még keveredik is Godell játszóterével.
És abban biztos vagyok,hogy neki még jobb ügyvédre futja mint bármelyik játékosnak.
A tulajok meg korlátozva vannak az üzleti érdekeik miatt nem engedhetnek meg még gyanút sem.
Jó ez az uborkaszezon
több mint 10 éve
érdekes, hogy a Carolina azért kérte, hogy Goodell erre a listára tegye, mert meg akarták kerülni a 4 meccses eltiltást vagy a deaktiválást, ami automatikusan járt volna a CBA (nem az a CBA, hanem a Collective Bargaining Agreement) szerint, amit úgy tudom 2011-ben írtak alá. Lehet jobban jártak volna vele, mint ezzel így most.rvahát így aztán kurva jól jártak vele...
több mint 10 éve
a PCP szerint (ami nem az, amire te gondolsz 😉) az NFLPA jelen lehet a meghallgatásokon, de kb ennyi.nem vagyok benne biztos, hogy lesz kártérítés, mert ha Goodell elmeszeli, akkor hiába mentették fel, a közvélemény szerint bűnös lesz, és a bűnösséggel az NFLPA sem akar majd szembe menni... (szerintem)
bár valóban, úgy lenne igazságos, (persze, ha létezik olyan, hogy "igazság" ) hogy az idő, amit a commissioner's exempt list-en töltött legalább fele részben beleszámítson az eltiltásába, vagy valami ilyesmi.
az azért mégis meleg, hogy Goodell addig tart bárkit távol a ligától, ameddig csak akar.
érdekes, hogy a Carolina azért kérte, hogy Goodell erre a listára tegye, mert meg akarták kerülni a 4 meccses eltiltást vagy a deaktiválást, ami automatikusan járt volna a CBA (nem az a CBA, hanem a Collective Bargaining Agreement) szerint, amit úgy tudom 2011-ben írtak alá. Lehet jobban jártak volna vele, mint ezzel így most.
több mint 10 éve
Ja:ez meg azért szép, mert hiába kapott fizetést tavaly a felfüggesztés alatt, de ezalatt nem látogathatta a csapat edzéseit, és nem haszálhatta a felszereléseit. ha most kap még háromnegyed szezont, az lényegében annyit tesz, hogy majdnem két évre eltiltják a (csúnya kifejezés következik!) hivatása gyakorlásától. és ez ugye nem olyan, mintha mondjuk valami értelmiségit felfüggesztenek, és könyvből szinten tudja magát tartani - azért az más, hogy ha nem tud NFL-szintű játékosok ellen edzeni. de majd az NFLPA kiharcolja neki a kártérítést.
I'm told by #NFL source that #cowboys Greg Hardy could get as many as 12 games suspension after investigation at owners meetings in Phoenix. - Eskin
Ha ez igaz lesz, akkor ennyit a draftról, akkor DE első körben!Charlie Firpo
csak hát ugye a liga baszott időben ítéletet hozni, mert így sokkal viccesebb.
több mint 10 éve
azon gondolkoztam ma, hogy lehet, hogy jobban járt volna, ha végigtárgyalják az ügyet, és esetleg felmentik. ha Goodell így meszelné el, akkor azért előjönne, hogy saját értelmezésében a törvény felett áll, és az már kemény tényállás lenne...Én azt mondom, hogy ha egyértelmű bizonyíték van ( pártatlan tanúk, videófelvétel, hangfelvétel, stb.) akkor el is kell meszelni a férgesét de nehogy már egy bevallottan bekokózott bebaszott csaj (aki el sem ment a tárgyalásra) elmondása alapján ítélgessünk már el embereket! Ilyen max. az afrikai Kongóban lévő törzseknél van.speeedy1azt azért tegyük hozzá, hogy nem véletlenül nem ment el a tárgyalásra.
megegyeztek a bíróságon kívül, és egy meg nem nevezett összeget fizetett Hardy a nőnek.
itt most minden nézőpont kérdése.rva
több mint 10 éve
ergo Goodell-t úgy kell elképzelni, mint egy végtelen hatalmú bírót, aki ugyan csinál meghallgatásokat, de ezen a PCP-n kívül semmi nem köti, és úgy dönt, ahogy akar.rvahú, a PCP az azért egész kemény cucc... ja, hogy nem arról a PCP-ről van szó? 😀
több mint 10 éve
Én azt mondom, hogy ha egyértelmű bizonyíték van ( pártatlan tanúk, videófelvétel, hangfelvétel, stb.) akkor el is kell meszelni a férgesét de nehogy már egy bevallottan bekokózott bebaszott csaj (aki el sem ment a tárgyalásra) elmondása alapján ítélgessünk már el embereket! Ilyen max. az afrikai Kongóban lévő törzseknél van.speeedy1azt azért tegyük hozzá, hogy nem véletlenül nem ment el a tárgyalásra.
itt most minden nézőpont kérdése.
több mint 10 éve
Ja:I'm told by #NFL source that #cowboys Greg Hardy could get as many as 12 games suspension after investigation at owners meetings in Phoenix. - Eskin
Ha ez igaz lesz, akkor ennyit a draftról, akkor DE első körben!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Én azt mondom, hogy ha egyértelmű bizonyíték van ( pártatlan tanúk, videófelvétel, hangfelvétel, stb.) akkor el is kell meszelni a férgesét de nehogy már egy bevallottan bekokózott bebaszott csaj (aki el sem ment a tárgyalásra) elmondása alapján ítélgessünk már el embereket! Ilyen max. az afrikai Kongóban lévő törzseknél van.
több mint 10 éve
Jo de megsem ez történik, nem meszelnek el sztarokat nap mint nap.Ez a liganak nem jó miert tenné ezt a vezetője?
több mint 10 éve
Én ezt értem... de mégis... ha pl. lefizetek egy kurvát, hogy mondja azt, hogy Aaron Rodgers megverte vagy megerőszakolta és mikor kitör a botrány, nem megy el a tárgyalásra és mégsem tanúskodik. Persze ejtik a vádat de jön Gúdell az isten és eltiltja 100 évig mert úri kedve úgy akarja? Ennyi erővel ki lehet az összes jó játékost csinálni...Leegyszerűsítve:hivatalosan van egy NFL Personal Conduct Policy, amit mindenki elfogad, és csak Goodell-re van bízva, mennyit szab ki ez alapján.
Peterson hurkásra vert KISGYEREK (beismerve, bizonyítva) = 0 meccs eltiltás
Hardy talán, esetleg, feltehetőleg "megvert" drogos, részeg hölgy (nem beismerve, nem bizonyítva) = ?
Felesleges is eltiltani mert egy kezdő válóperes ügyvéd is megoldja a problémát, nemhogy Jerry emberei. Húzódik is az ügy...speeedy1
nfllabor.files.wordpress.com/2013/06/personal-conduct-policy.pdf ez az eredeti fájl, elég nehéz nyelvezet.
A liga attól függetlenül is hozhat büntetést, vagy megrovást tartalmazó ítéletet, hogy az embert a "való világban" elítélnék. Ezt az NFL-ben alkalmazottakra vonatkozó magasabb "morális" standardokkal magyarázza a Personal Conduct Policy, már az első részben olvasható.
ergo Goodell-t úgy kell elképzelni, mint egy végtelen hatalmú bírót, aki ugyan csinál meghallgatásokat, de ezen a PCP-n kívül semmi nem köti, és úgy dönt, ahogy akar.rva
több mint 10 éve
Leegyszerűsítve:hivatalosan van egy NFL Personal Conduct Policy, amit mindenki elfogad, és csak Goodell-re van bízva, mennyit szab ki ez alapján.
Peterson hurkásra vert KISGYEREK (beismerve, bizonyítva) = 0 meccs eltiltás
Hardy talán, esetleg, feltehetőleg "megvert" drogos, részeg hölgy (nem beismerve, nem bizonyítva) = ?
Felesleges is eltiltani mert egy kezdő válóperes ügyvéd is megoldja a problémát, nemhogy Jerry emberei. Húzódik is az ügy...speeedy1
nfllabor.files.wordpress.com/2013/06/personal-conduct-policy.pdf ez az eredeti fájl, elég nehéz nyelvezet.
A liga attól függetlenül is hozhat büntetést, vagy megrovást tartalmazó ítéletet, hogy az embert a "való világban" elítélnék. Ezt az NFL-ben alkalmazottakra vonatkozó magasabb "morális" standardokkal magyarázza a Personal Conduct Policy, már az első részben olvasható.
ergo Goodell-t úgy kell elképzelni, mint egy végtelen hatalmú bírót, aki ugyan csinál meghallgatásokat, de ezen a PCP-n kívül semmi nem köti, és úgy dönt, ahogy akar.
több mint 10 éve
Leegyszerűsítve:Peterson hurkásra vert KISGYEREK (beismerve, bizonyítva) = 0 meccs eltiltás
Felesleges is eltiltani mert egy kezdő válóperes ügyvéd is megoldja a problémát, nemhogy Jerry emberei. Húzódik is az ügy...
több mint 10 éve
Ilyen dolgok jutnak az eszembe, hogy: ártatlanság vélelme, visszaható hatály tilalma...félreértés ne essék, nem mondom azt, hogy Hardy biztosan nem verte meg a hölgyet, csak azt mondom, hogy nem feltétlenül hiszek jobban a nő verziójának, mint Hardyénak.
Elég gyengusz az angolom ezért fordítóval együtt olvasom, próbálom értelmezni a leírtakat. Ha jól értem akkor a spiné bebaszva, bekokózva ment haza a buliból Hardy-val (aki gondolom csak ivott), otthon folytatódott a buli ahol a csaj nekiment Hardynak, megütötte meg dobálta... Hardy hívta először a 911-et ahol mondta, hogy nem tudja kirakni a hölgyet meg tör zúz, a spanja fogja le, stb. ezt a zsaru is hallotta a telefonban. Majd ezek után történt valami az emeleten amit vakik hallottak majd utána már nem is úgy volt. A hölgy meg nem ment el a bíróságra sem... érdekes. Volt sokszor dolgom bekokózott, bebaszott nővel és férfival munkám során, elég szép elegyet alkot eme két nemes szer. Őrjöngés, nyugalom, gyűlölet, spanolás, szerelem váltakozik másodpercenként teljesen természetesen...
Ebből kifolyólag én nem hiszek ennek a szerencsétlen áldozatnak, szegénykének akin egy karcolás nem esett miközben egy 160 kilós szörny szétverte, megalázta, megrúgdosta, megsemmisítette. Maradjunk annyiban ha Hardy akárcsak lefingotta volna a némbert még az is bepirosodott volna!
Slow-al is egyetértek, ezt egy kezdő ügyvéd is megvétózza...speeedy1
egyébként a cikk említi, hogy a hölgy kicsit sérült volt ("...In the report, the officer stated that the victim was drunk, and had incurred minor injuries (Bruises/Scratches), and refused medical treatment at the scene"), de ez egyben azt is jelenti, hogy bármilyen látleletet is vettek fel tőle másnap, az származhatott máshonnan is, meg ebből az esetből is.
nyilván Hardy helyzete olyan szempontból egyszerűbb, hogy neki szemtanúja is lehet/van (bár azt nem tudom, hogy az asszisztense vallomását felvették-e, illetve összehasonlították-e a játékoséval), szóval... hát nem egyszerű.
ráadásul - pont a csapat "közkedvelt" státusza miatt - gondolom az átlagosan "elvárt" büntetés kicsit megnőtt (értsd: ha mondjuk a KC igazolta volna le, akkor az emberek 2 és 6 meccs közé tették volna a büntetést, mondjuk átlagosan 3 meccsre, de mivel hozzánk jött, ez 6 és 16 meccs között fog szóródni, mondjuk 10 meccses átlaggal), és kérdéses, mennyire "nem" akar a közvélemény kedvében járni a Liga - emlékezzünk, Rice is kemény 2 meccses büntetést kapott, aztán amikor a féléve ismert video napvilágra került, akkor gyorsan hozzádobtak még 14 meccset.
szóval érdeles menet lesz, az biztos.