NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
LOL a ProBowl alapján mondani valakire, h jó....... 😂
Mégha azt mondod h zsinórban 3 évben volt több mint 100 elkapása, még Ortonnal is, de nem a Pro Bowlon, mert annál keményebb védelmek amik ott vannak, annál keményebb sehol sincs, az az egy meccs mérvadó mindenre 😂

A pats meg jets szerintem se zavarja, mondjuk nem tudom mennyire szereti a kihívásokat, de úgy érzem a mi divíziónkat könnyebb megnyerni. Kérdés mi érdekli őt... Az idő biztos h jobb Miamiban...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Manning állítólag hétfőn dönt. Hát, rajtunk kívül eddig sok helyen nem volt......Black_Adder
A másik két opció Arizona és Miami 😊 Szerintem a Miami legnagyobb problémája, hogy a Pats és a Jets is egy csoportban van vele.Talán Fitzgerald miatt megy Arizonába, ilyen minőségi elkapót nehéz találni azért. 😊aztec
marshall is ott lenne a szeren. habár nem láttam a pro bowl-t, de ékes bizonyítéka, hogy egy fajin irányítóval kenné neki. voltak erről cikkek is külföldi honlapokon és marshall is mondta, hogy másik irányítót akar (úgy hogy idán is csinált 1200 yardot)

az meg hogy velünk van egy csoportban a patriots és a jets, azzal manning ne foglalkozzon! azzal foglalkozzon, hogy ross papa alaposan megtömje pénzel és a nálunk kössön ki! 😊
(a nép úgy kedveli a brady - manning párharcot - és még ha szezononként kétszer is lenne!)

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
Mondjuk ha jobban játékban vannak az elkapók, akkor nem droppolnak annyit. Úgy nehezebb ha félóránként egy passz megy feléd... Amíg Orton irányított nem is volt annyi drop.

Egyébként állítólag azt mondta, h nem akar NFC-be menni.

Ami mellettünk van, állítólagos jó viszonya Elway-jel és Fox-szal.
Ami ellenünk van, hogy nyitott a stadionunk és olykor hideg is van, meg hó is.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Storm és JC6 egyből aláírná ezt a változatot. 😀aztec
Hol írjam alá? 😀
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 148 — The Mathematician
nem ellene vagyok, szimplán a csapatnak nincs QB needje, draftolni kell egy projectet 5-6. kör környékén ha van
ezt az évet beletenni TT kezébe végig
és minden egyéb needet betölteni
amire nem lenne lehetőség ha jönne PM és elvinné a capünk 80%át

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
hozzánk kétlem hogy jönne, pár évvel ezelőtt elit WR sorunk volt most azért nem elkapásban hanem dropban elit ez a sor, viszont potenciál van bennük
csak hát az nem jön ki PM maradék ideje alattNegritis
Láttam a facebookon is PM ellen vagy 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 148 — The Mathematician
hozzánk kétlem hogy jönne, pár évvel ezelőtt elit WR sorunk volt most azért nem elkapásban hanem dropban elit ez a sor, viszont potenciál van bennük
csak hát az nem jön ki PM maradék ideje alatt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Manning állítólag hétfőn dönt. Hát, rajtunk kívül eddig sok helyen nem volt......Black_Adder
A másik két opció Arizona és Miami 😊 Szerintem a Miami legnagyobb problémája, hogy a Pats és a Jets is egy csoportban van vele.Talán Fitzgerald miatt megy Arizonába, ilyen minőségi elkapót nehéz találni azért. 😊

több mint 12 éve
Manning állítólag hétfőn dönt. Hát, rajtunk kívül eddig sok helyen nem volt......

több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Kell egy MLB, inkább mint egy QB... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Ha Lofton megy a Falconsból én szívesen látnám nálunk, Miller - Lofton - Williams trió komoly lenne. 😊xrace77
De szép is lenne, bár akkor szerintem nem jönne Manning, lehet nem lenne keret rá.aztec
Szerintem is kicsi ennek a valószínűsége, de álmodozni jó. 😊xrace77
Storm és JC6 egyből aláírná ezt a változatot. 😀

több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Ha Lofton megy a Falconsból én szívesen látnám nálunk, Miller - Lofton - Williams trió komoly lenne. 😊xrace77
De szép is lenne, bár akkor szerintem nem jönne Manning, lehet nem lenne keret rá.aztec
Szerintem is kicsi ennek a valószínűsége, de álmodozni jó. 😊
több mint 12 éve
De szép is lenne, bár akkor szerintem nem jönne Manning, lehet nem lenne keret rá.

több mint 12 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 952 — Chiefs fan
Maradjunk az egyesnél 😛JC6
az pedig járhatatlan lesz már jövőre😊
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Ha Lofton megy a Falconsból én szívesen látnám nálunk, Miller - Lofton - Williams trió komoly lenne. 😊
több mint 12 éve
No, hát PM továbbment Arizona-ba, de a FO nagyon bizakodó..........

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Maradjunk az egyesnél 😛
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
de Tebow elé nem egy PM típusú QB kéne szerintem.Amadeus91
Tebow elé semmilyen típusú QB nem kell. Sztem két út van.
1. Tebow és az option.
2. Más offense.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Nekem Tebow megadta azt, amire 2005 óta várok. A 2. évében, Broncos mezben. Nincs miről beszélni, egyértelműen vele kell kezdeni a 2012/2013-as szezont. Ha nem így döntenek Bowlen-ék, lesz nemulass...JC6
És ez azért van, mert sokan Tebow-al egyeztetik a Broncos playoffot. Véletlenül sem szeretnék belemenni a Tebow témába, mivel egyáltalán nem is a konkrét személy a lényeg, hanem az, hogy ahogyan korábban Cutlerről szó volt, hogy nem rajta múlott az a playoff, így itt sem -csak- Tebown. Ott szar védelem volt és franchise QB (és offense persze), itt meg elsősorban fantasztikus védelem volt meg idén és nevezzük "franchise leader QB".

Szóval a lényeg amire utalni szerettem volna, hogy Tebow magic vagy nem, 1000 passzolt yard / szezon, vagy 5000, a ti playoffotok, mint ahogyan senkié sem 1 embernek köszönhető. És ha valaki nem is úgy fogja fel, hogy "Tebow megadta a playoffot", akkor sokkal könnyebben elfogadja, hogy korunk egyik legjobb QB-ját kénytelenek lesznek 1-2 évig foglalkoztatni 😊 Ez látható Black Adder esetén, aki mégha szívesebben maradna is Tebownál, mivel -gondolom- nem úgy kezeli, hogy a 2011 Denver Playoff = Tebow, nem is indul felgyújtani a székházat, ha egy Manning érkezik.

Egyébként én a Denver helyében, ha ténylegesen megvan a 100%-os hit és bizalom Tebow felé, akkor semmiképp nem hoznám ide Manninget, mert Tebow akkor közel sem lesz megfelelő ide backupnak, és csak "feleslegesen" kitolják a rebuildinget, (ami azért megjegyzem könnyen jelenthet egy SB-t pl. szóval ezért sem kell anarchiába csapni). És számomra egyébként a Manning-lépés azt sugallná, hogy nincs meg az a nagy bizalom Tebow irányába, amiről szó volt, mert inkább játszotok 2 évet PM-el, majd közben hoztok egy friss újoncot, akivel kevesebb meló lesz, mint Tebow-al.

Viszont! Ez sem feltétlen jelenti a Tebow süllyesztőt, hisz 24 éves, lehet csak úgy gondoljá-to-k, hogy inkább adjunk neki 1-2 évet, tanítsuk meg konzisztensen jól passzolni és akkor 26-7 évesen még simán épülhet rá a rebuliding is 😊fetomy
de Tebow elé nem egy PM típusú QB kéne szerintem.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nekem Tebow megadta azt, amire 2005 óta várok. A 2. évében, Broncos mezben. Nincs miről beszélni, egyértelműen vele kell kezdeni a 2012/2013-as szezont. Ha nem így döntenek Bowlen-ék, lesz nemulass...JC6
És ez azért van, mert sokan Tebow-al egyeztetik a Broncos playoffot. Véletlenül sem szeretnék belemenni a Tebow témába, mivel egyáltalán nem is a konkrét személy a lényeg, hanem az, hogy ahogyan korábban Cutlerről szó volt, hogy nem rajta múlott az a playoff, így itt sem -csak- Tebown. Ott szar védelem volt és franchise QB (és offense persze), itt meg elsősorban fantasztikus védelem volt meg idén és nevezzük "franchise leader QB".

Szóval a lényeg amire utalni szerettem volna, hogy Tebow magic vagy nem, 1000 passzolt yard / szezon, vagy 5000, a ti playoffotok, mint ahogyan senkié sem 1 embernek köszönhető. És ha valaki nem is úgy fogja fel, hogy "Tebow megadta a playoffot", akkor sokkal könnyebben elfogadja, hogy korunk egyik legjobb QB-ját kénytelenek lesznek 1-2 évig foglalkoztatni 😊 Ez látható Black Adder esetén, aki mégha szívesebben maradna is Tebownál, mivel -gondolom- nem úgy kezeli, hogy a 2011 Denver Playoff = Tebow, nem is indul felgyújtani a székházat, ha egy Manning érkezik.

Egyébként én a Denver helyében, ha ténylegesen megvan a 100%-os hit és bizalom Tebow felé, akkor semmiképp nem hoznám ide Manninget, mert Tebow akkor közel sem lesz megfelelő ide backupnak, és csak "feleslegesen" kitolják a rebuildinget, (ami azért megjegyzem könnyen jelenthet egy SB-t pl. szóval ezért sem kell anarchiába csapni). És számomra egyébként a Manning-lépés azt sugallná, hogy nincs meg az a nagy bizalom Tebow irányába, amiről szó volt, mert inkább játszotok 2 évet PM-el, majd közben hoztok egy friss újoncot, akivel kevesebb meló lesz, mint Tebow-al.

Viszont! Ez sem feltétlen jelenti a Tebow süllyesztőt, hisz 24 éves, lehet csak úgy gondoljá-to-k, hogy inkább adjunk neki 1-2 évet, tanítsuk meg konzisztensen jól passzolni és akkor 26-7 évesen még simán épülhet rá a rebuliding is 😊
több mint 12 éve
Én még mindig Plummert sírom vissza 😀

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem Tebow megadta azt, amire 2005 óta várok. A 2. évében, Broncos mezben. Nincs miről beszélni, egyértelműen vele kell kezdeni a 2012/2013-as szezont. Ha nem így döntenek Bowlen-ék, lesz nemulass...

Én Cutler fan voltam/vagyok, teljességgel megértettem, amikor besértődött.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Az offense jó volt, de utólag kiderült, hogy ebben Cutler-nek több része volt, mint azt nagyon sokat gondolták, vagy szerették volna hinni. Orton hozta a yard-okat, de az eredményeket csak addig, amíg tartott a kezdeti lendület, aztán darabjaira hullott minden. Ez részben azért is volt, mert Orton fos, részben meg azért, mert a többi játékos se állt mögé/mellé...StormST
Ez egyébként idén a Bears-nél is tökéletesen látszott.

Amúgy black, Cutler Bears-es időszaka csak azért kerülhet szóba, merthogy sehol máshol nem viselkedett faszul semmikor sem. Bear sem vitatta,hogy abban a helyzetben barom volt, csak nem a semmiből, merthogy ő ilyen, hanem mert kiváltották belőle. Nyilván hibás, hogy pöcs volt, de attól még az 1 szituáció, és szerintem -sem- helyes 1 nevezzük hibának, szóval egy hiba alapján úgymond véglegesen elítélni, vagy teljességében olyannak beállítani. Te isvoltál már bizonyára hülye egyszer az életedben, vagy szóltál be valakinek, ha kihozott a sodrodból, vagy hasonló, mégsem jelenti, hogy te kész passz olyan vagy, ott rohadj meg 😊
több mint 12 éve
Az offense jó volt, de utólag kiderült, hogy ebben Cutler-nek több része volt, mint azt nagyon sokat gondolták, vagy szerették volna hinni. Orton hozta a yard-okat, de az eredményeket csak addig, amíg tartott a kezdeti lendület, aztán darabjaira hullott minden. Ez részben azért is volt, mert Orton fos, részben meg azért, mert a többi játékos se állt mögé/mellé...

több mint 12 éve
...

Légyszives ne forgassátok ki a szavaimat, mert azt NAGYON utálom.Black_Adder
Szerintem nem forgattam ki a szavaidat, de nagyon sajnálom ha mégis így lenne.

Cutlert pedig emberileg elítélheted nyugodtan, attól még az akkori Broncosban szerintem több potenciál volt.vandeminek
Lehet h paranoiás vagyok, de szvsz olyanokat láttál bele mondandómba, amit nem írtam, és távol is állt tőlem. Pl. h Cutler hibája volt h nem jutottunk PO-ba. De biztos csak én vagyok paranoiás, és akkor bocsi ha vádaskodásnak érezted. Tekintsd ezt akkor általános érvényű, a jövőbeni előfordulást megelőzendő mondatnak.

Bear:
Szerintem annak megítélésében, hogy hogyan távozott Cutler semmi jelentősége nincs annak, hogy azóta mit csinált Chicago-ban. Teljesen más dolgokat ne keverjünk már ide.
Te Cutler fan vagy, természetes hogy véded. Emberileg magánéletében nem csinál olyan dolgokat amiért meg lehetne utálni. Nálatok eddig jó fiú, természetes h véded és örülsz neki. Viszont amit a Broncos-zal művelt távozása előtt, az faszság volt.

Az akkori Broncos vezetőség munkáján hidd el, kérlek hidd el, hogy milliárdszor jobban kiakadtam. Cutleren pedig nem akadtam ki, amit csinált az szvsz faszság volt, elkönyveltem fasznak amit itt művel a végén, és ezért jó döntésnek tartom elcserélésért sok cetliért. Ennyi. Semmi bajom a Bearsszel, vagy azzal amit ott csinál. ITT egy fasz lett az eseméynek hatására.

JMD kezdte OK, de attól még, nem folytatom tovább, aki akarta elsőre is megértette, hogy mi a bajom ezzel, és miért gondolom hogy nem volt "orbitális faszság" eltrade-elni. Orbitális faszság volt Casselle ráizgulni, az tény, aztán történt ami történt. Utána már nem volt maradása szerintem Cutlernek. Ha valaki az elnökkel kezd el szívózni, médián keresztül teregetni a szennyest, akkor menjen. Miért tartottuk volna meg? Hogy a padon is durcizzon JMD-vel? Egyiküknek mennie kellett, ezt ha jól emlékszem Cutler is megmondta vagy ő vagy JMD. Nos nem a QB választ HC-t, és sehol se rúgnak ki egy újonnan igazolt HC-t. Utólag, job lett volna megúszni 2 év ámokfutást, de az akkori tudással a jó döntést hozta meg Bowlen. Mert ő döntött a trade mellett nem JMD. JMD egy hatalmas nagy seggfej volt ezt senki se vitatja a földkerekség 100csilliárd peccfanatikusát leszámítva, de a történtek után nem volt más választás. És ennél jobban nem jöhettünk volna ki a szarból

Amikor eltradeeltük azt hittük hogy nagyon jó offensünk van. 11 IR-re kerülő futóval is >4.0 futó átlag és nem is oly kevés yard. Egy nagyon jó OL. Abban egy közepes irányító is simán 3500 yard körüli szezont tud csinálni, erről ki is derült hogy igaz. Na most, ha abból az 5 pickből felhúzunk egy védelmet, máris PO. Majdnem össze is jött annak ellenére, hogy az az 5 pick az első évben legalábbis pontosan SEMMIT, 0, zérót ért.
Mégis egy sokkal keményebb sorsolásban, egy abszolút tehetségtelen HC-vel összejött ugyanaz a 8-8. Ha az 5 elsőkét körös pickből egy picit is értelmes emberek jönnek...

De nem jöttek. Így gyengébbek lettünk mint Cutlerrel, ebben igaza van StromST-nek