Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 12 éve
Cowboys don't see Denver until 2017. Romo will survive.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
DeMarcus Ware's Denver deal will pay him $13M this year - $250,000 more than he was scheduled to make from Cowboys, who released himmondjuk az 1. éves fizu így kemény..h van ennyi pénzük....
több mint 12 éve
Vikings ne már? Josephet nem most igazolták...?Selvie bejött de nem lehet csak ilyenekre bazírozni, remélem csak rotációba kellenek...
több mint 12 éve
Melton holnap a Vikingehez látogat. Lehet lecsúszunk róla.Amikor előléptették McClayt, akkor szó volt róla, hogy Selvie és Hayden-féle igazolásokat várjunk nem pedig nagyobb sztárokat. Hát meglátjuk hogy alakul.
több mint 12 éve
A ket roster es edzői stáb közti különbség sem elhanyagolando! Mincey? McLain? Hat nem vahYok lenyugozve
több mint 12 éve
The Cowboys are close to signing both DE Jeremy Mincey and DT Terrell McClain - pending physicals
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
30 misi, 20 garantált...az évi 6,6 misi... Gyűrű esélye meg van,nem kicsit...
több mint 12 éve
Remelem nyer gyűrűt. 30 Milla 3 ev. Megérdemli h bajnok esélyes csapatban játszon. Rotacioval sem lesz gond.
több mint 12 éve
Ware bronkóz lettJanek13 millát tippelenek..ennyin múlt volna?
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
$8,842,442 a hivatalos.WirtschaftsteilAustin nélkül még,nem?
McClain remélem csak back upnak jött.....
Spencer ÉS Meltont nagyon szeretném!!!
több mint 12 éve
Közben: Cowboys have signed DT Terrell McClain to a 3-year deal. Played with Houston last year.Akkor az óccsó megoldásnál maradtak? 😥 Tavaly 8 db szerelése volt, vááúúú.
1-tech posztra illikWirtschaftsteil
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Közben: Cowboys have signed DT Terrell McClain to a 3-year deal. Played with Houston last year.1-tech posztra illik
több mint 12 éve
$8,842,442 a hivatalos.WirtschaftsteilKösz, majdnem jól tippeltem 😊
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
$8,842,442 a hivatalos.
több mint 12 éve
Én megspóroltam volna Bailey 7 évét, viszont a többi eddigi lépéssel egyet értek.Baley-nek mindenképpen szerződést kellett adni, a liga 5. legjobb rúgója, és ismerve az elmúlt éveket,szerintem nem véletlenül erősítettük meg :p
Sőt, én a jövő évi free agency előtt elküldeném Ortont is.
Austin post jun.1 designation cut lesz?
szerk: Ware-ben benne van a bounce-back, egy neki fekvő sémában tuti jó lesz idén ha kihúzza sérülés nélkül. És akkor természetesen a sok "szakértő" majd megy anyázni, hogy miért lett elküldve. Van rá egy tizesem 😊betmen
Most - ha jól kalkulálok - kb. 10 millió tiszta pénzünk lehet (15, de leveszem a többi szerződést, meg a draftra is kell???), az 1 nagyon jó, vagy 2 közepes játékosra lehet elég.
Ware: 7,5
Austin: 5,5 millió, júni 1-es cut-tal
+ a már elküldöttek, ők kb. 2 millió
Javítsatok ki, ha nem így van.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Én megspóroltam volna Bailey 7 évét, viszont a többi eddigi lépéssel egyet értek.Beszallok én is egy tizessel 😉
Sőt, én a jövő évi free agency előtt elküldeném Ortont is.
szerk: Ware-ben benne van a bounce-back, egy neki fekvő sémában tuti jó lesz idén ha kihúzza sérülés nélkül. És akkor természetesen a sok "szakértő" majd megy anyázni, hogy miért lett elküldve. Van rá egy tizesem 😊betmen
több mint 12 éve
Én megspóroltam volna Bailey 7 évét, viszont a többi eddigi lépéssel egyet értek.Sőt, én a jövő évi free agency előtt elküldeném Ortont is.
szerk: Ware-ben benne van a bounce-back, egy neki fekvő sémában tuti jó lesz idén ha kihúzza sérülés nélkül. És akkor természetesen a sok "szakértő" majd megy anyázni, hogy miért lett elküldve. Van rá egy tizesem 😊
több mint 12 éve
A cut nevek alatt szeretném látni, a fizikai állapot edző nevét is. Rajta túl sok ment el, és neki is bőven szerepe van a jelenlegi helyzetben. Atomot kap a roster?gyeekMegfordítanám. Lenne olyan a rosteren akinek atomot tolnék a valagába!
... a 2011-es szezon öt játékosa volt rajta. nos, azóta Felix cut, Austin cut, Ware cut, maradt Romo és Witten...slowmotionSchindler listája?
több mint 12 éve
Élvezzük Jason utolsó évét, sajna sanszos ő is... hiába, öregszünk.egyelőre nem. az atom az olyan lenne, hogy jövőre Romo és Witten cut, Carr cut, Murray released stb 😊akkor is élvezet volt nézni a játékát mikor épp Manninget gyalulta földbe, kíváncsian várom hol folytatja 😊kristofAkkor volt igazán élvezet nézni a játékát! 😀
Off-seasont idén más elfoglaltsággal töltöm csak időnként nézek rá a hírekre. Ettől picit megszédültem. Atomot kap a roster?gyeek
ez most itt csaj egy GBU-43 volt, jó nagy ürességet hagyott maga után, de azért még élhető a terep...
(karácsonyra kaptam asszonytól egy Cowboys-posztert, a 2011-es szezon öt játékosa volt rajta. nos, azóta Felix cut, Austin cut, Ware cut, maradt Romo és Witten...)slowmotion
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
egyelőre nem. az atom az olyan lenne, hogy jövőre Romo és Witten cut, Carr cut, Murray released stb 😊akkor is élvezet volt nézni a játékát mikor épp Manninget gyalulta földbe, kíváncsian várom hol folytatja 😊kristofAkkor volt igazán élvezet nézni a játékát! 😀
Off-seasont idén más elfoglaltsággal töltöm csak időnként nézek rá a hírekre. Ettől picit megszédültem. Atomot kap a roster?gyeek
ez most itt csaj egy GBU-43 volt, jó nagy ürességet hagyott maga után, de azért még élhető a terep...
(karácsonyra kaptam asszonytól egy Cowboys-posztert, a 2011-es szezon öt játékosa volt rajta. nos, azóta Felix cut, Austin cut, Ware cut, maradt Romo és Witten...)
több mint 12 éve
akkor is élvezet volt nézni a játékát mikor épp Manninget gyalulta földbe, kíváncsian várom hol folytatja 😊kristofAkkor volt igazán élvezet nézni a játékát! 😀
Off-seasont idén más elfoglaltsággal töltöm csak időnként nézek rá a hírekre. Ettől picit megszédültem. Atomot kap a roster?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass