Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Én is azt mondom hogy menjen Hatcher. 32 éves,én abban sem vagyok feltétlenül biztos hogy lesz még egy ilyen szezonja,azt sajnálom csak hogy nem váltottunk előbb 4-3ra,most már így utólag Ratlif is sokkal jobban hasíthatott volna,Hatcher is befér,Ware és Spencer meg szerintem jók lettek volna DEként is.
Warenek persze sok szerencsét,én is azt mondom hogy menjen valamelyik AFC kontender csapathoz,de a csoport riválisokhoz kerül én azt is megértem,akármennyire is fájna,ez egy ilyen liga,ha az Eaglestől vagy a Redskinstől fogja a legjobb ajánlatot kapni akkor őket választja.Ez egy ilyen bicikli,nem is hiszem hogy van játékos aki másképp működne.
Én amire most nagyon kíváncsi vagyok az az hogy mi lesz Spencerrel,ilyen szempontból jól jön a csapatnak hogy sérült volt,azért ez jelentősen le fogja nyomni az árát.Én azt mondom hogy úgyis a dallasi stáb látja a legjobban az állapotát,ha megéri én akár még meccselnék is néhány ajánlatot hogy maradjon,persze ésszerű határokon belül.Melton kockázatos lenne,az ilyen Ayers félékre meg szerintem jelenlegi állapotban hülyeség pénzt költeni,igazából szerintem az lenne az ideális ha valahogy megtartanánk Spencert és a draftról hoznánk egy fiatal DEet vagy tacklet,vagy akár mindkettőt.
Akkor ahogy olvasom bye-bye Austinnak is,kár őt még jobban megette az idő mint Waret,de ő is nagy kedvenc volt,sok sikert neki is!

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 918 — Pfizer & Moderna fan
Én nem tartanám meg Hatchert. Félek lesz még 2 jó éve, de elfog kérni sok lovét és sztem 4 évet tuti.

több mint 12 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Dallas free-agent DL Jason Hatcher is visiting Seattle today, per source.

Csak, hogy teljes legyen a boldogság..

több mint 12 éve
Blevi 8 988 — Lions & Cowboys fan
Ezért a hírért meg szakítom picit az olvasó üzemmódot. Vérzik a szívem mert az egyik kedvencem elmegy. Sok emlék marad utána sajnos jo döntés volt ez JJ-től.
De ezek a nevek: CJ mar nem jo Ayers meg sose volt az, Melton kockázatos de legalább jo lehet.
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Dallas Cowboys have expressed interest in Denver Broncos free agent DE Robert Ayers

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Ware témához bekapcsolódva,engem nem lepett meg annyira,már ma is írtam,hogy azt érzem menni fog.Előre leszögezve jó döntésnek tartom JJ részéről,másrészt pedig picit csalódtam Ware-be,hogy nem vállalta be a paycutot a csapatért,másrészt nem tudok rá haragudni ezért,ő se lesz fiatalabb,és gondolom már a jövőre gondol,mennyit tud még keresni,ilyen most a világ,meg a klubhűség.

Én is minden jót kívánok Ware-nek mindezek ellenére,második kedvencem volt a csapatban,IKON!
Viszont azt nem viselném el,ha csoporton belül találna magának csapatot

Jövőre kitekintve én azt gondoltam,hogy mi lenne ha jönne Melton és Spencer maradna?Melton most olcsóbban megszerezhető sérülése után,Marinellit ismeri,ami sokat segíthet neki.Hatcher ellenbe idén futotta a legjobbját,biztos nagyon drágán maradna csak,helyette Spencer,aki ugyancsak sérülésből jön vissza ami letolhatja az árát.Jelenleg mindegy,hogy milyen posztra jönnek a falba,mert csak annyit mondok,hogy aki HASZNÁLHATÓ az Selvie,Hayden..és ennyi

UI.: Utálom,hogy idén megy el Ware,amikor jönne Londonba..Tehenész
Nehogy jöjjön, basszus!:p
bár már olyat is olvasok, hogy Jerry visszaszerzi occsóé.... hát, meglátjuk!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Nézem a twittereket, és rácsaptak a FA játékosokra, mint tyúk a takonyra!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Ware témához bekapcsolódva,engem nem lepett meg annyira,már ma is írtam,hogy azt érzem menni fog.Előre leszögezve jó döntésnek tartom JJ részéről,másrészt pedig picit csalódtam Ware-be,hogy nem vállalta be a paycutot a csapatért,másrészt nem tudok rá haragudni ezért,ő se lesz fiatalabb,és gondolom már a jövőre gondol,mennyit tud még keresni,ilyen most a világ,meg a klubhűség.

Én is minden jót kívánok Ware-nek mindezek ellenére,második kedvencem volt a csapatban,IKON!
Viszont azt nem viselném el,ha csoporton belül találna magának csapatot

Jövőre kitekintve én azt gondoltam,hogy mi lenne ha jönne Melton és Spencer maradna?Melton most olcsóbban megszerezhető sérülése után,Marinellit ismeri,ami sokat segíthet neki.Hatcher ellenbe idén futotta a legjobbját,biztos nagyon drágán maradna csak,helyette Spencer,aki ugyancsak sérülésből jön vissza ami letolhatja az árát.Jelenleg mindegy,hogy milyen posztra jönnek a falba,mert csak annyit mondok,hogy aki HASZNÁLHATÓ az Selvie,Hayden..és ennyi

UI.: Utálom,hogy idén megy el Ware,amikor jönne Londonba..
több mint 12 éve
Dallas Cowboys also releasing WR Miles Austin
Move will save $5.5 million in cap space.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
From Marshall Faulk: The Cowboys could be a GREAT fit for Titans RB Chris Johnson.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Sonpi Dallas Cowboys 269 — Cowboys fan
Teljesen racionális döntés volt sajnos. De ettől még fájó őt elengedni. Remélem AFC-ben köt ki, Broncos-t mozgatja Allen. Lehet, hogy helyette Ware megy hozzájuk. Legalább lenne esélye gyűrűre... Melton meg igazán beeshetne hozzánk kárpótlásként..

több mint 12 éve
Hatcher .. Melton .. Shared agent .. Delicate dance about to begin ...

Kezd felpörögni!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Cowboys are targeting Henry Melton. Like now. Lot of mutual interest. Could happen quickly.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
szép lenne...

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
2 teams who run Ware-friendly D's, who have cap room to spare? Eagles and 'Skins. - Helman

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 918 — Pfizer & Moderna fan
Aztán nehogy az OLB needes eaglesbe kerüljön 😀

több mint 12 éve
Én is sajnálom, nem feküdt neki a 4-3, nincs mese. Plusz nem fiatal ő már (különböző sérülések, folyamatosan).

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Sajnos a paycut visszautasítása után ez biztos volt. A csapat szempontjából lehet, hogy ez volt a legjobb döntés, de mégis olyan furcsa. Köszönünk mindent, és sok sikert a következő állomáshelyén! (csak ne csoporton belülre menjen)
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
The text of the Cowboys' press release announcing the release of franchise sack leader DeMarcus Ware:

The Dallas Cowboys released defensive end DeMarcus Ware Tuesday. Ware, who was Dallas’ first first-round draft pick in 2005 (11th overall), is the club’s all-time sack leader (117.0). In his nine years with the team, Ware earned seven consecutive Pro Bowl appearances -- tied for the fourth-longest streak in team history -- and racked up seven straight seasons with 10 or more sacks (2006-12). Jared Allen (2007-13) is the only other league defender with seven consecutive 10-sack seasons since 2006.

A decision like this, involving a man who is a cornerstone player in the history of your franchise, is extremely difficult,” said Cowboys owner and general manager Jerry Jones.

“After meeting this afternoon, DeMarcus and I agreed on an understanding that would allow him to explore the options he will have for the 2014 season and beyond. We were also in very strong agreement that playing for the Dallas Cowboyswasould be one of the options we would both be exploring.

“DeMarcus Ware, through his performance on the field and his outstanding character, is someone who is held in the highest regard within the Dallas Cowboys family. He is worthy of our greatest respect, and we want what is best for him and his family.”

In 2008 Ware established a club record and league-high 20.0 sacks, becoming only the seventh league defender to reach 20.0 in a season at the time and was named the 2008 NFC Defensive Player of the Year. En route to his 20.0 sacks in 2008, Ware put together a streak of 10 straight games (beginning in 2007) with at least one full sack, tying Simon Fletcher (1992-93) for the longest sack streak in NFL history.

In 2010 Ware led the league with 15.5 sacks to become only the fifth league defender to lead the NFL in sacks multiple times (Mark Gastineau, Reggie White, Kevin Greene and Michael Strahan). The very next season, Ware racked up 19.5 sacks to join Gastineau as the only league defenders with two seasons of 19.0-or-more sacks.

Through his nine seasons in Dallas, Ware posted the top-four single-season sack figures by a club linebacker - prior to making the switch to defensive end in 2013 - and four of the top-five single-season figures by any club defender.

Ware was a two-time winner of the Dick Butkus Award (honoring the league’s top linebackers). He won the first ever professional Butkus Award in 2008 and was a co-winner with Terrell Suggs in 2011. Ware was named All-Pro seven times, All-NFC three times, NFC Defensive Player of the Week four times, won the club’s Bob Lilly Award two times and was the team’s Man of the Year once.

Ware leaves Dallas with 710 tackles (ninth in club history), his club-best 117.0 sacks, 58 tackles for losses, 259 quarterback pressures and 32 forced fumbles - the most in club history since 1994 when the stat was first tracked.
több mint 12 éve
betmen Dallas Cowboys 125
Várható volt. Bízott mindenki a csodában, de nem jött össze.
Ahogy egy free agent visszaigazolása sem fog szerintem.
Legyünk realisták. Ezzel a tavalyi Romo szerződéssel meg a sok sok évekkel korábban elkövetett hibával együtt ezekre mar nem volt megoldás.

És Ware jobban fogja érezni magát egy 3-4-ben 😊
Szurkolok neki.

A múlt véget ért, tessék előre nézni! Remek dolgok jönnek idén!
több mint 12 éve
így kb. ha még jön a júni 1 Austin cut, állunk 13-14 misivel. Mit lehet kezdeni ezzel kb? hol lehet még fogni már misit?
D line legjobbja a back upnak hozott de korrekt Selvie és ennyi..

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Az elmúlt 2 szezonból 10-12 meccset tudott rendesen,egészségesen végig tolni,csoda h eddig bírta, + ugye fizu helyzet.

Érthető,levegőben volt de még is fáj....

PunBB bbcode test
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Hat eleg szar erzes megvalni tole. De vsz egyertelmu dontes, nem vallalt paycutot nem is lehetett volna mas valasztas. Sok sikert neki, kivanom hogy meg a sack rekord is meglegyen. Persze ne ellenunk. 😉
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 284 — Cowboys fan
na ez biztos őrület kezdete ha már Ware-t is cutoljákParadSEC
tavaly játszott talán négy meccsen teljes értékben, plusz vagy nyolcon félig rokkantan. előtte ugyanez talán 10+6*1/2 volt. Ware szerint ezek kilengések, a csapat gondolom biztosítani akarta magát arra az esetre, ha mégsem azok.

nincs olyan védőjátékos az NFL-ben, aki 8-10 meccsre 16 milliót ér.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
fetomy írta egy másik fórumon amivel mélységesen egyetértek, vízválasztó ez az év a Cowboys számára, az őrült szerződések után már most illene elkezdeni egy nagytakarítást a hosszú távú sikeresség érdekében, úgy látszik ennek a D-Line lehet az első számú áldozata...
sajnálom, hogy távozik, mert akkor is élvezet volt nézni a játékát mikor épp Manninget gyalulta földbe, kíváncsian várom hol folytatja 😊