NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Black! ugye most viccelsz? Szegény Stokley-t (bár nagyon szerettem a játékát) már nem tartanám komoly erősítésnek. Fiatal elkapó kell. Inkább akkor a draft. Mondjuk pl Dwight Jones-nak örülnék a 3-4. körben. Vagy mondjuk Broyles tuti csúszik lehet egészen a 7. körigTavaly Willisnek több elkapott yardja volt. Spec teamben meg viszonylag keveset játszott, de ha kell a minőségi returner ott van Decker. 3.-4. körben lehet húzni egy WR-t oszt jól van.Igen, én is úgy érzem, hogy túl sokáig húzódik ez a egész és így lassan az összes értelmes FA-ről lecsúszunk. Akár hozzánk jön, akár nem, döntse el gyorsan, mert ez így nagyon sokat árt...Royal távozásával a WR need is még égetőbb lett. Főleg, hogy egy fasza spec.teamert is vesztettünk. Mondjuk amennyit idén volt sérült a fene tudja, hogy jobb lett volna-e ha marad. Viszont nagyon kell WR is az biztos.akike
Miénk a 3. legnagyobb cap space, ki kéne használni végre és nem Trágyaweather-kre...StormST
Btw: Ha jön Manning, akkor valszeg jönne vissza Stokley. Annak örülnék.Black_Adder
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
Tavaly Willisnek több elkapott yardja volt. Spec teamben meg viszonylag keveset játszott, de ha kell a minőségi returner ott van Decker. 3.-4. körben lehet húzni egy WR-t oszt jól van.Royal távozásával a WR need is még égetőbb lett. Főleg, hogy egy fasza spec.teamert is vesztettünk. Mondjuk amennyit idén volt sérült a fene tudja, hogy jobb lett volna-e ha marad. Viszont nagyon kell WR is az biztos.akikeAkár jön Manning akár nem, lassan kiderülhetne, mert kezd egyre szükségesebbé válni az információ, hogy mennyit költhetünk az FA-n...Black_AdderIgen, én is úgy érzem, hogy túl sokáig húzódik ez a egész és így lassan az összes értelmes FA-ről lecsúszunk. Akár hozzánk jön, akár nem, döntse el gyorsan, mert ez így nagyon sokat árt...
Miénk a 3. legnagyobb cap space, ki kéne használni végre és nem Trágyaweather-kre...StormST
Btw: Ha jön Manning, akkor valszeg jönne vissza Stokley. Annak örülnék.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Royal távozásával a WR need is még égetőbb lett. Főleg, hogy egy fasza spec.teamert is vesztettünk. Mondjuk amennyit idén volt sérült a fene tudja, hogy jobb lett volna-e ha marad. Viszont nagyon kell WR is az biztos.Akár jön Manning akár nem, lassan kiderülhetne, mert kezd egyre szükségesebbé válni az információ, hogy mennyit költhetünk az FA-n...Black_AdderIgen, én is úgy érzem, hogy túl sokáig húzódik ez a egész és így lassan az összes értelmes FA-ről lecsúszunk. Akár hozzánk jön, akár nem, döntse el gyorsan, mert ez így nagyon sokat árt...
több mint 12 éve
De velük (alapból) legalább csak egyszer... 😛Olyan nagyon nem kell örülni még idén, mert játszunk a Bucs-szal is.akikeMondjuk ellenetek szerintem inkább Mathews van streaken.szabaSokat nem értetek vele és ha a Köcsögnek kevesebb lesz a célpontja, akkor még kevesebbet fogtok... 😛
De most még elég lehetetlen tippelni, hogy mi lesz..... 😛StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Akár jön Manning akár nem, lassan kiderülhetne, mert kezd egyre szükségesebbé válni az információ, hogy mennyit költhetünk az FA-n...Black_AdderIgen, én is úgy érzem, hogy túl sokáig húzódik ez a egész és így lassan az összes értelmes FA-ről lecsúszunk. Akár hozzánk jön, akár nem, döntse el gyorsan, mert ez így nagyon sokat árt...
Miénk a 3. legnagyobb cap space, ki kéne használni végre és nem Trágyaweather-kre...
több mint 12 éve
Olyan nagyon nem kell örülni még idén, mert játszunk a Bucs-szal is.Sokat nem értetek vele és ha a Köcsögnek kevesebb lesz a célpontja, akkor még kevesebbet fogtok... 😛Eligazol V-Jax a Bucsba, örülés van. 😀aztecMondjuk ellenetek szerintem inkább Mathews van streaken.szaba
De most még elég lehetetlen tippelni, hogy mi lesz..... 😛StormST
több mint 12 éve
Akár jön Manning akár nem, lassan kiderülhetne, mert kezd egyre szükségesebbé válni az információ, hogy mennyit költhetünk az FA-n...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Sokat nem értetek vele és ha a Köcsögnek kevesebb lesz a célpontja, akkor még kevesebbet fogtok... 😛Eligazol V-Jax a Bucsba, örülés van. 😀aztecMondjuk ellenetek szerintem inkább Mathews van streaken.szaba
De most még elég lehetetlen tippelni, hogy mi lesz..... 😛
több mint 12 éve
szaba
10 555
Eligazol V-Jax a Bucsba, örülés van. 😀aztecMondjuk ellenetek szerintem inkább Mathews van streaken.
több mint 12 éve
Azért remélem lassan aktivizáljuk magunkat, a 3. legnagyobb a cap space-ünk, erre eddig csak Trágyaweather jön........StormSTHát Manning hozzászokott a fedett stadionhoz, és kijelentette, hogy csak akkor jön hozzátok,ha előbb csináltok valamit az időjárással 😛
több mint 12 éve
Royal -> Redskins, lassan tuti...Azért remélem lassan aktivizáljuk magunkat, a 3. legnagyobb a cap space-ünk, erre eddig csak Trágyaweather jön........
több mint 12 éve
Ezért ne írogasson az ember fáradtan... 😀nem kicsit enyhe visszaesés lenne...StormSThanem nagyon enyhe? 😀Höri
Természetesen arra akartam célozni, hogy a szememben nagy, mondhatni hatalmas visszaesés lenne... 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha PM idejön Hörit tiszteletbeli Bronco-vá avatjuk 😀
több mint 12 éve
ESPN's Bill Polian calls Peyton competition dead heat between #Titans and Denver.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
nem kicsit enyhe visszaesés lenne...StormSThanem nagyon enyhe? 😀
több mint 12 éve
Pont ettől félek, nem kicsit enyhe visszaesés lenne...Jön Brandon Meriweather este...Dawkins helyére?empty taxi
De minek? 😛StormST
több mint 12 éve
Jön Brandon Meriweather este...Dawkins helyére?
De minek? 😛StormST
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Jön Brandon Meriweather este...De minek? 😛
több mint 12 éve
A konzervatizmus és a TE használat között semmilyen korreláció nincs.Egyébként nem hinném, hogy Foxnak lehetne teljesen tulajdonítani azt, hogy nem használunk rendesen TE-et elkapásokhoz. Emlékeim szerint amúgy is defensive minded coach, ergo az O# irányításának nagy részét az off.coordinatorra bízza. Na persze nem azt mondom, hogy a playbookba nincs beleszólása, de mivel nálunk McCoy hívja a playeket, így szvsz ő dönti el, hogy játékba hozhatja-e az irányító a TE-t. Ellentétben ezzel, akkor tényleg rá lehetne fogni Foxra azt, hogy konzervatív, ha megmondaná McCoy-nak, hogy márpedig mi nem követjük azt a trendet, hogy manapság előtérbe kerültek TE-k, mint a passzjáték egyik legnagyobb fegyverei. Szerintem McCoy az idióta a történetben, hogy nem látja be, hogy TT-nek milyen nagy segítség lett volna/lehetne egy picivel több TE játék. Mennyit hívott idén TE screen-t vagy RB screen-t. Egész elenyésző volt ezen play-ek száma. Én inkább a TE mentes játékot McCoy számlájára írnám.
TE playek nem kockázatosak.
Fox egyszerűen konzervatív, és ettől teljesen függetlenül nem nagyon használ TE-eket passzjátékhoz.Black_Adder
Javítson ki valaki, ha tévednék.
Más:
DJ-ék mire várnak? Nem úgy volt, hogy perelnek??? (ha jól emlékszem a minnesotai WillamsWall-t meszelték el így és ők megnyerték a pert.)
több mint 12 éve
A konzervatizmus és a TE használat között semmilyen korreláció nincs.TE playek nem kockázatosak.
Fox egyszerűen konzervatív, és ettől teljesen függetlenül nem nagyon használ TE-eket passzjátékhoz.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
igen én sem értem, hiszen alapvetően azért 'szar' a TE állományunk mer nem használtuk ki 😀Negritissztem ha klasszis TE állományunk lenne, akkor sem használnák, mivel Fox eléggé konzervatív. de lehet, hogy csak én látom így, és tényleg marha nagy szükségük van TE-(k)re.
több mint 12 éve
Érdeklődünk Paul Soliai utánhttp://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/13/soliai-has-suitors-but-peyton-chase-could-be-a-factor/
több mint 12 éve
igen én sem értem, hiszen alapvetően azért 'szar' a TE állományunk mer nem használtuk ki 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
TE? Minek?Fox nem csipázza...