NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 12 éve
akike Denver Broncos 808 — Move the Chains
Igen, én is úgy érzem, hogy túl sokáig húzódik ez a egész és így lassan az összes értelmes FA-ről lecsúszunk. Akár hozzánk jön, akár nem, döntse el gyorsan, mert ez így nagyon sokat árt...

Miénk a 3. legnagyobb cap space, ki kéne használni végre és nem Trágyaweather-kre...StormST
Royal távozásával a WR need is még égetőbb lett. Főleg, hogy egy fasza spec.teamert is vesztettünk. Mondjuk amennyit idén volt sérült a fene tudja, hogy jobb lett volna-e ha marad. Viszont nagyon kell WR is az biztos.akike
Tavaly Willisnek több elkapott yardja volt. Spec teamben meg viszonylag keveset játszott, de ha kell a minőségi returner ott van Decker. 3.-4. körben lehet húzni egy WR-t oszt jól van.

Btw: Ha jön Manning, akkor valszeg jönne vissza Stokley. Annak örülnék.Black_Adder
Black! ugye most viccelsz? Szegény Stokley-t (bár nagyon szerettem a játékát) már nem tartanám komoly erősítésnek. Fiatal elkapó kell. Inkább akkor a draft. Mondjuk pl Dwight Jones-nak örülnék a 3-4. körben. Vagy mondjuk Broyles tuti csúszik lehet egészen a 7. körig

There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Akár jön Manning akár nem, lassan kiderülhetne, mert kezd egyre szükségesebbé válni az információ, hogy mennyit költhetünk az FA-n...Black_Adder
Igen, én is úgy érzem, hogy túl sokáig húzódik ez a egész és így lassan az összes értelmes FA-ről lecsúszunk. Akár hozzánk jön, akár nem, döntse el gyorsan, mert ez így nagyon sokat árt...

Miénk a 3. legnagyobb cap space, ki kéne használni végre és nem Trágyaweather-kre...StormST
Royal távozásával a WR need is még égetőbb lett. Főleg, hogy egy fasza spec.teamert is vesztettünk. Mondjuk amennyit idén volt sérült a fene tudja, hogy jobb lett volna-e ha marad. Viszont nagyon kell WR is az biztos.akike
Tavaly Willisnek több elkapott yardja volt. Spec teamben meg viszonylag keveset játszott, de ha kell a minőségi returner ott van Decker. 3.-4. körben lehet húzni egy WR-t oszt jól van.

Btw: Ha jön Manning, akkor valszeg jönne vissza Stokley. Annak örülnék.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Akár jön Manning akár nem, lassan kiderülhetne, mert kezd egyre szükségesebbé válni az információ, hogy mennyit költhetünk az FA-n...Black_Adder

Royal távozásával a WR need is még égetőbb lett. Főleg, hogy egy fasza spec.teamert is vesztettünk. Mondjuk amennyit idén volt sérült a fene tudja, hogy jobb lett volna-e ha marad. Viszont nagyon kell WR is az biztos.

több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Mondjuk ellenetek szerintem inkább Mathews van streaken.szaba
Sokat nem értetek vele és ha a Köcsögnek kevesebb lesz a célpontja, akkor még kevesebbet fogtok... 😛

De most még elég lehetetlen tippelni, hogy mi lesz..... 😛StormST
Olyan nagyon nem kell örülni még idén, mert játszunk a Bucs-szal is.akike
De velük (alapból) legalább csak egyszer... 😛

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve

Miénk a 3. legnagyobb cap space, ki kéne használni végre és nem Trágyaweather-kre...

több mint 12 éve
Eligazol V-Jax a Bucsba, örülés van. 😀aztec
Sokat nem értetek vele és ha a Köcsögnek kevesebb lesz a célpontja, akkor még kevesebbet fogtok... 😛

De most még elég lehetetlen tippelni, hogy mi lesz..... 😛StormST
Olyan nagyon nem kell örülni még idén, mert játszunk a Bucs-szal is.

több mint 12 éve
Akár jön Manning akár nem, lassan kiderülhetne, mert kezd egyre szükségesebbé válni az információ, hogy mennyit költhetünk az FA-n...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve

De most még elég lehetetlen tippelni, hogy mi lesz..... 😛

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 555
Mondjuk ellenetek szerintem inkább Mathews van streaken.
több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Eligazol V-Jax a Bucsba, örülés van. 😀

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért remélem lassan aktivizáljuk magunkat, a 3. legnagyobb a cap space-ünk, erre eddig csak Trágyaweather jön........StormST
Hát Manning hozzászokott a fedett stadionhoz, és kijelentette, hogy csak akkor jön hozzátok,ha előbb csináltok valamit az időjárással 😛
több mint 12 éve
Royal -> Redskins, lassan tuti...

Azért remélem lassan aktivizáljuk magunkat, a 3. legnagyobb a cap space-ünk, erre eddig csak Trágyaweather jön........

több mint 12 éve
nem kicsit enyhe visszaesés lenne...StormST
hanem nagyon enyhe? 😀Höri
Ezért ne írogasson az ember fáradtan... 😀

Természetesen arra akartam célozni, hogy a szememben nagy, mondhatni hatalmas visszaesés lenne... 😛

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha PM idejön Hörit tiszteletbeli Bronco-vá avatjuk 😀
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 9 680 — Raiders fan
ESPN's Bill Polian calls Peyton competition dead heat between #Titans and Denver.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
nem kicsit enyhe visszaesés lenne...StormST
hanem nagyon enyhe? 😀

több mint 12 éve
Jön Brandon Meriweather este...

De minek? 😛StormST
Dawkins helyére?empty taxi
Pont ettől félek, nem kicsit enyhe visszaesés lenne...

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

De minek? 😛StormST
Dawkins helyére?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve

De minek? 😛

több mint 12 éve
A konzervatizmus és a TE használat között semmilyen korreláció nincs.
TE playek nem kockázatosak.

Fox egyszerűen konzervatív, és ettől teljesen függetlenül nem nagyon használ TE-eket passzjátékhoz.Black_Adder
Egyébként nem hinném, hogy Foxnak lehetne teljesen tulajdonítani azt, hogy nem használunk rendesen TE-et elkapásokhoz. Emlékeim szerint amúgy is defensive minded coach, ergo az O# irányításának nagy részét az off.coordinatorra bízza. Na persze nem azt mondom, hogy a playbookba nincs beleszólása, de mivel nálunk McCoy hívja a playeket, így szvsz ő dönti el, hogy játékba hozhatja-e az irányító a TE-t. Ellentétben ezzel, akkor tényleg rá lehetne fogni Foxra azt, hogy konzervatív, ha megmondaná McCoy-nak, hogy márpedig mi nem követjük azt a trendet, hogy manapság előtérbe kerültek TE-k, mint a passzjáték egyik legnagyobb fegyverei. Szerintem McCoy az idióta a történetben, hogy nem látja be, hogy TT-nek milyen nagy segítség lett volna/lehetne egy picivel több TE játék. Mennyit hívott idén TE screen-t vagy RB screen-t. Egész elenyésző volt ezen play-ek száma. Én inkább a TE mentes játékot McCoy számlájára írnám.
Javítson ki valaki, ha tévednék.

Más:
DJ-ék mire várnak? Nem úgy volt, hogy perelnek??? (ha jól emlékszem a minnesotai WillamsWall-t meszelték el így és ők megnyerték a pert.)

több mint 12 éve
A konzervatizmus és a TE használat között semmilyen korreláció nincs.
TE playek nem kockázatosak.

Fox egyszerűen konzervatív, és ettől teljesen függetlenül nem nagyon használ TE-eket passzjátékhoz.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
igen én sem értem, hiszen alapvetően azért 'szar' a TE állományunk mer nem használtuk ki 😀Negritis
sztem ha klasszis TE állományunk lenne, akkor sem használnák, mivel Fox eléggé konzervatív. de lehet, hogy csak én látom így, és tényleg marha nagy szükségük van TE-(k)re.
több mint 12 éve
Érdeklődünk Paul Soliai után
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/13/soliai-has-suitors-but-peyton-chase-could-be-a-factor/

több mint 12 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 160 — The Mathematician
igen én sem értem, hiszen alapvetően azért 'szar' a TE állományunk mer nem használtuk ki 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
TE? Minek?
Fox nem csipázza...