NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
452
54
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 12 éve
Egyébként csak egy kérdés merült most fel bennem. Ma hárman voltak nálunk meetingen. Kivel? Csak mert mindenki tőlünk mindenki Manningnél van... A szakács próbálja meggyőzni őket a jó főztjével?Black_Adderhttp://www.youtube.com/watch?v=7QhZ_p0Cadw
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egyébként csak egy kérdés merült most fel bennem. Ma hárman voltak nálunk meetingen. Kivel? Csak mert mindenki tőlünk mindenki Manningnél van... A szakács próbálja meggyőzni őket a jó főztjével?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
a 49ers pletyka hatalmas kacsaMost már 5 év $ 90 misiről van szó, az viszont egy 35 (mindjárt 36) éves QB-nál nálam a vicc kategória..........StormSTNem 5 évre 60 és abból garantált 30? :o
A 49ersnél jó lenne, kéne oda egy jó elkapó is és akkor brutál offense lenne ott.aztec
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
aztec
1 360
Most már 5 év $ 90 misiről van szó, az viszont egy 35 (mindjárt 36) éves QB-nál nálam a vicc kategória..........StormSTNem 5 évre 60 és abból garantált 30? :o
A 49ersnél jó lenne, kéne oda egy jó elkapó is és akkor brutál offense lenne ott.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Most már 5 év $ 90 misiről van szó, az viszont egy 35 (mindjárt 36) éves QB-nál nálam a vicc kategória..........
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tweets from Elway:1) Watching (Peyton) throw today was the next step in this important process for our team and Peyton. It was a productive visit and went well.
2) We enjoyed visiting with Peyton today in N.C. He threw the ball great and looked very comfortable out there.
több mint 12 éve
wá, elírtam. Arra gondoltam, h komoly (PO) rivalizálás volt a 2 csapat között, meg h Manning az elején kiszűrte az NFC-t bizonyos teljesen megbízhatatlan források szerint49ers jobb csapat, de az meg az öcsinek divíziórivális, amit állítólag nem akarKonferencia. A 49ers NFC-West.undisputedly
Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
49ers jobb csapat, de az meg az öcsinek divíziórivális, amit állítólag nem akarKonferencia. A 49ers NFC-West.
Black_Adder
több mint 12 éve
Titans a college múltja miatt lenne esélyesebb, de az korábbi divízió rivális5 év 60 milla egyébként nem is lenne sok, egyáltalán nem. Máskérdés, h kitölti-e az 5 évet, szvsz nem, és akkor mondjuk 2 évig a semmire kapja a pénzt...Black_AdderEgyáltalán nem sok, csak amíg az eloszlás nem ismert, addig nem sokat mond...
De most úgy látom, hogy mindegy, mert a 49ers simán esélyesebb nálunk, jobb keret és tényleg csak egy QB hiányzik onnan, hogy SB esélyesek legyenek. Ha hajlandóak hasonlót ajánlani, akár még kicsivel kevesebbet is, akkor szerintem vinni fogják...
Közben Abraham-et újra leszerződtette a Falcons, de szerintem rá nem lett volna pénzünk...StormST
49ers jobb csapat, de az meg az öcsinek divíziórivális, amit állítólag nem akar
Broncosnál jóban van a vezetőséggel, nem rossz csapat, nem összeegyeztethetetlen a Cotlscal, de a Titanstől jobb ajánlatot, a Friscotól jobb csapatot kaphat...
Kíváncsi vagyok mi alapján fog dönteni. Ha jön erősebbek leszünk, ha nem jön, akkor folytatódhat a Tebow magic. Always look on the bright side of the life. 2 csapda van, 1 kimaradtunk az FA első hetéből emiatt, 2 ha 3 csapat van, akkor jól felmehet az ára ehhez az évi 12höz képest...
több mint 12 éve
5 év 60 milla egyébként nem is lenne sok, egyáltalán nem. Máskérdés, h kitölti-e az 5 évet, szvsz nem, és akkor mondjuk 2 évig a semmire kapja a pénzt...Black_AdderEgyáltalán nem sok, csak amíg az eloszlás nem ismert, addig nem sokat mond...
De most úgy látom, hogy mindegy, mert a 49ers simán esélyesebb nálunk, jobb keret és tényleg csak egy QB hiányzik onnan, hogy SB esélyesek legyenek. Ha hajlandóak hasonlót ajánlani, akár még kicsivel kevesebbet is, akkor szerintem vinni fogják...
Közben Abraham-et újra leszerződtette a Falcons, de szerintem rá nem lett volna pénzünk...
több mint 12 éve
5 év 60 milla egyébként nem is lenne sok, egyáltalán nem. Máskérdés, h kitölti-e az 5 évet, szvsz nem, és akkor mondjuk 2 évig a semmire kapja a pénzt...
több mint 12 éve
Fincsi, beszállt a 49ers is az ESPN szerint, állítólag már workout-juk is volt PM-el... 😛A megszellőztetett szerződésre meg annyit mondanék, hogy remélem az utolsó 3 évben lenne benne a sok pénz, mert egyébként vicc Manning-nek 5 évet adni, max ilyen feltételekkel lehet szerintem............
több mint 12 éve
gsn
3 548
Állítólag a 49ers is harcban van még, volt PM workouton Friscóban, de hogy ez hogy kerülte el a média figyelmét. :rolleyes:
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
PM csak azért nem jön majd ide, mert itt már nem kaphatja meg a 18-as mezt. 😂 😂 😂szerk. Itt gondolkodom, miért pont Durhambe workoutol, de most olvasom, hogy a DJUKI HCja volt az OC-ja Tennessee-ben anno.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
gsn
3 548
Peyton megkapta a Broncos ajánlatát, állítólag 5 év, 60 millió $, 30 millió garantált.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Hát én valahol azt olvastam, hogy a Titans 24 órán belül megállapodhat PM-el.JC6Mi vasárnap álltunk ugyanígy, akkor szállt be a Titans és csinált pénzkérdést az egészből. Sok 24 óra volt már, remélem vasárnap estig eldől...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát én valahol azt olvastam, hogy a Titans 24 órán belül megállapodhat PM-el.
több mint 12 éve
Geno Hayes a következő kiszemeltBlack_AdderKell a backup, főleg ha DJ-t tényleg eltiltják, egy visit-et megérhet... 😊
több mint 12 éve
Igen, most már látom. Akkor még nem volt Titans workoutról szó.Várhatóan a Titans még nem adta fel, habár kétségtelenül jelez valamit aMichael Lombardi szerint a Titans-nek is lesz workoutja, csak az időpontja nincs még meghatározva.Gogo
workout, hiszen a Titánok nem tudták kieszközölni.undisputedly
több mint 12 éve
Geno Hayes a következő kiszemelt
több mint 12 éve
Várhatóan a Titans még nem adta fel, habár kétségtelenül jelez valamit aMichael Lombardi szerint a Titans-nek is lesz workoutja, csak az időpontja nincs még meghatározva.
workout, hiszen a Titánok nem tudták kieszközölni.undisputedly
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
No flame, én már délelőtt tudtam, h Workouton, az üzeneteket meg sorrendben olvastam. Egyébként az ideigazolása nem úgy történne szvsz, hogy egy a mindét fél számára teljesen semleges a világvégén lévő városban találkoznak és ott aláírják a szerződést. Vagy akkor nagyon félnek a helyi Tebowfanclubtól 😀szerk.: Egyébként a Titansnek is lesz workout
több mint 12 éve
1. Én alapból ellene vagyok a PM-signingnak, így nekem "jaj....."már az is baj, ha megnézik Workouton hogy milyen állapotban van mielőtt esetleg leigazolnák?Black_AdderA Broncos/Bowlen gépe pár perce felszállt és Durhambe tart, mennek Peytonért állítólag.gsnjaj...........StormST
2. Amikor ezt írtam még szó se volt workout-ról, ahogy azt láthatod is...
több mint 12 éve
Nameg a küldöttség...