NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
285
33
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 11 éve
Kösz, ez jól hangzik!Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊speeedy1
És hogy amúgy már egy picit se legyen jó: Holloman-nek jó éve lehetett volna....FUCKxD xDCharlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.Láttam. Tényleg jó volt, hajtott, csípett, harapott, nagyon motiváltnak látszott. Irányított, folyamatosan dumált, spanolta magát, ha valami nem úgy sikerült ahogy szerette volna dühös volt, stb. Labda körül volt folyamatosan és sztem jó volt coverben is. Viszont a seggén vette a levegőt egy idő után. Jó bemutatkozás! Nekem nagyon tetszett a játéka. Röviden ennyi 😊
És hogy amúgy már egy picit se legyen jó: Holloman-nek jó éve lehetett volna....FUCKxD xDCharlie Firpo
több mint 11 éve
Látta valamelyikőtök Rolando-t játszani? Tényleg olyan jó, mint ahogy írják? Kicsit hihetetlen nekem még a sztori.És hogy amúgy már egy picit se legyen jó: Holloman-nek jó éve lehetett volna....FUCKxD xD
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Terrell McClain már megint - még mindig nem edz. Aggódjunk?Charlie FirpoHigh ankle sprain, eltart egz darabig...
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Terrell McClain már megint - még mindig nem edz. Aggódjunk?Defensive players not practicing Tuesday: CB Sterling Moore (groin), S Matt Johnson (hamstring), LB DeVonte Holloman (neck), DT Henry Melton (groin), DE Ben Gardner (left shoulder surgery), DT Amobi Okoye (anti-NMDA encephalitis), DE DeMarcus Lawrence (fractured right foot), DE Anthony Spencer (recovering from microfracture surgery on left knee) and DT Terrell McClain (high ankle).
Only one player wasn’t practicing on offense: OT Darrion Weems (shoulder).
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Hát igen, csak nem mertem írni...😛Megnézve a meccset és utánaolvasva a háttérnek, javítanék ezen hozzászólásomon, mert elhamarkodva hibásan ítéltem meg ezt a történetet.WongNem vagyok oda a Redskins-ért, de amit Orapko-ék műveltek Jancsikával, azt azért megmosolyogtató... :o)))))))A middle finger a partvonal mellettieknek szólt, gondolom odalöktek vmi nyomdafestéket nem tűrőt neki, ő meg visszakézből válaszolt. Nem nagy kedvencem a csávó de az tetszik, hogy nem hagyja, hogy hülyét csináljanak belőle.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000379803/article/johnny-manziel-gives-middle-finger-toward-redskins
Kicsit nagyképű a csávó...VIZILÓFejben rendbe lehet a gyerek.Wong
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Megnézve a meccset és utánaolvasva a háttérnek, javítanék ezen hozzászólásomon, mert elhamarkodva hibásan ítéltem meg ezt a történetet.Nem vagyok oda a Redskins-ért, de amit Orapko-ék műveltek Jancsikával, azt azért megmosolyogtató... :o)))))))A middle finger a partvonal mellettieknek szólt, gondolom odalöktek vmi nyomdafestéket nem tűrőt neki, ő meg visszakézből válaszolt. Nem nagy kedvencem a csávó de az tetszik, hogy nem hagyja, hogy hülyét csináljanak belőle.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000379803/article/johnny-manziel-gives-middle-finger-toward-redskins
Kicsit nagyképű a csávó...VIZILÓFejben rendbe lehet a gyerek.Wong
több mint 11 éve
Nem vagyok oda a Redskins-ért, de amit Orapko-ék műveltek Jancsikával, azt azért megmosolyogtató... :o)))))))A middle finger a partvonal mellettieknek szólt, gondolom odalöktek vmi nyomdafestéket nem tűrőt neki, ő meg visszakézből válaszolt. Nem nagy kedvencem a csávó de az tetszik, hogy nem hagyja, hogy hülyét csináljanak belőle. Fejben rendbe lehet a gyerek.
Kicsit nagyképű a csávó...VIZILÓ
több mint 11 éve
Nem vagyok oda a Redskins-ért, de amit Orapko-ék műveltek Jancsikával, azt azért megmosolyogtató... :o)))))))Kicsit nagyképű a csávó...
több mint 11 éve
Mekkora bevétel lett volna Jancsi mezeinek eladásából!Lehetett volna bővíteni azt a Junoszty TV-t a plafonon, mert mégsem járja, hogy leszorultunk a legnagyobb kijelző kategóriában az élről (és még medencénk sincs, mint a Jags-nél... 😊 ) Én rettegtem a sok mende-monda miatt, de szerencsére a Jones-gyereknek volt annyi lélekjelenléte, hogy ellenkezzen apuval. Azért egy kezdő G csak jobb húzás, mint egy csere QB. Főleg egy 100M dolláros franchise QB esetén, akit össze-vissza ütöttek az elmúlt évek "kiváló" OL-jai mögött...
Most van esély, hogy ez a fiatal fal egy ideig összeáll és eljátszogat egész jó szinten.
Azért vannak bíztató hírek is, a héten visszatér edzésbe 3 CB is, így van remény. Bár a 49ers futójátéka ellen nem Ők lesznek a megoldás, de azért szükség van épkézláb secondary-re is, mert Colin képes elhajigálni azt a malacbőrt.
Csak sikerül valami varázslat idén és legalább egy átlagos (vagy max kicsivel gyengébb) D-t összehoznak. Ebben a csoportban szükség lesz, mert azért egyik ellen sem gyenge a támadó oldalon, még ha most még nem is úgy szerepelnek. (mondjuk nem leszek szomorú, ha ez még egy ideig így marad náluk 😊 )
több mint 11 éve
Innen nézve jogos. JJ-t be kell rakni egy idősek otthonába és boldogság 😀 A fél NFL társadalom rajtunk röhögött volna, a másik Romo első INT-je után meg követelte volna focijanit a kezdőbe.. Reklámnak remek. 😀Azt nem tudom ennek mennyi a valóságalapja, de ha nem kamu.. belegondolni is rossz.Vagy belegondolni is jó: új szelek fújnak a messzi délen, már Stephen a góré.
"A Dallas Morning News szerint miután a Steelers elvitte eredeti kiszemeltjüket, Ryan Shaziert, a tulajdonos/general manager Jerry Jones Johnny Manzielt akarta választani az idei játékosbörze első körében, és fel is írta a nevét a draftcetlire, amit a draft során odaadnak Roger Goodellnek. Hogy erre végül nem került sor, az fiának, (és a franchise alelnökének) Stephen Jonesnak köszönhető, aki kivette JFF nevét tartalmazó cetlit apja kezéből, és végül egy olyat adott le, aminek köszönhetően Zack Martin lett a tehenészek választottja, aki a kezdő jobboldali guardjuk lesz."
from FK.Mr. Bombastic
A megaszerződéses Tony nyakára hozni egy ilyen hájpot nem biztos, hogy túl okos döntés lett volna, bár azt én is látom, hogy támogatója lett volna, dögivel.
De ez már történelem...vagy el akarja adni valaki a könyvét, a manziel mániát?? Kő a reklám??😊Charlie Firpo

több mint 11 éve
de. ott is beharangozták hogy mekkora szezonuk lesz. lett is, csak negatív szenzációban 😛preseason. Peyton a 2-3. sornak dobta az első TD-jét. a kezdő O 2 drive-ot volt fent, ment a futás, Kap ne mkísérelt meg sok passzot. a D-ből meg hiányzott a front 7-ből 4 ember, secből is. nálunk mindig szutyok volt a preseason, már évek óta.peteynemtom, Lions a 0-16-os szezon előtt nem 4-0 volt preseasonben?slowmotion
több mint 11 éve
Azt nem tudom ennek mennyi a valóságalapja, de ha nem kamu.. belegondolni is rossz.Vagy belegondolni is jó: új szelek fújnak a messzi délen, már Stephen a góré.
"A Dallas Morning News szerint miután a Steelers elvitte eredeti kiszemeltjüket, Ryan Shaziert, a tulajdonos/general manager Jerry Jones Johnny Manzielt akarta választani az idei játékosbörze első körében, és fel is írta a nevét a draftcetlire, amit a draft során odaadnak Roger Goodellnek. Hogy erre végül nem került sor, az fiának, (és a franchise alelnökének) Stephen Jonesnak köszönhető, aki kivette JFF nevét tartalmazó cetlit apja kezéből, és végül egy olyat adott le, aminek köszönhetően Zack Martin lett a tehenészek választottja, aki a kezdő jobboldali guardjuk lesz."
from FK.Mr. Bombastic
A megaszerződéses Tony nyakára hozni egy ilyen hájpot nem biztos, hogy túl okos döntés lett volna, bár azt én is látom, hogy támogatója lett volna, dögivel.
De ez már történelem...vagy el akarja adni valaki a könyvét, a manziel mániát?? Kő a reklám??😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Azt nem tudom ennek mennyi a valóságalapja, de ha nem kamu.. belegondolni is rossz. "A Dallas Morning News szerint miután a Steelers elvitte eredeti kiszemeltjüket, Ryan Shaziert, a tulajdonos/general manager Jerry Jones Johnny Manzielt akarta választani az idei játékosbörze első körében, és fel is írta a nevét a draftcetlire, amit a draft során odaadnak Roger Goodellnek. Hogy erre végül nem került sor, az fiának, (és a franchise alelnökének) Stephen Jonesnak köszönhető, aki kivette JFF nevét tartalmazó cetlit apja kezéből, és végül egy olyat adott le, aminek köszönhetően Zack Martin lett a tehenészek választottja, aki a kezdő jobboldali guardjuk lesz."
from FK.

több mint 11 éve
preseason. Peyton a 2-3. sornak dobta az első TD-jét. a kezdő O 2 drive-ot volt fent, ment a futás, Kap ne mkísérelt meg sok passzot. a D-ből meg hiányzott a front 7-ből 4 ember, secből is. nálunk mindig szutyok volt a preseason, már évek óta.peteynemtom, Lions a 0-16-os szezon előtt nem 4-0 volt preseasonben?
több mint 11 éve
nagyjából ekvivalens azzal, amit mondtamNem az volt a baj tavaly, hogy egyfelől a támadók túl sok 4&out-ot csináltak, másfelől túl sok 'nagy játékot', kevés időhúzó, órafuttató rövid megoldást futással vagy rövid passzokkal? És ezért rögtön jött vissza a pályára az új rendszerben játszó és nagyrészt megfiatalított védelem. Ezt, a sok sérülést néhány formahanyatlással nem bírtuk el.részben, de nem teljesen igaz.MIndenki azt írja kint, hogy ha sikerül a saját védelmünket lent tudni a pályáról minél tovább, akkor van esélyünk... (Mondjuk a tavalyi átlag 32 percet levinni 28-29-re.) De ehhez sokat kéne kontrollálni a labdát, sokat kellene futni.Azt hogy a védelem lejöjjön hamar, azt a védelem tudja összehozni. A támadók húzhatják az időt, de ez látszólagos előny. Támadni fog a másik csapat darabra ugyanannyit. Ez akkor ér valamit, ha a védelem stabilan a TDt FGra hozza. Cserébe lehet ellenük haladni, amíg egyszer össze nem jön a stop, de csak lassan lehet.
Ugye ez ismerős duma???? Kb. ezt ismételgeti mindenki minden szezon előtt az utóbbi 3 évben...
VIZILÓ
Vagy kockáztatni kell, más felfogásban játszani mint jelenleg. Veszteni való igazából kevesebb van úgy, mint amit nyerhet a csapat. (Ha az offense stabilan termel. E nélkül nincs miről beszélni.) Nem minden edző szeret ilyen felfogásban játszani.
De önmagában attól, hogy az offense lassú, a védelem nincs kisegítve.ulpianus
nyilván korlátozott terjedelemben, de lehet a tudást azzal helyettesíteni, hogy magasabb fordulatszámon pörög a védelem. ehhez viszont az kell, hogy többet tudjanak pihenni, amihez meg az kell, hogy a támadósor ne a puntok számát gyarapítsa jobban, hanem a TOP-t.
de mint mondtam, ez csak korlátozott mértékben igaz.slowmotion
Idén a masszív támadófalból induló, hosszú play-ek viszont pihentethetik a védőket, ráadásul elemezni is több idő lehet, meg 'ráérezni', hogy mit is akar a védelemmel az edzői gárda játszatni.
Ha idén már csak középszerű védelmünk lesz, az nagy előrelépés lehet.
Ellenberger a frisco meccsét látta valaki? Én igen, már ami nézni való volt rajta. Most altatnak vagy altatnak?Charlie Firpo
több mint 11 éve
És hogy nehogy már megnyugodjunk: Holloember nyaka sérült.Tavaly ezzel hagyott ki hat meccset, veszélyes, hogy erre sérült rá.
Asszem jövőre jöhet az erőnléti stáb cseréje.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
preseason. Peyton a 2-3. sornak dobta az első TD-jét. a kezdő O 2 drive-ot volt fent, ment a futás, Kap ne mkísérelt meg sok passzot. a D-ből meg hiányzott a front 7-ből 4 ember, secből is. nálunk mindig szutyok volt a preseason, már évek óta.Én láttam. Botrányosan szarul játszottak a labda mindkét oldalán. Ha altatnak elég jól csinálják, 2 meccs 3 pont azért egy SB esélyes csapattól, illetve cseréitől vagy csere cseréitől is kevés... Aztán tartsák meg eme jó szokásukat week 1-ra is!!! 😊speeedy1Nem az volt a baj tavaly, hogy egyfelől a támadók túl sok 4&out-ot csináltak, másfelől túl sok 'nagy játékot', kevés időhúzó, órafuttató rövid megoldást futással vagy rövid passzokkal? És ezért rögtön jött vissza a pályára az új rendszerben játszó és nagyrészt megfiatalított védelem. Ezt, a sok sérülést néhány formahanyatlással nem bírtuk el.részben, de nem teljesen igaz.MIndenki azt írja kint, hogy ha sikerül a saját védelmünket lent tudni a pályáról minél tovább, akkor van esélyünk... (Mondjuk a tavalyi átlag 32 percet levinni 28-29-re.) De ehhez sokat kéne kontrollálni a labdát, sokat kellene futni.Azt hogy a védelem lejöjjön hamar, azt a védelem tudja összehozni. A támadók húzhatják az időt, de ez látszólagos előny. Támadni fog a másik csapat darabra ugyanannyit. Ez akkor ér valamit, ha a védelem stabilan a TDt FGra hozza. Cserébe lehet ellenük haladni, amíg egyszer össze nem jön a stop, de csak lassan lehet.
Ugye ez ismerős duma???? Kb. ezt ismételgeti mindenki minden szezon előtt az utóbbi 3 évben...
VIZILÓ
Vagy kockáztatni kell, más felfogásban játszani mint jelenleg. Veszteni való igazából kevesebb van úgy, mint amit nyerhet a csapat. (Ha az offense stabilan termel. E nélkül nincs miről beszélni.) Nem minden edző szeret ilyen felfogásban játszani.
nyilván korlátozott terjedelemben, de lehet a tudást azzal helyettesíteni, hogy magasabb fordulatszámon pörög a védelem. ehhez viszont az kell, hogy többet tudjanak pihenni, amihez meg az kell, hogy a támadósor ne a puntok számát gyarapítsa jobban, hanem a TOP-t.
Idén a masszív támadófalból induló, hosszú play-ek viszont pihentethetik a védőket, ráadásul elemezni is több idő lehet, meg 'ráérezni', hogy mit is akar a védelemmel az edzői gárda játszatni.
Ellenberger a frisco meccsét látta valaki? Én igen, már ami nézni való volt rajta. Most altatnak vagy altatnak?Charlie Firpo
több mint 11 éve
Én láttam. Botrányosan szarul játszottak a labda mindkét oldalán. Ha altatnak elég jól csinálják, 2 meccs 3 pont azért egy SB esélyes csapattól, illetve cseréitől vagy csere cseréitől is kevés... Aztán tartsák meg eme jó szokásukat week 1-ra is!!! 😊Nem az volt a baj tavaly, hogy egyfelől a támadók túl sok 4&out-ot csináltak, másfelől túl sok 'nagy játékot', kevés időhúzó, órafuttató rövid megoldást futással vagy rövid passzokkal? És ezért rögtön jött vissza a pályára az új rendszerben játszó és nagyrészt megfiatalított védelem. Ezt, a sok sérülést néhány formahanyatlással nem bírtuk el.részben, de nem teljesen igaz.MIndenki azt írja kint, hogy ha sikerül a saját védelmünket lent tudni a pályáról minél tovább, akkor van esélyünk... (Mondjuk a tavalyi átlag 32 percet levinni 28-29-re.) De ehhez sokat kéne kontrollálni a labdát, sokat kellene futni.Azt hogy a védelem lejöjjön hamar, azt a védelem tudja összehozni. A támadók húzhatják az időt, de ez látszólagos előny. Támadni fog a másik csapat darabra ugyanannyit. Ez akkor ér valamit, ha a védelem stabilan a TDt FGra hozza. Cserébe lehet ellenük haladni, amíg egyszer össze nem jön a stop, de csak lassan lehet.
VIZILÓ
több mint 11 éve
Nem az volt a baj tavaly, hogy egyfelől a támadók túl sok 4&out-ot csináltak, másfelől túl sok 'nagy játékot', kevés időhúzó, órafuttató rövid megoldást futással vagy rövid passzokkal? És ezért rögtön jött vissza a pályára az új rendszerben játszó és nagyrészt megfiatalított védelem. Ezt, a sok sérülést néhány formahanyatlással nem bírtuk el.részben, de nem teljesen igaz.MIndenki azt írja kint, hogy ha sikerül a saját védelmünket lent tudni a pályáról minél tovább, akkor van esélyünk... (Mondjuk a tavalyi átlag 32 percet levinni 28-29-re.) De ehhez sokat kéne kontrollálni a labdát, sokat kellene futni.Azt hogy a védelem lejöjjön hamar, azt a védelem tudja összehozni. A támadók húzhatják az időt, de ez látszólagos előny. Támadni fog a másik csapat darabra ugyanannyit. Ez akkor ér valamit, ha a védelem stabilan a TDt FGra hozza. Cserébe lehet ellenük haladni, amíg egyszer össze nem jön a stop, de csak lassan lehet.
VIZILÓ
Ellenberger a frisco meccsét látta valaki? Én igen, már ami nézni való volt rajta. Most altatnak vagy altatnak?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
részben, de nem teljesen igaz.MIndenki azt írja kint, hogy ha sikerül a saját védelmünket lent tudni a pályáról minél tovább, akkor van esélyünk... (Mondjuk a tavalyi átlag 32 percet levinni 28-29-re.) De ehhez sokat kéne kontrollálni a labdát, sokat kellene futni.Azt hogy a védelem lejöjjön hamar, azt a védelem tudja összehozni. A támadók húzhatják az időt, de ez látszólagos előny. Támadni fog a másik csapat darabra ugyanannyit. Ez akkor ér valamit, ha a védelem stabilan a TDt FGra hozza. Cserébe lehet ellenük haladni, amíg egyszer össze nem jön a stop, de csak lassan lehet.
VIZILÓ
de mint mondtam, ez csak korlátozott mértékben igaz.
több mint 11 éve
MIndenki azt írja kint, hogy ha sikerül a saját védelmünket lent tudni a pályáról minél tovább, akkor van esélyünk... (Mondjuk a tavalyi átlag 32 percet levinni 28-29-re.) De ehhez sokat kéne kontrollálni a labdát, sokat kellene futni.Azt hogy a védelem lejöjjön hamar, azt a védelem tudja összehozni. A támadók húzhatják az időt, de ez látszólagos előny. Támadni fog a másik csapat darabra ugyanannyit. Ez akkor ér valamit, ha a védelem stabilan a TDt FGra hozza. Cserébe lehet ellenük haladni, amíg egyszer össze nem jön a stop, de csak lassan lehet.
VIZILÓ
De önmagában attól, hogy az offense lassú, a védelem nincs kisegítve.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Remélem majd neked kell megvigasztalnod őt! 😀 Eddig mondjuk nem vmi acélos a 9ers O. Jó oké persze, PS 2 hét volt csak, nekünk D nincs.. De nálunk az O már karcolgat és remélem szezonban is karcolni fog. Az ember mindig reménykedik 😀Kíváncsian várom a szezont, különösen az első meccsünket: ha kikapunk, akkor a sok piros-arany haverom pokollá teszi az életemet... :o)))))))))))))))))))))))))))))VIZILÓNekem a feleségem 49ers drukker, nemrég házasodtunk... Az esküvőnk első próbatétele azt hiszem az alapszakasz első hete lesz! 😊Wong

több mint 11 éve
Kíváncsian várom a szezont, különösen az első meccsünket: ha kikapunk, akkor a sok piros-arany haverom pokollá teszi az életemet... :o)))))))))))))))))))))))))))))VIZILÓNekem a feleségem 49ers drukker, nemrég házasodtunk... Az esküvőnk első próbatétele azt hiszem az alapszakasz első hete lesz! 😊
több mint 11 éve
Hát srácok, felkészülhetünk egy szép "kosaras" szezonra... Minden meccsben benn van a 40-40-es eredmény...Kb. olyanok leszünk, mint amikor az Aranycsapat kijelentette: mindegy mennyit kapunk, csak rúgjunk egy góllal többet!
Gyönyörű volt látni az első negyed vége felé a statisztikát: Total yard: Ravens-0 Dallas-185, majd az eredmény: 14-7 oda.... 😊
😊 😊
MIndenki azt írja kint, hogy ha sikerül a saját védelmünket lent tudni a pályáról minél tovább, akkor van esélyünk... (Mondjuk a tavalyi átlag 32 percet levinni 28-29-re.) De ehhez sokat kéne kontrollálni a labdát, sokat kellene futni.
Ugye ez ismerős duma???? Kb. ezt ismételgeti mindenki minden szezon előtt az utó bbi 3 évben...
Most van egy olyan falunk, ami meg tudja védeni a QB-t, tud blokkolni futáshoz is, van all-pro RB is, van értelmes TE brigád, vagyis minden adott a jó támadójátékhoz (JG: a sok passzhoz... 😊 )
Kíváncsian várom a szezont, különösen az első meccsünket: ha kikapunk, akkor a sok piros-arany haverom pokollá teszi az életemet... :o)))))))))))))))))))))))))))))